Astroquotes Νοεμβρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Το... ρεζουμέ της μηνιαίας πρόβλεψης του ζωδίου σου!

Astroquotes Νοεμβρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Ο μήνας του Σκορπιού που ξεκίνησε στις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο (ώρα 20:20) χαρακτηρίζεται από την ενεργειακή αντιπαράθεση του Άρη και του Ουρανού από την μια, ο οποίος ανοίγει και κλείνει την αυλαία με την Νέα Σελήνη επάνω του στις 28 Οκτωβρίου και την αντίθεσή του με τον «κόκκινο πλανήτη» στα τέλη Νοεμβρίου. Από την άλλη, έχουμε τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, που κάνουν αισθητή την παρουσία τους μέσω –κυρίως- του Άρη και των τετραγώνων που σχηματίζουν μαζί του, ο πρώτος στα τέλη Οκτωβρίου κι ο δεύτερος κοντά στην Πανσέληνο του Νοεμβρίου, στις 12 του μήνα.

Αυτή η «κόντρα» έχει βέβαια την σημασία της, αφού ουσιαστικά «εκνευρίζει» και διεγείρει στο έπακρο την δράση των… μεν και των δε, οδηγώντας σε μια συγκρουσιακή αντιπαράθεση των «αυτόβουλων» και των «επιβαλλόμενων» δράσεων ή αλλιώς των «θέλω» και των «πρέπει». Η «επανάσταση» και η «συντήρηση» δηλαδή κάνουν το κομμάτι τους (πάνω στις δικές σου πλάτες βεβαίως, βεβαίως), παράγοντας σχετικά ακραία φαινόμενα στο περιβάλλον αλλά και μέσα σου.

Κι όπως σου έχω ξαναγράψει, από πλευράς σου έχεις «καθήκον» να γυρίσεις αυτό το παιχνίδι υπέρ σου, λειτουργώντας τις πλανητικές ενέργειες ως «παραγωγός» κι όχι σαν απλός «καταναλωτής» των… ορέξεων τους. Έχοντας τον Άρη σαν σημείο αναφοράς αυτό συνίσταται στο να βρεις την χρυσή τομή και τις ισορροπίες σου, ξέροντας ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα (Άρης-Κρόνος), να εξολοθρεύσεις την βρωμιά, εντός ή εκτός εισαγωγικών και να αξιοποιήσεις τον ενεργειακό πλούτο που κρύβεις μέσα σου (Άρης-Πλούτωνας) και τελικά να προκαλέσεις την κατάρρευση κατεστημένων δομών της ζωής σου, που είναι πια παρωχημένες (Άρης-Ουρανός).

Όλα αυτά, αν τα διαλέξεις εσύ, θα σου έρθουν πιο… βολικά και βέβαια μην ξεχνάς την δυνατότητα που πάντα έχεις, να κινηθείς δηλαδή στο πεδίο της γνώσης, της έρευνας και της πνευματικότητας, αποκαλύπτοντας την ανώτερη φύση των ουράνιων συνοδοιπόρων σου.

Η Πανσέληνος στις 12/11 έχει «άρωμα» Πλούτωνα, αφού ο κυβερνήτης του Σκορπιού «διευκολύνει» την αντίθεση των Φώτων κι έχει και τον Άρη για… κολλητό! Τις λεπτομέρειές της όμως θα σου τις γράψω όταν πλησιάσει η ώρα της.

Κλείνοντας το εισαγωγικό σημείωμα δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην… περίλαμπρη σύνοδο του Δία με την Δήμητρα στον Τοξότη, μια όψη που σίγουρα αβαντάρει τα μεταβλητά ζώδια (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες), συμβάλλοντας σε διακρίσεις και σε μια διευρυμένη αποδοχή του έργου τους.

*Για να διαβάσεις την Μηνιαία πρόβλεψη για το ζώδιό σου, πάτησε ΕΔΩ!!

Δες στο photo gallery που ακολουθεί τη φράση-κλειδί του ζωδίου σου για τον Νοέμβριο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved