Astroquotes Μαρτίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Το... ρεζουμέ της μηνιαίας πρόβλεψης του ζωδίου σου!

Astroquotes Μαρτίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Η «Ωραία» (Αφροδίτη) μπήκε στους Ιχθύς στις 25 του μηνός και μαζί με τον Ήλιο, θα συναντηθούν όλοι με τον Ποσειδώνα κοντά στην Νέα Σελήνη της 13ης Μαρτίου. Οι ελπίδες σου για ένα καλύτερο αύριο ενεργοποιούνται, λίγο πριν την πρώτη πνοή της άνοιξης κι ακόμη κι αν δεν ευοδωθούν όλες, σου αρκεί που μπορείς να ονειρεύεσαι ξανά. Να έχεις όμως και τον νου σου, αφού θα σε ταράξουν στις ψευτιές και τις κλεψιές οι έχοντες συμφέροντα.

Ο Ποσειδώνας παίρνει την σκυτάλη από τον Άρη, που σημαίνει ότι η μετάβαση από τις απροκάλυπτες ενέργειες σε εκείνες που δε δίνουν στόχο είναι η βασική ποιοτική διαφορά μεταξύ τούτης της Νέας Σελήνης και της προηγούμενης, του Φεβρουαρίου, που η θητεία της ολοκληρώνεται στις 12 Μαρτίου.

Την Νέα Σελήνη συνοδεύει και η σύνοδος Δήμητρας-Χείρωνα στον Κριό, μια όψη που σε ενδιαφέρει πολύ, αν έχεις ή θες να αποκτήσεις ακίνητη περιουσία. Συνολικά πάντως, η παρουσία της Δήμητρας στον Κριό (από 21/2 μέχρι 8/5) σε παραπέμπει σε μια νέα επίσημη αρχή στην ζωή σου, αλλά ίσως και σε «εκρηκτικές» πρωτοβουλίες, απόρροια του πολύμηνου περιορισμού σου.

Νωρίτερα, στις 27 Φεβρουαρίου θα προηγηθεί μια Πανσέληνος, που ψυχολογικά και συναισθηματικά μοιράζει ισόποσα χαρές και λύπες, εσύ όμως δες το ποτήρι μισογεμάτο και πάρε ανάσες, αφού αρκετές φορές δεν έχει τόσο σημασία το τι συμβαίνει αλλά πώς το παίρνεις.

Ο Άρης, πάλι, πριν ολοκληρώσει το πέρασμά του από τον Ταύρο σχηματίζει κι ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη διφορούμενη, με το καλό και το κακό να ανταγωνίζονται για το τι θα επικρατήσει.May the force be with you! Στις 4 Μαρτίου περνά στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 23 Απριλίου.

Δες στη photo gallery που ακολουθεί τη φράση-κλειδί του ζωδίου σου για τον Μαρτίου!

Διάβασε και τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου ΕΔΩ!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved