Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 17/09 έως 16/10

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 17/09 έως 16/10

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από 17/9, που γίνεται η Νεα Σελήνη στην Παρθένο έως και τις 16/9.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Δεν είναι ευνοϊκή αυτή η περίοδος για σένα και θα βρεθείς αντιμέτωπος με αρκετές προκλήσεις. Θα έχεις προβλήματα ή ένα σημαντικό εμπόδιο στη δουλειά σου, ενώ η υποστήριξη των συναδέλφων ή της διοίκησης θα είναι μικρή έως ανύπαρκτη, με αποτέλεσμα, στο τέλος της ημέρας, να αισθάνεσαι αβοήθητος ή απογοητευμένος. Όσον αφορά στη συζυγική ή συντροφική ζωή σου, θα δημιουργηθούν ζητήματα, λόγω έλλειψης επικοινωνίας, ενώ θα χρειαστεί να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς για να κρατήσεις τη σχέση. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να εμποδίσεις τις παρεμβάσεις τρίτων. Να προσέχεις τις κινήσεις και στις μετακινήσεις σου, καθώς είσαι επιρρεπής σε τραυματισμούς.

Βούβαλος

Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά ευχάριστη για σένα. Παρότι στα επαγγελματικά σου θα υπάρχουν απαιτήσεις και θα πρέπει να γίνουν πράγματα, που μπορεί να σε αγχώσουν, θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις, αν βάλεις προτεραιότητες και στρωθείς στη δουλειά. Η διατήρηση των καλών σχέσεων με συναδέλφους και προϊσταμένους θα συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων σου, αλλά και στη μελλοντική ανάπτυξη της καριέρας σου. Στα οικονομικά σου, οι εξελίξεις θα είναι θετικές, αλλά για την ώρα δεν προβλέπεται πλεόνασμα χρημάτων. Όσον αφορά στην υγεία σου, πρέπει να προσέξεις λίγο περισσότερο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Μάλλον μέτρια θα είναι αυτή η περίοδος για σένα. Στα επαγγελματικά σου, θα έρθεις αντιμέτωπος με προκλήσεις και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις απροσδόκητα προβλήματα που θα επηρεάσουν το μέλλον τους. Ενώ τα εισοδήματά σου από τη δουλειά σου θα είναι ικανοποιητικά, τα έξοδα θα αυξηθούν, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγεις περιττές αγορές. Για να κυλήσει όμορφα η σχέση σου θα πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο από τον πολύτιμο χρόνο σου στο ταίρι σου. Με άσκηση και σωστή διατροφή θα διατηρηθεί η υγεία και η ευεξία σου, όμως να ξέρεις ότι είσαι επιρρεπής σε μικροατυχήματα.

Λαγός/Γάτα

Δεν είναι και πολύ καλή αυτή η περίοδος, καθώς στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να εστιάσεις στο πώς θα διατηρήσεις την υπάρχουσα κατάσταση κι όχι στο αν θα αλλάξουν υπέρ σου κάποια δεδομένα. Αν όμως έχεις υπομονή, σε περιμένουν θετικά στο άμεσο μέλλον. Παρότι τα οικονομικά σου θα είναι καλά, τα έξοδά σου θα είναι πολύ περισσότερα γι' αυτό πρέπει να ξεχάσετε αγορές και εξόδους, ώστε να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα. Στα ερωτικά σου, θα αντιμετωπίσεις εμπόδια λόγω εξωτερικών παρεμβάσεων, αν είσαι σε σχέση και να δείξεις κατανόηση, ενώ κάτι καινούργιο δε διαφαίνεται στον ορίζοντα. Πρέπει να διατηρήσετε αρμονική σχέση με τον σύζυγό σας με καλύτερη κατανόηση. Επιπλέον, θα πρέπει να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες για να διατηρήσεις την καλή σου υγεία.

Δράκος

Δε θα είναι καλή αυτή η περίοδος για σένα. Οι σχέσεις σου με συναδέλφους ή προϊσταμένους σου θα περάσουν κρίση και ως εκ τούτου το κλίμα στο χώρο θα είναι φορτισμένο αρνητικά. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, προβλέπεται μείωση εσόδων, ενώ θα πρέπει να είσαι και αρκετά προσεκτικός για να μην εξαπατηθείς. Ούτε όμως και στα ερωτικά θα υπάρξει θετική εξέλιξη, καθώς κάποια ψέματα θα σε απομακρύνουν από το ταίρι σου ή αν είσαι ελεύθερος, δε θα προχωρήσεις σε σχέση. Προσπάθησε να παίρνεις κάθε απαραίτητη προφύλαξη και για την υγεία σου γιατί είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα και τραυματισμούς.

Φίδι

Ούτε άσχημα, αλλά ούτε και κακά θα πάνε τα πράγματα για σένα αυτή την περίοδο. Στα επαγγελματικά σου θα αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια, αν όμως παραμείνεις ψύχραιμος, θα καταφέρεις να μειώσεις τις εντάσεις και να πετύχεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά όμως θα τα πας καλά. Θα έχεις χρήματα, όχι μόνο για να καλύψεις τα πάγια έξοδά σου, αλλά και να αποταμιεύσεις. Στα ερωτικά, αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, ενώ αν είσαι σε σχέση, όλα θα κυλήσουν ήρεμα, αν αποφύγεις συγκρούσεις για ασήμαντες αιτίες ή από παρεμβάσεις τρίτων. Κι η υγεία σου θα είναι μια χαρά, αφού θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς.

Άλογο

Αρκετά υποσχόμενη θα είναι για σένα αυτή η περίοδος. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά, θα υπάρξει ηρεμία ανάμεσα σε σένα και τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σου, ενώ θα καταφέρεις ένα δύσκολο στόχο κι ίσως αυτό σου αποφέρει μια αύξηση ή προαγωγή. Στα ερωτικά σου, αν περνάς περισσότερο χρόνο με τον/ην σύντροφό σου, θα αποφύγεις γκρίνιες και παράπονα. Μάλιστα, μια εκδρομή ή μια μικρή απόδραση, θα ανανεώσει τη σχέση σου. Ωστόσο, πρέπει να είσαι προσεκτικός για τραυματισμούς κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας άσκησης.

Κατσίκα/Πρόβατο

Αυτή την περίοδο σε περιμένουν πολλά θετικά. Η πρόοδος στα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη, ενώ θα είσαι σε θέση να εντυπωσιάσεις τη διοίκηση με τη σκληρή σου δουλειά και ή ένα κατόρθωμά σου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ανέλθεις ιεραρχικά ή να πάρεις μια αύξηση. Στα οικονομικά σου, προβλέπεται ευημερία, αφού θα έρθουν χρήματα, ενώ μια επένδυση θα αποδειχτεί κερδοφόρα. Αν υπάρχει επικοινωνία και κατανόηση, η σχέση σου θα είναι αρμονική. Η υγεία σου μπορεί να διατηρηθεί καλή με ξεκούραση, όσο το δυνατόν περισσότερο και αποφεύγοντας τις αγχωτικές δραστηριότητες.

Πίθηκος

Η τύχη θα είναι στο πλευρό σου και αυτήν την περίοδο. Στα επαγγελματικά σου, θα σου δοθούν ή θα αναζητήσεις ευκαιρίες για να ξεχωρίσεις ενώ μπορείς να βασιστείς στην υποστήριξη συναδέλφων και προϊσταμένων. Λόγω των επιτευγμάτων σου, θα έρθουν καλύτερες προσφορές και οικονομικές ανταμοιβές. Τα έσοδά σου θα είναι πολύ περισσότερα από τα έξοδα ενώ το πλεόνασμα των χρημάτων καλό θα ήταν να το επενδύσεις ή να το αποταμιεύσεις. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως τώρα δημιουργήσεις σχέση, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος, δεν αποκλείεται να προχωρήσεις στο στάδιο της επισημοποίησης ή της συμβίωσης.

Πετεινός

Για αυτήν την περίοδο, τα πράγματα είναι αλλού θετικά κι αλλού αρνητικά. Στα οικονομικά σου, δε θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα, ίσα-ίσα που θα έχεις και τύχη, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις ενέργειες κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή άσκοπες αγορές για να μειώσεις τους κινδύνους απώλειας. Στις σχέσεις σου όμως θα υπάρξει αναταραχή. Αν είσαι μόνος, το μόνο που θα θέλεις είναι να διασκεδάζεις και να καλοπερνάς, ενώ θα ελκύσεις άτομα που αναζητούν δέσμευση. Αν είσαι δεσμευμένος, ένα τρίτο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να μπει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα επιφέρει κρίση. Η υγεία σου, επίσης, χρειάζεται προσοχή!

Σκύλος

Ευνοείσαι ιδιαίτερα αυτή την περίοδο. Αν είσαι επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας θα σημειώσεις ικανοποιητική πρόοδο στη δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να επιδιώξεις τη βελτίωση του γνωστικού σου επιπέδου ή των ικανοτήτων σου, μέσω μιας εξειδίκευσης, ιδιαίτερης κατάρτισης ή σεμιναρίων. Τα οικογενειακά έξοδα όμως θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στα οικονομικά σου, οπότε θα πρέπει να βάλεις κάποια όρια. Όσον αφορά στα ερωτικά, αν είσαι μόνος, προβλέπεται μια δημιουργία σχέσης, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, ίσως αποφασίσεις να προχωρήσεις σε γάμο ή συμβίωση.

Χοίρος

Αρκετά καλό θα είναι αυτό το χρονικό διάστημα για σένα. Τα επαγγελματικά σου θα πάνε όπως τα ήθελες και θα καταφέρεις να κατακτήσεις ένα σημαντικό στόχο. Στα οικονομικά σου επίσης να περιμένεις άνοδο, μάλιστα, ίσως έρθει κάποιο μεγάλο ποσό, εκτός από τις αμοιβές της δουλειάς σου. Μπορεί να αποδώσει μια επένδυσή σου ή να βρεις έναν πόρο που θα αυξήσει τα εισοδήματά σου. Η υγεία σου, ωστόσο, χρειάζεται προσοχή. Το ανοσοποιητικό σου είναι αδύναμο, οπότε θα πρέπει να τρέφεσαι σωστότερα, προτιμώντας τροφές που έχουν βιταμίνες, όπως λαχανικά και ψάρια.

Διάβασε επίσης: Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved