Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 13/03 έως 12/04

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 13/03 έως 12/04

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου, για το χρονικό διάστημα από 13/3, που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς έως την επόμενη, στις 12/4.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Είσαι προικισμένος από τη φύση σου με εξαιρετικές ικανότητες και ευχάριστη προσωπικότητα. Αυτές οι ιδιότητες θα βοηθήσουν πολύ την καριέρα σου, αυτή την περίοδο, καθώς θα σου ανατεθεί κάτι σημαντικό που θα σου δώσει την ευκαιρίες να αποδείξεις στους άλλους και τον εαυτό σου ότι μπορείς να τα καταφέρεις θαυμάσια, κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη. Ωστόσο, δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για σένα για αγορές και επενδύσεις, οπότε καλό θα ήταν να τις αποφύγεις, ώστε να μην έχεις οικονομικές απώλειες. Επιπλέον, κράτα τον έλεγχο εσόδων και εξόδων σε καθημερινή βάση για να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου.

Βούβαλος

Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά στριμωγμένη στα οικονομικά σου, γι' αυτό καλό θα ήταν να μειώσεις όλες τις περιττές δαπάνες. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να εξοικονομήσεις χρήματα, οπότε απόφυγε να δανείσεις καθώς υπάρχει πιθανότητα να μην τα πάρεις πίσω, αλλά και να δανειστείς, γιατί δε θα σου είναι εύκολο να τα επιστρέψεις. Επιπλέον, η υγεία σου χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να υπάρξει μια ενόχληση. Συνιστάται η τακτική άσκηση και μια στροφή σε πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες, για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και την ευεξία σου.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Αυτήν την περίοδο, καλό θα ήταν να μην πιέσεις πολύ τον εαυτό σου. Είναι μεν σημαντικό να διατηρήσεις την αρμονία στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ωστόσο, δε θα πρέπει να καταπιέζεις συναισθήματα και σκέψεις σου. Προσπάθησε να περάσεις πολύτιμο χρόνο με τον/τη σύντροφό σου και συζήτησε ό,τι σε απασχολεί. Από την άλλη, υπάρχουν προοπτικές ανάπτυξης τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά. Αν έχεις, δε, δική σου επιχείρηση, θα ευδοκιμήσει. Ωστόσο, περιόρισε ή απόφυγε τις επενδύσεις και τα μεγάλα ανοίγματα, ώστε να μην υποστείς κάποια ζημιά.

Λαγός/Γάτα

Αυτή η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για σένα, τόσο για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, όσο και για τα ερωτικά σου. Μπορεί να κερδίσεις, επενδύοντας σε μια καινούργια προσπάθεια ή αγοράζοντας μετοχές, ώστε να αυξηθεί το εισόδημά σου. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, να περιμένεις μια άνοδο, εάν συνεχίσεις να εργάζεσαι επιμελώς, αλλά και ένα όμορφο κλίμα με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σου. Κρατήσου μακριά από κουτσομπολιά και "παιχνίδια", γιατί ενδέχεται να βρεθείς μπλεγμένος. Από την άλλη, αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα κάνει την εμφάνισή της.

Δράκος

Αυτή την περίοδο, η τύχη δεν θα είναι με το μέρος σου. Υπάρχει κάθε πιθανότητα εξαπάτησης από άλλους ανθρώπους, γι' αυτό είναι καλό να κρατάς τις επιφυλάξεις σου, καθώς δεν ξέρεις ποιος θα σε μαχαιρώσει πισώπλατα, ένας συνεργάτης σου, ένας φίλος ή φίλη ή κάποιος ξένος. Το σημαντικό είναι να κρατήσεις κοντά σου το ταίρι σου, καθώς μπορεί να σου προσφέρει την ψυχική ηρεμία που χρειάζεσαι. Επιπλέον, είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα, οπότε πρόσεξε στις μετακινήσεις σου και κυρίως στην οδήγηση και μην ξεθαρρεύεις από τις ηλιόλουστες μέρες γιατί δεν αποκλείεται να κρυολογήσεις.

Φίδι

Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να κοινωνικοποιηθείς και να δημιουργήσεις καινούργιες φιλίες, καθώς θα βρεθούν πρόσωπα αρκετά συμβατά με σένα, κάτι που θα κάνει τη ζωή σου ευχάριστη και συναρπαστική. Επιπλέον, μια γνωριμία μπορεί να σε βοηθήσει στην εκτέλεση ενός έργου που είναι πιθανό να ξεκινήσεις. Και ερωτικά όμως ευνοείσαι, καθώς θα έχεις περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Η υγεία σου, ωστόσο, χρειάζεται προσοχή. Αν υπάρξουν κάποια ανησυχητικά συμπτώματα απευθύνσου καλύτερα σε ένα γιατρό, παρά να ακουλουθήσεις μια αγωγή από μόνος σου.

Άλογο

Αυτήν την περίοδο δεν έχεις εύνοια. Μάλιστα, είναι πιθανό να εξαπατηθείς, εάν έχεις οικονομικές συναλλαγές με άγνωστα άτομα ή οργανισμούς ή κάνεις μια αγορά μέσω διαδικτύου. Η καριέρα σου θα έχει δύσκολες προκλήσεις, με αποτέλεσμα, εάν δεν ανταποκριθείς στις υψηλές προσδοκίες ή της απαιτήσεις κάποιων ανώτερών σου, να κινδυνεύσεις να χάσεις τη δουλειά σου. Προσπάθησε να βελτιώσεις τις επαγγελματικές σου δεξιότητες, μάζεψε γνώσεις και πληροφορίες, που θα σου είναι μελλοντικά χρήσιμες και μην αναλαμβάνεις κάτι που δε γνωρίζεις.

Κατσίκα/Πρόβατο

Αρκετά υποσχόμενη είναι αυτή η περίοδος, όσον αφορά στα οικονομικά και την καριέρα σου. Παρ' όλα αυτά, ενώ θα σημειώσεις πρόοδο, θα υπάρξει κι ένα τίμημα που θα κληθείς να πληρώσεις. Οι αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα σου προκαλέσουν αρκετό στρες. Μάλιστα, είναι πιθανό κάποια νεύρα ή απογοήτευση να τα βγάλεις στον/η σύντροφό σου κι αυτό μπορεί να οδηγήσει και στο τέλος της σχέσης σου. Βρες τρόπους να μειώσεις το άγχος σου και να εκτονώνεις την ενέργειά σου γιατί η ένταση ενδεχομένως να βλάψει και την υγεία σου.

Πίθηκος

Η τύχη επανέρχεται αυτή την περίοδο στο πλευρό σου τόσο στα οικονομικά όσο και τα ερωτικά σου. Αν είσαι μόνος, ενδέχεται να βρεις ένα πρόσωπο ιδανικό για να δημιουργήσεις μια σχέση. Επαγγελματικά, θα υπερέχεις, ενώ μια προσπάθειά σου θα στεφθεί με επιτυχία. Από την άλλη, είναι ιδανικές οι συνθήκες για να εξοικονομήσεις χρήματα, είτε για να κάνεις ένα απόθεμα είτε μια αγορά ή επένδυση. Η υγεία σου θα είναι εξαιρετική κι αν έχεις κάποιο θέμα, θα επιλυθεί με την κατάλληλη ιατρική παρέμβαση. Ίσως ξεκινήσεις και μια αθλητική δραστηριότητα.

Πετεινός

Αυτή η περίοδος, όσον αφορά στα οικονομικά σου είναι αρκετά καλή. Δεν αποκλείεται να κερδίσεις επιπλέον χρήματα από το επάγγελμά σου ή αλλού, όμως καλό θα ήταν να μην τα ξοδέψεις όλα σε άσκοπες αγορές, αλλά να βάλεις στην άκρη κι ένα ποσό για μια ώρα ανάγκης. Επιπλέον, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις ένα παιδί. Σε γενικές γραμμές, η ζωή σου θα κυλήσει ήρεμα και το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσεις είναι αυτό της αϋπνίας. Κάποιες τεχνικές χαλάρωσης θα βοηθήσουν πολύ, όπως και το να αποφύγεις καταχρήσεις σε ποτά και φαγητά.

Σκύλος

Αυτή η περίοδος δεν είναι ευνοϊκή για τις σχέσεις σου, κυρίως τις ερωτικές. Στις υπάρχουσες θα εμφανιστούν κάποια σύννεφα, ενώ στις καινούργιες μια πίεση, εξ αιτίας συχνών και έντονων καβγάδων, που ενδεχομένως να μην αντέξουν και να διαλυθούν. Αν είσαι παντρεμένος/η, θα υπάρχει μια αναταραχή και το πάθος θα απουσιάζει. Πρέπει να καταβληθούν σοβαρές προσπάθειες από τις δυο πλευρές και να γίνει αρκετή συζήτηση. Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά επίσης δεν φαίνεται να είσαι ευχαριστημένος. Όλα αυτά θα σε αγχώσουν και μόνο μέσω της άσκησης, του αθλητισμού ή της απομόνωσης και σκέψης μπορείς να ηρεμήσεις.

Χοίρος

Αρκετά παραγωγικός, επαγγελματικά, θα είσαι αυτή την περίοδο, απ' όπου μπορείς να περιμένεις είτε μια προαγωγή είτε μια αύξηση απολαβών. Επιπλέον, αν έχεις βάλει στόχο το να βελτιώσεις την εμφάνισή σου ή τη γραμμή σου, τώρα μπορείς να το καταφέρεις. Η δίαιτα και η άσκηση θα σε βοηθήσουν να μειώσεις το βάρος σου, να καλυτερεύσεις τη φυσική σου κατάσταση και ίσως αγοράσεις κάποια ρούχα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Να ξέρεις ότι όσο πιο πολύ χρόνο περνάς με το ταίρι ή την οικογένειά σου, τόσο πιο χαρούμενος θα είσαι και εσύ. Γενικά, θα είναι πολύ τυχερό αυτό το διάστημα για το ζώδιό σου.

Διάβασε επίσης: Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved