Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 13/01 έως 11/02

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 13/01 έως 11/02

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από 13/1, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω έως και τις 11/02 (που είναι κι η Κινέζικη Πρωτοχρονιά)

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Αυτή την περίοδο, θα σε απασχολήσουν αρκετά επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Μπορείς να αυξήσεις τις πιθανότητες εξέλιξής σου διατηρώντας αρμονικές σχέσεις με τους ανωτέρους και τους συναδέλφους σου. Οι κοινωνικές επαφές θα βοηθήσουν επίσης στην πρόοδό σου. Ναι μεν ζητήματα της καριέρας σου θα έρθουν στο προσκήνιο, ωστόσο, είναι απαραίτητο να περνάς ποιοτικό χρόνο με τα μέλη της οικογένειάς σου. Δεν θα υπάρξουν απότομα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, ούτε και στην υγεία σου.

Βούβαλος

Αυτή η περίοδος είναι αρκετά τυχερή και φέρνει ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Όσον αφορά στα ερωτικά σου ευνοείσαι κι αν είσαι μόνος/η, οι πιθανότητες να συναντήσεις το/η σωστό/η σύντροφο είναι ιδιαίτερα αυξημένες, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, θα απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, το οποίο θα δείξει ιδιαίτερη κατανόηση. Σε ό,τι έχει να κάνει όμως με την υγεία σου, οφείλεις να προσέχεις γιατί είσαι επιρρεπής σε τραυματισμούς και ατυχήματα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Αυτή η περίοδος είναι πολύ θετική. Δεν αποκλείεται μάλιστα προς το τέλος της να έχεις κάτι υπέροχο για να γιορτάσεις, όπως μια σχέση-ορόσημο ή εξέλιξη στην καριέρα σου. Γενικά υπάρχουν ευνοϊκές προοπτικές στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου. Οι σωστές κοινωνικές επαφές θα βοηθήσουν στην προώθησή σου ενώ οι σχέσεις τόσο με την οικογένεια, όσο και τους συναδέλφους σου θα είναι υπέροχες. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η να αντιμετωπίσεις μερικά προβλήματα στον τομέα της υγείας. Είναι σημαντικό να ακολουθείς μια υγιή ρουτίνα και να μην κάνεις καταχρήσεις.

Λαγός/Γάτα

Καλή είναι αυτή η περίοδος για σένα, μάλιστα θα υπάρχουν πολλές μικρές και συναρπαστικές στιγμές, που θα κάνουν πιο ευχάριστη την καθημερινή σου ζωή. Ίσως ξεκινήσεις κάποια σεμινάρια ή μαθήματα καθώς ευνοείσαι και στις σπουδές. Μπορεί ακόμη και να βρεις κάτι πολύτιμο που είχες χάσει εδώ και πολύ καιρό. Γενικά, η τύχη σου χαμογελάει, αλλά χρειάζεται να κινήσεις και εσύ τα χέρια σου και να δουλέψεις. Πες "ναι" σε μια συνεργασία, αλλά πρόσεξε μην "καπελώσεις" δουλειά άλλου.

Δράκος

Θετικό είναι το ξεκίνημα αυτής της περιόδου και θα είσαι τυχερός σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Τα οικονομικά σου, ειδικά, θα πάνε μια χαρά, αν όμως δεν κάνεις περιττά έξοδα και δεν ξεφεύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου πρέπει να είναι η επαγγελματική σου ανάπτυξη. Θα πρέπει να συμμετέχεις ενεργά σε δραστηριότητες και να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου, για να αυξήσεις τις προοπτικές. Όλα αυτά δεν πρέπει να σε κάνουν να αγνοείς τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Η αρμονία θα διατηρηθεί με το ταίρι σου, αν περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί.

Φίδι

Αυτή η περίοδος σου δίνει δυναμισμό και χαρούμενη διάθεση. Η ενέργειά σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα, ενώ θα βγάλεις μια προσωπικότητα που μαγνητίζει, γι' αυτό ελκύεις το αντίθετο φύλο. Αν σπουδάζεις, θα έχεις μια επιτυχία. Το ίδιο ισχύει και για μια δραστηριότητά σου. Η εξέλιξη της σταδιοδρομίας θα είναι μεγάλη και θα οφείλεται τόσο στις δυνατότητές σου, όσο και στην υποστήριξη των ανωτέρων σου. Μόνο μια προειδοποίηση: μερικοί φίλοι σου είναι αληθινοί, ενώ άλλοι σε ζηλεύουν και δεν θέλουν να σε δουν να προοδεύεις.

Άλογο

Αλλού τυχερός/η κι αλλού όχι θα είσαι αυτήν την περίοδο. Στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και στην υγεία σου, όλα θα πάνε μια χαρά, στις σχέσεις σου όμως οι εξελίξεις δεν είναι θετικές. Μπορεί να διακόψεις τις επαφές σου με έναν φίλο ή φίλη ή να ξεκόψεις από μια παρέα, εξ αιτίας ενός γεγονότος κι αυτό θα σε κάνει πολύ κυνικό/η όσον αφορά στις φιλίες και τις "συμμαχίες" γι' αυτό σου χρειάζεται χρόνος για να το ξεπεράσεις. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στη βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης αλλά και του σπιτιού σου, ώστε να υπάρξει αρμονία και ηρεμία στο περιβάλλον σου.

Κατσίκα/Πρόβατο

Αυτή η περίοδος ξεκινά αισιόδοξα, αλλά θα πρέπει να καταλάβεις ότι πρέπει να διατηρήσεις αυτό το πνεύμα γιατί εσύ κρατάς την τύχη στα χέρια σου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις τον έλεγχο των εξόδων σου, τώρα που έχεις τη δυνατότητα, για να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Περικόπτοντας περιττές δαπάνες, εξοικονομείς χρήματα για τις δύσκολες μέρες. Το να τα σκορπάς από εδώ και από εκεί για να εντυπωσιάσεις είναι μάλλον ανούσιο και ενδεχομένως να σε βάλει σε μπελάδες.

Πίθηκος

Aυτή η περίοδος έχει θετικές και αρνητικές εξελίξεις. Τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή σπουδάζεις, ωστόσο δεν είναι η κατάλληλη εποχή για αγορές και επενδύσεις. Αν είσαι υπάλληλος, ίσως τώρα θα έπρεπε να πάρεις κάποιες μέρες άδεια να ξεκουραστίς και να περάσεις περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σου. Επιπλέον, είτε στη δουλειά, στο σπίτι, είτε με τους φίλους ή τον/η σύντροφό σου, σκέψου καλά, πριν ενεργήσεις ή μιλήσεις. Αυτό θα σε γλιτώσει από αρκετά προβλήματα.

Πετεινός

Αυτή η περίοδος δεν πολλά υποσχόμενη και έχει αρκετές προκλήσεις. Πρέπει να επικεντρωθείς στο επάγγελμα ή την εκπαίδευσή σου, αν και υπάρχει πιθανότητα να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις, διορθώσεις και έπειτα να θέσεις τους στόχους σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αναβάλλεις αγορές ή να περικόψεις έξοδα, προκειμένου να αντεπεξέλθεις οικονομικά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όσον αφορά στην υγεία σου, δεν θα έχεις κανένα απολύτως θέμα.

Σκύλος

Ελπιδοφόρα ξεκινά αυτή η περίοδος για σένα, ειδικά όσον αφορά στην οικογένεια και τα ερωτικά σου, αν και οι γυναίκες του ζωδίου σου θα έχουν ελαφρώς μεγαλύτερη τύχη από τους άντρες. Η ερωτική ζωή θα γίνει πιο έντονη, ενώ η αρμονία θα διατηρηθεί δείχνοντας μεγαλύτερη κατανόηση και διάθεση για συμβιβασμούς. Στον τομέα της καριέρας προβλέπεται άνοδος, με μια αύξηση του μισθού σου ή προαγωγή. Η υγεία σου χρειάζεται προσοχή, αν και δεν θα υπάρξει σοβαρός κίνδυνος.

Χοίρος

Αυτή την περίοδο θα έχεις την τύχη στο πλευρό σου σε όλους τους τομείς της ζωής. Αφιέρωσέ την για να καταστρώσεις τα σχέδιά σου, να βάλεις καινούργιους στόχους για την νέα χρονιά. Επίσης, θα είναι και ιδιαίτερα κερδοφόρα, αν είσαι επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας κι έχεις πολύ καλές πιθανότητες να κερδίσεις χρήματα. Όπως και να έχει, κύριο μέλημά σου είναι η διατήρηση των κεκτημένων σου. Αν είσαι μόνος/η κι αναζητάς έναν/μια ερωτικό/η σύντροφο, τώρα μπορεί να τον/ην βρεις, ενώ αν είσαι σε σχέση, μπορεί να καταλήξει σε γάμο ή συμβίωση. να καταλήξουν ως γάμοι.

Διάβασε επίσης: Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved