Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Φεβρουάριο

Δες, αν και το δικό σου βρίσκεται ανάμεσά τους

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Φεβρουάριο

Ο πιο ερωτικός μήνας της χρονιάς επιφυλάσσει προβλήματα και εμπόδια για συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Φεβρουάριο είναι τα εξής:

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν άκουσα, πώς είπατε, ορίστε;

Οι εντάσεις και οι διαμάχες στα επαγγελματικά σου θα συνεχιστούν και αυτόν τον μήνα, τουλάχιστον μέχρι και τις 15, οπότε να μη χαλαρώνεις ούτε στιγμή, γιατί μία που δε θα δώσεις σημασία σε κάτι ή θα γυρίσεις την πλάτη και αμέσως θα γίνει η στραβή ενώ ο ανταγωνισμός, οι έχθρες κι οι αντιπαλότητες θα σε κρατούν σε εγρήγορση. Όσον αφορά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, εκεί να δεις τι έχει να γίνει μόλις πατήσει το ποδάρι του ο Άρης στον Αιγόκερω. Φιλίες και ομάδες θα ξετιναχτούν, το θέμα όμως είναι άλλο: Ο Ερμής στο ζώδιό σου που γυρνά ανάδρομος, φέρνοντας περισσότερα λάθη και μπερδέματα. Είσαι κι εσύ ξεχασιάρης και αφηρημένος, τώρα θα απογίνεις, με αποτέλεσμα τόσο η προσωπική σου ζωή όσο και η καθημερινότητά σου να γίνουν μπάχαλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τόσα δίνω, πόσα θες

Με το δάχτυλο στην σκανδάλη θα συνεχίσεις να είσαι και τον Φλεβάρη αλλά πώς αλλιώς θα καταφέρεις να επιβιώσεις, αφού τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται όλο και πιο δύσκολα και τα προβλήματα θα ξεσπούν το ένα μετά το άλλο. Θα είσαι κι εσύ ανυπόνομος και θα θέλεις να γίνονται όλα εδώ και τώρα, ε, λογικό είναι να τσακώνεσαι ή και να έχεις μικροατυχήματα, κοψίματα, καψίματα, χτυπήματα. Φεύγοντας από σένα, θα περάσει στον Αιγόκερω κι εκεί δε θα μπορείς να κρατήσεις χρήματα στα χέρια σου. Όπως τα παίρνεις (και θα παίρνεις) έτσι θα σου φεύγουν, είτε από κακοδιαχείριση και καταναλωτική μανία είτε από τα έξοδά σου που θα αυξηθούν. Στις 18, άλλη μια περιπέτεια σε περιμένει! Αυτή τη φορά με το σπίτι και την οικογένειά σου, που παλιά θέματα θα έρθουν στην επιφάνεια, τα οποία είτε έκρυβες κάτω από το χαλί είτε αγνοούσες. Από την άλλη, πέπλο μυστηρίου θα καλύπτει υποθέσεις με κληρονομικά κι ακίνητα και στεγαστικά δάνεια και άκρη δε θα βγάλεις. Αν μάλιστα αποφασίσεις να τα κλείσεις με τον Ερμή ανάδρομο, ε, τότε Καλό κουράγιο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Άλλα ντ' άλλα τα μεγάλα της Παρασκευής το γάλα

Πάλι στη λίστα; Θα αναρωτηθείς και δικαίως, αλλά δυστυχώς κι αυτός ο μήνας δε θα είναι ο καλύτερος για σένα, αφού μέχρι τις 16, το σπίτι και η οικογένειά σου θα βάλλονται από τον Άρης στον Τοξότη, προκαλώντας αφ' ενός ζημιές, αφ' ετέρου οικογενειακά ζητήματα που θα σε έχουν στο τρέξιμο αλλά και καβγάδες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, περνώντας στον Αιγόκερω και 5ο οίκο σου, τη σκυτάλη θα πάρει η ερωτική σου ζωή που η όποια σταθερότητα θα πάψει να υπάρχει. Όσον αφορά στο παιδί ή τα παιδιά σου, θα σε ταλαιπωρήσουν με τα καμώματά τους. Πάρε μια ανάσα τώρα και πάμε για το κερασάκι στην τούρτα: Τον Ερμή στους Ιχθύς, απέναντί σου, που γυρνά ανάδρομος στις 18. Εκεί να δεις χαρές. Άλλα θα λες, άλλα θα καταλαβαίνει το ταίρι σου ή ένας συνεργάτης σου και η παρεξήγηση θα πάει σύννεφο. Εσύ, πάλι, θα εκνευρίζεσαι που είναι στον κόσμο τους και δε δίνουν δεκάρα τσακιστή για τα άλυτα θέματα που συσσωρεύονται, ενώ υπάρχει πιθανότητα επανεμφάνισης διαφόρων "πρώην" που θα δημιουργήσει μεγαλύτερο μπέρδεμα. Εντάσεις, λάθη, παρερμηνείες και καθυστερήσεις είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του... καιρού αυτό το μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάζευε κι ας είν' και ρώγες

Με τον Άρη, μέχρι τις 16, στον 7ο οίκο σου, το κλίμα στις σχέσεις σου θα συνεχίσει να είναι εύφλεκτο, με την έλλειψη ψυχραιμίας και λογικής να μη βοηθούν να βρεθούν λύσεις, σε προβλήματα που παρουσιάζονται. Από την άλλη, δέχεσαι και εσύ πυρά και οι αντιδράσεις σου δεν είναι οι κατάλληλες. Ωστόσο, περνώντας στον Αιγόκερω, μαύρα μάτια θα κάνεις για να δεις λεφτά, αφού λογαριασμοί, έκτακτα έξοδα, υποχρεώσεις και ζημιές θα σε έχουν συνεχώς με το χέρι στην τσέπη και κινδυνεύεις, αν δεν κάνεις από την αρχή του μήνα το κουμάντο σου να μείνεις άφραγκος. Μάζευε, λοιπόν, κι ας είν' και ρώγες γιατί σίγουρα θα σου χρειαστούν. Τέλος, έχουμε και τον κυβερνήτη σου, Ερμή, που γυρνά ανάδρομος στις 18 και τα επαγγελματικά ζητήματα, παλιά και καινούργια, θα αρχίσουν να σκάνε. Λάθη επί λαθών, παρεξηγήσεις, μπερδέματα και ψέματα θα σε κάνουν να χάσεις τα αβγά και τα καλάθια.

Διάβασε επίσης: Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουαρίου: Ψάξε να βρεις το λάθος σου

Μηνιαίες προβλέψεις 20/01 έως 19/02: Ένας μήνας γεμάτος πάθη, μπερδέματα και παγίδες!

Ανάδρομοι πλανήτες 2020: Πότε έχει ανάδρομο Ερμή, Αφροδίτη και Άρη;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved