Astroquotes Μαΐου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Το... ρεζουμέ της μηνιαίας πρόβλεψης του ζωδίου σου!

Astroquotes Μαΐου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Με τον Κρόνο και τον Ουρανό σε οίστρο μόνον να ξανάρθουν οι Γερμανοί μπορεί! Ωιμέ… Το είπε και ο γέροντας. Πείνα και δυστυχία!Απελπισμένος, με το που σκάει η Πανσέληνος στις 7 Μαΐου ξεχύνεσαι στα σούπερ μάρκετ για να προλάβεις την νέα Κατοχή. Κράτα τια αποστάσεις σου λένε. Ναι καλά… Πατείς με πατώ σε θα γίνει και θα μαζέψεις ότι προλάβεις για να έχεις μέχρι το 2030 που θα τελειώσει η κρίση.

Ευτυχώς, σε καλμάρουν ο Δίας με τον Πλούτωνα, που σε περιμένουν –κι εσένα και τον Ήλιο- λίγο πριν την έξοδο προς Διδύμους, στο βάθος του τούνελ δηλαδή. Άντε, πλάκα έκανε ο γέροντας, φάε κι εσύ πτωχέ ότι περισσέψει από τους ημέτερους. Α στην ευχή! Και ίντα κάνω ορέ με τις κονσέρβες, τα ρύζια και τα μακαρόνια;

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Κατά τα άλλα ο Άρης στον Υδροχόο συνεχίζει την αντίσταση στον κορωναϊό με θεωρίες και μανιφέστα, κλείνοντας όμως το μάτι στον Ουρανό. Μεγάλε είσαι για μια αντίσταση κατά της αρχής; Μουρλοκομείο θα γίνει ο κόσμος σου, τουλάχιστον μέχρι τις 13 Μαΐου, που θα πάει στους Ιχθύς και θα αρχίσει η ναυμαχία. Ζ5, υποβρύχιο, Ε3 καταδρομικό, Δ5 μπλουμ. Ψάρακλες, προσοχή!

Μια ημέρα νωρίτερα η Αφροδίτη, μπαϊλντισμένη από τους κορωναϊούς και τις καραντίνες, αποφασίζει να γυρίσει τα οπίσθιά της σε ό,τι την στενοχώρησε και το ρίχνει πλέον στους/στις υγιείς και ερωτεύσιμους/ες πρώην. Μέχρι τις αρχές Αυγούστου θα κρατήσουν τα επαναληπτικά τεστ, φαίνεται μάλιστα πως η μουσίτσα θα το έχει –επιεικώς- δίπορτο, αφού όλο τον μήνα θα χαριεντίζεται με τον Ποσειδώνα.

*Για να διαβάσεις την Μηνιαία πρόβλεψη για το ζώδιό σου, πάτησε ΕΔΩ!!

Δες στο photo gallery που ακολουθεί τη φράση-κλειδί του ζωδίου σου για τον Μάιο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved