Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Δεκεμβρίου για τα 12 ζώδια

Οι Προβλέψεις της Ινδικής Αστρολογίας για το μήνα Δεκέμβριο
Παπασταύρου Λίντα
Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Δεκεμβρίου για τα 12 ζώδια

Γράφει ο Πάρις Σιδηρόπουλος





photo_paris-1














































Οδηγίες προς τους αναγνώστες

Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.

Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.

Μεσά (Κριός)

Από 13-14/4 έως 13-14/5

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 6ο οίκο του εργασιακού ανταγωνισμού καθώς και των διαφωνιών με συγγενικά πρόσωπα από το σόι της μητέρας σας και φιλοξενεί τον Δία ανάδρομο από 1-24/12. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Άρης βρίσκεται τοποθετημένος στον 10ο οίκο της καριέρας και κοινωνικής σας θέσης. Προβλέπεται λοιπόν σκληρός επαγγελματικός ανταγωνισμός και κτυπήματα κάτω από την μέση, κυρίως, από υφισταμένους σας. Για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία αυτές τις προκλήσεις, ας λέτε όλες τις Πέμπτες και τις Τρίτες από 1-24/12, Ωμ Γκανεσάγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας βορειοανατολικά. Οι διαφωνίες με τα συγγενικά σας πρόσωπα θα επηρεάσουν τις παντρεμένες, κυρίως, γυναίκες που δεν εργάζονται. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανεισθείτε χρήματα από συγγενικά σας πρόσωπα και φροντίστε να μην σας λείπει ο ύπνος.

Βρίσαμπα (Ταύρος)

Από 13-14/5 έως 14-15/6

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει το 7οσπίτι του γάμου, των συνεταίρων και των φανερών εχθρών, φιλοξενώντας τον νευρικό Κέτου ή Νότιο Δεσμό της Σελήνης. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, βρίσκεται από 1-15/12 στο 2ο σπίτι των εισοδημάτων από την εργασία σας με αποτέλεσμα να κυριαρχούν στην συζυγική ζωή τα οικονομικά με αρκετές κόντρες και διαφωνίες ως προς την κοινή διαχείριση εσόδων και εξόδων. Μια παράλληλη εικόνα θα υπάρχει και στις σχέσεις όσων έχουν στην δουλειά τους συνεταίρο με αντίστοιχες γκρίνιες και καχυποψίες εκατέρωθεν. Από 16-31/12,η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο 3ο σπίτι της καθημερινότητας με αποτέλεσμα να υπάρξουν ανάμεσα στα ανδρόγυνα τάσεις αμοιβαίας ζηλοτυπίας και εξωσυζυγικών πειρασμών. Αθέμιτος ανταγωνισμός από επαγγελματικούς σας αντιπάλους με πιθανή δικαστική εμπλοκή.

Μιθουνά (Δίδυμοι)

Από 14-15/6 έως 15-16/7

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 8ο οίκο των χρόνιων παθήσεων, των κληρονομικών, του σεξ και της μεταφυσικής. Ο πλανήτης κυβερνήτης σας, ο Ερμής, βρίσκεται στον ωροσκόπο και μάλιστα ανάδρομος από 1-13/12.Στο διάστημα αυτό λοιπόν χρειάζεστε προστασία με την επίκληση εξευμενισμού του Ερμή. Όλες τις Τετάρτες, τις Παρασκευές και τα Σάββατα, ας λέτε Ωμ Μπουντάγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας βόρεια. Αποφεύγετε τα άτομα της τρίτης ηλικίας την άσκοπη καταπόνηση του οργανισμού σας. Τα ελεύθερα άτομα ας προσέχουν την επιλογή του ερωτικού τους συντρόφου και ας προ φυλάγονται ανάλογα. Από14-31/12 ακολουθείστε ήπιο τρόπο ζωής και αποφύγετε τις μακρινές μετακινήσεις κατά την διάρκεια των εορτών. Ωστόσο ο μήνας είναι ιδανικός για εκμάθηση γιόγκα και μελέτη αστρολογίας και αριθμομαντείας.

Κατακά (Καρκίνος)

Από 15-16/7 έως 16-17/8

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιο είναι στον 9ο τυχερό οίκο της πατρικής ευλογίας και της θεϊκής προστασίας. Ωστόσο, η ευνοϊκή αυτή θέση σκιάζεται από την όψη που δέχεται το ζώδιο σας από τον δαιμονικό Κέτου ή Νότιο Δεσμό της Σελήνης καθώς και από την ολική έκλειψη Σελήνης το Σάββατο 10/12. Έτσι λοιπόν, ας λέτε όλες τις Δευτέρες, τις Πέμπτες και τις Κυριακές του μήνα, Ωμ Τσάντραγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές ατενίζοντας βορειοδυτικά. Την ημέρα της έκλειψης, καθώς και τρείς μέρες πριν και τρείς μέρες μετά να μην ασχοληθείτε με θέματα οικονομικά και κοινωνικά. Οδηγείτε προσεκτικά και αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις ειδικά κατά τις νυκτερινές ώρες. Να είσαστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με τον πατέρα σας και επιφυλακτικοί σε κάθε νέα πρόταση επαγγελματική ή αισθηματική, όσο και αν φαντάζει ελκυστική.

Σίμχα (Λέων)

Από 16-17/8 έως 16-17/9

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 10οοίκο της καριέρας και κοινωνικής σας καταξίωσης, φιλοξενεί τον ορμητικό Άρη και δέχεται πλήρη όψη απ ό τον μεγάλο ευεργέτη Δία. Άριστες λοιπόν οι προϋποθέσεις για ένα πολύ τυχερό μήνα. Ο αφέντης σας ο Ήλιος, από 1-15/12 θα βρίσκεται στον ωροσκόπο και εσείς άνδρες και γυναίκες θα είσαστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού σε ότι σχετίζεται με το προσωπικό σας γόητρο, γοητεία και κοινωνικό κύρος. Πολλές αξιόλογες σχέσεις θα προκύψουν που θα καταλήξουν σε πλούσιους και λαμπερούς γάμους. Μεγάλες επαγγελματικές φιλοδοξίες και όνειρα θα πραγματοποιηθούν. Από 16-31/12 η τύχη θα μετακινηθεί προς τα οικονομικά οφέλη και θα αυξηθούν θεαματικά τα εισοδήματα σας από την κύρια επαγγελματική σας απασχόληση. Ευτυχισμένες γιορτές

Κανυά (Παρθένος)

Από 16-17/9 έως 16-17/10

Στο χάρτη το ζώδιο σας καταλαμβάνει αυτόν τον μήνα τον 11ο οίκο των ευκαιριών, κερδών και δημοσίων σχέσεων, φιλοξενώντας ευνοϊκά τον Κρόνο και με τον πλανήτη σας τον Ερμή στον ωροσκόπο πλην ανάδρομο από 1-13/12. Στο διάστημα λοιπόν αυτό ίσως σημειωθούν διαψεύσεις και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Για προστασία σας, ας λέτε όλες τις Τετάρτες, Παρασκευές και τα Σάββατα, Ωμ Μπουντά για Ναμαχά Ωμ,27φορές,ατενίζοντας βόρεια. Από 14-31/12 ο ορίζοντας ανοίγει και θα έχετε απρόβλεπτες ευκαιρίες και οφέλη από πρόσωπα κοινωνικού και οικονομικού κύρους. Αν έχετε πρεσβύτερο αδελφό ή αδελφή καθώς και θείο ή θεία από το σόι του πατέρα σας, θα υποστηριχθείτε και θα βοηθηθείτε πλουσιοπάροχα. Μην μένετε λοιπόν σπίτι και αξιοποιήστε με κάθε τρόπο τις δημόσιες σχέσεις σας.

Τουλά (Ζυγός)

Από 16-17/10 έως 15-16/11

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον δύσκολο 12ο οίκο που σχετίζεται με απώλειες, έξοδα, χρέη, κρυφούς εχθρούς και διπλή ερωτική ζωή, δεχόμενο ωστόσο πλήρη ευνοϊκή όψη από τον Δία. Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται από 1-15/12 στο 2οσπίτι των οικονομικών αλλά και της ροπής στην κακή διατροφή και την υπερβολική χρήση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Έτσι λοιπόν θα βρεθείτε εκτεθειμένοι σε αλόγιστα έξοδα και σε καταχρήσεις με κίνδυνο στην ψυχοσωματική σας ισορροπία. Τεταμένη θα είναι και η οικογενειακή σας ατμόσφαιρα. Από 16-31/12 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο 3ο σπίτι της καθημερινής φθοράς και έντασης με αποτέλεσμα να αισθάνεστε σαν ψάρι έξω από το νερό και να αναζητάτε τρόπους διαφυγής στην απομόνωση από τον έξω κόσμο.

Βρίστσικα (Σκορπιός)

Από 15-16/11 έως 15-16/12

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας, καταλαμβάνει τον ωροσκόπο και 1ο οίκο, φιλοξενώντας τον υλιστή Ράχου (Βόρειο Δεσμό της Σελήνης) και τον Ερμή ανάδρομο. Ο κυβερνήτης σας Άρης, είναι εγκατεστημένος στο 10οσπίτι της καριέρας και κοινωνικής σας θέσης. Όλο λοιπόν το σκηνικό προδικάζει μια ξέφρενη πορεία προς την υλική και κοσμική επιτυχία με κάθε κόστος και κτυπήματα κάτω από την μέση. Τα επαγγέλματα με την μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας είναι πρώτα από όλα αυτά που είναι σκληρά και ριψοκίνδυνα, όπως π.χ. στρατιωτικοί, αστυνομικοί, χρηματιστές, πολιτικοί, ηθοποιοί, καλλιτέχνες και γενικά κάθε επάγγελμα που στηρίζεται στον σκληρό ανταγωνισμό και τις δημόσιες σχέσεις. Οι φιλόδοξες γυναίκες θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους εκμεταλλευόμενες το ανδρικό φύλο με θεμιτά και αθέμιτα μέσα είτε είναι παντρεμένες είτε όχι.

Ντάνους (Τοξότης)

Από 15-16/12 έως 14-15/1

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 2ο οίκο των εισοδημάτων που προέρχονται από την κύρια απασχόληση σας και όχι μόνον. Φιλοξενεί, το 1ο 15θήμερο την Αφροδίτη και το 2οτον Ήλιο με τον κυβερνήτη σας τον Δία ανάδρομο από 1-24/12 στο 6ο σπίτι του εργασιακού ανταγωνισμού. Έτσι, θα πέσετε με τα μούτρα στην δουλειά και με πολύ άγχος και προσπάθεια θα μπορέσετε να μείνετε στην επιφάνεια. Για προστασία σας από 1-24/12 ας λέτε όλες τις Πέμπτες, τις Κυριακές και τις Δευτέρες, Ωμ Μπριχασπάταγιε Ναμαχά Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας βορειοανατολικά. Από 25-31/12 τα πράγματα εξομαλύνονται και θα μπορέσετε να πάρετε μια ανάσα με τις γιορτές, φροντίζοντας να είσαστε με την οικογένεια σας.

Μάκαρα (Αιγόκερως)

Από 14-15/1 έως 12-13/2

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 3οοίκο της καθημερινότητας, της επιφανειακής επικοινωνίας και των άμεσων επιθυμιών σας φιλοξενώντας από 16-31/12 την Αφροδίτη σε ρόλο ..ξεμυαλίστρας που θα σας σπρώχνει προς την καλοπέραση, το χαζοξενύχτι και τις εφήμερες ερωτικές περιπέτειες, τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες. Εδώ ακριβώς βρίσκεται και η μεγάλη αντίφαση του ζωδίου σας για τον μήνα αυτό επειδή ο κυβερνήτης σας Κρόνος βρίσκεται στο 11ο σπίτι των ευκαιριών και μακροπρόθεσμων στόχων. Έτσι λοιπόν, ιδιαίτερα από 16-31/12 κινδυνεύετε να ..αφήσετε τον γάμο και να πάτε για πουρνάρια. Θα παρασύρεστε και εν όψει των εορτών από πρόσκαιρες και επιφανειακές απολαύσεις ενώ από δίπλα σας θα περνάν οι ουσιαστικές και στρατηγικές ευκαιρίες της ζωής σας. Προσοχή λοιπόν!

Κουμπά (Υδροχόος)

Από 12-13/2 έως 13-14/3

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 4ο οίκο των σχέσεων με την μητέρα σας, τα υλικά αγαθά που σχετίζονται με τις ανέσεις του σπιτιού, τις ανώτερες σπουδές και την σταθερή πορεία της ζωής. Δέχεστε πλήρη όψη από τον Άρη και ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος είναι τοποθετημένος στο 11ο σπίτι των απρόβλεπτων κερδών και μακροπρόθεσμων στόχων. Πρόκειται για ιδανικό αστρολογικό συνδυασμό για ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή και προγραμματισμό ανώτερων σπουδών και κοινωνικής εξέλιξης. Όλα λοιπόν στο βωμό της οικογενειακής ενότητας, θαλπωρής και αγάπης. Αν έχετε πρεσβύτερο αδελφό ή αδελφή καθώς θείο ή θεία από το σόι του πατέρα σας, θα ωφεληθείτε πάρα πολύ παράλληλα με την ξεχωριστή βοήθεια από την μητέρα σας. Μήνας κάπως μονότονος για τα ελεύθερα άτομα και την τρίτη ηλικία

Μίνα (Ιχθύες)

Από 13-14/3 έως 13-14/4

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 5ο τυχερό οίκο των αισθηματικών υποθέσεων, των επενδύσεων, των παιδιών και της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Ωστόσο, οι παράγοντες αυτοί σκιάζονται επειδή δεχόσαστε πλήρεις όψεις από τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ράχου (Βόρειο Δεσμό Σελήνης). Ο κυβερνήτης σας ο Δίας βρίσκεται ανάδρομος στο δύσκολο 6ο σπίτι από 1-24/12. Δύσκολος μήνας λοιπόν με μόνη ανάσα τις γιορτές από 25-31/12 τις οποίες θα πρέπει να περάσετε όσο μπορείτε ήρεμα και κοντά στον τόπο κατοικίας σας με λίγα και αγαπητά πρόσωπα ανάμεσα σας. Για να σταθεί τε στα πόδια σας από 1-24/12,ας λέτε όλες τις Πέμπτες, τις Κυριακές και τις Δευτέρες, Ωμ Γκανεσά για Ναμαχά Ωμ,27 φορές ατενίζοντας βορειοανατολικά. Υπομονή όσοι έχετε παιδιά, όσοι είσαστε ερωτευμένοι και όσοι είσαστε καλλιτέχνες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved