Astroquotes Ιανουαρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Το... ρεζουμέ της μηνιαίας πρόβλεψης του ζωδίου σου!

Astroquotes Ιανουαρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Ο Ήλιος πέρασε στον Αιγόκερω στις 21 Δεκεμβρίου στις 12:03 το μεσημέρι, λίγες ώρες πριν κλείσει με ακρίβεια η σύνοδος Δία-Κρόνου στην πρώτη μοίρα του Υδροχόου. Ωστόσο, η αναζήτηση του μέτρου που είναι το βασικό ζητούμενο δεν φαίνεται να είναι μια εύκολη υπόθεση στις μέρες που ζούμε. Αντίθετα οι ακρότητες κι οι παλινωδίες έχουν τον πρώτο λόγο κι αυτό θα φανεί τον Ιανουάριο, όταν ο Άρης από τον Ταύρο θα «πιάσει», κατά σειρά, τον Κρόνο, τον Δία και τον Ουρανό.

Επιπλέον, η «κληρονομιά της Νέας Σελήνης και Ηλιακής έκλειψης της 14ης Δεκεμβρίου, δεν επιτρέπει έτσι κι αλλιώς αισιοδοξία, ίσα-ίσα που τα προβλήματα θα οξυνθούν μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

Η Πανσέληνος πάντως που έγινε στις 30 Δεκεμβρίου είναι πλήρως εναρμονισμένη με τον εγκλεισμό σου, το τετράγωνο, μάλιστα, της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να συμπληρώσεις τα κενά με την φαντασία σου.

Αντίθετα η Νέα Σελήνη στις 13 Ιανουαρίου είναι αρκούντως «πολεμική» τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε συλλογικό, να λοιπόν που πάντα υπάρχουν και τα χειρότερα.

Κατά τα άλλα, η Αφροδίτη περνά από τον Τοξότη στον Αιγόκερω στις 8 Ιανουαρίου, μεταφέροντας την εύνοιά της επί προσωπικού στους εκπροσώπους του ζωδίου, αλλά και τους Καρκίνους, ενώ μια ημέρα νωρίτερα, στις 7, ο Άρης μετά από πολλούς μήνες παραμονής, εγκαταλείπει τον Κριό και περνά στον Ταύρο. Από την Σκύλλα στην Χάρυβδη…

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη είναι βέβαια ένας καλός οιωνός αν θες να ερωτευθείς, αλλά μην ξεχνάς ότι ο έρωτας έχει τα «ψηλά» και τα «χαμηλά» του.

Δες στη photo gallery που ακολουθεί τη φράση-κλειδί του ζωδίου σου για τον Ιανουάριο!

Διάβασε και τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου ΕΔΩ!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved