Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Ιανουάριο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

Παπασταύρου Λίντα
Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια

από την Χριστίνα Δημοπούλου

Xristina Foto

ΚΡΙΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το 2011 σας υποδέχεται με τον Κρόνο στο ζώδιο του Ζυγού να πιέζει για αποφάσεις στον τομέα των σχέσεων. Μπορεί όλο το μήνα να είσαστε απασχολημένοι με τα επαγγελματικά σας και τις αλλαγές που θέλετε να φέρετε στην καθημερινότητα σας ωστόσο και οι συναισθηματικές μεταπτώσεις του συντρόφου θα σας απασχολήσουν έντονα καθώς για να τα καταφέρετε μαζί του θα πρέπει σε καθημερινή βάση να ακούτε το δελτίο καιρό της καρδιάς του. Η παρουσία της Αφροδίτης στο κοινωνικό ζώδιου του Υδροχόου θα σας φέρει κοντά με φιλικά πρόσωπα των οποίων η παρέα και σε κάποιες περιπτώσεις οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε σε ένα μήνα απαιτητικό και πιεστικό. Η παρουσία του Δία στον 2ο οίκο παίζει ρόλο αντισταθμιστικό και συνάμα ευεργετικό καθώς τα οικονομικά σας πάνε από το καλό στο καλύτερο και συνάμα τα κοντινά πρόσωπα του συντρόφου είναι κοντά σας σε ό,τι χρειαστείτε.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο μήνας ξεκινά με άγχος και προβληματισμό περισσότερο για θέματα που σχετίζεται με την εργασία και σε δεύτερη μοίρα για αισθηματικά ζητήματα. Η αναζήτηση εργασίας ή η περάτωση κάποιου έργου συναντά εμπόδια και αγκάθια που κάνουν δύσβατο το δρόμο σας και όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε ρίχνουν το ηθικό σας. Ως εκ τούτου με την αυτοπεποίθηση να κουτρουβαλάει τα σκαλοπάτια θυμάστε παλιές «καλές» στιγμές με το πρώην ταίρι σας που επιβεβαιώνουν την αδικία και τον πόνο που υπάρχει στη ψυχή σας. Αλλά όπως έλεγε και ο Νίτσε που είχε φάει την ερωτική απογοήτευση με το κουτάλι «ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό». Έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη τερματίζετε το κοντέρ της θλίψης και της ματαίωσης και περνάτε στην αντεπίθεση με τη βοήθεια της Αφροδίτης στο «προχωρημένο» ζώδιο του Υδροχόου. Έτσι πότε δείχνοντας αδιαφορία και αλαζονεία και πότε ψυχρότητα και ναρκισσισμό παίρνετε αυτό που θέλετε ξεχνώντας αισθήματα και προσχήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το 2011 σας κάνει ποδαρικό με τον Δία στο 1ο οίκο γεμάτο υποσχέσεις και καλούδια όχι μόνο για τα οικονομικά αλλά και για τα ερωτικά. Η παρουσία του Άρη στον 5ο οίκο σας ανεβάζει την αδρεναλίνη σε θέματα αισθηματικά και δεν διστάζετε να σηκωθείτε από την καρέκλα της χαλάρωσης και του χουζουρέματος και από γάτα νωχελική και κουρασμένη να μεταμορφωθείτε σε αιλουροειδές γεμάτο σκέρτσο και νάζι που υπόσχεται πολλά και κάνει ακόμα περισσότερα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο θέλει να βγάλετε προς τα έξω μια εικόνα πιο ροκ και δεν αποκλείεται να αφήσετε έστω και για λίγο το συντηρητικό σας στυλ και να ενσωματώσετε στην γκαρνταρόμπα σας νέες ενδυματολογικές επιλογές που θα ωθήσουν το ερωτικό σας ταμπεραμέντο να πειραματιστεί σε νέες τεχνικές προσέγγισης.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αν είστε από τους παραπονεμένους που ο Δίας ακόμα δεν τους πρόσφερε το δώρο του έρωτα μην ανησυχείτε και έχετε να λαμβάνετε. Μιας και ο Δίας για την αστρολογία είναι ότι ο Άγιος Βασίλης για κάθε παιδάκι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα λάβετε κάρβουνο όπως φοβάστε και μονολογείτε όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε. Απλά έχει πολλές στάσεις να κάνει και κάπου – κάπου κάθεται λιγάκι παραπάνω για να ξεκουραστεί. Ο Άρης ερωτικός και συνάμα μαζεμένος όπως ταιριάζει στη δική σας περίπτωση σας δίνει πράσινο φως για να κυνηγήσετε και παλιές και… νέες ιστορίες. Αν ακόμα κοιτάτε πίσω και δεν είστε έτοιμοι να πάτε μπροστά ο Άρης σας δίνει το θάρρος και το κουράγιο που χρειάζεται να κυνηγήσετε το παλιό σας απωθημένο. Μόνο που δεν δίνει υποσχέσεις παρά μόνο καλές προθέσεις. Τολμήστε λοιπόν και αν δεν κάτσει όπως θέλετε αν μη τι άλλο θα προχωρήσετε με ένα βάρος λιγότερο…. στο μέρος της καρδιάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ψύλλοι στα αυτιά σας μπαίνουν αυτό το μήνα και κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα. Άλλα ακούτε αλλά καταλαβαίνετε και δεν είστε σίγουροι ούτε για το τι θέλετε ούτε για το που πάτε. Κάτι τα ευχάριστα νέα ενός φίλου κάτι τα δυσάρεστα ενός γνωστού αρχίζει να ροκανίζεται η «καρέκλα» της σχέσης σας και να θέτονται ερωτήματα που με τη σειρά τους φέρνουν αμφιβολίες για τα θέλω σας όσον αφορά τη σχέση σας. Επιπλέον ο Κρόνος περιορίζει τη διάθεση για διασκέδαση και έρωτα θυμίζοντας σας τις προηγούμενες επιλογές σας που σας έχουν φέρει σε ένα αδιέξοδο ή ακόμα και ένα δίλλημα. Πιθανόν βέβαια αυτόν τον καιρό το θέμα να το εξετάζετε από μια οπτική που φαίνεται σωστή αλλά δεν είναι ουσιαστική. Μήπως οι δικές σας επιθυμίες μπερδεύονται με αυτές της μαμάς και του μπαμπά? Πριν πείτε όχι σκεφτείτε λίγο ότι ο επικριτικός Άρης στον 4ο έρχεται να σας ωθήσει να ακολουθήσετε τις επιταγές της οικογένειας προτάσσοντας σας ελευθερία και ανεξαρτησία αλλά καλύπτοντας τις πραγματικές προθέσεις του κάτω από τη φωνή ή την οπτική ενός φίλου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο χρόνος σας διδάσκει πως σχέση συνεπάγεται υπευθυνότητα, δέσμευση και υποχρεώσεις και με τον Κρόνο ακόμα στον 5ο οίκο μάλλον το μάθημα ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Πριν δώσετε εξετάσεις στο μάθημα του έρωτα θα πρέπει να έχετε κατανοήσει κάποιες θεμελιώδεις αρχές του που μέχρι τώρα είτε δεν είχατε την ευκαιρία να αφομοιώσετε σε βάθος είτε δεν πιστεύατε ότι είναι τόσο σημαντικές. Ως εκ τούτου το να μπείτε σε μια σχέση αυτή τη χρονική περίοδο δεν είναι προτεραιότητα σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η σεξουαλική σας λίμπιντο κοιμάται τον ύπνο της αρκούδας. Αντίθετα αναζητά τη διέγερση και την ευχαρίστηση που θα ικανοποιεί το κορμί χωρίς να απειλεί να εγκλωβίσει τη ψυχή. Ευκαιρίες θα έχετε και μάλιστα ιδιαίτερα ξεχωριστές με τη βοήθεια και την ευχή της αξεπέραστα επινοητικής Αφροδίτης στον Υδροχόο που θα επικροτεί και θα σιγοντάρει κάθε σας κίνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αν κάτι θέλετε αυτό το μήνα είναι η ηρεμία σας μέσα στο καβούκι σας. Θέλετε να μείνετε μέσα σε αυτό και να μη βγείτε για μέρες ολάκαιρες. Αρκεί να έχετε τα βασικά και για τα υπόλοιπα πέρα βρέχει. Το θέμα είναι πως με ένα Κρόνο μέσα στον 4ο και αυτό έχει αρχίσει και σας περιορίζει. Λίγο οι δυσκολίες με τα μέλη της οικογένειας λίγο οι ριζικές αλλαγές στη ζωή του συντρόφου νιώθετε πως τα πάντα έχουν έρθει πάνω – κάτω και σκουντουφλάτε στα στοιβαγμένα σφάλματα του παρελθόντος. Αν και δεν είστε ακόμη έτοιμοι να πάρετε ευθύνη για τα δρώμενα της ζωής σας εντούτοις με τη βοήθεια φίλων και γνωστών μπορείτε να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα εξαφανίσουν το μαύρο κουτί των πεπραγμένων σας και θα καλύψουν κάποιες πρωταρχικές σας ανάγκες. Το έτερο ήμισυ μέσα σε όλα αυτά παίζει ρόλο παρατηρητή γεγονός που όχι μόνο σας ενοχλεί αλλά συνάμα σας απωθεί. Μπερδεμένοι όπως είσαστε προσέχετε τα πλοκάμια του Ποσειδώνα που μέσα από τον 8ο θέλει να σας παρασύρει στα άγνωστα νερά μιας άλλης αγάπης που φαντάζει ιδανική.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Είναι γεγονός πως δεν μπορείτε μόνοι σας και αναζητάτε ένα σύντροφο που να μπορεί να σας στηρίζει, να σας προστατεύει και να σας αγαπάει. Βέβαια μετά το πέρασμα του Πλούτωνα στον 7ο οίκο τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα για τη δημιουργία μιας δέσμευσης μιας και πλέον έχετε δει και τη σκοτεινή πλευρά μιας σχέσης και μάλλον τρομάξατε για τα καλά . Ως εκ τούτου όχι μόνο δύσκολα βλέπετε τα καλά που σας συμβαίνουν αλλά δεν δίνετε καν την ευκαιρία σε κάποιο πρόσωπο που το ενδιαφέρετε πολύ. Πάντως αυτό το μήνα δεν θα του ξεφύγετε και τόσο εύκολα, θα σας προσεγγίσει ακόμα πιο στενά και θα βάλει λυτούς και δεμένους προκειμένου να του δώσετε σημασία. Για να ζήσετε την ευτυχία στον ερώτα είναι απαραίτητο να μπορέσετε να εμπιστευτείτε και πάλι. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες από τις 14 είναι θετικός οιωνός για να ακούσετε την καρδιά σας να χτυπά ακανόνιστα για ένα νέο έρωτα.

ΛΕΩΝ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και από τις 14 στους Ιχθύες, η αισθηματική και ερωτική ζωή παίρνουν φωτιά. Όλα σας τα όνειρα και όλες σας οι φαντασιώσεις μπορούν αυτό το μήνα να πραγματοποιηθούν. Η Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο προμηνύει μια νέα εποχή όσον αφορά τη σχέση σας που είτε δεν αναμένετε είτε δεν είστε έτοιμοι να την υποδεχτείτε. Επιπλέον ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου προστάζει εξοικονόμηση πόρων στα οικονομικά και προσεκτική μελέτη των κινήσεων σας στα αισθηματικά. Κάποια αναστάτωση του συντρόφου θα αποτελέσει αφορμή για να εξωτερικεύεστε με γενναιοδωρία όλη σας την αγάπη και να δείξετε άπλετη κατανόηση προς το πρόσωπο του. Τέλος είναι πολύ πιθανόν να βελτιωθεί η σχέση με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που ανήκουν στο ευρύτερο περιβάλλον το δικό σας ή του συντρόφου σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αποχαιρετώντας το 2011 αφήσατε πίσω σας και ό,τι σας απογοήτευσε ή δυσαρέστησε στα αισθηματικά. Το πιο λαμπερό αστέρι του ουρανού, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο πρώτο μισό του μήνα στον τομέα των σχέσεων και στο δεύτερο μισό στον τομέα του σεξ. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια και δεσμός και όμορφες ερωτικές στιγμές που υπόσχονται να σας παρασύρουν στα ρομαντικά μονοπάτια του έρωτα. Αυτό που πιθανόν να σας προβληματίσει είναι το παρελθόν του νέου συντρόφου αλλά τελικώς θα αποφασίσετε να μην επιτρέψετε στις σκιές του παρελθόντος να πάρουν τα ηνία του παρόντος. Επίσης έχετε υπόψη ότι το πρόσωπο που θα σας εξιτάρει θα έχει «σοβαρό σκοπό» ή αλλιώς θα βιάζεται να σας «τυλίξει» και να βρείτε γρήγορα παπά και κουμπάρο. Εσείς δεν έχετε παρά να κάνετε τα κουμάντα σας, να πάρετε τις αποφάσεις σας και να κάνετε τις επιλογές σας είτε θέλετε είτε δεν θέλετε να φάμε και από εσάς κουφέτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Εκδρομές, έξοδοι και ρομαντικά τετ α τετ θα αναζωπυρώσουν τον έρωτα για το ταίρι σας αυτό το μήνα. Επιπλέον με σύμβουλο σχέσεων την Αφροδίτη στον 7ο το δεύτερο μισό του μήνα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα ζήσετε ρομαντικές και όμορφες στιγμές που θα σας κάνουν να χοροπηδάτε από τη χαρά σας. Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο ετοιμάζει μια λίστα με όλα αυτά που θέλετε να αλλάξετε προκειμένου να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη. Ίσως αποφασίσετε να ανεξαρτητοποιηθείτε οικονομικά ή ακόμα και να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες όσον αφορά τον ερωτικό τομέα που θα εκπλήξουν και εσάς και το ταίρι σας. Ο περίγυρος του συντρόφου φαίνεται να σας ευχαριστεί ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα γεγονός που θα συμβάλλει σε περισσότερες κοινές εξόδους και συχνότερες συναθροίσεις με φίλους και γνωστούς. Τέλος με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα πάρετε κάποιες αποφάσεις που αν και δεν θα αρέσουν στο σύντροφο εντούτοις θα ευνοούν τη σχέση σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αν λίγο πριν την αλλαγή της χρονιά ευχηθήκατε να μην είστε πια μόνοι το σύμπαν σας άκουσε και φρόντισε για εσάς. Με βοηθούς τον Ερμή στον Αιγόκερω και την Αφροδίτη στους Ιχθύες σας φέρνει αυτό που ζητήσατε σε συσκευασία δώρου. Αυτό το μήνα η καρδιά σας θα ανθίσει από ευτυχία και το πρόσωπο σας θα λάμψει από χαρά. Μην απορήσετε που όλοι θα σας λένε «κάτι έχεις αλλάξει» διότι ο παράς και ο έρωτας δεν κρύβονται. Κάποιες μετακινήσεις στο εξωτερικό ή επαφές με πρόσωπα που διαμένουν εκτός Ελλάδας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των ερωτικών σας. Τέλος πιθανόν να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε ή να βοηθήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να αντιμετωπίσει μια δυσάρεστη είδηση.

ΖΥΓΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το 2012 είναι μια πλούσια χρονιά στην οποία ακόμα δεν έχετε πιστέψει και εκεί που κοιτάτε τη ζωή με αισιοδοξία εκεί οι καθυστερήσεις και οι αργοπορίες σας μαυρίζουν το πλάνο και απογοητεύεστε. Μπορεί τα χαρμόσυνα μαντάτα όσο αφορά οικονομικές υποχρεώσεις και ερωτικές απολαύσεις να βρίσκονται στο δρόμο εντούτοις υπάρχει μια ασφάλεια και μια χαρά μέσα στη σχέση που σας βοηθά να κρατιέστε όρθιοι. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο το πρώτο μισό του μήνα συνεχίζει να σας προσφέρει ευχάριστες στιγμές με το έτερο ήμισυ να σας αγαπά και να ενδιαφέρεται παρά το γεγονός ότι επιθυμεί να βρίσκεται συχνά πυκνά με φίλους και να συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες. Σε κρίσεις διαύγειας αντιλαμβάνεστε ότι μεγαλοποιείτε τα πράγματα και ότι οι ανησυχίες σας παίρνουν τεράστιες διαστάσεις. Ζήστε λοιπόν το τώρα νικώντας το φόβο και αντικαθιστώντας τα σενάρια καταστροφής με πίστη στις δυνάμεις και τον εαυτό σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με τον Άρη στον 12ο κοιτάτε πίσω και εύχεστε τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Δεν μπορείτε με τίποτα να «χωνέψετε» την κατάληξη της προηγούμενης σχέσης σας και αυτό σας κάνει καχύποπτους, επικριτικούς και ματαιόδοξους όσον αφορά τα αισθηματικά σας. Η αλήθεια είναι ότι η μαύρη σοκολάτα αν και κάπως πικρή προκαλεί ευχαρίστηση όπως καλή ώρα και η επιμονή στην ανακύκλωση του πόνου σας. Όμως δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από μαύρη σοκολάτα με φράουλες ή ακόμα και κάποιο άλλο φρούτο και αυτό το μήνα αυτή τη δροσερή γεύση στην ερωτική σας ζωή έρχεται να τη δώσει η δροσιστική Αφροδίτη από τον Υδροχόο. Ως εκ τούτου η ανάμιξη του πόνου με το φλερτ , της απογοήτευσης με την ελπίδα έρχεται και δημιουργεί ένα απίστευτο μωσαϊκό που το ευχαριστιέστε τα μάλλα. Τέλος η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 23 Ιανουαρίου ανοίγει ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στον τομέα της ευχαρίστησης και του έρωτα που θα σας ξαφνιάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η καρδιά σας αυτό το μήνα κάνει πάρτι και δεν σταματά στιγμή να τραγουδά τη μελωδία του έρωτα που σας έχει πάρει τα μυαλά. Η σχέση σας είναι ένα ασφαλές καταφύγιο που σας επιτρέπει να ξεχνάτε τις εντάσεις και τις δυσκολίες της ημέρας και όπως το σκοτάδι αγκαλιάζει τη νύχτα τη γη έτσι και η μυστική σας ευτυχία… βρίσκεται στη σχέση σας και περιβάλλει όλο σας το «είναι» με το ανυπέρβλητα ερωτικό της πνεύμα. Η παρουσία του Δία στον οίκο των σχέσεων και της Αφροδίτης από τις 14 Ιανουαρίου στον τομέα της τέρψης και του έρωτα αποτελούν τους καλύτερους αγγελιοφόρους για μια ξεχωριστή ερωτική περίοδο που θα κυλά όμορφα, θα σας ευχαριστεί, θα σας γαληνεύει και θα σας ταξιδεύει με το όχημα το έρωτα στο κόσμο της απόλυτης εναρμόνισης με την ευτυχία και τη χαρά της συντροφικότητας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 23 Ιανουαρίου ευλογεί την ανανέωση στον προσωπικό σας χώρο με έναν ασυνήθιστα πρωτότυπο τρόπο που θα ευθυγραμμίζεται με τις εσώτερες επιθυμίες σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Την τύχη σας τη φτιάχνετε μόνοι σας καθώς ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και πως θα το «πάρετε». Με τον Άρη στην Παρθένο οι κινήσεις ενός ατόμου προς το πρόσωπο σας δεν σας αφήνουν αδιάφορους αλλά αφήνετε το χρόνο να κυλά βασανιστικά αργά για εκείνο και εξαιρετικά ευχάριστα για εσάς. Τα πανέξυπνα μάτια σας κοιτούν τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια και εξετάζουν με τρόπο εξονυχιστικό και σχολαστικό αν αξίζει ο κόπος να ασχοληθείτε μαζί του. Ιδιαίτερα από το δεύτερο μισό του Γενάρη δεν αποκλείεται να το αφοπλίσετε με τη δήθεν αφέλεια σας και να το κάνετε να πιστέψει ότι εκείνο σας κατέκτησε. Με παπά τον Δία στον 7ο οίκο και κουμπάρα την Αφροδίτη στον 5ο αυτό το φλερτ δεν θα αργήσει να ανέβει τα σκαλοπάτια της εκκλησίας, του δημαρχείου ή της πολυκατοικίας που διαμένετε. Εκείνοι πάντως σας δίνουν την ευχή τους και εσείς δεν έχετε παρά να βάλετε τους όρους του αισθηματικού σας συμβολαίου μη παραλείποντας φυσικά και εκείνους με τα μικρά γράμματα που οι περισσότεροι δεν διαβάζουν πριν υπογράψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το ταίρι σας είναι τόσο εστιασμένο στην καριέρα , στα ζητήματα της οικογένειας και στα θέματα του σπιτιού που ακόμα και εσείς – οι «δεν έγινε και τίποτα» Τοξότες νιώθετε παραγκωνισμένοι. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο το πρώτο μισό του Ιανουαρίου προσπαθείτε να το προσεγγίσετε με διαχυτικό χιούμορ, ερωτικά υπονοούμενα, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες που σίγουρα θα κάνουν τη διαφορά. Το δεύτερο μισό του μήνα με την Αφροδίτη στον 4ο ίσως αισθανθείτε πιο κοντά σας το σύντροφο σε συναισθηματικό επίπεδο. Σιγά- σιγά θα επανακτήσετε την αίσθηση δεσίματος μεταξύ σας και θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε τομείς όπως η εργασία και τα οικονομικά που παράλληλα τρέχουν στην περιπετειώδη κούρσα της ζωής σας. Η Νέα Σελήνη στις 23 Ιανουαρίου ευνοεί επικοινωνιακά τρυκ που μπορούν να κορυφώσουν την ευχαρίστηση από το ερωτικό παιχνίδι με το σύντροφο σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αυτό το μήνα ευχαριστιέστε τόσο τη διαδικασία της γνωριμίας, του φλερτ και της ερωτικής προσέγγισης που δεν καταλαβαίνετε πόσο γρήγορα κυλά ο χρόνος. Σαν να έχετε κάνει ένα διάλλειμα από όλα και κάθε κίνηση σας είναι αφιερωμένη στην ιεροτελεστία του ερωτικού πλησιάσματος. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σας δίνει πρωτοτυπία και σας εισάγει σε ένα νέο τρόπο σκέψης και οπτικής που σας πηγαίνει πολύ και με ευκολία υιοθετείτε. Είναι βέβαιο που οι σπόροι που θα φυτέψετε αυτή την εποχή στα αισθηματικά θα καρποφορήσουν τον επόμενο μήνα και χωρίς να το καταλάβετε θα έχει έρθει η ώρα να χαρείτε τους καρπούς των κόπων σας. Αξίζει να δείξετε λίγο προσοχή γύρω στις 13 Ιανουαρίου που πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα διότι μπορεί να προκύψουν κάποιες παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Ας είστε λοιπόν συγκεκριμένοι σε αυτά που θέλετε να μάθετε ή να κάνετε ώστε να μη βρεθείτε με κάποιο πρόσωπο που παρέλειψε να σας ενημερώσει ότι η ηλικία που σας είπε είναι αυτή που υποθέτει ότι δείχνει και όχι αυτή που λέει η ταυτότητα του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο Πλούτωνας έχει στρογγυλοκαθίσει στο δικό σας ζώδιο και σας πιέζει μέσα από «δυνατά» μαθήματα να αλλάξετε πλεύση ζωής, θέλετε δεν θέλετε. Δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθετε ότι ο κόσμος σας καταρρέει και δεν ξέρετε, αν θα μπορέσετε να τον ξαναδείτε ή να τον ξαναχτίσετε. Τα καλά νέα πως θα τα καταφέρετε γιατί είστε από αυτούς που όταν η ζωή τους ζορίζει, μπορούν να ξεκινήσουν από το σημείο που βρίσκονται και να φτάσουν στην κορυφή. Επιπλέον, αυτή τη χρονιά η παρουσία του Δία στο γήινο και ρεαλιστικό ζώδιο του Ταύρου αποτελεί τον από μηχανής θεό που έρχεται να σας βγάλει από τη δύσκολη. Η παραμονή του για μεγάλο χρονικό διάστημα στον 5ο ηλιακό οίκο που αντιπροσωπεύει τη διασκέδαση, τη δημιουργία και τη χαρά του έρωτα έρχεται να δώσει οξυγόνο στη ζωή σας και τη σχέση σας με ένα τρόπο που εκτιμάτε πολύ γιατί είναι πρακτικός και χειροπιαστός. Τέλος, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 23 Ιανουαρίου υποδεικνύει μια περίοδο κατά την οποία θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να αποκτήσετε κάτι σε υλικό ή συναισθηματικό επίπεδο.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αν και δείχνετε περισσότερο ανοιχτοί και άνετοι στην επικοινωνία σε σχέση με άλλες περιόδους, εντούτοις τις πρωτοβουλίες δεν τις παίρνετε εσείς αλλά οι άλλοι. Γεγονός που σας εξυπηρετεί καθώς σας βγάζει από τη δύσκολη θέση της προσέγγισης που δεν είναι το δυνατό σας σημείο. Από τη στιγμή που αυτή θα γίνει θα πάρετε μπρός και δεν θα σας σταματήσει τίποτα. Η είσοδος μάλιστα της Αφροδίτης στους Ιχθύες από τις 14 Ιανουαρίου είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική για αισθηματικές γνωριμίες και ερωτικές επικοινωνίες. Επιπλέον, η παρουσία του Δία στο αισθησιακό και πρακτικό ζώδιου του Ταύρου βεβαιώνει πως ο έρωτας στα ζωή σας θα έρθει κάνοντας βήματα σταθερά, σίγουρα, προκειμένου να ανταποκριθεί στην επιθυμία σας για μια σχέση ρεαλιστική, ασφαλής και με προοπτικές εξέλιξης. Τις τελευταίες μέρες του μήνα αποφύγετε να ενδώσετε σε φλερτ με πρόσωπο που συνδέεται με το χώρο εργασίας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τον Αφροδίτη στον 1ο οίκο η ουράνια γοητεία σας εξευμενίζει τα κακώς κείμενα της σχέσης ενώ παράλληλα σας θωρακίζει από τον αρνητισμό του συντρόφου. Η παρουσία του Ηλίου στον 12ο δείχνει πως πολλά από αυτά που κάνει ο σύντροφος σας κουράζουν και συνάμα σας ανησυχούν. Από την άλλη με τον Άρη στον 8ο λόγω ότι κάποιες σχέσεις σας αποστραγγίσουν ή σας πιέζουν οικονομικά νιώθετε ότι χειραγωγήστε και αυτό σας εκνευρίζει. Το θετικό είναι πως η έντονη σεξουαλική δραστηριότητα σας επιτρέπει να έρχεστε κοντά με το έτερο ήμισυ και να στέλνετε στο πυρ το εξώτερο όλες τις διαφορές και τις ενοχλήσεις. Το δεύτερο μισό του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύες και αυτό συμβάλλει θετικά για την οικονομική και για την αισθηματική σας ζωή. Είναι πολύ πιθανόν να αισθανθείτε πιο ερωτευμένοι και πιο γοητευμένοι από το ταίρι σας. Τέλος, η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί μια προσωπική επιτυχία που θα ανοίξει νέες ορίζοντες και για τη σχέση σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο οι μετοχές σας ανεβαίνουν κατακόρυφα γεγονός που γνωρίζετε και εκμεταλλεύεστε καταλλήλως. Μπορεί το παρελθόν να μην σας αφήνει να ησυχάσετε αλλά έχετε τον τρόπο να το παγιδεύσετε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και να αναζητήσετε νέες εμπειρίες και νέες συγκινήσεις. Αυτή τη χρονιά για να γλιτώσετε τον εαυτό σας από την απογοήτευση θα κινείστε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς ακόμα και όταν τα πράγματα θα δείχνουν να παίρνουν μια σοβαρή τροπή. Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 23 Ιανουαρίου δείχνει πως όσοι σας ήξεραν μέχρι τώρα πλέον δεν θα σας αναγνωρίζουν. Υπάρχει κάτι που ως τώρα δεν έχετε αποκτήσει και είστε διατεθειμένοι να κάνετε αυτό που μέχρι τώρα δεν είχατε τολμήσει, προκειμένου να το αποκτήσετε. Αντίστοιχα και στην ερωτική ζωή θα ριψοκινδυνέψετε και θα ανατρέψετε τα μέχρι τώρα δεδομένα της.

ΙΧΘΥΕΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το 2011 έφυγε αλλά σας άφησε τον Άρη στον 7ο οίκο να περιφέρεται σαν καλικάντζαρος που ανακατεύει τη ζάχαρη με το αλάτι, το ξίδι με το κρασί και έτι μαλώνετε με το σύντροφο σας για το ποιος έκανε ή δεν έκανε τι. Η Αφροδίτη περνώντας από το 12 και τον 1ο οίκο αντίστοιχα σας βοηθά να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να βγάλετε προς τα έξω τις πιο όμορφες πτυχές της προσωπικότητας σας. Γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο και σας επιτρέπει να βρείτε τρόπους και διεξόδους να γλυκάνετε τη σχέση με το έτερο ήμισυ. Η Πανσέληνος στις 9 Ιανουαρίου λαμβάνει χώρα στο οίκο της δημιουργίας, της αισθηματικής ζωής και των παιδιών και ως εκ τούτου αυτά θα είναι και τα θέματα που θα εστιάζουν την προσοχή σας ή θα έρθουν στο προσκήνιο εκείνο το χρονικό διάστημα. Τέλος, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο «φιλτράρατε» τα γεγονότα της ζωής σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο θυμός για το τι έχει γίνει στην αισθηματική σας ζωή δεν είναι πια έντονος απλά εμφανής. Η Πανσέληνος στις 9 Ιανουαρίου δίνει έμφαση στον ερωτικό τομέα ενώ φέρνει ρήξεις με άτομα από το παρελθόν. Το ενδεχόμενο να σας προσελκύσουν άτομα με διαφορά ηλικίας είναι πολύ πιθανόν ενώ δεν αποκλείεται να σας κατακλείσουν σκέψεις ότι δεν θα βρείτε ποτέ το ιδανικό ταίρι και θα μείνετε στο ράφι. Η Αφροδίτη βέβαια από τον Υδροχόο και τους Ιχθύες αντίστοιχα κάνει μικρά θαύματα καθώς σας βοηθά να εστιαστείτε στο τι θέλετε από τον εαυτό σας και να κάνετε τα πρώτα βήματα για να το επιτύχετε. Η Νέα Σελήνη στις 23 Ιανουαρίου πραγματοποιείται στον 12ο οίκο δείχνοντας πως μέσα σας γίνονται αλλαγές που θα ανατρέψουν τις εξωτερικές συνθήκες της τωρινής ζωή σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved