Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 10/06 έως 10/07

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 10/06 έως 10/07

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου, για το χρονικό διάστημα από 10/6, που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους έως την επόμενη, στις 10/7.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά απαιτητική, έως και δύσκολη για σένα, καθώς όλοι οι τομείς της ζωής σου θα παρουσιάσουν προβλήματα. Στα επαγγελματικά σου, η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ αγχωτική, ενδεχομένως να σου ζητηθεί κιόλας να υπερβάλλεις τον εαυτό και τις δυνατότητές σου για να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα. Οι σχέσεις σου, επίσης, θα είναι προβληματικές, εξ αιτίας και της πίεσής σου και της εσωτερικής σου έντασης, ενώ και τα οικονομικά παρουσιάζουν μια κάμψη, με τα έξοδα να τείνουν να υπερβούν τα έσοδα. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να επηρεαστεί και η ψυχολογία σου και να φτάσεις στα όρια της σωματικής κόπωσης.

Βούβαλος

Αυτή η περίοδος μάλλον μέτρια προς κακή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Από τη μια, η οικονομική σου κατάσταση δε θα είναι καλή και η ροή χρημάτων δεν θα είναι σταθερή. Θα υπάρξουν μειώσεις στο εισόδημά σου, είτε λόγω περικοπών είτε απρόβλεπτων παραγόντων είτε εκτάκτων εξόδων. Αν είσαι υπάλληλος θα πρέπει να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνεις στη δουλειά σου. Η υγεία σου, ως εκ τούτου, θα επηρεαστεί αρκετά. Μπορεί να έχεις τάσεις απομόνωσης, να εμφανίσεις ψυχοσωματικά ή να σταματήσεις να τρέφεσαι σωστά, εξ αιτίας των εργασιακών ζητημάτων, κάτι που θα έχει αντίκτυπο και στην σωματική σου κατάσταση.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Αυτή η περίοδος για σένα θα είναι αρκετά καλή, μάλιστα, σε διάφορες περιπτώσεις θα νιώσεις ότι η τύχη είναι στο πλευρό σου. Ερωτικά, θα είσαι στα πάνω σου, με αποτέλεσμα, αν είσαι μόνος/η, να βρεις έναν/μία σύντροφο που θα ανταποκρίνεται στα στάνταρ σου. Αν είσαι ήδη σε σχέση, είτε θα προχωρήσεις προς γάμο ή συμβίωση είτε προς την απόκτηση ενός παιδιού. Επαγγελματικά, είτε είσαι υπάλληλος είτε έχεις δική σου δουλειά, να περιμένεις μια άνθηση. Θα υπάρξουν κέρδη, αλλά είναι πιθανή και μια αύξηση απολαβών ή ενός bonus, για τις επιδόσεις σου. Ωστόσο, φρόντισε να μην σπαταλήσεις με μιας το επιπλέον ποσό, αλλά να κάνεις σωστή διαχείριση και αν είναι δυνατόν, να αποταμιεύσεις ένα μέρος του. Η υγεία σου, αντίθετα, χρειάζεται προσοχή. Αν παρουσιαστεί κάποια ενόχληση, συμβουλεύσου άμεσα ένα γιατρό και μην το αμελήσεις.

Λαγός/Γάτα

Οι δυσκολίες θα συνεχιστούν για σένα και αυτήν την περίοδο. Κυρίως αν είσαι γυναίκα, δεν αποκλείεται να επιφορτιστείς με την επιπλέον φροντίδα ενός μέλους της οικογένειάς σου, κάτι το οποίο μπορεί να δυσαρεστήσει ανωτέρους ή συνεργάτες σου, καθώς δε θα έχεις το μυαλό στα επαγγελματικά σου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις στις σχέσεις σας. Αν είσαι άντρας, μάλλον θα ρίξεις αρκετό βάρος στη δουλειά σου, αλλά οι τριβές και οι τσακωμοί θα έρθουν από το ταίρι σου, καθώς ο ελεύθερος χρόνος σου θα μειωθεί δραματικά. Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις, μπορείς να βασιστείς στην υποστήριξη φίλων και συγγενών, που θα είναι βάλσαμο για σένα. Η υγεία σου παραμένει ευαίσθητη, λόγω του μεγάλου στρες και της πίεσης που υφίστασαι.

Δράκος

Αυτή η περίοδος πραγματικά θα είναι ευχάριστη για σένα. Θα έχεις πλεόνασμα χρημάτων για επενδύσεις σε μετοχές, αγορά ακινήτων ή άλλες που ήθελες καιρό, ωστόσο, δεν ευνοείται η επέκταση της δουλειάς ή της επιχείρησής σου. Αν ασχολείσαι με το μάρκετινγκ, θα έχει πολύ καλές ευκαιρίες για την πώληση των προϊόντων σου. Ο κοινωνικός σου κύκλος θα αυξηθεί, θα κάνεις και καινούργιες επαφές κι ενδεχομένως να σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις μια παρεξήγηση με έναν φίλο ή μια φίλη σου και η φιλία σας να δυναμώσει περισσότερο. Η υγεία σου θα συνεχίσει να είναι καλή, αν φροντίζεις να χαλαρώνεις και να κοιμάσαι περισσότερο στον ελεύθερο χρόνο σου.

Φίδι

Να περιμένεις επαγγελματική ανάπτυξη αυτή την περίοδο. Οι προοπτικές είναι πολύ θετικές, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχειρηματίας, ενώ οι προσπάθειές σου και η αφοσίωσή σου θα αναγνωριστεί από τους ανωτέρους σου, αν είσαι υπάλληλος και ενδεχομένως να προαχθείς σε ανώτερη θέση συνοδευόμενη από αύξηση μισθού. Ίσως χρειαστεί να βελτιώσεις και τις δεξιότητές σου, κάτι που θα σε βοηθήσει στο άμεσο μέλλον. Όπως κατάλαβες και τα οικονομικά σου θα πάνε περίφημα, ενώ θα υπάρξει πλεόνασμα χρημάτων για επενδύσεις και αγορές και στην υγεία σου δε θα αντιμετωπίσεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Μετά από όλα αυτά, πώς να μην είσαι ευχαριστημένος/η και κεφάτος/η;

Άλογο

Η καλοτυχία συνεχίζεται για σένα και αυτή την περίοδο, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά σου. Αν είσαι μόνος/η, είναι πολύ πιθανή η δημιουργία μιας σταθερής σχέσης, ενώ αν είσαι δεσμευμένος/η, θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσοχή, καθώς θα υπάρξουν αρκετοί πειρασμοί που θα δοκιμάσουν την πίστη σου. Τα πράγματα, όσον αφορά στην καριέρα σου επίσης θα πάνε καλά και όσο δεν κάνεις πολλά έξοδα θα δεις το ταμείο σου να αυξάνεται. Φρόντισε να εξοικονομήσεις χρήματα ή να κάνεις προσεκτικές αγορές. Επιπλέον, απόφυγε να δανείσεις χρήματα γιατί δύσκολα θα τα πάρεις πίσω, αλλά και να δανειστείς γιατί αργότερα δε θα σου είναι εύκολο να τα επιστρέψεις.

Κατσίκα/Πρόβατο

Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά καλή για σένα, κυρίως όσον αφορά στα οικονομικά σου. Θα κερδίσεις αρκετά χρήματα, είτε μέσα από τη δουλειά σου είτε από κάποια άλλη πηγή, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα και να κάνεις αγορές που ήθελες και να βάλεις στην άκρη. Στα επαγγελματικά σου όμως, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια ή επιπλέον καθοδήγηση από τους ανωτέρους σου, προκειμένου να ολοκληρώσεις ένα έργο γιατί αν δεν τα καταφέρεις, θα βρεθείς σε δυσμενή θέση. Επίσης, αν είσαι μαθητής/α ή σπουδαστής/α, θα αντιμετωπίσεις διάφορες δυσκολίες. Η υγεία σου πάντως θα είναι πολύ καλή.

Πίθηκος

Η τύχη δε θα είναι στο πλευρό σου αυτήν την περίοδο, κυρίως όσον αφορά στα επαγγελματικά σου. Θα υπάρξει στασιμότητα, ίσως αναβληθούν κάποια projects, ενώ δεν αποκλείονται και προβλήματα που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Σίγουρα, αυτό που θα χρειαστείς είναι η βοήθεια από συναδέλφους ή συνεργάτες σου για να τα βγάλεις πέρα, οπότε μη διστάσεις να την ζητήσεις. Επιπλέον, θα πρέπει να κάνεις σωστότερη οικονομική διαχείριση και να περιορίσεις τις καταναλωτικές σου τάσεις ή τις άσκοπες σπατάλες, έτσι ώστε τα έξοδά σου να μην υπερβούν τα έσοδα. Ευχάριστες ιδιωτικές στιγμές με το ταίρι σου ή άλλα αγαπημένα πρόσωπα θα σου φτιάξουν την ψυχολογία, ενώ η καλή σου υγεία θα διατηρηθεί με τακτική άσκηση και χαλάρωση.

Πετεινός

Ιδιαίτερα τυχερή θα είναι αυτή η περίοδος για σένα, ιδίως αν έχεις δική σου επιχείρηση, καθώς θα δεις την πελατεία και τα κέρδη σου να αυξάνονται. Ενδεχομένως να σου δοθεί η δυνατότητα να την διευρύνεις και να μπεις με μεγάλες αξιώσεις ή να διατηρήσεις την υψηλή σου θέση στον επιχειρηματικό κόσμο. Αν είσαι υπάλληλος, τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα, χωρίς εξάρσεις και εντάσεις, αν και λίγο, προς το τέλος, να έχεις περισσότερη δουλειά. Όπως και να έχει, δεν πρέπει να παραμελείς την προσωπική σου ζωή κι αν είσαι σε σχέση, να περνάς περισότερες ώρες με τον/η σύντροφό σου. Η υγεία σου μπορεί να διατηρηθεί σε καλά επίπεδα με τακτικότερη άσκηση ή την απόκτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών.

Σκύλος

Μια αρκετά καλή περίοδος θα είναι αυτή για σένα, με μεγάλη πρόοδο στα επαγγελματικά σου, ίσως μάλιστα σου δοθεί η δυνατότητα να βάλεις κι ένα λιθαράκι ακόμα για το χτήσιμο της καριέρας σου, καθώς τα επιτεύγματά σου θα εκτιμηθούν από τους ανωτέρους σου. Η σχέση σου με το ταίρι σου θα κυλήσει ευχάριστα, χωρίς καβγάδες και διαφωνίες, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η, θα απολαύσεις την ελευθερία σου. Στα οικονομικά σου, ωστόσο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η και προετοιμασμένος/η για μια απώλεια, αν έχεις δική σου επιχείρηση. Θα χρειαστεί να δώσεις σημασία περισσότερο στην αποτροπή των κινδύνων, παρά στα νέα εγχειρήματα, ενώ παράλληλα να αποφύγεις κάθε ρίσκο ή αμφίβολη επένδυση. Η υγεία σου θα είναι καλή και αυτό οφείλεται και στην αισιόδοξη στάση σου.

Χοίρος

Αυτή την περίοδο, τα οικονομικά σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Υπάρχει μια μικρή αλλά συνεχής διαρροή χρημάτων, προκειμένου να καλύψεις έκτακτες ανάγκες, οπότε θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η, όσον αφορά στις αγορές σου. Κύριο ζητούμενό σου είναι η εξοικονόμηση και γι' αυτό μια περικοπή περιττών εξόδων είναι απαραίτητη. Αν έχεις δική σου επιχείρηση, οφείλεις να διασφαλίσεις το μέλλον της και οι κινήσεις που θα κάνεις να μην καταλήξουν σε απώλειες. Όλα αυτά θα σε αγχώσουν αρκετά γι' αυτό και υπάρχει περίπτωση να επηρεαστεί και η υγεία σου. Προσπάθησε να βρίσκεις κάποιες ώρες μέσα στη μέρα να χαλαρώνεις, να βγαίνεις έξω να περπατάς, να διασκεδάζεις, να ξεσκάς, για να διατηρήσεις και την ψυχική σου ισορροπία.

Διάβασε επίσης: Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved