Uranian χρησμοί Δεκεμβρίου

Οι εκτιμήσεις για το Δεκέμβριο με τη βοήθεια της Uranian αστρολογίας
Παπασταύρου Λίντα
Uranian χρησμοί Δεκεμβρίου

Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger





Karl Heinz Ottinger


Έφτασε λοιπόν και ο Δεκέμβριος. Ένας μήνας που ανέκαθεν ήταν συνυφασμένος με την χαρά, με τα δώρα και τις οικογενειακές συγκεντρώσεις. Φέτος όμως θα πούμε στα παιδιά μας πως ο Άγιος Βασίλης δεν είχε διαθέσιμο υπόλοιπο στην πιστωτική κάρτα για δώρο. Σε μια χώρα με αστρολογικό υπόβαθρο σαν της Ελλάδας, το να κάνεις οικονομικές «μαγκιές» χωρίς «πλάτες» είναι σαν να προκαλείς την τύχη σου. Ο μήνας είναι τυπικά... εκβιαστικός με καρότο και μαστίγιο.

Προοδευμένοι (Ηλιακό τόξο) προς Γενέθλιους

Επιστημονικός τρόπος διαχείρισης κρίσεων και αισθήσεων. Η διάλυση μιας συνεργασίας.

(SARC Ήλιος=MC/Apollon= Ήλιος/Άρης= Δίας/Κρόνος)

Προσπαθώντας να επιτύχω την ένταξη μου μέσα σε ένα club-μια ομάδα. Ανταλλαγή μηνυμάτων. Ένας ευφυής άνθρωπος ηγείται της προσπάθειας.

(SARC Cupido= MC= Ήλιος/Apollon=Ερμής/Ουρανός)

Ξαφνική αύξηση στο χρηματιστήριο. Υιοθετώντας νέες τεχνικές υπολογισμού. Μια πρόσκαιρη βελτίωση των συνθηκών αλλά μικρής διάρκειας.

(SARC Ουρανός = Kronos/Apollon=Αφροδίτη/Cupido)

Επαφές με φιλάσθενα ή αναξιοπαθούντα άτομα. Βλέποντας κάποια πράγματα πιο αισιόδοξα. Οι γυναίκες κάνουν μια αρχή.

(SARC ASC= Ήλιος/Ποσειδώνας =Αφροδίτη/Πλούτωνας= Σελήνη/Αφροδίτη)

Επιβράδυνση μιας καλυτέρευσης. Γυναίκες και άτομα αναξιοπαθούντα είναι ουσιαστικά οι «χαμένοι» της υπόθεσης. Κάποιες μεγάλες αποφάσεις, τελικά φέρνουν και μεγάλες απώλειες.

(SARC Κρόνος= WI/Πλούτωνας=Wi/Σελήνης= Ουρανός/Kronos)

Σχεδιάζοντας να κάνω κακό σε κάποιον. Ηλιθιότητα, μια σκέψη βαριά κι μη ευχάριστη. Έλλειψη λογικής. Σκέψεις, απόψεις, συζητήσεις σχετικά με σπίτια , ακίνητα και γενικά συνθήκες και τόπους διαμονής.

(SARC Ερμής= MC/Hades = ASC/Admetos)

Ειδήσεις πως η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Έκτακτα γεγονότα –έκτακτα δελτία ειδήσεων. Μια απώλεια ή ήττα της κυβέρνησης γίνεται γνωστή. Οι ψεύτικες ελπίδες παύουν να υπάρχουν.

(SARC Apollon= Ήλιος/Apollon=Ερμής/Ουρανός= Hades/Kronos= Άρης/Ποσειδώνας)

Διελαύνοντες προς Ηλιακό τόξο

Ένα χαρακτηριστικό είναι πως ο Κρόνος είναι σε «επαφή» με τον Local Meridian και κατά συνέπεια έχουμε: Κρόνος = LM= Kronos= Wi/Vulcanus = Αφροδίτη= Ουρανός/Zeus= Cupido/Kronos:

Η εκτελεστική δύναμη του κράτους. Μια θέση όπου έχει ισχύ και ο έχων την ισχύ την χρησιμοποιεί. Δυνάμεις από το κράτος που ξυπνούν. Προβλήματα με κοινωνικούς φορείς κι συνδικάτα.

Έχουμε επίσης: Ουρανός (διελαύνων) = Άρης/Vulcanus= Ερμής/Hades= ASC/Vulcanus

Ξαφνική μεγάλη επίδειξη δύναμης. Ενέργειες που φανερώνονται ξαφνικά. Εκρήξεις. Δυσάρεστες σκέψεις. Ένα Blitzkrieg ( δηλαδή το χτύπημα του κεραυνού).

Και:

Hades (διελαύνων) =Κρόνος/Hades=MC/Kronos

Σκληρή τύχη φτώχεια και παραγκωνισμός. Απογοητεύσεις.

Όπως λέει και το τραγούδι, τώρα αρχίζουν τα (πολύ πιο) δύσκολα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved