Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 14/12 έως 13/01

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 14/12 έως 13/01

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από 14/12, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη έως και τις 13/01.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Αυτή την περίοδο, πρέπει να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις πολλές προκλήσεις, καθώς η τύχη δεν είναι με το μέρος σου. Στα επαγγελματικά θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές ενώ μπορεί από τις πιέσεις της εργασίας να έχεις και ενοχλήσεις στην υγεία σου. Τα έξοδά θα αυξηθούν και αυτό θα επηρεάσει αρνητικά τον οικονομικό σου προϋπολογισμό γι' αυτό χρειάζεται συνετή διαχείριση και να μειώσεις όλες τις περιττές δαπάνες. Στα ερωτικά όμως θα είσαι τυχερός/η, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να βρεις τον/ην κατάλληλο/η σύντροφο.

Βούβαλος

Αυτή η περίοδος όσον αφορά στα ερωτικά σου θα είναι πολύ καλή και θα μπορέσεις να βρεις ένα πρόσωπο κατάλληλο για σχέση. Αν ωστόσο είσαι δεσμευμένος/η, να έχεις υπόψη σου ότι οι πειρασμοί θα είναι αρκετοί. Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι προσεκτικός/η και επιμελής και υπάρχει αρμονικό κλίμα με τους συναδέλφους σου, δε θα έχεις πρόβλημα. Είναι, επίσης, η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις σε εφαρμογή ένα σχέδιο δράσης για την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου επίσης θα πάνε καλά, αλλά από άποψη υγείας θα ταλαιπωρηθείς λίγο, ίσως έχεις και κάποιο μικροατύχημα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Και αυτήν την περίοδο θα έχεις ζητήματα με τα επαγγελματικά σου λόγω των εμποδίων που θα εμφανιστούν στην εκτέλεση του όποιου έργου σου, αλλά και των διαφωνικών από συναδέλφους ή υπαλλήλους σου, στα οποία θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να έχεις υπομονή. Στα οικονομικά σου, θα είσαι επίσης υπό πίεση, εξ αιτίας αυξημένων υποχρεώσεων ή απαιτήσεων και ενδεχομένως να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο και στη σχέση σου. Όσον αφορά στην υγεία σου, το άγχος θα την επηρεάσει κατά πολύ.

Λαγός/Γάτα

Καλή είναι αυτή η περίοδος για σένα, μάλιστα θα έχεις και την ευκαιρία για να προχωρήσεις στην καριέρα σου αλλά και να αγγίξεις την επιτυχία, αλλά σε ό,τι κι αν κάνεις, θα πρέπει να προσπαθήσεις να πάρεις με το μέρος σου συναδέλφους και ανωτέρους σου και να αποφύγεις κάθε είδους συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι εξαιρετικά, ενώ δεν αποκλείεται και μια αύξηση μισθού, λόγω προαγωγής. Τυχερός/η θα είσαι και στα ερωτικά σου, ενώ αν είσαι μόνος υπάρχει η περίπτωση να κάνεις σχέση με αυτόν/η που θέλεις πολύ. Η υγεία σου, επίσης, θα είναι καλή.

Δράκος

Η τύχη είναι με το μέρος σου αυτή την περίοδο σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Οι προοπτικές σταδιοδρομίας είναι εξαιρετικές. Όποια και αν είναι η πρόκληση που θα εμφανιστεί μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα και δεν θα υπάρξει εμπόδιο στην ανέλιξή σου. Τα χρηματοοικονομικά παρουσιάζουν μια ρόδινη εικόνα. Θα έχεις αρκετά χρήματα για να επενδύσεις ή να αποταμιεύσεις. Οι ευκαιρίες για να μπεις σε μια ερωτική σχέση θα αυξηθούν, αλλά αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα πρέπει να κρατήσεις χαρακτήρα και να αποφύγεις τα ξενοκοιτάγματα και τα φλερτ. Η υγεία σου θα είναι καλή, με την προϋπόθεση να αποφύγεις κάποιες υπερβολές.

Φίδι

Και για σένα θα είναι αρκετά καλή αυτή η περίοδος. Στα επαγγελματικά σου, θα επιτύχεις μόνο αν έχεις ένα καλό σχέδιο. Οι σωστές ενέργειες θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Χρήματα επίσης θα έχεις αρκετά, ωστόσο, δεν πρέπει να γίνεις άπληστος/η και οφείλεις να περιορίσεις τις προσδοκίες σου. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι ενθαρρυντικό και για ερωτικές σχέσεις, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος ίσως τώρα επισημοποιηθεί με μια συμβίωση ή γάμο. Η υγεία θα είναι αρκετά καλή.

Άλογο

Οι δυσκολίες θα συνεχιστούν για σένα και αυτήν την περίοδο. Δε θα καταφέρεις να πετύχεις έναν επαγγελματικό σου στόχο ή θα εμφανιστούν εμπόδια στην εκτέλεση των καθηκόντων σου. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και την υγεία σου. Επιπλέον, τα οικονομικά σου δεν θα είναι καλά και τα έξοδά σου θα ξεπεράσουν τα έσοδα, ίσως και να έχεις απώλειες ή ζημιές που θα σε πάνε πίσω. Όσον αφορά στα ερωτικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, θα απομακρυνθείς από το ταίρι σου, πιθανόν και εξ αιτίας χρημάτων, κάτι που θα δημιουργήσει συναισθηματική ανισορροπία. Το μόνο πράγμα που θα σε βοηθήσει να επιβιώσεις είναι η υπομονή.

Κατσίκα/Πρόβατο

Αυτή η περίοδος θα είναι δύσκολη για σένα. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, θα αντιμετωπίσεις πολλές προκλήσεις, δε θα υπάρχει υποστήριξη από τους ανωτέρους σου και οι συνάδελφοί σου θα προσπαθήσουν να σου βάλουν... τρικλοποδιά σε κάθε βήμα. Ούτε στα οικονομικά τα πράγματα είναι καλά. Οι προοπτικές δεν είναι ενθαρρυντικές και θα πρέπει να αποφύγεις κάθε είδους αγορές, επενδύσεις και το κυνήγι του εύκολου χρήματος. Ωστόσο, στα ερωτικά σου είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση θα έχεις την τύση με το μέρος σου. Προβλήματα υγείας δεν θα έχεις, αλλά υπάρχει πιθανότητα τραυματισμών..

Πίθηκος

Οι προβλέψεις για αυτή την περίοδο είναι θετικές. Οι επαγγελματικές προοπτικές είναι εξαιρετικά καλές και η καριέρα σου θα βρεθεί σε τροχιά εξέλιξης. Ωστόσο, θα πρέπει να διατηρείς εγκάρδιες σχέσεις με τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σου, να μην μπαίνεις σε σοβαρές αντιπαραθέσεις γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου. Οικονομικά θα τα πας καλά, αρκεί να αποφύγεις ριψοκίνδυνες κινήσεις. Στα ερωτικά, αν είσαι μόνος είναι πιθανή η δημιουργία ενός δεσμου. Η υγεία σου θα είναι καλή, αρκεί αμέσως μετά τις γιορτές να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής.

Πετεινός

Αυτή η περίοδος δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή. Στα επαγγελματικά σου, θα αντιμετωπίσεις πολλά εμπόδια κι ίσως πέσει η ψυχολογία σου αλλά στα οικονομικά δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Ίσα-ίσα που θα σου περισσέψουν και χρήματα για να αποταμιεύσεις ή να κάνεις μια αγορά που ήθελες. Στα ερωτικά σου, θα έχεις έντονο μαγνητισμό που και θα γοητεύσεις το αντίθετο φύλο, οπότε εύκολα μπορείς να βρεις ένα πρόσωπο κατάλληλο για σχέση. Αν είσαι όμως δεσμευμένος/η, υπάρχει περίπτωση απιστίας. Η υγεία θα είναι αρκετά καλή.

Σκύλος

Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά ευνοϊκή για σένα. Στα επαγγελματικά σου, θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις τους ανωτέρους σου με την επιμέλεια και τα επιτεύγματά σου κι αυτό φυσικά θα οδηγήσει σε προαγωγή ή αύξηση. Οι οικονομικές προοπτικές είναι εξαιρετικές κι αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, αλλά πρέπει όλα τα επιπλέον χρήματα να τα διαχειριστείς με σύνεση. Τύχη έχεις και στα ερωτικά σου, ιδίως αν είσαι ελεύθερος/η, αφού οι ευκαιρίες για σχέση θα αυξηθούν. Μπορεί να βρεις τον/η κατάλληλο/η σύντροφο μέσα από το χώρο εργασίας σου ή στον κοινωνικό σου κύκλο. Η υγεία σου, επίσης, θα είναι καλή.

Χοίρος

Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά χαοτική για σένα. Οι επαγγελματικές προοπτικές θα είναι μέτριες και τίποτα καινούργιο δεν αναμένεται σε αυτό το μέτωπο. Ζητήματα θα έχεις στη σχέση σου, μάλιστα θα έχεις την τάση να προκαλείς συχνά τον/ην σύντροφό σου κι αυτό θα επηρεάσει την αρμονία του κλίματος. Στα οικονομικά, επίσης θα έχεις θέμα, εξ αιτίας των υπερβολών σου γι' αυτό να προσπαθήσεις να κινηθείς εντός του προϋπολογισμού σου και να αποφύγεις περιττές δαπάνες. Η υγεία απαιτεί περισσότερη προσοχή και είναι απαραίτητο να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης.

Διάβασε επίσης: Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved