Astroquotes Φεβρουαρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Το... ρεζουμέ της μηνιαίας πρόβλεψης του ζωδίου σου!

Astroquotes Φεβρουαρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Ο Ήλιος πέρασε στον Υδροχόο το απόγευμα της 20ης Ιανουαρίου και έπιασε αμέσως δουλειά. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό σε πήγε καροτσάκι από το ισόγειο στον 42ο όροφο –πιρουέτα και πάλι κάτω με χίλια- και δεν έδωσε δεκάρα τσακιστή, γι’ αυτό μην σκούζεις επί ματαίω. Και τελικά τι φοβάσαι; Οι άλλοι να ανησυχούν που θα σκάσεις -αν δεν έχεις σκάσει ακόμα- πάνω στην κεφάλα τους.

Και βέβαια τα ακόμα καλύτερα έπονται. Η Νέα Σελήνη στις 24 έκανε τους σουρεαλιστές να σκίσουν τα πτυχία τους κι εσένα να αναρωτιέσαι πόσο απέχει ο έρωτας από την παράνοια. (Πρακτικά καθόλου, αλλά πρέπει και να το ζήσεις.)

Ήθελες κάτι πολύ-πολύ; Ε, ξέχνα το! Αγωνίζεσαι απεγνωσμένα να δεσμευτείς; «Στην άλλη ζωή», σου λέει … Ακούς γάμο και βγάζεις σπυράκια; Λυσσάνε όλοι/ες να σε αποκαταστήσουν.

Να είναι καλά το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, που δε θα πεις το σεξ σεξάκι, αν μάλιστα πιεις και 2-3 ποτηράκια παραπάνω θα τους/τις βλέπεις όλους/ες σαν θεούς. Θα πήξεις στους Απόλλωνες και στις Αφροδίτες, ό,τι προλάβεις όμως μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου, που η Αφροδίτη (ο πλανήτης) βαριέται πια να είναι σε έξαρση και πάει να αδυνατίσει στον Κριό.


Στις 31, πάντως, μπήκε κι η Δήμητρα στον Υδροχόο για να εμπεδώσεις καλύτερα τα νέα ήθη. Ό,τι παρτσακλό κυκλοφορεί στην πιάτσα γίνεται main stream. Φρικιά κι αριστοκράτες γίνονται ένα, αφήνοντας τη μεσαία τάξη μπουκάλα. Μα τι θα απογίνουν, τέλος πάντων, οι τίμιοι νοικοκυραίοι;

Ακολουθεί, όμως η Πανσέληνος-παγίδα στις 9 Φεβρουαρίου. Διότι ποιος Υδροχόος παιδιά; Οι Κρονοπλουτωναίοι κρατούν τα σκήπτρα και πάνω που κόντευαν να μάθουν τα προβατάκια στην ελεύθερη βοσκή και την αυτοδιάθεση του μαλλιού τους, όχι σου λέει, πίσω στο μαντρί να κάνετε και οικογένεια. Μέσα στην κατάθλιψη, ίσα που προλαβαίνεις να δεις τον Άρη να μπαίνει στον Αιγόκερω στις 16.

Δύο μερούλες έχετε κι εσύ κι αυτός, μέχρι να βγουν οι προβλέψεις για τον μήνα των Ιχθύων και σηκώνεις τους ώμους αδιάφορα. Σιγά τώρα… τι στην ευχή θα γίνει σε δύο μέρες; Πράγματι, τίποτε το σπουδαίο… Μόνο ο κόσμος θα έρθει ξανά τα πάνω-κάτω και μπρος-πίσω, καθώς βλέπεις γυρνά κι ο Ερμής ανάδρομος!

*Για να διαβάσεις την Μηνιαία πρόβλεψη για το ζώδιό σου, πάτησε ΕΔΩ!!

Δες στο photo gallery που ακολουθεί τη φράση-κλειδί του ζωδίου σου για τον Φεβρουάριο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved