Uranian χρησμοί Φεβρουαρίου

Οι εκτιμήσεις για το Φεβρουάριο με τη βοήθεια της Uranian αστρολογίας

Παπασταύρου Λίντα
Uranian χρησμοί Φεβρουαρίου

Χρησμοδοτεί ο Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Ένας ιδιαίτερος μήνας με προεκτάσεις που δεν μπορούμε να φανταστούμε είναι ο Φεβρουάριος. Ιδιαίτερος γιατί από πρόοδο ο προοδευμένος (sarc) Hades πατά στην μηδενική μοίρα του Κριού (WI) στις 3/2/2012 (αυτό ας το σημειώσουν ΚΑΙ ΟΣΟΙ χρησιμοποιούν ως χάρτη μελέτης αυτόν της Συνθήκης του Λονδίνου) ενώ ο τράνζιτ Hades που είναι ανάδρομος και σε επαφή με το WI, θα εισέλθει για λίγο στα μεταβλητά και από τις 18/4 θα μονιμοποιηθεί στα παρορμητικά.

Αυτό πρακτικά σημαίνει δυο πράγματα.

Α) Πως η χώρα μπαίνει σε μια περίοδο ένδειας και φτώχειας από τις 3/2 ανεξαρτήτως PSI και διεθνών συγκυριών και

Β) από την περίοδο εκεί, πλησίον του Απριλίου 2012, θα έχουμε μια γενικότερη ύφεση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το ερώτημα που τίθεται είναι το, αν πρόκειται για ντόμινο που ξεκινά από την Ελλάδα. Διότι κατά την γνώμη μου σε παγκόσμιο επίπεδο όλα αυτά ήταν τα προμηνύματα της ύφεσης. Η πολιτική και όχι μόνο κατάσταση περιγράφεται στο ιδιαίτερα προφητικό απόσπασμα του ποιήματος «Φυσάει» του ποιητή Τάσου Λειβαδίτη που έχει επίσης μελοποιήσει ο Γιώργος Τσαγκάρης και έχει τραγουδήσει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.


Το έθνος μας απειλείται!

Υπέρ βωμών και εστιών.

Μα πρέπει να συντομεύουμε Εξοχότατε,

μας περιμένουν για το τσάι!

Εν θα ουκ εστί πόνος ου λύπη



Ένας ζητιάνος ξύνει τ' αχαμνά του.

Ο άγνωστος στρατιώτης κρυώνει στο χιονόνερο

Ο υπουργός χειρονομεί, μια γριά σταυροκοπιέται.

Κύριε των δυνάμεων!!!

Των δυτικών, βέβαια, δυνάμεων.



Σκασμός ,σκασμός λοιπόν μιλάει ο υπουργός!

Τα γάντια χειροκροτούν,

οι φαντάροι παρουσιάζουν όπλα,

οι τράπεζες χωνεύουν τη λεία τους,

δυο αστυνόμοι τρέχουν.



Ποιος είναι;

Τίποτα, τίποτα.

Ποιος είναι;

Ένας άνεργος λιποθύμησε. Τίποτα.

Μπορεί και να πέθανε. Τίποτα.

Σκασμός!!! Σκασμός λοιπόν μιλάει ο υπουργός!



Πρέπει να εξοπλισθώμεν δια να διασφαλίσουμε

την ασφάλεια του έθνους...

Μακάριοι οι πεινώντες και οι διψώντες

Ω! sorry! Ε, με συγχωρείτε!

Η ελευθερία της πατρίδος

Ας δούμε τώρα τι δίνουν οι εξισώσεις της Uranian. Για την διευκόλυνση σας έχουμε αφαιρέσει τις «συναρτήσεις» των αξόνων, κρατώντας μόνον τα συμπεράσματα.

SARC προς Γενέθλιο (Radix)

-Αρχή μιας μεγάλης αλλαγής. Περνώντας πολλές ώρες μαζί με πολλούς ανθρώπους. Συγκεντρώσεις.

-Ένα άτομο που είναι αυτό που λέμε δακτυλοδεικτούμενος όχι όμως λόγω ικανοτήτων αλλά ιδιοτροπίας και συμπεριφοράς. Ένα άτομο όπου θα καταφέρνει να διακριθεί μέσα από τις δυσκολίες που έχει να περάσει. Μεγάλη εμπορική ή επιστημονική δραστηριότητα και διάκριση. Αυτός που κοιτά την δουλειά του.

-Μια απροσδόκητη αλλαγή. Κάτι που είναι απορριπτέο τελικά γίνεται δεκτό. Ζώντας , βλέποντας ή συμμετέχοντας σε μια «παράνομη» δραστηριότητα. Ξαφνική βαριά θλίψη.

-Απώλειες που προκαλούνται από αποφάσεις, από δυνάμεις που τελικά δεν είναι τόσο ισχυρές. Ξαφνική διάλυση γάμου ή συνεταιρισμού (συνεργασίας). Ζημιές από αέρια ή φωτιά.

-Σχεδιάζοντας να κάνω κακό σε κάποιον. Ηλιθιότητα, μια σκέψη βαριά κι μη ευχάριστη. Μια έλλειψη λογικής. Σκέψεις, απόψεις, συζητήσεις σχετικά με σπίτια, ακίνητα και γενικά συνθήκες και τόπους διαμονής. Συγγράφοντας μια επιστημονική διατριβή.

-Πολλά άτομα ζουν με ψευδαισθήσεις και ψεύτικες ελπίδες και προσδοκίες. Μόλυνση και καταστροφή -εκτενής καταστροφή ανθρώπων. Ανιχνεύοντας μια μεγάλη δωροδοκία. Μια μεγάλη έλλειψη στην κυβέρνηση γίνεται γνωστή στο κοινό. Το να εξαπατηθούν πολλές φορές.

-Έκδοση έγγραφου. Μια ιδέα όπου μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις. Νέες επαφές που αποσκοπούν σε κάποιες αλλαγές οι οποίες θα πραγματοποιηθούν.

-Τύχη μέσα στην ατυχία. Πρόσκαιρη ευτυχία από μια ανέλπιστη βοήθεια. Η συνδρομή της εκκλησίας.

-Άτομα ηλικιακά ή ιεραρχικά ανώτερα μας παρακινούν για να αναλάβουμε δράση. Υπερνικώντας τα εμπόδια. Μια ίδρυση ενός μετώπου που θα προκαλέσει σάλο.

- Εμφάνιση ενός νέου προσώπου με ήθος. Κάποιος που πρέπει να ενεργήσει ιδεολογικά σύμφωνα με άλλους.

- Προσπαθώντας για πράγματα τα οποία είναι αβέβαια και επισφαλή. Το να είναι κάποιος προκατειλημμένος. Έχοντας επαφές με ακατάλληλα άτομα. Το άτομο που εξαπατά ή αυτό-παραμυθιάζεται. Η απόσυρση, η παραίτηση. Πτώχευση σε μια εταιρεία. Μπαίνοντας σε διαδικασία εκκαθάρισης. Μια τράπεζα που παίζει «βρώμικο» παιχνίδι. Ομαδική καταστολή.

-Η ανάπτυξη-η δράση και η ολοκλήρωση ενός επαγγελματικού project. Το να υποστεί κανείς βλάβη μέσω ενεργειών ή κάποιων αποφάσεων. Διακοπή μιας συνδρομής. Ένα άτομο που είναι στον «κόσμο» του.

-Το χτύπημα από μια ασθένεια επιβάλει αλλαγή στον τρόπο διαβίωσης. Χωρισμός λόγω ασθένειας. Ένα «ύπουλο» χτύπημα της μοίρας. Κακοτυχία. Φτώχεια σε ευρύτερη κλίμακα. Γενική κακοτυχία. Δοκιμασίες. Καταστροφές. Για να φέρει στο φως ένα δυσάρεστο & σκοτεινό θέμα. Για να κάνει τα πράγματα του παρελθόντος να έρθουν στη ζωή πάλι. Αναβίωση παλαιών επιστημών, τεχνικών, γλωσσών κλπ. Κακά ή μέτρια αποτελέσματα ζητήματα εργασίας. Άμβλωση. Αποβολή.

-Εκπαίδευση. Φρόνηση. Ριζική αλλαγή για μερικούς. Έθνος χωρίς τη δυνατότητα της επέκτασης.

-Για να αναβάλει μια απόφαση. Κακόβουλος χωρισμός. Απώλεια χρημάτων ως αποτέλεσμα της απάτης. Καταστροφή των κτηρίων.

-Συμμορία των εγκληματιών. Χυδαία ή άσεμνη τέχνη. Ο Όχλος. Διαλυμένη κοινότητα. Μια σοβαρή παρανόηση στην κοινωνία. Επιθυμία να εγκαταλείψει μια ένωση-έναν συνεταιρισμό. Το να εξαπατηθεί σχετικά με τις αληθινές συνθήκες που επικρατούν.

Transit προς Radix

1) Η εξαπάτηση μιας επανάστασης. Η αναθεώρηση –η ακύρωση διαταγμάτων και νόμων. Σε μια δικαστική απόφαση η πιθανότητα της ακύρωσης ή της αναίρεσης. Ξαφνική επέμβαση μιας κυβερνητικής δύναμης χωρίς επιτυχία.

2) Ημέρες μιας μεγάλης απειλής. Πολλοί περιμένουν με προσμονή, για μια αλλαγή, περιμένοντας μια αλλαγή στους υπάρχοντες όρους.

3) Συμπίεση και περιορισμός των θέλω. Το χτύπημα από την Μοίρα. Το μεγάλο εμπόδιο. Ένα πολιτικό κόμμα. Μια ισχυρή προδιάθεση. Έχοντας πέσει πολύ χαμηλά. Εκτεταμένοι, βαθιοί μετασχηματισμοί μέσω της διάλυσης.

4) Πόλεμοι-μάχες (κυριολεκτικά ή μεταφορικά) με αρνητικά αποτελέσματα για την κυβέρνηση. Πολεμική Αεροπορία, εξοπλισμός για την αεροπορία.

5) Ξαφνικό ταξίδι-αστραπή. Αναχώρηση. Οι μεγάλες κακές πράξεις αναπτύσσονται. Το αυξανόμενο μεγάλο κακό. Μεγάλη αποτυχία. Καταστροφή πριν το τέλος. Μυστικά σχέδια.

6) Για να υποβληθεί σε μεγάλες δοκιμασίες και τις απώλειες, ιδιαίτερα από τις αρχές ή το ανώτερο προϊστάμενο λόγω της ειδικής θέσης κάποιου.

7) Για να βρεθούν σε μεγάλο κίνδυνο μέσω των εχθρών. Ασθένεια που προκύπτει κατά την διάρκεια προφυλάκισης ή φυλάκισης. Αποφυλάκιση με το πρόσχημα της ασθένειας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved