Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Καρκίνου

Όταν ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, μια… αλλαγή στην ατμόσφαιρα την νιώθουν όλοι

Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Καρκίνου

Η ενέργεια του ζωδίου αυτού είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια. Του Σκορπιού για παράδειγμα είναι πιο dark, του Υδροχόου είναι πιο… επαναστατική και πάει λέγοντας.

Το σίγουρο είναι ότι δεν επηρεάζονται όλοι την κάθε εποχή. Υπάρχουν λοιπόν 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Καρκίνου. Πάμε να τα δούμε;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ήλιο στον δεύτερο οίκο σου, αυτό το μήνα θα αναζητήσεις περισσότερη ασφάλεια στα οικονομικά σου. Ίσως να αναρωτιέσαι για το πώς πρέπει να σχεδιάσεις πιο σωστά το μέλλον σου. Τι σημαίνει για σένα αφθονία και αν είσαι σε θέση να κάνεις κάποιες επενδύσεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Περίμενε κάποιες μέρες, μέχρι να μπει ο Ερμής στον Καρκίνο στις 11 Ιουλίου και ξεκίνα να κάνεις κάποια σχέδια για αποταμίευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για όσο διάστημα ο Ήλιος θα είναι στον Καρκίνο, άφησε για λίγο στην άκρη τα σχέδιά σου για ταξίδια και προσπάθησε να επικεντρωθείς περισσότερο στο σπίτι σου. Είτε αυτό έχει να κάνει με ένα καλό… καθάρισμα, είτε οργάνωση, είτε ξεσκαρτάρισμα, είτε να προσθέσεις κάποιες νέες πινελιές. Οι αλλαγές αυτές θα σε βοηθήσουν να μετατρέψεις το σπίτι σου στον απόλυτο προορισμό! Η Νέα Σελήνη στις 10 Ιουλίου θα σου δώσει την ευκαιρία να καλέσεις τους αγαπημένους σου στην ανανεωμένη οικία σου!

Παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως ήρθε η στιγμή να σταματήσεις να τα κάνεις όλα μόνος/η σου και να ζητήσεις επιτέλους βοήθεια. Δεν είναι κακό να χρειάζεσαι και ένα ακόμα «χέρι». Η Πανσέληνος στις 24/6, στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να δεις λίγο διαφορετικά τις σχέσεις σου. Για να αλλάξουν τα πράγματα, θα πρέπει να συνεργαστείς με άλλους ανθρώπους και θα δεις ότι έχουν κι εκείνοι ανάγκη την συνεργασία αυτή, όσο και εσύ.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι γνωστό ότι είσαι ένα άτομο δοτικό, γενναιόδωρο και ευαίσθητο που χρειάζεται αρκετή προστασία. Όσο καιρό ο Ήλιος θα είναι στον Καρκίνο, για σένα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να θέσεις όρια στις σχέσεις σου. Σκοπός δεν είναι να απομονωθείς, αλλά να δείξεις πως η ευγένειά σου δεν θα πρέπει να θεωρείτε δεδομένη. Αν το καταφέρεις αυτό μέχρι και την Νέα Σελήνη στις 10 Ιουλίου, θα νιώσεις πολύ καλύτερα και σίγουρα θα έχεις περισσότερη εκτίμηση από τους γύρω σου.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες Προβλέψεις από 21/06 έως 22/07: Μία ζέστη, μία κρύο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved