Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Απρίλιο

Δε σου χρυσώνουμε το χάπι, τα πράγματα είναι ζόρικα, ίσως περισσότερο από άλλες φορές

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Απρίλιο

Ο μήνας της Πασχαλιάς, ο Απρίλιος, φαίνεται ότι είναι κι ο πιο κρίσιμος της χρονιάς, καθώς φέρει αρκετά προβλήματα και εμπόδια. Ο κορονοϊός, που εισέβαλε στη ζωή μας, δεν προσβάλλει μόνο τη σωματική υγεία, αλλά και την ψυχική, λόγω του εγκλεισμού και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, όπως επίσης την οικονομία και τα εργασιακά. Δε σου χρυσώνουμε το χάπι, τα πράγματα είναι ζόρικα, ίσως περισσότερο από άλλες φορές, αλλά σου θυμίζουμε ότι οφείλεις (και οφείλουμε) να δείξεις ψυχραιμία, να κρατήσεις το αισιόδοξο πνεύμα σου και να μη χάσεις το κουράγιο σου! Θα περάσει κι αυτό, όπως τραγούδησε κι ο Γιάννης Πάριος (...δεν μπορεί, θα περάσει, η ζωή θα γελάσει, όπως πρώτα ξανά). Κι όταν τα καταφέρεις, (γιατί αν το θες, θα τα καταφέρεις) θα πεις "Ανάσταση" και θα το εννοείς!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

Ας δούμε, σε ομάδες, σε ποιο τομέα θα ζοριστούν τα ζώδια*!

ΚΡΙΟΣ - ΖΥΓΟΣ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βαλλόμεθα πανταχόθεν

Κρόνος και Άρης στον Υδροχόο δοκιμάζουν την υπομονή σας, αφού ο περιορισμός κάθε κοινωνικής δραστηριότητας, διασκέδασης, ακόμα και καινούργιων ερωτικών γνωριμιών και επαφών θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό και στρεσάρισμα και θα είστε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Θέλετε να βγείτε, να δείτε ανθρώπους, να φλερτάρετε, να ξενυχτήσετε και να χαρείτε τη ζωή, όμως απαγορεύεται! Για πόσο; Ως πότε παλικάρια θα ζούμε έτσι; Δε σας έφταναν όλα αυτά, έχετε και τον Ουρανό στον Ταύρο, να τετραγωνίζεται με τους δύο παραπάνω πλανήτες και να τινάζει στον αέρα το ταμείο σας. Αλλιώς τα υπολογίζατε, αλλιώς σας έρχονται και αν τολμήσατε να κάνετε τα πλάνα σας, τώρα θα διαπιστώσετε ότι μάλλον δέσατε το γάιδαρό σας σε μαρουλόφυλλο, αφού τίποτα δε γίνει, αντίθετα θα τρέχετε και δε θα φτάνετε. Θα μας πείτε, αυτά είναι για αυτούς των πρώτων ημερών! ΟΚ, δεκτό! Εσείς του β' όμως έχετε μια Πανσέληνο στον Ζυγό, Υπερπανσέληνος και Ροζ, που μόνο... ροζ και γλυκιά δε θα είναι, αφού σας θέλει να βάζετε στην άκρη τα όποια συναισθήματά σας και να βάλετε πλάτη στα δύσκολα. Οι υπόλοιποι του γ' δεκαημέρου με το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μείνετε... ανήσυχοι! Το μόνο καλό της υπόθεσης για σας είναι το ότι -με το ζόρι ή με τη θέλησή σας- θα βάλετε ένα ωραιότατο τέλος σε καταστάσεις που σέρνονται στο σπίτι, τη δουλειά ή τις σχέσεις σας. Για όλα τα δεκαήμερα, το ζητούμενο είναι 1: Πώς θα απαλλαγείτε από το ό,τι σας βαραίνει ή δεν αντέχετε άλλο, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά, ελεύθεροι κι ωραίοι!

ΛΕΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΤΑΥΡΟΣ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όπως θα παίρνω τις στροφές...

Η καμπάνα χτυπά κυρίως για σας του α' δεκαημέρου, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες του μήνα, όπου σας έχουν βάλει στη μέση Κρόνος και Άρης στον Υδροχόο από τη μια και Ουρανός στον Ταύρο από την άλλη και σας βαράνε αλύπητα. Τα νεύρα τσατάλια, η υπομονή ανύπαρκτη, οι συμπεριφορές των άλλων απέναντί σας αχαρακτήριστες και με τα προβλήματα να σκάνε από εκεί που δεν τα περιμένετε, όπως όλα δείχνουν, θα σας φύγει το σαγόνι. Αιφνιδιασμοί, απρόσμενες αλλαγές και ανατροπές δεδομένων στο σπίτι, τις σχέσεις και τα επαγγελματικά σας θα σας αποδείξουν στην πράξη ότι τίποτα δεν είναι στάνταρ, αλλά και τίποτα δε διαρκεί για πάντα. Σε αυτό το τελευταίο πρέπει να δώσετε βάση και να μην κοιτάτε το πώς θα ριζώσετε και θα κρατήσετε με νύχια και με δόντια ό,τι έχετε, αλλά το πώς θα ξεριζώσετε, νοοτροπίες, αντιλήψεις, συνήθειες ετών. Απαιτείται στροφή 180 μοιρών σε όλα! Και εσείς του β' και του γ' δεκαημέρου μην ξενοιάζετε! Θα σας πιάσει και εσάς ο Άρης κάποια στιγμή και θα σας ταρακουνήσει, γι' αυτό να είστε έτοιμοι! Η λύση σε όλα αυτά είναι μία: Πάρτε ανάποδες μόνοι σας, ξετινάξτε τα πάντα και μη σκέφτεστε το μετά. Ό,τι φοβάστε πιο πολύ, προκαλείτε την τύχη σας και στο τέλος δε θα το αποφύγετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΤΟΞΟΤΗΣ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΙΧΘΥΕΣ: Με τον ήλιο τα βάζουμε, με τον ήλιο τα βγάζουμε...

Εσείς, τι φταίτε; Λογικό να ρωτάτε, όμως είναι δυνατό να γίνονται όλα αυτά και να μείνετε αλώβητοι; Με τον Κρόνο και τον Άρη στον Υδροχόο αλλά και τον Ουρανό στον Ταύρο από το Δόξα τω Θεώ στο Βόηθα Παναγιά μου είστε, όσον αφορά στη δουλειά σας, όπου εκεί θα ζοριστείτε πολύ, αλλά και στις μετακινήσεις ή την επικοινωνία σας. Τίποτα δε θα αφήσουν όρθιο! Αποφάσεις που θα παρθούν ή αλλαγές που θα γίνουν θα είναι σε βάρος σας. Δεν αποκλείεται να θιγούν και δικαιώματά σας, που είχατε φτύσει αίμα για να γίνουν αποδεκτά. Κούραση, άγχος, εκνευρισμός, ζημιές και εντάσεις στο κοντινό σας περιβάλλον, δε φτιάχνουν και τις καλύτερες συνθήκες, αφήστε που όλα αυτά επιβαρύνουν την υγεία ή την ψυχολογία σας. Εδώ, όμως είναι που πρέπει να αφήσετε το μυαλό σας να ξεφύγει, βρίσκοντας διεξόδους σε άλλα ενδιαφέροντα, γιατί αν κάτσετε εκεί που είστε και κάνετε κύκλους, θα αποτρελαθείτε. Βοηθηθείτε για να βοηθήσετε και τους γύρω σας, ώστε να αναπτερωθεί το ηθικό σας. Σε εσάς του β' με την Υπερπανσέληνο στο Ζυγό και του γ' δεκαημέρου με το τετράγωνο Ήλιου - Πλούτωνα το φλέγον ζήτημα θα είναι τα οικονομικά και τα ερωτικά σας, σαν κερασάκι στην τούρτα, με έκτακτα έξοδα και αισθηματικές χασούρες. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα...

*Ισχύει κυρίως για όσους/ες έχουν Ωροσκόπο εκεί!

Διάβασε επίσης:Μηνιαίες προβλέψεις από 20/3 έως 19/4: Βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved