Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 20/07 έως 21/08

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 20/07 έως 21/08

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από 20/7, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο έως και τις 20/08.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Σε κάποιους τομείς ευνοείσαι και σε κάποιους άλλους όχι, αυτό το χρονικό διάστημα. Όσον αφορά στα ερωτικά σου, είτε είσαι μόνος είτε δεσμευμένος, η κατάσταση θα είναι πολύ καλή, από την άλλη όμως θα έχεις θέματα στα οικονομικά ή την υγεία σου. Οι προοπτικές στα επαγγελματικά σου δεν είναι πολλά υποσχόμενες. Η σχέση με συναδέλφους και αφεντικά θα είναι αρκετά ταραχώδης και θα έχεις προβλήματα στην επίτευξη των στόχων σου. Τα δε έξοδά σου θα είναι περισσότερα από τα έσοδα. Επιπλέον, οφείλεις (ή θα αναγκαστείς) να ακολουθήσεις μια διατροφή και να ξεκουράζεσαι πιο πολύ για να παραμείνεις υγιής.

Βούβαλος

Δεν αναμένονται εκπλήξεις αυτή την περίοδο, ούτε δυσάρεστες, ούτε ευχάριστες. Η κατάσταση στα επαγγελματικά σου θα παραμείνει καλή, μόνο αν έχεις αρμονικές σχέσεις με συνεργάτες και προϊσταμένους σου. Πιθανά εμπόδια θα ξεπεραστούν με υπομονή και σύνεση από την πλευρά σου. Από οικονομικής άποψης, τα εισοδήματά σου θα αυξηθούν, όμως ταυτόχρονα θα έχεις και χασούρα, λόγω αρκετών εξόδων ή κακών επενδύσεων. Με τον/ην σύντροφό σου το κλίμα θα είναι περίεργο και η ηρεμία θα επανέλθει μετά από πολλές συζητήσεις και αμοιβαίους συμβιβασμούς. Πρόσεξε επίσης την υγεία σου και μην καταπονείς τον οργανισμό σου γιατί δε θα αντέξει.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Ευνοϊκή θα είναι αυτή η περίοδος για σένα, όπου θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια που θα εμφανιστούν και θα προωθήσεις τα επαγγελματικά σου. Πιθανά ταξίδια για δουλειά θα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ και οι προοπτικές για τα οικονομικά σου είναι θετικές. Δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα από απροσδόκητες πηγές, εκτός από τις αποδοχές σου. Στη σχέση σου θα έχεις κάποια προβλήματα, ίσως και συγκρούσεις με τον/η σύντροφό σου, λόγω έλλειψης κατανόησης. Η υγεία σου θα είναι άριστη, όσο προσέχεις και δεν κάνεις καταχρήσεις.

Λαγός/Γάτα

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια στα επαγγελματικά σου. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα σε σένα και τους συναδέλφους σου, που θα πρέπει να αποφύγεις ψύχραιμα για να διατηρηθεί όσο γίνεται το αρμονικό κλίμα. Από την άλλη, μην περιμένεις επιπλέον χρήματα, εκτός από το μισθό σου. Μάλιστα ίσως πρέπει να εξοικονομήσεις ένα ποσό, μειώνοντας τα άσκοπα έξοδα. Ερωτικά, ωστόσο, έχεις την τύχη με το μέρος σου. Αν είσαι μόνος, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να δημιουργήσεις ακόμα και σχέση, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μπορεί να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Κάποια θέματα υγείας θα εκλείψουν με επαρκή ξεκούραση και χαλάρωση.

Δράκος

Θα έχεις αρκετά θέματα να αντιμετωπίσεις αυτόν τον μήνα. Η κατάσταση στα επαγγελματικά μπορεί να βελτιωθεί με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Θα πρέπει να αποφύγεις, ωστόσο, κάθε είδους διαμάχη και να έχεις αρμονική σχέση με τους συναδέλφους ή συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θα είναι καλά. Τα χρήματα από την καριέρα σου θα είναι η κύρια πηγή εσόδων σου. Εάν δεν έχεις πλεόνασμα, απόφυγε αγορές ή επενδύσεις και κυρίως μη δανείζεσαι. Στην ερωτική σου ζωή, επίσης, θα παρουσιαστούν προβλήματα. Οι διαφωνίες και οι καβγάδες με τον/η σύντροφό σου θα ειναι συχνοί. Αν αλλάξεις διατροφικές συνήθειες, ίσως έχεις κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία σου.

Φίδι

Οι προοπτικές του μήνα δεν είναι πολύ ενθαρρυντικές και θα έχεις αρκετά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να έχεις μια στρατηγική, ενώ τυχόν εμπόδια θα ξεπεραστούν με διπλωματία και αποφασιστικότητα. Εστίασε στους στόχους σου και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι εξαιρετικά. Στα οικονομικά σου θα τα πας καλά. Θα υπάρχει ροή χρημάτων, που θα σου επιτρέψει να κάνεις επενδύσεις ή να βάλεις ένα ποσό στην άκρη για αργότερα. Όσον αφορά στην υγεία σου, δε θα έχεις κανένα θέμα.

Άλογο

Ευνοείσαι σε οικονομικά θέματα και τις ερωτικές σου σχέσεις κατά τη διάρκεια του μήνα. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, αναμένονται κέρδη κι αν άνοιξες πρόσφατα τη δική σου δουλειά, εκτός από χρήματα, θα κερδίσεις και καινούργιους, σταθερούς πελάτες. Επιπλέον, θα επανέλθει η ισορροπία στην ερωτική σου ζωή, λόγω καλύτερης επικοινωνίας. Αν είσαι μόνος, θα πρέπει να διευρύνεις ή να εμπλουτίσεις τον κοινωνικό σου κύκλο με πιο αξιόλογα πρόσωπα. Η υγεία σου θα επηρεαστεί από το άγχος. Η χαλάρωση και η αυστηρή άσκηση θα βελτιώσουν τη σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Κατσίκα/Πρόβατο

Τα πράγματα θα βελτιωθούν αρκετά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για σένα. Πιθανόν να φτάσεις στο αποκορύφωμα της σταδιοδρομίας σου, ενώ θα είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με ευκολία και θα έχεις αρκετές πιθανότητες ανάπτυξης. Πρέπει να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, να έχεις καλό σχεδιασμό και να δουλέψεις σκληρά. Τα οικονομικά σου, επίσης, θα είναι καλά και τα εισοδήματά σου θα είναι περισσότερα από τα έξοδα. Το πλεόνασμα χρημάτων θα το χρησιμοποιήσεις για αποταμίευση ή επενδύσεις. Και η ερωτική σου ζωή θα έχει ευχάριστες στιγμές. Η υγεία σου όμως απαιτεί περισσότερη φροντίδα και σωστή διατροφή.

Πίθηκος

Φίλοι και οικογένεια θα βοηθήσουν πολύ την πρόοδό σου αυτόν τον μήνα. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου και να αυξήσεις τα κέρδη σου, ενώ αν είσαι υπάλληλος, πρέπει να επικεντρωθείς στην αποτελεσματική εκτέλεση των έργων σου. Μαζί με τα εισοδήματά σου, όμως θα αυξηθούν και τα έξοδά σου, οπότε θα είσαι η μία-η άλλη. Στη σχέση σου θα αντιμετωπίσεις μικρές αναταραχές, λόγω συγκρούσεων με το ταίρι σου, που ενδεχομένως να προκληθούν από άλλους. Η υγεία θα διατηρηθεί καλή με περισσότερη ξεκούραση και ύπνο.

Πετεινός

Δεν ευνοείσαι σε όλους τους τομείς αυτόν τον μήνα. Οι κοινωνικές επαφές θα βοηθήσουν στην προσωπική σου ανάπτυξη, αλλά και στην ερωτική σου κατάσταση, σε περίπτωση που είσαι μόνος, αφού θα αυξηθούν οι επιλογές σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε καλά και αν μειώσεις κάποια αχρείαστα έξοδα, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα μαξιλαράκι. Αν είσαι επαγγελματίας και κάνεις κάποια επένδυση θα αποδειχθεί κερδοφόρα, ενώ οι ιδέες σου θα αποδειχτούν χρυσάφι. Ωστόσο, η υγεία σου θα είναι ευαίσθητη και φαίνεσαι επιρρεπής σε μικροατυχήματα. Ένα επαγγελματικό ταξίδι επίσης μπορεί να σε αγχώσει και να την επηρεάσει.

Σκύλος

Ευνοϊκή θα είναι για σένα και αυτή η περίοδος. Στο επαγγελματικό μέτωπο, θα είσαι σε θέση να ανταποκριθείς στις προκλήσεις και να επιτύχεις τους στόχους σου, ωστόσο, να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις σκληρό ανταγωνισμό στο χώρο εργασίας σου. Τα ταξίδια θα αποδειχθούν εξαιρετικά επικερδή, ενώ πιθανές είναι προσφορές και εξτρά οικονομικές ανταμοιβές. Αν είσαι μόνος, οι πιθανότητες να κάνεις σχέση είναι αρκετές, μάλιστα, αν ταξιδέψεις ίσως βρεις το ταίρι σου σε ξένη χώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείεται ο γάμος ή μια συμβίωση. Όσον αφορά στην υγεία σου, θα είναι πολύ καλή.

Χοίρος

Θετικές είναι οι προοπτικές για σένα αυτόν τον μήνα και ενδεχομένως να έχεις σημαντική άνοδο στα επαγγελματικά σου, ενώ θα είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις αποτελεσματικά. Απαιτείται, όμως, από την πλευρά σου σκληρή δουλειά και βέλτιστη χρήση των δυνατοτήτων σου. Ίσως ανταμειφθείς ηθικά ή υλικά για μια επιτυχία σου. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις των ανταγωνιστών σου. Στην υγεία σου, ωστόσο, τα πράγματα δε θα είναι καλά, πιθανόν λόγω του στρες και του φορτωμένου σου προγράμματος. Η διατροφή και η άσκηση θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη βελτίωσή της.

Διάβασε επίσης: Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

Ετήσιες Προβλέψεις Κινέζικης αστρολογίας 2020 για το Έτος του Ποντικού του Μετάλλου

★ Τι δείχνουν τα Άστρα για το 2020; Μάθε τα πάντα ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved