Εκμεταλλεύσου την Νέα Σελήνη-Έκλειψη στον Αιγόκερω για να «πάρεις» τα μέγιστα από εκείνη

Έτσι θα επωφεληθείς από το φαινόμενο αυτό

Εκμεταλλεύσου την Νέα Σελήνη-Έκλειψη στον Αιγόκερω για να «πάρεις» τα μέγιστα από εκείνη

Η Νέα Σελήνη-Έκλειψη στον Αιγόκερω, είναι η τελευταία για το 2019, ωστόσο δεν είναι καθόλου ασήμαντη. Και αυτό γιατί μπορεί να φέρει αλλαγές, προκλήσεις και ευκαιρίες για όλα τα ζώδια. Κάθε Νέα Σελήνη σηματοδοτεί και καινούργια ξεκινήματα, οπότε αν θέλεις να βάλεις μπροστά κάτι, σε όποιον τομέα επιθυμείς, είναι μια καλή ευκαιρία να το πράξεις τώρα.

Αστρολογικά μπορείς να το σκεφτείς ως εξής: Ποιοι είναι οι άνθρωποι που σε στηρίζουν και σε βοηθούν, όταν κάνεις κάτι νέο; Μπορείς να δεις πλέον ξεκάθαρα τα πράγματα για το πόση στήριξη χρειάζεσαι για να φτάσεις στο επόμενο επίπεδο ή ενστικτωδώς να αντιληφθείς ποιοι είναι οι δικοί σου άνθρωποι και ποιοι πρέπει να μείνουν μακριά σου.

Διάβασε παρακάτω έξι προτάσεις για το πώς μπορείς να αξιοποιήσεις καλύτερα την ενέργεια της Νέας Σελήνης- Έκλειψης στον Αιγόκερω.

1. Μην τα παρατάς ΠΟΤΕ!

Ακόμα και δεν πετύχεις με την πρώτη προσπάθεια, προσπάθησε ξανά και ξανά και βρες μια άλλη μέθοδο, έναν άλλο τρόπο για να έχεις στο τέλος το αποτέλεσμα που θέλεις. Ο Αιγόκερως, άλλωστε, είναι το ζώδιο αυτό που ακούραστα προχωρά μπροστά, συνεχίζει και δεν κάνει πίσω. Η ενέργεια της περιόδου αυτής σε βοηθά να αναρρώσεις από τα ξενύχτια, τις κραιπάλες και το ποτό και να ξαναγυρίσεις δυνατός στη δουλειά σου. Το γήινο αυτό ζώδιο σε ωθεί να μείνεις προσηλωμένος στον στόχο σου και να είσαι αποφασισμένος για όλα.

2. Προσπάθησε να είσαι λίγο… μαζεμένος

Καλές οι γιορτές, καλά τα ξενύχτια και οι καταχρήσεις, αλλά πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο σε όλα. Πέρνα καλά, αλλά σκέψου και το αύριο. Μην ξοδέψεις όλα σου τα λεφτά, μην κάνεις ατασθαλίες που θα τις πληρώσεις μετά… Μετρίασε και λίγο το φαγητό. Δεν χρειάζεται να ενδώσεις σε όλους τους πειρασμούς των γιορτών.

3. Κάνε σχέδια για το μέλλον με σεβασμό όμως στο παρελθόν

Σε έναν αγώνα δρόμου, ο Αιγόκερως είναι ο Μαραθωνοδρόμος, όχι ο sprinter. Αντί λοιπόν να αγχώνεσαι για τα μικρά πράγματα, προσπάθησε να βλέπεις την συνολική εικόνα. Σκέψου πού θα ήθελες να είσαι την νέα χρονιά. Κάνε ένα σχέδιο με το τι θα χρειαστείς και τι «πρακτικά βήματα» θα πρέπει να ακολουθήσεις για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Διόρισε τον εαυτό σου CEO της ζωής σου και ασχολήσου με το δικό σου… «business plan».

4.Συνδέσου με μια πατρική φιγούρα

Ο Αιγόκερως κυβερνά τον 10 οίκο που έχει να κάνει με τον πατέρα, τους άντρες και γενικότερα κάθε άνθρωπο που έχει μια θέση εξουσίας στην ζωή σου. Σε αυτές τις δυο εβδομάδες, προσπάθησε να τιμήσεις τον… αρσενικό πληθυσμό που βρίσκεται κοντά σου. Ξανασκέψου όλα όσα έμαθες από τον πατέρα σου, είτε ήταν καλά μαθήματα είτε όχι. Προσπάθησε να εκτιμήσεις όλα όσα σε δίδαξε, ακόμα και αν το μόνο που έχει κάνει είναι απλώς το να σε φέρει στην ζωή, για να «σπάσετε» και οι δυο κάθε «καρμική αλυσίδα». Νέα Σελήνη έχουμε άλλωστε, νέα χρονιά έρχεται και σίγουρα νέοι στόχοι.

5. Πάρε τα… βουνά!

Ο Αιγόκερως έχει ως σύμβολό του ένα πλάσμα της μυθολογίας που ήταν μισό κατσίκα και μισό ψάρι (ή γοργόνα). Η διαίσθησή του λοιπόν οφείλεται ακριβώς σε αυτό το υδάτινο στοιχείο του, ενώ η γήινη πλευρά του είναι αυτή που τον κάνει να μην τα παρατά ποτέ. Η Νέα Σελήνη-Έκλειψη μας βοηθά να δούμε ότι είμαστε ικανοί για πολλά περισσότερα και ό,τι μπορούμε να δώσουμε στον εαυτό μας. Μας θυμίζει ότι είμαστε ικανοί να ξεπεράσουμε τα όριά μας. Το να κάνεις μια ορειβασία ή το να βρίσκεσαι κοντά σε βουνά θα σε βοηθήσει αρκετά και θα σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι.

6. Εκμεταλλεύσου τις δυνάμεις της Γης

Ο Αιγόκερως σχετίζεται, επίσης, με την αστρολογία, τα πετράδια και τα κρύσταλλα. Πολλοί από τους θησαυρούς της Γης έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Συγκεκριμένοι κρύσταλλοι όπως o όνυχας και o γαληνίτης μπορούν να σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις την ενέργεια αυτού του φαινομένου. Δουλεύοντας με τις θεραπευτικές ιδιότητες τέτοιων λίθων, μπορείς να «δεις» ποιες είναι οι μεγάλες φιλοδοξίες σου και να θέσεις ένα πλάνο ώστε να τις πραγματοποιήσεις.

Διάβασε επίσης:

Μηνιαίες προβλέψεις 22/12 έως 20/01: Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά!

Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω: Έρχεται να αναστατώσει τη ζωή αυτών των ζωδίων

Ερωτικές Προβλέψεις 2020 ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved