Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 11/05 έως 10/06

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 11/05 έως 10/06

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου, για το χρονικό διάστημα από 11/5, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο έως την επόμενη, στις 10/6.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Αυτή την περίοδο το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσουν τα επαγγελματικά θέματα και η καριέρα σου, καθώς θα υπάρξουν αλλαγές και ενδεχομένως αναταράξεις που θα σε βάλουν σε σκέψη, ακόμα και για να αποχωρήσεις ή να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Θα παρουσιαστούν όμως και καλές ευκαιρίες και εναπόκειται σε σένα να τις εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις τη θέση σου ή να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Αν παραμείνεις σταθερός/η στην απόδοσή σου, τότε να περιμένεις θετική ανταπόκριση, ακόμα και αύξηση των απολαβών. Η υγεία σου, ωστόσο, απαιτεί προσοχή. Πρέπει να ακολουθήσεις ένα πειθαρχημένο πρόγραμμα άσκησης και διατροφής.

Βούβαλος

Αυτή την περίοδο, βρίσκεσαι σε ανοδική τροχιά και πρέπει να εκμεταλλευτείς τις προοπτικές ανάπτυξης που θα σου παρουσιαστούν. Ωστόσο, θα πρέπει να μετριάσεις τον αρνητισμό και την ανυπομονησία σου και να προσπαθήσεις να αποδείξεις τις δυνατότητές σου. Χρειάζεται να είσαι ευέλικτος/η και να προσπαθήσεις να αξιοποιήσεις τις διαθέσιμες ευκαιρίες. Σε περίπτωση που έρθεις αντιμέτωπος/η με εμπόδια, είναι προτιμότερο να αλλάξεις πορεία, παρά να επιμείνεις. Εναπόκειται σε εσένα το πώς θα καθοδηγήσεις τα πράγματα προς την κατεύθυνση που θέλεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Αυτή η περίοδος δεν είναι καλή για σένα. Απαιτείται πολλή προσπάθεια, αν είσαι νέος/α υπάλληλος για να προσαρμοστείς στις δύσκολες συνθήκες εργασίας, αλλά και παλιός/α να είσαι, το περιβάλλον εργασίας σου θα είναι αρκετά αγχωτικό. Η καριέρα και τα οικονομικά θα βρίσκονται στην ατζέντα σου, αλλά δεν ευνοείσαι σε θέματα σχετικά με τα ερωτικα και τις σχέσεις σου, ίσως υπάρχουν και οικογενειακά προβλήματα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις για να αποφεύγεις προβλήματα υγείας. Τέλος πάντων, τα πράγματα θα βελτιωθούν ριζικά, κατά το δεύτερο μισό της περιόδου.

Λαγός/Γάτα

Αυτήν την περίοδο θα δυσκολευτείς. Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να είναι προσεκτικός/η με τις ενέργειές σου. Όλες οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται μετά από αρκετη σκέψη. Μπορεί, επίσης, να υπάρξουν οικονομικές απώλειες, παρά τις σοβαρές προσπάθειες που θα κάνεις να συγκρατήσεις τα έξοδα και οι επενδύσεις δεν θα είναι κερδοφόρες, οπότε καλό θα ήταν να τις αποφύγεις. Η υγεία σου μπορεί να επηρεαστεί σοβαρά λόγω αγχωτικών καταστάσεων στο χώρο εργασίας. Αν είσαι μόνος/η, δεν πρέπει να βιάζεσαι να μπεις σε ερωτική σχέση.

Δράκος

Αυτή την περίοδο, η τύχη δε θα είναι πάντα με το μέρος σου. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την αρμονία στη σχέση σου με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σου. Έχε, επίσης, υπόψη σου ότι αν δεν γίνεις λίγο περισσότερο διπλωμάτης, θα είναι δύσκολο να επιτευχθούν οι στόχοι σου. Στα οικονομικά, θα υπάρξουν δυσκολίες, γι' αυτό να αποφύγεις περιττά έξοδα, ρίσκα και επενδύσεις. Ίσως αυξηθούν και οι δαπάνες, λόγω οικογενειακών θεμάτων. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αν περάσεις περισσότερο πολύτιμο χρόνο μαζί τον/ην σύντροφό σου, δε θα έχεις τσακωμούς, ενώ ο διάλογος θα αποτρέψει πολλές παρεξηγήσεις. Η υγεία σου θα είναι καλή, αλλά χρειάζεται να διατηρήσεις την καλή σου φυσική κατάσταση και τη σωστή διατροφή.

Φίδι

Μάλλον πρόκειται για την πιο μέτρια περίοδο της χρονιάς για σένα. Θα υπάρξουν προκλήσεις τόσο στο γραφείο όσο και στη ζωή σου, οπότε απαιτείται περισσότερη προσπάθεια για να επιτευχθεί οποιαδήποτε πρόοδος στο χώρο εργασίας. Σημαντικό είναι να έχεις καλή σχέση με συναδέλφους και ανώτερους. Στον ερωτικό τομέα, τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο προβληματικά. Η υγεία σου θα επηρεαστεί από τις προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις στην καριέρα ή το οικογενειακό σου περιβάλλον. Θα πρέπει να εστιάσεις περισσότερο σε τακτικές χαλάρωσης, στην άσκηση και υγιεινές διατροφικές συνήθειες για να ελαχιστοποιήσεις τα θέματα που τυχόν θα ανακύψουν.

Άλογο

Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά ευχάριστη, όσον αφορά στην καριέρα σου. Τα οικονομικά θα είναι καλά, όσο δεν κάνεις πολλά έξοδα. Φρόντισε να εξοικονομήσεις χρήματα ή να κάνεις προσεκτικές επενδύσεις. Αν είσαι μαθητής/α ή σπουδαστής/α τα πράγματα δεν είναι πολύ αισιόδοξα. Ίσως χρειαστεί να παρακολουθήσεις κάποια ιδιαίτερα ή να πάρεις εξτρά καθοδήγηση για να αντεπεξέλθεις. Επιπλέον, είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα και τραυματισμούς, γι' αυτό θα πρέπει να αποφεύγεις άσκοπες μετακινήσεις ή ταξίδια αν ο καιρός δεν είναι καλός, όπως επίσης να είσαι προσεκτικός/η κατά το χειρισμό αιχμηρών οργάνων ή εργαλείων.

Κατσίκα/Πρόβατο

Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά δύσκολη για σένα. Η απόδοσή σου στη δουλειά θα είναι πεσμένη και η επαγγελματική σου εξέλιξη δεν θα είναι ικανοποιητική. Τα οικονομικά σου, επίσης, θα παρουσιάσουν ζητήματα, ενδεχομένως να υπάρξουν και έκτακτα έξοδα, οπότε δε θα σου είναι εύκολο να κρατήσεις σε ισορροπία τον προϋπολογισμό σου. Επιπλέον, θα καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσεις αρμονική τη σχέση σου με τον/η σύντροφό σου και τα μέλη της οικογένειάς σου. Οι περισσότερες ώρες ύπνου και χαλάρωσης ή ένα είδος σωματικής άσκησης θα συμβάλλουν στην καλή υγεία σου.

Πίθηκος

Η τύχη, αυτήν την περίοδο, θα είναι στο πλευρό σου. Στα επαγγελματικά σου, θα σημειωθεί μεγάλη πρόοδος, ενώ θα υπάρχουν αρκετά χρήματα για την κάλυψη των συνηθισμένων σου εξόδων, καθώς επίσης για να βάλεις στην άκρη ή για επενδύσεις. Επιπλέον οι προοπτικές για μια καινούργια σχέση είναι θετικές κι αν είσαι μόνος/η, θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα συγκεντρώνει όλα αυτά που ψάχνεις σε ένα/μία υποψήφιο/α σύντροφο. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το κλίμα θα είναι αρμονικό τόσο με το ταίρι σου, όσο και με τα μέλη της οικογένειάς σου, αφήνοντας στο παρελθόν τις όποιες διαφορές σας. Η υγεία σου παρουσιάζει μια ευχάριστη εικόνα χωρίς σοβαρά προβλήματα.

Πετεινός

Συνεχίζεται το σερί των επιτυχιών σου και αυτή την περίοδο, όσον αφορά στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, όπου όχι μόνο δε θα διακοπεί η ροή των χρημάτων σου, αλλά θα υπάρχει και θετικό κλίμα στη δουλειά σου, κάτι που θα αυξήσει και την απόδοσή σου. Οι σχέσεις με υπαλλήλους, ανωτέρους ή συναδέλφους σου θα είναι αρκετά καλή, η υγεία σου θαυμάσια και όσο προσέχεις τη διατροφή σου, τόσο καλύτερη θα γίνεται. Αν σπουδάζεις ή δίνεις εξετάσεις, θα τα καταφέρεις περίφημα. Ωστόσο, στο ερωτικό κομμάτι, θα αντιμετωπίσεις αρκετά ζητήματα και δυσάρεστες καταστάσεις με το ταίρι σου. Είναι σημαντικό να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, αν βλέπεις ότι το σχοινί τραβιέται και κινδυνεύει να σπάσει και να διατηρήσεις την ηρεμία στο οικογενειακό περιβάλλον.

Σκύλος

Αυτή την περίοδο, αποκαθίσταται η ισορροπία στο οικογενειακό σου περιβάλλον και επανέρχεται η ηρεμία. Θα έχεις καλή επικοινωνία με τον/η σύντροφό σου και τα άλλα μέλη της οικογένειας, κάτι που θα αποτρέψει τυχόν σοβαρές εντάσεις. Η ευχάριστη ατμόσφαιρα θα έχει θετική επίδραση και στο παιδί ή τα παιδιά σου, αν έχεις και θα βοηθήσει στο να αυξήσουν τις αποδόσεις τους στα μαθήματα ή ένα άθλημα που κάνουν. Από την άλλη πλευρά, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στην εργασία σου. Δεν θα τύχεις της αναγνώρισης, ούτε θα υπάρξει κάποιο θετικό σχόλιο ή bonus, παρά την σκληρή σου δουλειά. Ίσως μάλιστα είναι κι η αιτία για να σκεφτείς σοβαρά την παραίτηση ή την αλλαγή αντικειμένου.

Χοίρος

Αυτή η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για σένα. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, θα υπάρχει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και συνδυαστικά με τις δικές σου προσπάθειες, θα είσαι σε θέση να επιτύχεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Αν είσαι μαθητής/α ή σπουδαστής/α, το ακαδημαϊκό έτος θα ολοκληρωθεί με επιτυχία. Το οικογενειακό σου περιβάλλον θα είναι χαρούμενο, ίσως σχεδιάσεις και ένα ταξίδι ή μια εκδρομή, για να περάσετε όμορφα κάποιες μέρες, ενώ οι συνθήκες φαίνονται ώριμες για την απόκτηση ενός παιδιού. Επιπλέον, μπορείς να προσβλέπεις σε ένα χρονικό διάστημα, χωρίς σοβαρές επιπλοκές στην υγεία σου. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις κάποιο είδος άσκησης για βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης ή ένα πρόγραμμα διατροφής.

Διάβασε επίσης: Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved