Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 19/08 έως 19/09

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 19/08 έως 19/09

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από 19/8, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Λέοντα έως και τις 19/09.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Δεν ευνοείσαι ιδιαίτερα αυτό το χρονικό διάστημα, μάλιστα, η καριέρα σου θα παραμείνει στάσιμη και πράγματα που σχεδίαζες δε θα γίνουν, γι' αυτό χαλάρωσε και προετοιμάσου κατάλληλα για μελλοντικές προκλήσεις. Τα οικονομικά θα παρουσιάσουν "ύφεση" και τα έξοδα θα είναι πολύ περισσότερα από τα έσοδα. Θα δυσκολευτείς και ίσως προβείς σε δανεισμό, εάν δεν έχεις χρήματα στην άκρη για να τα καλύψεις. Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, αντίθετα, εσύ που είσαι δεσμευμένος, θα έχεις θέματα επικοινωνίας και συνεννόησης που θα προκαλούν συχνά τσακωμούς ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

Βούβαλος

Αυτή η περίοδος θα είναι θετική για σένα σε αρκετούς τομείς. Μπορεί να έχεις κάποια επαγγελματικά θέματα, αλλά θα τα αντιμετωπίσεις με επιτυχία. Θα έχεις υποστήριξη από συναδέλφους ή συνεργάτες σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, οι κοινωνικές επαφές θα βοηθήσουν στην επέκταση της δουλειάς σου. Επιπλέον χρήματα θα προέλθουν είτε από το επάγγελμά σου είτε από άλλες τυχερές πηγές. Μάλιστα, κάποια θα τα επενδύσεις ή θα τα βάλεις στην άκρη. Και ερωτικά όμως υπάρχουν προοπτικές για τη δημιουργία μιας νέας σχέσης. Αν είσαι δεσμευμένος, θα αφιερώσεις χρόνο στον/η σύντροφό σου και θα κάνετε διάφορα πράγματα μαζί που θα σας ξαναφέρουν κοντά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Αυτή η περίοδος έχει δυσκολίες για σένα, κατά συνέπεια, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια με τόλμη. Μπορείτε να υπάρξει πρόοδος στο επάγγελμά σου, αν έχεις επιμονή και υπομονή. Είναι όμως η κατάλληλη στιγμή για τη βελτίωση των δεξιοτήτων σου, μέσω της εκπαίδευσης, σεμιναρίων ή σπουδών. Τα οικονομικά θα πάνε καλά και θα πάρεις χρήματα που περίμενες. Θα είσαι σε θέση να καλύψεις τα έξοδά σου αλλά όχι και να κάνεις κάποια αποταμίευση. Καλό θα ήταν επίσης να αποφύγεις αγορές ή ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Ίσως έχεις μια ενόχληση στην υγεία σου, ωστόσο, η εστίασή σου πρέπει να είναι και στη διατήρηση της συναισθηματικής σου σταθερότητας, αφού θα έχεις εναλλαγές στη διάθεση και την ψυχολογία σου.

Λαγός/Γάτα

Θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες αυτήν την περίοδο, κυρίως στα επαγγελματικά σου θέματα είτε λόγω υπερβολικού φόρτου εργασιών είτε προκλήσεων ανταγωνιστών γι' αυτό θα χρειαστεί να έχεις αρκετή υπομονή και κυρίως να διατηρήσεις τις αρμονικές σου σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους ή προϊσταμένους σου, διαφορετικά και εξ αιτίας της συναισθηματικής σου κατάστασης θα υπάρχουν έντονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Οικονομικά, θα πρέπει να μειώσεις όλα τα περιττά έξοδα, καθώς θα εμφανιστούν άλλα, έκτακτα που δε θα μπορείς να μεταθέσεις την πληρωμή τους για αργότερα. Στα ερωτικά είτε είσαι μόνος είτε όχι, θα έχεις αρκετές ευχάριστες και ιδιαίτερες στιγμές. Ένα σαββατοκύριακο μακριά από όλους και όλα θα έκανε καλό και στην υγεία σου, τη σωματική και πνευματική.

Δράκος

Θα έχεις και καλές και κακές στιγμές αυτή την περίοδο. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας θα πρέπει να δουλέψεις πολύ περισσότερο για να κρατήσεις την κατάσταση σε μια ισορροπία, χωρίς να αποκτήσεις κάτι παραπάνω. Σε αρκετές περιπτώσεις, τα έξοδα θα ξεπεράσουν το εισόδημά σου. Η σωστή διαχείριση θα σε βοηθήσει, ωστόσο χρειάζεται να κάνεις ένα μίνι προϋπολογισμός. Αν είσαι σε σχέση, οι πειρασμοί θα είναι αρκετοί κι αν θέλεις να κρατηθεί, θα χρειαστεί να δείξεις χαρακτήρα και να μην ενδώσεις. Αν είσαι μόνος, δε θα υπάρξει κάτι αξιόλογο. Από την άλλη, η δική σου υγεία θα είναι καλή, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με κάποιου ατόμου από το στενό σου περιβάλλον.

Φίδι

Γεμάτος θετικές προοπτικές είναι αυτή η περίοδος, πρέπει όμως κι εσύ να μην αφήσεις τίποτα στη μέση και να εστιάσεις στη "μεγάλη εικόνα" και να εργαστείς σκληρά για να υπάρξει βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς. Επίσης, να ελέγχεις τα συναισθήματά σου για να μην επηρεάζουν τη διάθεσή σου. Τα οικονομικά, ωστόσο, δεν είναι ενθαρρυντικά και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αγορές και επενδύσεις για να αποφύγεις πιθανές απώλειες. Από την άλλη, στον έρωτα θα τα πας πολύ καλύτερα. Αν είσαι μόνος, μάλιστα, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σχέση, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, οι στιγμές που θα μοιραστείς με τον/ην σύντροφό σου θα είναι πολύ όμορφες.

Άλογο

Τα πράγματα δε θα είναι αρκετά καλά για σένα αυτή την περίοδο. Κάποια προβλήματα υγείας που ενδεχομένως να παρουσιάσεις, εκτός του ότι θα σε αναγκάσουν να δώσεις εξτρά χρήματα για μια θεραπεία ή φροντίδα, θα επηρεάσουν και τη διάθεσή σου. Ίσως να μην μπορείς να εστιάσεις και στη δουλειά σου, με όλα αυτά που θα συμβαίνουν και να δημιουργηθεί άσχημη εικόνα στον προϊστάμενο ή ένα συνάδελφό σου. Είναι σημαντικό όμως να προσπαθήσεις να μην αφήσεις τα άλλα σου ζητήματα να αποσπούν την προσοχή σου. Και οικονομικά, δεν αποκλείεται να έχεις χασούρα, λόγω κακών επενδύσεων και αυξημένων εξόδων.

Κατσίκα/Πρόβατο

Όλα φαίνεται να πηγαίνουν έτσι όπως τα περίμενες αυτή την περίοδο. Οι επαγγελματικές σου προοπτικές είναι εξαιρετικές και θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να επιτύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά, επίσης, θα παρουσιάσουν σημαντική βελτίωση ενώ θα έχεις χρήματα για να επενδύσεις ή να προβείς σε συγκεκριμένες αγορές, τα οποία θα προέλθουν είτε μέσα από την δουλειά σου είτε από απρόβλεπτες πηγές. Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις σημαντικές γνωριμίες με άτομα που είναι πρόθυμα να σταθούν στο πλευρό σου και το μόνο σου πρόβλημα θα είναι το να κάνεις την κατάλληλη επιλογή. Αν είσαι σε σχέση, όσο πιο εκδηλωτικός είσαι στα συναισθήματά σου, τόσο πιο όμορφα θα περνά η ζωή σου με το ταίρι σου.

Πίθηκος

Μπορείς να περιμένεις υπέροχα πράγματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όπου και ευνοείσαι αρκετά. Ευκαιρίες και επιτυχίες αναμένονται στα επαγγελματικά σου, ενώ η σχέση με τους συνεργάτες ή το αφεντικό σου θα είναι εγκάρδια. Θα έχεις την υποστήριξη όλων για την επίτευξη των στόχων σου, αν μάλιστα εργάζεσαι σε κάποια επιχείρηση ή οργανισμό, οι διαχειριστικές σου δεξιότητες θα έχουν και σημαντικά οφέλη. Ως εκ τούτου, τα οικονομικά σου είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και θα έχεις χρήματα για αποταμιεύσεις και επενδύσεις. Η υγεία, όμως, χρειάζεται προσοχή, γιατί υπάρχει κίνδυνος ίωσης ή μικροατυχήματος.

Πετεινός

Δεν είναι θετική αυτή η περίοδος για σένα, όσον αφορά στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, στα οποία θα υπάρχει πτωτική τάση. Πιθανόν να εμπλακείς σε διενέξεις με κάποιο συνάδελφο, συνεργάτη ή ανώτερό σου, που εκτός του ότι θα επηρεάσει την ψυχολογική σου διάθεση, θα αποτρέψει και την επίτευξη των στόχων σου ή την εξέλιξή σου. Από την άλλη, τα έξοδά σου θα αυξηθούν σημαντικά και θα είναι δύσκολο για σένα να κρατήσεις την ισορροπία. Επιπλέον, μπορεί να χάσεις χρήματα λόγω εξαπάτησης από άλλους. Το καλό είναι ότι η υγεία σου θα παρουσιάσει σημαντική βελτίωση.

Σκύλος

Δεν ευνοείσαι ιδιαίτερα και αυτή την περίοδο. Στα επαγγελματικά σου, δε θα καταφέρεις να ξεπεράσεις με επιτυχία κάποια εμπόδια που θα εμφανιστούν κι αυτό θα έχει σαν αντίκτυπο την κακή σου διάθεση, τις αυξημένες πιέσεις και το φόρτωμα του προγράμματος, που θα επηρεάσουν και άλλους τομείς της ζωής σου, όπως τη σχέση σου. Αν δεν καταβάλλεις προσπάθειες για να κρατήσεις τα προβλήματα της δουλειάς σου μακριά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διαλυθεί. Η σωματική σου υγεία θα είναι καλή, ωστόσο, εκεί που πρέπει να εστιάσεις περισσότερο είναι στην ψυχική υγεία και ηρεμία σου.

Χοίρος

Σχετικά καλή θα είναι αυτό το χρονικό διάστημα για σένα. Τα επαγγελματικά σου φαίνονται αρκετά ελπιδοφόρα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Ίσως εργαστείς και παραπάνω για να ολοκληρώσεις κάποιες εργασίες σου. Αν είσαι μόνος, θα παρουσιαστεί αξιόλογη ευκαιρία για να ερωτική σχέση, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η βελτίωση των συνθηκών θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχισμένος. Η υγεία σου θα καλυτερεύσει, μέσω ξεκούρασης και χαλάρωσης, ή άσκησης και αθλητικών δραστηριοτήτων. Γενικά θα είσαι αισιόδοξος, κάτι που θα βοηθήσει την καριέρα σου, αλλά και την ερωτική σου ζωή σε μεγάλο βαθμό.

Διάβασε επίσης: Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

Ετήσιες Προβλέψεις Κινέζικης αστρολογίας 2020 για το Έτος του Ποντικού του Μετάλλου

★ Τι δείχνουν τα Άστρα για το 2020; Μάθε τα πάντα ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved