Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Υδροχόου

Όταν ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, μια… αλλαγή στην ατμόσφαιρα την νιώθουν όλοι

Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Υδροχόου

Η ενέργεια του ζωδίου αυτού είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια. Του Σκορπιού για παράδειγμα είναι πιο dark, του Υδροχόου είναι πιο… επαναστατική και πάει λέγοντας. Υπάρχουν όμως 4 ζώδια που προφανώς και θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Υδροχόου σε σχέση με τα άλλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στον δέκατο οίκο σου, που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου. Αυτός θα είναι και ο τομέας στον οποίο θα δεις και τις περισσότερες αλλαγές για όσο καιρό ο Ήλιος θα παραμείνει στον Υδροχόο. Θα δεις την καριέρα σου από μια άλλη οπτική. Θα θελήσεις να κάνεις την διαφορά και θα σκεφτείς νέους τρόπους για το πώς μπορείς να επηρεάσεις τις καταστάσεις. Επίσης, ίσως επιχειρήσεις μια άλλη τακτική, από όσες έχεις συνηθίσει ως τώρα και να ανακαλύψεις καινοτόμους τρόπους για να κάνεις τη δουλειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεδομένου ότι ο Ήλιος θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου, ο τομέας που θα σε απασχολήσει περισσότερο είναι αυτός των οικονομικών σου και των υποχρεώσεών σου προς τράπεζες, εφορία, ασφάλεια κλπ. Πιθανόν να προβείς σε μια ρύθμιση, αλλά και δανειοδότηση προκειμένου να καλύψεις κάποια έξοδά σου, όμως καλό θα ήταν να ψάξεις και να βρεις έναν τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάτι που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν, μπορεί τώρα να σου βγει.

Παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος έχει περάσει στον έβδομο οίκο σου! Πρόκειται για τον οίκο που επηρεάζει τις σχέσεις γενικά, τον έρωτα, τον γάμο κτλ. Αυτό το μήνα λοιπόν θα κληθείς να επανεκτιμήσεις τις σχέσεις σου με όλους. Θα έχεις μια μεγάλη ανάγκη για ανεξαρτησία αυτό το διάστημα και θα είσαι υπερβολικά ευαίσθητος σε ό,τι έχει να κάνει με τον προσωπικό σου περιορισμό. Ευτυχώς για σένα, θα καταλάβεις ότι δεν χρειάζεται να παίζεις με τους κανόνες των άλλων, αλλά με τους δικούς σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος έχει περάσει στον δικό σου πέμπτο οίκο και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για σένα! Είναι ο οίκος που έχει να κάνει με το φλερτ, τον έρωτα και την διασκέδαση. Θα δεις ότι ο επόμενος μήνας θα είναι πιο χαλαρός για σένα και πιο… «παιχνιδιάρης». Θα έχεις μια λάμψη και μεγαλύτερη τύχη και επιτυχία στο αντίθετο φύλο. Βγες έξω (όσο μπορείς και επιτρέπεται), παίξε και φλέρταρε (και μέσω social media, γιατί όχι;) και δεν θα χάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις βάλει ήδη τους στόχους σου για την νέα χρονιά σε ό, τι έχει να κάνει με την καριέρα και τα χρήματά σου και ο Ήλιος στον δεύτερο οίκο σου, σε βοηθάει να ξεκινήσεις να τους πραγματοποιείς. Σου δίνει ενέργεια και τύχη στον οικονομικό τομέα. Μην φοβηθείς να κάνεις κάτι όχι και τόσο… παραδοσιακό και προχώρα σε μια καλή και μελετημένη επένδυση.

Διάβασε επίσης:

Μηνιαίες Προβλέψεις 19/01 έως 18/02: «Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος»

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 13/01 έως 11/02

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved