Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Σε αυτά τα ζώδια θα φέρει προβλήματα

Το δικό σου βρίσκεται στη λίστα;

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Σε αυτά τα ζώδια θα φέρει προβλήματα

Και αυτή η Νέα Σελήνη του Ιουλίου γίνεται στον Καρκίνο και συγκεκριμένα στις 28° 26’ μοίρες, στις 20/07, 20:31 μμ, ώρα Ελλάδας. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους), κυρίως αυτούς, που έχουν γενέθλια τις τελευταίες μέρες του γ’ δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες. Η συμμετοχή του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερω σε αυτήν θα δημιουργήσει αρκετά εμπόδια και προβλήματα, που ενδεχομένως να έρχονται από τα παλιά και θα αναγκάσουν κάποια ζώδια να τα αντιμετωπίσουν. Δεν αποκλείονται και δυσάρεστα γεγονότα που θα σπρώξουν σε αυστηρές αποφάσεις ή συγκεκριμένες ενέργειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, που θα έχεις θα είναι αρκετά, τόσο με εσένα όσο και τις σχέσεις σου, ερωτικές ή επαγγελματικές. Είναι πολύ πιθανό να σε καταλάβει η απελπισία, αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως ήθελες ή επανέλθουν προβλήματα που θεωρούσες ότι είχαν ξεπεραστεί. Δεν αποκλείεται κιόλας να θυσιάσεις κάποιες δικές σου επιδιώξεις, προκειμένου να ικανοποιήσεις συγκεκριμένες ανάγκες των άλλων, κάτι που σαφώς θα σε αφήσει με το πικρό παράπονο. Από την άλλη, αν υπάρχουν τριγμοί, ίσως η κατάσταση φτάσει στο μη περαιτέρω και είτε εσύ είτε το ταίρι σου ή ένας συνεργάτης αναγκαστείτε κόψετε οριστικά τους δεσμούς, αφού η κατάσταση δε θα βελτιωθεί.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που και αυτή τη φορά γίνεται στον 4ο οίκο σου φέρνει προβλήματα στο περιβάλλον σου, είτε είναι το σπίτι και η οικογένειά σου είτε το επαγγελματικό, καθώς ο Κρόνος έχει ξαναθρονιαστεί εκεί και μετέχει ενεργά σε αυτήν. Κύριο ζητούμενο είναι οι ευθύνες που θα βαρύνουν στους ώμους σου, αφού θα φορτωθεις επιπλέον καθήκοντα και υποχρεώσεις ή θα κληθείς να πληρώσεις τα σπασμένα άλλων. Ζημιές ή εργασίες στο σπίτι σου που έπρεπε να γίνουν προ πολλού τώρα θα χρειαστεί να τις δρομολογήσεις, ενώ δεν αποκλείεται υπόθεση που αφορά σε ακίνητο να κολλήσει. Ακόμα, είναι πολύ πιθανό να ψυχρανθούν οι σχέσεις σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή να αναγκαστείς να θυσιάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου για να το φροντίσεις, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει ένα θέμα υγείας.

ΖΥΓΟΣ

Καινούργια και παλιά προβλήματα στα επαγγελματικά σου φέρνει η Νέα Σελήνη που γίνεται και πάλι στο 10ο οίκο σου, με κύριο αυτό της έντασης ανάμεσα στις σχέσεις σου με άτομα του συγκεκριμένου περιβάλλοντος, εξ αιτίας των απαιτήσεων αλλά και της έλλειψης κατανόησης που μπορεί να δείξουν σε δικά σου θέματα, κάτι που θα σε στενοχωρήσει αφάνταστα και ίσως αρχίσεις να αποκόπτεσαι συναισθηματικά. Από την άλλη, επανέρχονται και άλλα θέματα με το σπίτι σου, όπου καλό θα ήταν όμως αυτή τη φορά, να τελειώνεις οριστικά μαζί τους, ακόμα κι αν χρειαστεί να γίνεις αυστηρός ή να απομακρυνθείς για λίγο κι ας σε τρώνε οι τύψεις κι οι ενοχές. Κι εσύ, όπως και ο απέναντί σου Κριός, θα πάρεις στην πλάτη σου μια κατάσταση και θα προσπαθήσεις να τη φέρεις σε πέρας, με κόστος την προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια ακόμα Νέα Σελήνη γίνεται στον 7ο οίκο σου, η οποία ξαναδοκιμάζει τις σχέσεις σου και σε κάποιες από αυτές θα διαπιστώσεις ότι φέρεις μεγάλη ευθύνη, ίσως γιατί δεν ξεκαθάρισες την ήρα από το στάρι, δεν έβαλες όρια ή δεν έδωσες τη δέουσα σημασία και τώτα τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Θα εξαντλήσεις την αυστηρότητά σου, ίσως γίνεις και σκληρός με το ταίρι σου ή έναν συνεργάτη σου, ενώ δεν αποκλείεται τον εκνευρισμό, το άγχος ή τις ανασφάλειές σου να τις βγάλεις πάνω τους και λογικό είναι να υπάρχουν αντιδράσεις από την πλευρά τους ή να σε κατηγορήσουν ότι είσαι άδικος. Επιπλέον, μπορεί να βάλεις εσύ τέλος, αν δεις ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι ή δεν είσαι ικανοποιημένος με ό,τι έχεις. Σίγουρα, πάντως, τόσο συναισθηματικά όσο και ψυχολογικά δε θα είσαι στα καλύτερά σου γι' αυτό και οι όποιες αποφάσεις σου μάλλον δε θα είναι οι σωστότερες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο 2ο σου τα θέματα που θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σου θα είναι πρωτίστως οικονομικά. Ενδεχομένως να επανέλθουν στο προσκήνιο εκκρεμότητες και συναφή ζητήματα που είχες αμελήσει και τώρα να αναγκαστείς να τις κλείσεις, αφού δεν έχεις άλλα περιθώρια. Δεν αποκλείεται, να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σου ή να κληθείς να πληρώσεις κάποιο πρόστιμο ή λογαριασμό, οπότε θα χρειαστεί να περικόψεις περιττά σου έξοδα για να αντεπεξέλθεις. Για δάνεια, βοήθειες, χορηγίες και γενικά επιπλέον έσοδα ούτε λόγος να γίνεται, αλλά κι αν το επιχειρήσεις, θα βρεις πόρτες κλειστές. Κι ερωτικά τα πράγματα δεν πάνε καλά, ενώ είναι πιθανό ένα ειδύλλιο να σου πέσει... βαρύ στο στομάχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τον Κρόνο ξανά στον 2ο οίκο σου, ενδεχομένως να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είσαι ελεύθερος/η και ανεξάρτητος/η να κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά πηγαίνεις σύμφωνα με τις εντολές άλλων, κυρίως στον οικονομικό τομέα και μετά στον ερωτικό. Αν προσθέσεις και επιπλέον έξοδα ή υποχρεώσεις που θα αυξηθούν και θα σε στριμώξουν άγρια, τότε είναι σχεδόν βέβαιη η συναισθηματική αναστάτωση. Δύσκολα θα βρεις ρευστό, ενώ δεν αποκλείεται να κληθείς να πληρώσεις "αμαρτίες" του παρελθόντος. Οι σπασμωδικές ενέργειες και οι παρορμητικές αποφάσεις γι' αυτό προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και λογικός. Το ίδιο ισχύει και τα ερωτικά σου που ακόμα και η διάθεσή σου θα επηρεαστεί από τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στον δρόμο σου.

Διάβασε επίσης τις Ετήσιες προβλέψεις σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved