Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Αύγουστο

Μήπως και το δικό σου βρίσκεται ανάμεσά τους;

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Αύγουστο

Όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές, για ορισμένους ένας μήνας είναι καλός, ενώ για άλλους όχι. Το ίδιο ισχύει και για τον Αύγουστο που φέρνει αναστάτωση στη ζωή συγκεκριμένων ζωδίων. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα βιώσουν έναν δύσκολο Αύγουστο είναι τα εξής:


Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες


ΚΡΙΟΣ: Απόλυτες καταστάσεις

Το ότι ο Άρης θα συνεχίσει να είναι στο ζώδιό σου για αρκετό καιρό το έχεις εμπεδώσει. Το θέμα είναι ότι τον Αύγουστο, έχοντας έντονες πολεμικές διαθέσεις, θα πάει να τα βάλει με τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω αντίστοιχα κι εδώ τα πράγματα τείνουν να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο, για σένα που ανήκεις στο γ' δεκαήμερο, καθώς στη μπουνιά τη δική σου οι συγκεκριμένοι "κύριοι" θα τραβήξουν όπλο. Τι να κάνεις όμως σε αυτή την περίπτωση; Να μην αντιδράσεις και να δέχεσαι κατηγορίες και ύπουλα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη; Ή ταν ή επί τας! Το θέμα είναι να μην πας ηρωικά μαχόμενος... Να κινηθείς ναι, αλλά να έχεις στόχο και στρατηγική και να κατατροπώσεις τον αντίπαλό σου, που στη συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι κάποιο πρόσωπο από ή σχετικό με τον επαγγελματικό σου χώρο. Να ξεβρωμίσεις τον τόπο αλλά να ξέρεις, επίσης, ότι είναι πολύ πιθανό όλα να διαλυθούν, όπως φτιάχτηκαν ή να κλείσει οριστικά η πόρτα πίσω σου. Εννοείται ότι δεν κάνεις καμία ενέργεια να ξεκινήσεις κάτι δικό σου γιατί μιλάμε για παταγώδη αποτυχία. Ίσως όμως ήταν καιρός να τερματιστεί μια κατάσταση που δεν διορθωνόταν ούτε με θαύμα.

ΖΥΓΟΣ: Κάνε υπομονή

Δεν είναι μόνο ο Άρης απέναντί σου, που θα σου χαλάσει τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού με τις συνεχόμενες εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αλλά και οι μαγκιές που πουλάει στους Δία, Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω, οι οποίοι βάζουν στο μάτι του κυκλώνα το σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, αν έχεις γεννηθεί το γ' δεκαήμερο. Μάλιστα κάποια θέματα που θα ξεσπάσουν ενδεχομένως να γίνουν η αιτία χωρισμού σου. Οι ζημιές είναι δεδομένες, εκτός κι αν αποφασίσεις να ισοπεδώσεις από μόνος σου ένα χώρο και να το ξαναφτιάξεις από την αρχή. Άντε, αυτές τις αποκαθιστάς, με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο όμως τι γίνεται, που είτε θα φτάσετε στο απροχώρητο και θα κόψετε επαφές είτε θα βιώσει κάποιο πρόβλημα και θα αναγκαστείς να αναλάβεις τη φροντίδα ή να πάρεις επάνω σου αρκετές υποχρεώσεις; Υπομονή λοιπόν και ψυχραιμία γιατί αν καταφέρεις να περάσεις αυτούς τους σκοπέλους τώρα, μετά όλα θα σου φαίνονται ίσιωμα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καταστροφικές και αυτοκαταστροφικές τάσεις

Νόμιζες ότι ο Αύγουστος θα είναι γεμάτος γέλια, μπάνια και βόλτες; Ότι θα περνούσες ξέγνοιαστα τις διακοπές σου και θα γυρνούσες φρέσκος και ανανεωμένος να βάλεις μπροστά τα καινούργια σου πλάνα; Λάθος! Όταν έχεις στο ζώδιό σου Δία, Πλούτωνα και Κρόνο που πυροδοτούνται από έναν Άρη στον Κριό μάλλον είσαι αφελής, αν πίστευες κάτι τέτοιο. Τα πράγματα είναι "μονόδρομος" και θα χρειαστεί να παρέμβεις δραστικά, να κόψεις πόδια και να βάλεις το κάθε αντιδραστικό και θρασύ άτομο στη θέση του. Εδώ όμως δε μιλάμε για κάποιο άσχετο, αλλά για άτομο του περιβάλλοντός σου που αποφάσισε να σηκώσει μπαϊράκι και να κάνει ό,τι του γουστάρει, αδιαφορώντας για το τι σου αρέσει, τι θέλεις ή τι πρέπει να γίνει. Σύρραξη μυρίζει από μακριά και ενδεχομένως να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Από την άλλη, στο σπίτι σου θα τρέχεις και δε θα φτάνεις, ενώ είναι πιθανές ζημιές που θα σε ξετινάξουν οικονομικά ή θα γίνουν επίτηδες (μην το αποκλείεις), σαν είδος εκδίκησης. Έσο έτοιμος λοιπόν για όλα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα βάσανά μου πέλαγα

Παράφραση του γνωστού νησιώτικου τραγουδιού κάνουμε για να σου δείξουμε ότι και ο Αύγουστος, για σένα που είσαι γεννημένος το γ' δεκαήμερο έχει καημούς και βάσανα, τόσο για τις συντροφικές και επαγγελματικές σχέσεις σου, όσο και για τη δουλειά και την καριέρα σου, όπου πρέπει να ξεπεράσεις το ένα εμπόδιο μετά το άλλο, που σου βάζουν, για να επιβιώσεις στο χώρο και να συνεχίσεις την πορεία σου. Καταστάσεις απείρου κάλλους θα έχεις να αντιμετωπίσεις και χρειάζεσαι γερό στομάχι, μάλιστα, εκεί που λες "ηρέμησαν τα πράγματα" μια καινούργια μάχη θα ξεσπά ανάμεσα σε σένα το ταίρι σου, έναν συνεργάτη σου, ανώτερό σου ή ανταγωνιστή σου. Οι "εχθροπραξίες" και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη ίσως κάποια στιγμή σε φέρουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και είτε θα μπεις σε πολεμικό mood, αφού μιλάμε για "ο θάνατός σου, η ζωή μου", είτε θα πεις το οριστικό "αντίο", μπας και σώσεις οτιδήποτε σώζεται. Να θυμάσαι ότι αυτά που δεν κάνεις εσύ, θα τα κάνουν οι άλλοι!

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες προβλέψεις 22/8 - 22/9: Πέτα από πάνω σου όσα σε κρατάνε σιδηροδέσμιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved