Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 23/02 έως 23/03

Ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας γεμάτος προοπτικές για τα 12 ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 23/02 έως 23/03

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από 23/02, που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, μέχρι και 23/03.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Για τα επαγγελματικά σου, αυτός θα είναι ένας υπέροχος μήνας, καθώς θα έχεις την υποστήριξη της διοίκησης, του αφεντικού και των συναδέλφων σου, ώστε να πραγματοποιήσεις κάποια σχέδιά σου. Είναι πιθανό να σου ανατεθεί μια υπεύθυνη θέση ή η υλοποίηση ενός καινούργιου project, από την επιτυχία των οποίων εξαρτάται κι η μελλοντική σου εξέλιξη στη δουλειά σου. Τα μέλη της οικογένειας και οι φίλοι σου θα συμβάλλουν, επίσης, στο να καταφέρεις ό,τι έχεις βάλει σαν στόχο. Προβλήματα υγείας δε θα αντιμετωπίσεις, η ενέργειά σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα, ενώ σε γενικές γραμμές θα είσαι ευδιάθετος και αισιόδοξος.

Βούβαλος

Τα άστρα δε σε ευνοούν ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα. Να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις αρκετές προκλήσεις και εμπόδια στη ζωή σου, που για να τα ξεπεράσεις, θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά και να έχεις υπομονή. Η ατμόσφαιρα στο χώρο εργασίας σου θα είναι περίεργη, θα εισπράττεις αρνητικά vibes, ενώ θα έχεις προβλήματα στην εκτέλεση κάποιων εργασιών σου. Και στα οικονομικά σου, όμως, η κατάσταση δεν είναι ευχάριστη, καθώς τα έξοδά σου θα μεγαλώσουν. Απόφυγε άσκοπες δαπάνες, ρίσκα και αμφίβολες επενδύσεις. Επιπλέον, πρέπει να ελέγχεις την ψυχραιμία σου γιατί θα έχεις μπόλικες συναισθηματικές εκρήξεις και μεταπτώσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Όσον αφορά στη δουλειά σου, αυτόν το μήνα, η κατάσταση θα είναι μάλλον μέτρια. Θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες, αλλά αν είσαι προνοητικός, υπομονετικός και αφοσιωμένος, θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις. Επιπλέον, μην περιμένεις αύξηση των εσόδων σου, ωστόσο, ζημιές και χασούρα δε θα έχεις. Θα κινηθείς στα τωρινά επίπεδα, ενώ θα ρίξεις το βάρος σου στην κάλυψη των πρακτικών αναγκών και των υποχρεώσεών σου. Αν, όμως, σκέφτεσαι ή υπάρχουν σχέδια για μια συνεργασία με το εξωτερικό ή για να κάνεις ένα ταξίδι με επιχειρηματικό σκοπό, τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλά. Ακόμα, είναι πιθανές ενοχλήσεις στην υγεία σου λόγω κούρασης και άγχους. Οπότε, όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι και κυρίως να κοιμάσαι περισσότερο.

Λαγός/Γάτα

Μπορείς να προσβλέπεις σε ένα υπέροχο μήνα, καθώς οι προοπτικές στα επαγγελματικά σου είναι θαυμάσιες και θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τις φιλοδοξίες και τα συμφέροντά σου. Ευνοείσαι και στα οικονομικά, καθώς το εισόδημά σου θα αυξηθεί, από μια απροσδόκητη πηγή. Θα έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις το πλεόνασμα χρημάτων για να ξεκινήσεις κάτι κανούργιο, να επενδύσεις ή απλά να το βάλεις στην άκρη, δημιουργώντας ένα απόθεμα. Αν είσαι ελεύθερος, θα προσελκύσεις ερωτικά ένα πρόσωπο ενώ αν είσαι σε σχέση, η κοινή σου ζωή με το ταίρι σου θα κυλά ευχάριστα. Πρόσεχε μόνο λίγο περισσότερο την υγεία σου γιατί δεν τρέφεσαι σωστά.

Δράκος

Η τύχη είναι με το μέρος σου, τον Μάρτιο. Οι προοπτικές σταδιοδρομίας είναι θαυμάσιες και θα έχετε την υποστήριξη συναδέλφων, αλλά και ισχυρών ανθρώπων, κάτι που είναι σημαντικό για να επιτύχεις τους στόχους σου. Η σκληρή δουλειά και ο ρεαλισμός επίσης θα σε βοηθήσουν στο να συνεχιστεί η ανοδική σου πορεία, ενώ οι κοινωνικές επαφές στο μεγάλωμα της επιχείρησής σου ή την αύξηση της πελατείας σου. Θα υπάρξει και η οικονομική ανάπτυξη. Ένα καλό πρόγραμμα άσκησης και διατροφής, περισσότερος ύπνος και ξεκούραση είναι απαραίτητα για να αντέξεις στις αρκετές υποχρεώσεις σου.

Φίδι

Ο μήνας αυτός θα είναι απαιτητικός. Θα εμφανιστούν κάποια εμπόδια στα επαγγελματικά σου και θα πρέπει να είσαι ευτυχισμένος, αν καταφέρεις να τα ξεπεράσεις. Σίγουρα όμως, οφείλεις να είσαι αρκετά προσεκτικός και υπομονετικός, αν δε θέλεις να τα ξαναβρείς μπροστά σου. Τα οικονομικά σου, επίσης, δεν θα είναι ανθηρά, γι' αυτό να αποφύγεις κάθε είδους ρίσκα και σπατάλες. Από την άλλη όμως, τα ερωτικά σου δε θα αντιμετωπίσεις κανένα θέμα. Οι μέρες θα κυλούν ήρεμα στη σχέση σου, θα υπάρχει καλή επικοινωνία, ενώ θα έχεις τη διάθεση να περάσεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου. Επιπλέον, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να εκτονώσεις την ενέργειά σου σε κάποια αθλητική ή άλλη δραστηριότητα.

Άλογο

Στα επαγγελματικά σου, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες αυτόν τον μήνα για να αποδείξεις την αξία σου, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να εντυπωσιάσεις τους ανωτέρους σου με τις ικανότητές τους. Να περιμένεις ένα δώρο, bonus ή παραπάνω χρήματα, αν πετύχεις τον στόχο σου. Τα άστρα σε ευνοούν και οικονομικά, αφού εκτός από τα συνηθισμένα εισοδήματά σου, θα σου έρθει κι ένα ακόμα ποσό, ενώ κερδοφόρα θα αποδειχθεί και μια επένδυση ή συμφωνία που θα κάνεις. Στα ερωτικά σου, ωστόσο, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, κυρίως αν είσαι σε σχέση. Είναι μια περίοδος γεμάτη με συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις και θα χρειαστεί να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να μη χάσεις τον έλεγχο, αλλιώς το καράβι θα πάει στα βράχια.

Κατσίκα/Πρόβατο

Αν βασιστείς σε άλλους, είναι πιθανό να προβλήματα που θα δημιουργηθούν να είναι περισσότερα από αυτά που είχες ήδη. Επίσης, θα πρέπει να ρίξεις περισσότερο βάρος στη βελτίωση των σχέσεών σου με συνεργάτες, συναδέλφους ή ισχυρά άτομα γιατί μόνο έτσι θα επιτύχεις τους στόχους σου εύκολα και θα εξασφαλίσεις τη θέση σου. Από την άλλη, τα έσοδα ισοφαρίζονται από τα έξοδά σου, με αποτέλεσμα να έρθεις ίσα καράβια ίσα νερά. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για αποταμίευση ή επενδύσεις. Η υγεία σου θα είναι καλή, αν και μια χρειάζεται να προσέχεις και να αποφύγεις κραιπάλες και ξενύχτι.

Πίθηκος

Θα υπάρξουν ζητήματα στα επαγγελματικά σου, λόγω παρεμβάσεων ενός ανωτέρου σου ή κάποιων παρασκηνιακών ενεργειών από άνθρωπο που δεν υποψιάζεσαι, οπότε το πιο πιθανό είναι να μην καταφέρεις να ολοκληρώσεις ό,τι έχεις κατά νου. Στα οικονομικά σου, η κατάσταση θα παραμείνει αμετάβλητη, αλλά πρέπει να προσέχεις να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου γιατί μια επένδυση δε θα φέρει τα ανάλογα αποτέλεσμα, ενώ το να δανειστείς θα αποδειχθεί καταστροφικό. Στις σχέσεις σου θα υπάρξουν προκλήσεις και εντάσεις ενώ ίσως έχεις κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία σου, λόγω κούρασης ή έλλειψης εσωτερικής ηρεμίας.

Πετεινός

Θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να πειραματιστείς με νέα πράγματα και να βρεις λύσεις για παλιά προβλήματα. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις σου θα μεγαλώσουν, ενώ αν είσαι μόνος, ίσως συναντήσεις τον μελλοντικό σου σύντροφο. Ο έρωτας μπορεί να σε συναντήσει σε μια εκδήλωση ή έξοδο. Αν είσαι δεσμευμένος όμως ή παντρεμένος, θα πρέπει να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να διατηρηθεί η ηρεμία και η ισορροπία στη σχέση σου, αλλά και να αναζωπυρώσεις το πάθος ανάμεσά σας. Η υγεία σου θα είναι θαυμάσια και το κλίμα στον εργασιακό σου χώρο θα βελτιωθεί σημαντικά.

Σκύλος

Η τύχη θα είναι με το μέρος σου κι αυτόν τον μήνα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αν και θα αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, θα έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τις δυνατότητές σου κάτι που θα βοηθήσει στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Αν είσαι δεσμευμένος, η ζωή με το ταίρι σου θα είναι όμορφη, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να δημιουργήσεις μια σχέση. Δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθεί η φλόγα του έρωτα για έναν ή μια πρώην σου και να ξαναείστε μαζί. Όσον αφορά στην υγεία σου, θα υπάρξουν ενοχλήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Χοίρος

Αρκετά καλός θα είναι αυτός ο μήνας για σένα. Κάποια προβλήματα με συνεργάτες ή συναδέλφους σου μπορεί να επηρεάσουν μια εξέλιξη στα επαγγελματικά σου, όμως τα πράγματα θα βελτιωθούν αν έχεις περισσότερη κατανόηση και επικοινωνία. Στο οικονομικό και ερωτικό τομέα όμως όλα θα πάνε από το καλό στο καλύτερο, με ευκαιρίες για νέους έρωτες και κέρδη ή πηγές για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Το άγχος ίσως επηρεάσει την υγεία σου, όμως, αν βρεις τρόπο να χαλαρώσεις και κυρίως να μην πάρεις σοβαρά κάποιες αναποδιές που όντως δεν έχουν τόση σημασία, κάποιες ενοχλήσεις σύντομα θα ξεπεραστούν.

Διάβασε επίσης: Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

Ετήσιες Προβλέψεις Κινέζικης αστρολογίας 2020 για το Έτος του Ποντικού του Μετάλλου

★ Τι δείχνουν τα Άστρα για το 2020; Μάθε τα πάντα ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved