Κυριακή 2 Απριλίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 03' 54" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 25° 23' 57" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 27° 13' 43" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 19° 16' 44" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 03° 44' 16" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 19° 22' 45" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 50' 12" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 51' 04" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 45' 29" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 09' 15" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 12' 41" ΤΑΥΡΟΣ R

Νέα Σελήνη στον Κριό: Αυτά τα ζώδια πρέπει να είναι προετοιμασμένα για όλα

Το δικό σου ζώδιο είναι στη λίστα;

Νέα Σελήνη στον Κριό: Αυτά τα ζώδια πρέπει να είναι προετοιμασμένα για όλα

Η Νέα Σελήνη Απριλίου γίνεται στις 12/04, 05:30 ώρα Ελλάδας, στις 22° 24’ του Κριού. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια το γ' δεκαήμερο και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αρνητική είναι η "εμπλοκή" του Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε αυτή, καθώς μετέχει και η Αφροδίτη στον Κριό, αφού τα μόνα που ευνοούνται είναι τα... ξεφορτώματα, το τέλος των καταστάσεων και τον χωρισμό ή την οριστική ρήξη. 

ΚΡΙΟΣ 

Ένα "γιούργια" θα σου βγεί αυθόρμητα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σε καλεί να πάρεις φόρα και να αλλάξεις το κάθε τι στην προσωπική σου ζωή, κυρίως να κόψεις μαχαίρι ό,τι δε σου αρέσει ή σε πιέζει. Σε έχει πιάσει για τα καλά η... άνοιξη, είσαι δραστήριος, έχεις ενθουσιασμό, δυναμισμό και ένταση, καθώς συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο κι ό,τι είναι να κάνεις πρέπει να το κάνεις... χθες. Καλό θα ήταν όμως να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου και να πας όπου επιθυμείς εσύ κι όχι αυτές. Ένα ξεκαθάρισμα και στο φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανό, όπως επίσης και μια καινούργια γνωριμία που έχει τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί ακόμα και σε ερωτική σχέση. Άλλωστε η σεξουαλικότητα δε σου λείπει. Μια παρέμβαση στην εμφάνισή σου, θα ανεβάσει κι άλλο την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και την πέρασή σου στο αντίθετο φύλο.

ΖΥΓΟΣ 

Η Νέα Σελήνη στον Κριό και 7° οίκο σου έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των ερωτικών σου σχέσεων και των συνεργασιών σου κι ενώ ως τώρα ήσουν πρόθυμος/η να καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσεις την ισορροπία, να συμβιβάσεις τα πράγματα και να κάνεις υποχωρήσεις προκειμένου να μην ταράξεις τα νερά, θα διαπιστώσεις ότι αυτός που ταράζεται συνεχώς είσαι εσύ. Με τα προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια να αυξάνονται, θα νιώσεις αφόρητη πίεση κι είναι πλέον απαραίτητο να βάλεις όρια προς όλους, συνειδητοποιώντας ότι αν συνεχίσεις το ίδιο τροπάρι, θα είσαι μόνιμα ο/ χαμένος/η ή ριγμένος/η της υπόθεσης. Είναι, λοιπόν, σημαντικό πρώτα να ικανοποιήσεις τις δικές σου ανάγκες κι επιθυμίες και μετά να καλύψεις των υπολοίπων. Άλλωστε, για να συνεχίσεις να προσφέρεις, θα πρέπει να εισπράττεις τα ανάλογα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η Νέα Σελήνη στον 10° οίκο σου, τον Κριό, ενισχύει τον δυναμισμό σου και το κουράγιο σου να πολεμήσεις για τους στόχους σου, αλλά και να «χτυπήσεις» τους ανταγωνιστές ή του αντιπάλους σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Ωστόσο, με τον Πλούτωνα σταθερά απέναντί σου να μετέχει σε αυτήν, η ανηφόρα είναι μεγάλη και δύσκολη και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σου να αντέξεις και να μην υποχωρήσεις από τα εμπόδια που θα συναντήσεις, με κύριο αυτό της αδικίας προς το πρόσωπό σου και της μη αναγνώρισης των ικανοτήτων σου. Ένας συνεργάτης σου πάντως ίσως φανεί κατώτερος των περιστάσεων και πολύ σύντομα ο «γάμος» σας να λάβει τέλος. Προβλήματα αναμένονται αυτή την περίοδο και στη σχέση σου, εξ αιτίας των πιέσεων ή της συμπεριφοράς του/ης συντρόφου σου, που απαιτεί αποκλειστικότητα ή θα αυξήσει τον έλεγχό του και θα γίνει καταπιεστικός. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Με τη Νέα Σελήνη στον 4ο οίκο σου και τη συμμετοχή του Πλούτωνα στο ζώδιό σου, το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσουν θέματα οικογένειας και σπιτιού. Στην πρώτη περίπτωση θα γίνεις αρκετά αυστηρός/η έως και κακός/α σε κάποιες αυθαιρεσίες, παρεμβάσεις ή λόγω της άδικης προς εσένα συμπεριφοράς ενός δικού σου προσώπου, ενώ στη δεύτερη θα χρειαστεί να κάνεις αγορές, αλλαγές ή τεχνικές εργασίες, εξ αιτίας ζημιών ή προγραμματισμένες, που συνεχώς ανέβαλες γιατί δεν είχες το χρόνο να ασχοληθείς. Το κακό είναι ότι θα είσαι σε διαρκή υπερένταση και δε θα μπορείς να ηρεμήσεις, ούτε και στον χώρο σου, που θα επικρατεί μια ανακατωσούρα ή θα μπαινοβγαίνουν άνθρωποι, που θα σου χαλούν την ησυχία σου. Δεν αποκλείεται να νιώσεις κι ότι έχεις φορτωθεί με ευθύνες και καθήκοντα που δε σου αναλογούν και δε βλέπεις ευχαρίστηση.

ΙΧΘΥΕΣ 

Με τη Νέα Σελήνη στον 2° οίκο σου το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στον οικονομικό τομέα, καθώς οι ανάγκες σου θα μεγαλώσουν, το ίδιο και τα θέλω σου. Πιθανόν να σε πιάσει μια ανησυχία και για το μέλλον και να αρχίσεις να ψάχνεις τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου, όχι μόνο για να καλύψεις άμεσα όποιες τρύπες σου αλλά και να σου περισσεύουν χρήματα. Όμως, εύκολο δε θα είναι, αφού κάποιες πόρτες θα μείνουν ερμητικά κλειστές ή οι ισορροπίες θα έχουν αλλάξει. Επίσης, ενδέχεται να πληγωθείς από έναν πρόσωπο για το οποίο ερωτικά έτρεφες αρκετές προσδοκίες, μέχρι που έκανες και όνειρα για κοινή ζωή ή να διαπιστώσεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις ενός δεσμού, λόγω άλλων προβλημάτων που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις αυτή την περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ναι μεν η Νέα Σελήνη στον 8° ηλιακό σου οίκο σου δίνει τη δυνατότητα, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, να ρυθμίσεις οικονομικά θέματα, σχετικά με περιουσιακά, τράπεζες, ασφάλιση ή δημόσιους φορείς, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι και ευνοϊκοί οι όροι. Γι’ αυτό και είναι προτιμότερο να περιμένεις λίγο πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση και να μη λειτουργήσεις με άγχος και πίεση, γιατί θα φορτωθείς περισσότερα βάρη απ’ όσα αντέχεις. Και στα ερωτικά σου όμως τα πράγματα δεν δείχνουν καλά. Ίσως βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να πάρεις αποφάσεις που είναι αυστηρές ή να αναγκαστείς να γίνεις σκληρός/η απέναντι σε ένα πρόσωπο, αν βλέπεις ότι δεν πάει άλλο κι ας το στενοχωρήσεις. Πιο πιθανό είναι να τελειώσεις καταστάσεις, παρά να κάνεις μια καινούργια αρχή, κάτω από αυτές τις συνθήκες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Με την Νέα Σελήνη στον 5° οίκο θα σου γεννηθεί η διάθεση να ανανεωθείς μέσα από καινούργια ενδιαφέροντα και να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου. Μιας και την άνοιξη μεγαλώνει κι η ερωτική διάθεση, θα αρχίσεις να στρέφεσαι προς την αναζήτηση συντρόφου και την ικανοποίηση των επιθυμιών σου. Αυτό που κυρίως ψάχνεις είναι η έξαψη, το πάθος, το να ζήσεις μεγάλες συγκινήσεις, οπότε τα ξενύχτια και οι γνωριμίες θα είναι αρκετά. Όμως, ο Πλούτωνας είναι ανασταλτικός παράγοντας στις εξελίξεις και είναι πιθανό είτε να πέσεις σε προβληματικές καταστάσεις που θα σου το βγάλουν ξινό είτε να μη βρίσκεις ό,τι ζητάς και να απελπιστείς. Αν είσαι σε σχέση, θα σε πιάσει μια παράλογη ζήλια για το ταίρι σου, ενώ αν έχεις παιδιά, θα πρέπει να τα έχεις από κοντά σου.

Διάβασε επίσης: Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Κριού

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Απρίλιο

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved