Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Φεβρουάριο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

Παπασταύρου Λίντα
Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

από την Χριστίνα Δημοπούλου

Xristina Foto

Κριός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με την Πανσέληνο στις 7 Φεβρουαρίου στον 5ο ηλιακό οίκο , δεν χαίρεστε απλά τον έρωτα, τον δημιουργείτε. Εξάλλου, η πρώτη θέση στην καρδιά του αγαπημένου σας ήταν, είναι και θα είναι πρωταρχικός σας στόχος. Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από τις 8 του μήνα είναι πιο εύκολο για εσάς να προσεγγίσετε και να εκπλήξετε το σύντροφο τολμώντας κάτι καινούργιο που σίγουρα δεν θα το αφήσει ασυγκίνητο. Το μεγαλύτερο μέρος όμως του μήνα δεν θα λαμβάνετε από πλευράς του το ενδιαφέρον που θέλετε όχι γιατί δεν σας αγαπά ή δεν σας θέλει αλλά εξαιτίας προσωπικών ανησυχιών και προβληματισμών. Πάραυτα θα καταφέρετε σαν άνεμος να βρείτε τις χαραμάδες του μυαλού κα της καρδιάς του και να το κάνετε να σας δείξει την προσοχή που έχετε ανάγκη. Η κοινωνική ζωή θα είναι έντονη, με συγκεντρώσεις και συναθροίσεις να σας χαρίζουν το διάλλειμα που επιθυμείτε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Η συμμετοχή του συντρόφου σε αυτές θα σας ευχαριστήσει και θα αποτελέσουν όμορφες αφορμές για να περάσετε χρόνο μαζί.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο μήνας σηκώνει την αυλαία του με τη Θεά της ομορφιάς να επισκέπτεται το δικό σας ζώδιο και ένα ολόγιομο φεγγάρι να φωτίζει τον οίκο του έρωτα και του φλερτ. Με διάθεση να ερωτευτείτε, φροντίζετε να δώσετε το πράσινο φως σε προσεγγίσεις και γνωριμίες που σας κάνουν «κλικ». Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον 6ο οίκο αποτελεί αιτία για να είστε σε αναμμένα κάρβουνα όσον αναφορά επαγγελματικά σχέδια και καθημερινά καθήκοντα, γεγονός που δεν κρύβεται, για αυτό φροντίστε σε περιστάσεις πλησιάσματος, κόρτε και ερωτοτροπιών να διαχειρίζεστε την ένταση σας καταλλήλως. Γύρω στις 15 Φεβρουαρίου, το απαγορευμένο σας ελκύει και δεν αποκλείεται να επιδοθείτε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση το αποτέλεσμα της οποίας πολύ πιθανόν να σας αφήσει μια πικρή γεύση. Από το δεύτερο μισό του μήνα και μετά ίσως θελήσετε να κάνετε ένα αφιέρωμα σε μια παλιά αγάπη, κοιτάζοντας φωτογραφίες και ενθυμούμενοι παλιές καλές στιγμές. Ίσως αυτό που ενδόμυχα σας απασχολεί είναι να δείτε τι πήγε στραβά στο παρελθόν προκειμένου το μέλλον να πάει καλύτερα.

Ταύρος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Εκεί που είστε έτοιμοι να αγγίξετε την ευτυχία και να χοροπηδήσετε από τη χαρά σας εκεί τελευταία στιγμή κάτι συμβαίνει και το happy end αναβάλλεται. Η ιστορία πόνου και ελπίδας, έρωτα και ματαίωσης συνεχίζεται με εσάς πότε να παίζετε το ρόλο του πρωταγωνιστή, πότε το ρόλο του κομπάρσου και πότε να αρνείστε πεισματικά να παρευρεθείτε στα γυρίσματα μιας ταινίας που δεν γνωρίζετε καν ποιος έχει τα δικαιώματα της. Η ανάδρομη φορά του Άρη στον οίκο του έρωτα σας προκαλεί νευρική διέγερση καθώς τα λάθη του παρελθόντος δεν αφήνουν το νου και τη ψυχή σας να βρουν την ηρεμία που επιθυμούν. Από την άλλη, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι μη εκλιπούσες απογοητεύσεις θα σας ωθήσουν να βρείτε καταφύγιο σε ένα ασφαλές μέρος, που στη δική σας ζωή είναι.. ο έρωτας. Τέλος, η παρουσία του Δία στο δικό σας ζώδιο συνεχίζει να υπόσχεται επιτυχία που σε πολλές περιπτώσεις ίσως εξαργυρώνεται ως προσωπική αξιοπρέπεια.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ως γνήσια παιδιά της Αφροδίτης ο θεός του έρωτα σας βρίσκει ερωτευμένους αυτό το μήνα. Με διάθεση να στείλετε λουλούδια, να γράψετε ποιήματα και να στείλετε ερωτικά μηνύματα θέλετε να γιορτάσετε τη γιορτή των ερωτευμένων και θα το κάνετε. Ο ανάδρομος Άρης στον 5ο οίκο προοιωνίζει επιστροφή στα παλιά . Ο θεός του πολέμου για χάρη του «έρως ανίκατε μάχαν» φαίνεται διατεθειμένος να επαναξιολογήσει το παρελθόν μέσα από ένα θετικότερο πρίσμα. Απόλυτη εμπιστοσύνη , βέβαια, δεν μπορείτε να του έχετε, γιατί κατά τη διαδικασία αρχειοθέτησης ίσως διαπιστώσει πως κάποιος φάκελος δεν έχει μπει στη σωστή θέση πράγμα που σημαίνει «βγάλε τους όλους έξω και ξανά από την αρχή». Ακόμα και αν έχει διάρκεια μέχρι του Αγίου Βαλεντίνου ευτυχισμένοι θα είστε γιατί χωρίς σοκολατάκια, λουλούδια, κάρτες και φυσικά ερωτικές στιγμές δεν μπορείτε να φανταστείτε να ζείτε την ημέρα των ερωτευμένων.

Δίδυμοι

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τον Άρη ανάδρομο μέσα στον οίκο του σπιτιού εντάσεις και καυγάδες δίνουν ένα δυναμικό παρόν. Οι αφορμές είναι το ανάλατο φαγητό, η επίσκεψη της πεθεράς και το υπαινικτικό σχόλιο της κουνιάδας. Στην πραγματικότητα αυτό που σας προξενεί νευρικότητα είναι ότι οι στόχοι και τα σχέδια σας σκουντουφλάνε σε «μα», «δεν ξέρω» «μπορεί». Συνεπώς, αντί η ενέργεια σας να διοχετεύετε δημιουργικά καταδικάζεται σε μια εκνευριστική εφεδρεία. Κοντά στου Αγίου Βαλεντίνου η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και σας δίνει την ευκαιρία να μετουσιώσετε τα άγχη και τους φόβους σας σε ερωτικό πάθος. Η δεύτερη και οριστική επιδρομή του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων έρχεται να ασκήσει επίδραση τόσο στην καριέρα σας όσο και στο σκοπό της ζωής σας. Ίσως πλέον το «φαίνεσθαι» να γίνει σημαντικό για εσάς και να μη σας φτάνει μόνο το ποιοι είστε αλλά και …. το ποιοι δείχνετε. Όλα θα κριθούν όχι στο, αν θα γυρίσετε την πλάτη στην γοητεία του κύρους και του στάτους αλλά στο πως θα τη διαχειριστείτε.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με τον Κρόνο σε στάσιμη πορεία μέσα στον οίκο του έρωτα, η κατάσταση της ερωτική σας ζωής δεν αλλάζει ιδιαίτερα. Μπορεί να μην αναζητάτε τη δέσμευση αλλά θέλετε ποιότητα και σοβαρότητα στο φλερτ που κάνετε. Είτε η γνωριμία που πραγματοποιείται είναι της ημέρας ή της εβδομάδας είτε ακόμη και του μήνα πρέπει να διέπεται από κάποιους κανόνες και κάποιες αρχές. Η παρουσία του Πλούτωνα στον οίκο του σεξ έχει δύο εκφάνσεις πότε σας εμφανίζει ως αδηφάγα αρπακτικά και πότε ως απρόσιτα, κλειστά άτομα. Επιπλέον, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 15 του μήνα είναι πολύ πιθανόν να μετατρέψει μια φιλική σχέση σε σεξουαλική που θα εξαναγκάσει τη λογική να υποταχθεί στην ορμέμφυτη ανάγκη για ερωτική ένωση. Ταυτόχρονα, η παρουσία του Δία στον 12ο οίκο αποτελεί ασπίδα προστασίας από μια σχέση και προπάντων από τα μαρτύρια με τα οποία αυτή εξισώνεται. Επιπρόσθετα, δείχνει την ανάγκη να επαναξιολογήσετε το ερωτικό σας παρελθόν, να δείξετε επιείκεια και να συγχωρέσετε το εκάστοτε ταίρι αλλά και τον εαυτό σας για την άγνοια και την απειρία που περιέβαλλαν τις παρελθοντικές επιλογές σας.

Καρκίνος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αυτό που θα θέλατε αυτό το μήνα είναι να κλείσετε όλα αυτά που σας απασχολούν σε ένα μαύρο κουτί και να συνεχίσετε τη ζωή σας χωρίς καταστάσεις που σας στραπατσάρουν σαν άχρηστα χαρτιά έτοιμα να πεταχτούν στο τζάκι. Εύθραυστοι, ευαίσθητοι και ευεπηρέαστοι υπομένετε καταστάσεις που δεν θα έπρεπε φοβούμενοι να ζήσετε κάτι που δεν ξέρετε. Από την άλλη, με την Αφροδίτη στον 10ο θα έχετε εύνοια σε θέματα εργασίας αλλά και στάτους, και πιθανόν εκεί που ούτε καν το περιμένετε. Το ζόρι του μήνα για εσάς ίσως είναι γύρω στις 15 που η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετράγωνου με τον Πλούτωνα. Βαθιά κρυμμένα συναισθήματα και αδιέξοδα θα βγουν από το κουτί της Πανδώρας προκαλώντας σας αγανάκτηση και θυμό. Αν και θα νιώσετε, σαν ένα νεογνό, απροστάτευτοι και απολύτως εξαρτημένοι από τη σχέση σας στην πραγματικότητα είστε πιο δυνατοί από όσοι γνωρίζετε και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο. Η παρουσία του Δία στον 11ο δείχνει αφενός ότι έχετε φίλους για να σας στηρίξουν και αφετέρου ότι η τύχη βοηθά πάντα αυτούς που βοηθούν τον εαυτό τους.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα προϊδεάζει για μια ερωτική υπόθεση αυστηρά επαγγελματική. Το τι είναι ηθικά αποδεκτό και τι όχι είναι κάτι που θα σας απασχολήσει αυτό το μήνα και θα επηρεάσει και τη στάση σας απέναντι σε ένα φλερτ που λαμβάνει χώρα στο γραφείο ή το χώρο εργασίας. Είναι πολύ πιθανόν το ερωτικό πάθος που θα αναπτυχθεί μεταξύ σας να ξεχειλίσει σαν καυτή λάβα έτοιμη να κάψει τα πάντα στο πέρασμα της. Τόσο έντονο προμηνύεται το καιρικό φαινόμενο του έρωτα σας. Εν τω μεταξύ, με τον Άρη στον 3ο το ενδεχόμενο να καρφωθείτε από τις κινήσεις σας είναι πολύ πιθανόν και ως εκ τούτου τα κουτσομπολιά θα δώσουν και θα πάρουν. Η παρουσία του αναμορφωτή Πλούτωνα στον οίκο των σχέσεων δείχνει ότι πλέον είναι σημαντικό για εσάς να εμβαθύνετε τη γνωριμία σας με ένα πρόσωπο προτού δεσμευτείτε μαζί του. Αν πάλι δεθείτε συναισθηματικά με ένα πρόσωπο που δεν σας ταιριάζει τότε στη συνέχεια θα δυσκολευτείτε να το αποχωριστείτε. Τέλος, καθοριστικό ρόλο στην επιλογή σας θα παίξει σεξουαλική χημεία.

Λέων

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο μήνας ανοίγει με την Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο να διαχέει το φώς της αγάπης και της δημιουργίας. Η ερωτευμένη σας καρδιά ακτινοβολεί από χαρά και απλώνει τα μεγάλα της φτερά για να αγκαλιάσει το σύντροφο και να του προσφέρει την ευκαιρία για μια νέα αρχή. Η έξοδος του Ποσειδώνα από τον 7ο οίκο δείχνει ότι τα λάθη μέσα στη σχέση σας έδειξαν ποιο δρόμο θέλετε να αφήσετε και ποιον να ακολουθήσετε. Μαζί με το σύντροφο λοιπόν ξεκινάτε από το μηδέν για να ξανακτίσετε τη σχέση σας και να ζήσετε ένα καλύτερο αύριο. Την ημέρα των ερωτευμένων θα τη χαρείτε και θα τη γιορτάσετε με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μέσα στον οίκο του σεξ. Τι σημαίνει αυτό; Η καρδιά, το σώμα και η ψυχή σας μέσα σε μια ατμόσφαιρα άκρως ρομαντική και ερωτική θα τραγουδάνε αιώνιες υποσχέσεις και ερωτικές μελωδίες με μεγαλεπήβολους στίχους που θα ευφραίνουν όχι μόνο τα αυτιά σας αλλά ολόκληρη την εμπειρία σας. Αν και η οικονομική σας δυνατότητα δεν σας το επιτρέπει δεν αποκλείεται να κάνετε την υπέρβαση και να πάτε και ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό τιμώντας τον τίτλο του βασιλιά του ζωδιακού.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με το πέρασμα του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων τελειώνει μια περίοδος απατηλών καταστάσεων στον τομέα των σχέσεων και ανοίγει μια νέα εποχή στα θέματα σεξ, λίμπιντο και ισχυρών συναισθημάτων. Πλέον με περισσότερη πείρα και γνώση για τι θέλετε από μια σχέση μπορείτε να αναζητήσετε το «άλλο μισό του ουρανού» και να ζήσετε την ερωτική ευτυχία. Με την Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο στις 7 Φεβρουαρίου , όπως η Σελήνη έλκει τη γη και η τελευταία την πρώτη , έτσι και εσείς μπορείτε να βιώσετε την εμπειρία της αμοιβαίας έλξης μέσα από μια νέα γνωριμία . Η παρουσία Ηλίου και Ερμή στον 7ο οίκο δείχνουν τη διάθεση να δεσμευτείτε πλησιάζοντας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι πολύ πιθανόν το άτομο που θα ερωτευτείτε να έχει ευγενή καταγωγή, να απολαμβάνει την ευημερία ή να έχει κάποια σχέση με το εξωτερικό. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στην Παρθένο δείχνει ότι ίσως σας ταλαιπωρήσει λιγάκι επικοινωνιακά ή πιθανόν πρόσωπα που το περιβάλλουν να κάνουν το αίμα σας να βράζει. Πάντως με τη Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο είναι σίγουρο πως θα δημιουργηθεί ένας νέος τόμος στην εγκυκλοπαίδεια της σεξουαλικής σας ζωής.

Παρθένος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τον Ποσειδώνα στο οίκο των σχέσεων θα ζήσετε το ομορφότερο όνειρο της ζωής σας. Θα έχετε την αίσθηση ότι σε αυτό το επεισόδιο της ζωή σας ηχεί η πιο ρομαντική και αισθαντική μελωδία που γράφτηκε ποτέ. Πριν όμως το καταλάβετε…. θα ξυπνήσετε. Το λεωφορείο της ευτυχίας θα έχει φύγει και εσείς αποσβολωμένοι θα κοιτάτε πλέον τη γη και τη σκόνη που θα έχει ανασηκώσει στο πέρασμα του αυτό το ανεπανάληπτο story. Ζήστε λοιπόν το παραμύθι του Ποσειδώνα αλλά έχετε τις αποσκευές σας έτοιμες για να επιστρέψετε στην πραγματικότητα ανά πάσα στιγμή. Με τη σύνοδο Ερμή- Ποσειδώνα στις 14 Φεβρουαρίου η αλήθεια θα μοιάζει ψέμα. Όμορφο σκηνικό, ερωτική ατμόσφαιρα και ρομαντικές υποσχέσεις που αν και είναι της στιγμής δεν παύετε αμφότεροι να εννοείτε. Τέλος, με τον Άρη στον 1ο οίκο είστε σαν αναμμένη μηχανή που δεν παράγει τίποτα πέρα από θόρυβο. Αυτό δεν σημαίνει πως η ανάδρομη πορεία του βάζει φρένο στους βαθύτερους πόθους απλά σας βάζει σε μια φάση πατιναρίσματος. Δηλαδή έχετε βάλει μπροστά, πατάτε συμπλέκτη και γκάζι ταυτόχρονα αλλά ο δρόμος δεν είναι ελεύθερος για να αφήσετε το συμπλέκτη και να ξεκινήσετε.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με τον Κρόνο στον 2ο παραμένετε σταθεροί σε κάποια πιστεύω σας και δεν είστε διατεθειμένοι να καταπατήσετε κανόνες που έχετε θέσει για να προστατεύεστε από τα πάθη του έρωτα. Από την άλλη ο Πλούτωνας στον 5ο γκρεμίζει και μεταμορφώνει την ερωτική ζωή προκειμένου πέρα από την ευχαρίστηση να συναντήσετε στον έρωτα και ένα βαθύτερο νόημα. Και τώρα έρχεται και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων να χρωματίσει με το δικό του τρόπο τις σχέσεις σας. Ίσως αναζητήσετε την «αδελφή ψυχή» ή ταυτιστείτε με κάποιο πρόσωπο που θα σας εμπνέει ή θα μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Βέβαια επειδή ο Ποσειδώνας είναι όπως ένα γευστικό ηδύποτο που χωρίς να το καταλάβετε μπορεί να σας μεθύσει χρειάζεται προσοχή. Σχέσεις με άτομα που χρειάζονται δεκανίκι, νιώθουν θύμα, έχουν τάσεις φυγής ή εξάρτησης θα πρέπει να μπουν στην black list σας εκτός αν είστε έτοιμοι να αναλάβετε το συναισθηματικό κόστος. Τέλος με το Δία στον 9ο είναι πολύ πιθανόν μια σχέση να είναι από απόσταση, να απαιτούνται μετακινήσεις ή να είναι με ένα πρόσωπο που ακόμα σπουδάζει ή έχει σχέση με τον κόσμο της πληροφόρησης.

Ζυγός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Έχετε το χάρισμα να βλέπετε ή να δημιουργείτε την ομορφότερη πλευρά της ζωής. Η θετική σας αύρα, ο καλοσυνάτος σας λόγος και το αίσθημα δικαίου που σας χαρακτηρίζει αναδεικνύονται με τη Θεά της Ομορφιάς στον οίκο της συντροφικότητας. Αν και σε αρκετές περιπτώσεις ακροβατείτε ανάμεσα στον άκρατο αυθορμητισμό και τον προοδευτικό φιλελευθερισμό τελικώς βρίσκετε τα βήματα σας και μαζί την πολυπόθητη ισορροπία ακλουθώντας το σωστό ρυθμό. Με τον Άρη στον 12ο κάποιες καθυστερήσεις δεν σας επιτρέπουν να δράσετε όπως θα θέλατε αλλά με το Δία στον 8ο η ψυχή σας είναι σίγουρη πως την κατάλληλη στιγμή θα κάνετε αυτό που ποθείτε. Θέματα που σχετίζονται με ανησυχίες και φοβίες του συντρόφου θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος της ενέργειας σας ενώ παράλληλα θα χρειάζεται να τα βγάλετε πέρα με αυξημένες υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας. Σίγουρα έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας και αυτό το μήνα, οπότε μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με την Αφροδίτη στον 7ο είναι πιο εύκολο να συσχετιστείτε με τους άλλους και να έρθετε κοντά με ένα άτομο που σας ελκύει. Από την άλλη επειδή η θεά του έρωτα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριό ίσως δυσανασχετήσει με βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις που θα την εμποδίσουν να έχει το χρόνο να αποφασίσει, εάν το πρόσωπο είναι ιδανικό για να μοιραστεί την αγάπη της. Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ουρανού στις 10 Φεβρουαρίου είναι πολύ πιθανόν ένα φλερτ να σας πάρει τα μυαλά και μαζί και τις όποιες προκαταλήψεις τυχόν έχετε. Επιπλέον με το Δία στον 8ο ίσως πέρα από αισθήματα να θέλετε και χρήματα. Η οικονομική κατάσταση του προσώπου που θα δώσετε την καρδιά σας θα παίξει σημαντικό ρόλο. Επαγγελματικά, ίσως αυτόν τον καιρό αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες ή ακόμα ο χώρος εργασίας να αποτελέσει ένα εμπόδιο που χρειάζεται να ξεπεράσετε για να είστε μαζί. Τέλος με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες ίσως ένας πρώην σύντροφος χρειαστεί τη βοήθεια σας ή ακόμα και τη συγχώρεση σας για να κάνει ένα νέο άνοιγμα στη ζωή του.

Σκορπιός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Διανύετε μια ευτυχή περίοδο με τη σχέση σας χωρίς να έχετε την ανάγκη να κυνηγάτε μανιωδώς την καλοπέραση και τις απολαύσεις. Εξάλλου τα πράγματα ρέουν σαν γάργαρο νερό ενώ ο Θεός της εύνοιας σας δίνει μια εύφορη γη για να καλλιεργήσετε μια όμορφη σχέση και να απολαύσετε τα πολυτιμότερα δώρα μέσω αυτής. Παράλληλα, ο οίκος του έρωτα, της ευχαρίστησης, της δημιουργίας και φυσικά των παιδιών με την είσοδο του Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα ανοίξει πανιά για νέα ταξίδια. Κυβερνήτης του πλοίου της αγάπης αναλαμβάνει ο θεός της θάλασσας που θα σας δείξει το δρόμο και θα σας πάει και μια βόλτα στο ονειρικό του παλάτι του. Έχετε υπόψη σας ότι όταν θυμώνει χτυπάει την τρίαινα του ταράζοντας τα ήρεμα νερά δημιουργούντες τρικυμίες. Βέβαια, το καλό είναι πως επειδή το υδάτινο στοιχείο είναι μέρος της φύσης θα καταφέρετε να οδηγηθείτε σε ασφαλή νερά και να συνεχίσετε το ταξίδι σας. Η Νέα Σελήνη στις 22 Φεβρουαρίου προμηνύει ένα ευχάριστο γεγονός που θα αποτελέσει την αρχή ενός νέου κύκλου έρωτα, ευχαρίστησης και δημιουργίας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει ότι ήρθε ο καιρός να γνωρίσετε τα δώρα μιας σχέσης, ενός αρραβώνα ή ακόμα και ενός γάμου. Από την άλλη η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθύες εγκαινιάζει μια περίοδος που η τέχνη θα έρθει στη ζωή σας μέσω του έρωτα. Με τον Ποσειδώνα στον 5ο θα πιστέψετε στα θαύματα και θα ζήσετε ένα ειδυλλιακό ρομάντζο. Του Αγίου Βαλεντίνου ίσως πετάτε στα ροζ σύννεφα του έρωτα γιορτάζοντας μαζί με το νέο σας αγαπημένο. Βέβαια καλό θα είναι ως γνήσιοι Σκορπιοί να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα γιατί με τον Ποσειδώνα πολύ εύκολα το όνειρο μπορεί να γίνει εφιάλτης. Το ταλέντο να έχετε τα ηνία της κάθε σχέσης θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο προκειμένου να μη δώσετε την εξουσία του εαυτού σας ούτε και στον πιο άγιο άνθρωπο του κόσμου. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων και στο σπίτι του έρωτα είναι ένα ακόμα θετικό σημάδι για την νέα εποχή στην οποία εισέρχεστε και η οποία μυρίζει αγάπη, πάθος και βίον ανθόσπαρτον.

Τοξότης

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η στάση του σύντροφο σας δεν είναι όσο ζεστή, εγκάρδια και ανοιχτή θα θέλατε. Συχνά κλείνετε στον εαυτό του και είναι δύσκολο να βρείτε τον τρόπο για να τον «ξεκλειδώσετε» και να τον φέρετε κοντά σας. Επιπλέον ο τρόπος που αντιμετωπίζει τόσο τις οικονομικές δυσκολίες αλλά και κάποια προβλήματα από την οικογένεια του σας δίνουν την αίσθηση ότι λειτουργεί καταστροφικά για τη σχέση. Από την άλλη, με τον Ουρανό στον 5ο βαριέστε εύκολα, αναζητάτε πιο rock καταστάσεις και είστε διατεθειμένοι να φτάσετε στα άκρα, προκειμένου να ευχαριστηθείτε τη χαρά του έρωτα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 10 Φεβρουαρίου δείχνει μια ξαφνική έκπληξη από το έτερο ήμισυ που θα ανανεώσει τη σχέση και θα την κάνει πιο ζωντανή. Το πέρασμα του Ποσειδώνα στον 4ο οίκο προμηνύει αλλαγές τόσο στο σπίτι όσο και στις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας σας. Ίσως απομακρυνθείτε από κάποιες τοξικές σχέσεις ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα ξέρετε ποιανού το μέρος να πάρετε. Ο τόπος διαμονής ίσως μεταφερθεί κοντά σε θαλάσσιες περιοχές ή ακόμα μπορεί και να γίνει ένα καταφύγιο έμπνευσης ή φυγής από τις αντιξοότητες της καθημερινότητας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με τον Ουρανό να βολτάρει στον 5ο οίκο έχετε μπει σε μια διαδικασία να αναζητήσετε και να εκφράσετε τον έρωτα μέσα από πιο ριζοσπαστικούς και αυθεντικούς τρόπους. Η παρουσία της Αφροδίτης στο σπίτι του έρωτα και η σύνοδος αυτής με τον Ουρανό στις 10 Φεβρουαρίου ενεργοποιεί αυτή την ανάγκη και ταυτόχρονα σας φέρνει το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει αυτή την «προχωρημένη» ή μεταρρυθμιστική περίοδο της ζωή σας. Ο Ουρανός ανατρεπτικός από τη φύση του δεν θα λειτουργήσει καλά σε μια σχέση που δεν θα εκφράζει την επαναστατική του διάθεση και ως εκ τούτου αν δεν υπάρξει σημείο συνάντησης ή συνταύτισης θα βαρεθεί και θα αναζητήσει κάτι νέο. Η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθύες αλλά και η Νέα Σελήνη στις 22 του μήνα στο ίδιο ζώδιο σηματοδοτούν αλλαγή πλεύσης όσον αφορά ζητήματα σπιτιού ή οικογένειας . Ίσως θελήσετε να διατηρήσετε κρυφά κάποια προσωπικά σας δεδομένα ή να ακολουθήσετε το ρητό «τα εν οίκω μη εν δήμω».

Αιγόκερως

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ίσως θα θέλατε να μπορούσατε να γυρίσετε το χρόνο πίσω και να επιστρέψετε στο μέρος που ήσασταν. Τα γεγονότα όμως σας αναγκάζουν να αναθεωρήσετε όσα υπηρετούσατε μέχρι τώρα και να κάνετε στροφή ζωής. Ο κυβερνήτης σας , ο Κρόνος, στο 10ο σπίτι δείχνει ότι εργάζεστε σκληρά, υπεύθυνα και μέσα από αντίξοες συνθήκες συνεχίζετε για να φέρετε εις πέρας την αποστολή που έχετε αναλάβει. Από την άλλη, ο Ουρανός αλλάζει ή τροποποιεί τις πηγές εισοδήματος σας γεγονός που έχει επίδραση τόσο στις σχέσεις σας με τα πρόσωπα της οικογένειας σας όσο και τον τόπο διαμονής σας ή κάποιο άλλο χώρο. Ευτυχώς, το σύμπαν εκτιμά την καλή σας σχέση με την Ευνομία και σας στέλνει την αδερφή της, την Τύχη, για να συνοδεύει τόσο τα δημιουργικά όσο και τα ερωτικά σας σχέδια. Με τον Δία στον 5ο προσφέροντας αγάπη και χαρά θα πάρετε πολύ περισσότερα από αυτά που περιμένετε. Η Νέα Σελήνη στον 3ο ηλιακό οίκο υποδεικνύει νέα ταξίδια στον κόσμο της μάθησης και καινούργιους τρόπους μετακίνησης και επικοινωνίας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με τον Ποσειδώνα τόσο καιρό στον τομέα των αισθηματικών κτήσεων είτε γίνατε πλουσιότεροι είτε κηρύξατε πτώχευση, προκειμένου να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να αξιοποιήσετε τις τελευταίες συναισθηματικές σας δυνάμεις. Η είσοδος του Ποσειδώνα στο ζώδιου των Ιχθύων προλογίζει μια εποχή που ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα και συνάμα επικοινωνείτε θα βασίζεται περισσότερο στη διαίσθηση και στα μη λεκτικά μηνύματα. Παράλληλα, η ταυτόχρονη παρουσία του Ήλιου, του Ερμή αλλά και της Νέας Σελήνης χαιρετίζουν τις νέες επικοινωνιακές σας μεθόδους, τσουγκρίζοντας τα ποτήρια της επιτυχίας και κάνοντας την πρώτη πρόποση για καλό ξεκίνημα. Σε χώρους μάθησης, επικοινωνίας και διευθετήσεων είναι πιθανόν να κάνετε μια γνωριμία που θα διαπεράσει τα φράγματα της λογικής και θα μιλήσει κατευθείαν στο συναίσθημα σας. Η παρουσία του Δία στον 5ο οίκο συνεχίζει να αποτελεί μια αξιόπιστη εγγυητική για την πορεία των αισθηματικών σας υποθέσεων.

Υδροχόος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η Πανσέληνος στις 7 Φεβρουαρίου ρίχνει όλο της το φως στη σχέση αναδεικνύοντας τόσο τις αρετές της όσο και τις ατέλειες της. Η επικοινωνία από πλευράς συντρόφου δεν είναι η καλύτερη δυνατή και κάποιες φορές αισθάνεστε ότι δεν έχετε τα νοητικά ερεθίσματα που χρειάζεστε για να είστε καλός αγωγός ανταλλαγής πληροφοριών με το έτερο ήμισυ. Ευτυχώς με την Αφροδίτη στον 3ο δείχνετε διάθεση να ασχοληθείτε με πιο ανάλαφρα πράγματα και γιατί όχι να κανονίσετε και κάποια εκδρομή για του Αγίου Βαλεντίνου. Από την άλλη, αμφότεροι νιώθετε ανασφάλεια και ταυτόχρονα πίεση για θέματα τόσο εργασίας όσο και κοινωνικής αναγνώρισης και κάποιες φορές μην αντέχοντας άλλο βγάζετε ο ένας στον άλλο το χειρότερο σας εαυτό. Εν τω μεταξύ με τον Ξένιο Δία στον 4ο οίκο είναι πολύ πιθανόν να φιλοξενήσετε κάποιο πρόσωπο ή να φέρετε δουλειά στο σπίτι. Το θετικότερο όμως όλων είναι ότι βάζοντας προτεραιότητα την οικογένεια σας, διαπιστώνετε ότι δεν αξίζει να κρατάτε μέσα σας θυμό και αρνητισμό και έτσι αφήνετε την Ουράνια καρδιά σας να ξεχειλίσει από αγάπη.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με την Πανσέληνο στον 7ο οίκο στις 7 Φεβρουαρίου είναι πολύ πιθανό υπό το φως του Σεληνόφωτος να ερωτευτείτε και γιατί όχι να δεσμευτείτε. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό γύρω στις 10 του μήνα ίσως φέρει μια ουρανοκατέβατη γνωριμία που θα σας αιφνιδιάζει και πιθανόν να αλλάξει την πορεία της ερωτικής σας ζωής. Η ανάδρομη φορά του Άρη στον 8ο δείχνει ότι κάποιες φορές η σεξουαλική ένταση δεν βρίσκει τον κατάλληλο τρόπο εκτόνωσης και αυτό ίσως επιφέρει έναν εκνευρισμό και πιθανόν ένα θυμό που δεν θα μπορείτε να εκτοξεύσετε ή να ξεστομίσετε. Ο τρόπος που κατανοείτε τι έχετε και τι δεν έχετε, αλλάζει και πιθανόν με τον Ποσειδώνα πλέον στον 2ο να αναζητήσετε ένα ανώτερο σκοπό ή κάτι που θα εμπνέει το κυνήγι τόσο του χρήματος όσο και της αγάπης από κάποιον άλλο. Είναι πολύ σημαντικό προτού αναζητήσετε την αποδοχή και την εκτίμηση ενός σημαντικού άλλου, να αποδεχτείτε τον εαυτό σας τόσο με τα ελαττώματα όσο και τα προτερήματα.

Ιχθύες

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τον Άρη στον 7ο δεν πείθεστε από λόγια, θέλετε πράξεις εδώ και τώρα. Το θέμα είναι πως εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του πλανήτη της δράσης, το ταίρι σας όσο και αν το προσπαθεί, δυσκολεύεται να τα καταφέρει και αυτό ενοχλεί τόσο εσάς όσο και το ίδιο. Από την άλλη με τον Ποσειδώνα πλέον στο δικό σας ζώδιο ανοίγετε μπροστά σας μια εποχή που οι προσωπικές σας φιλοδοξίες θα διαφοροποιηθούν. Θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση σε καλλιτεχνικές και πνευματικές κλίσεις ενώ η ικανότητα διαίσθησης θα είναι πιο έντονη. Εμφανισιακά το στυλ σας θα αλλάξει και σε κάποιες περιπτώσεις θα αποτελέσει τον καθρέφτη της ψυχικής σας διάθεσης. Δεν θα είναι πλέον το ίδιο εύκολο για το ταίρι σας να σας καταλάβει και να κατανοήσει τις ανάγκες σας, αφού πρώτοι εσείς θα αγνοείτε και θα αμφιβάλλετε για το τι θέλετε. Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα του Αγίου Βαλεντίνου δείχνει ότι θα πάρετε πρωτοβουλίες για να περάσετε ρομαντικές και ονειρικές στιγμές με το έτερο ήμισυ που θα σας μεταφέρουν σε ένα κόσμο που θα επικρατεί η πανδαισία των αισθήσεων.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον 7ο δείχνει ότι ενώ έχετε ανάγκη να κάνετε σχέση και να διοχετεύσετε όλη την ενέργεια αγάπης που έχετε οι συνθήκες δεν το ευνοούν και έτσι ασφυκτιάτε όπου και αν βρίσκεστε. Εντάσεις και εξάρσεις δεν λείπουν και αυτό σας στεναχωρεί γιατί σας κάνει να νιώθετε ότι κάτι τρέχει με εσάς και δεν μπορείτε να το αλλάξετε. Η Αφροδίτη στον 2ο μπορεί να έχει άκρως ευεργετική παρουσία για την αυτοεκτίμηση σας καθώς το ξαφνικό ενδιαφέρον κάποιου προσώπου έρχεται να σας παρέχει είτε το πεδίο για να δράσετε είτε τη δυνατότητα να πάρετε την απαραίτητη δόση επιβεβαίωσης που χρειάζεστε για να βγείτε από το φαύλο κύκλο της μελαγχολίας. Με τον Ποσειδώνα στον οίκο της προσωπικότητας θα αλλάξετε τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Είτε θα δείξετε κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είστε είτε θα αντλήσετε όλη σας τη γνώση και τη σοφία και θα την προσφέρετε στους άλλους. Το σίγουρο είναι ότι το πινέλο της ζωής σας το κρατάτε εσείς κι εσείς θα αποφασίστε πως θέλετε να ζωγραφίσετε τον καμβά σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved