Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα αναστατώσει!

Το δικό σου βρίσκεται στη λίστα;

Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα αναστατώσει!

Η Νέα Σελήνη και ταυτόχρονα Μερική έκλειψη Ηλίου γίνεται στις 21/06, 09:40 πμ, στις 00° 21’ μοίρες του Καρκίνου. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους), κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια τις πρώτες μέρες του α’ δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες. Το καλό είναι ότι δε συνοδεύεται από αρνητικές όψεις, οπότε δε θα λειτουργήσει "καταστροφικά" για πολλά ζώδια, ωστόσο θα προκαλέσει, όπως και όλες οι εκλήψεις, αρκετή αναστάτωση σε ορισμένα άλλα, με εξελίξεις, περιστατικά, αλλά και πιέσεις -συναισθηματικές και μη- με στόχο το να κάνουν μια καινούργια αρχή, κλείνοντας οριστικά ζητήματα του παρελθόντος.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο, που γίνεται στον 4ο οίκο σου η προσοχή σου, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα είναι στραμμένη στην οικογένειά σου, όπου θα αναγκαστείς να κλείσεις θέματα του παρελθόντος, που σε ταλαιπώρησαν. Θα κάνεις μεγάλη προσπάθεια να αλλάξεις κάποια κακώς κείμενα, να λύσεις ζητήματα που θα προκύψουν ή να ανεξαρτητοποιηθείς από αυτήν, ωστόσο θα αντιμετωπίσεις αρκετές αντιρρήσεις και αντιδράσεις. Επιπλέον, οι σχέσεις σου, λόγω των συχνών παρεμβάσεων στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να διαταραχθούν. Από την άλλη, ίσως χρειαστεί να φροντίσεις ή να βοηθήσεις ένα μέλος. Και με το σπίτι σου μπορεί να έχεις προβλήματα και να αναγκαστείς να κάνεις αλλαγές (ακόμα και μετακόμιση) ή να προκύψουν ζημιές και τεχνικές εργασίες που θα σου κοστίσουν σε χρόνο και χρήμα. Μια εξέλιξη, που αφορά σε ένα ακίνητο ή το περιβάλλον σου, δεν θα είναι θετική.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη-Έκλειψη που γίνεται στο 10ο οίκο σου θα προκαλέσει αρκετή αναστάτωση στα επαγγελματικά σου και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η κατάλληλα για να μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις. Οι σχέσεις σου με κάποιον ανώτερο ή συνάδελφό σου θα περάσουν κρίση κι ίσως κοπεί το σχοινί που σας ενώνει, ενδεχομένως όμως και να συμβεί κάτι σε αυτόν που θα προκαλέσει ανακατατάξεις. Δεν αποκλείεται, εξ αιτίας ενός γεγονότος, να φορτωθείς επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις ή να αντικαταστήσεις κάποιο πρόσωπο που θα φύγει ή θα απολυθεί, οπότε να χρειαστεί να καταβάλλεις κόπο και προσπάθεια για να αποδείξεις την αξία σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις και τις καρδιές των άλλων. Εκτός αυτού, καλείσαι να πάρεις σημαντικές και οριστικές αποφάσεις, ακόμα και να αποχωρήσεις από ένα σχήμα ή μια δουλειά, αν αισθάνεσαι ότι αδικείσαι ή σε πολεμούν, καθώς το μόνο που σε κρατάει είναι το συναίσθημα και το πόσο ωραία περνούσες κάποτε στο συγκεκριμένο χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη στον 7ο οίκο σου φέρνει τριγμούς στις σχέσεις σου και γεγονότα που θα τις επηρεάσουν. Ενδεχομένως να φτάσεις στα όριά σου από συμπεριφορές και περιστατικά που θα σε αναγκάσουν να αμυνθείς, βγάζοντας το κακό σου πρόσωπο. Το ξέσπασμά σου θα είναι έντονο και δε θα μπορείς να συγκρατηθείς και να μην εκφράσεις πώς νιώθεις, οπότε δεν αποκλείεται και να γίνει η αρχή του τέλους για ένα δεσμό, γάμο ή μια συνεργασία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο μοναδικός υπαίτιος θα είσαι εσύ. Ίσως είναι η άλλη πλευρά που θα δημιουργήσει ή θα αντιμετωπίσει προβλήματα και δε θα μπορεί να αντεπεξέλθει. Κρίσεις, συναισθηματικοί εκβιασμοί και ρήξεις πάντως είναι στο μενού, αλλά στην παρούσα φάση με το να υποχωρήσεις για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα δε θα σώσει την κατάσταση, αντίθετα θα γίνει χειρότερη. Μια γνωριμία είναι πιθανό να μην προχωρήσει, ενώ μια προσπάθεια επανασύνδεσης δε θα ευδοκιμήσει, καθώς θα διαπιστωθεί ότι τα προβλήματα δεν έχουν ξεπεραστεί ή οι χαρακτήρες και οι κακές συνήθειες δεν έχουν αλλάξει.

Διάβασε επίσης τις Ετήσιες προβλέψεις σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved