Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Νοεμβρίου για τα 12 ζώδια

Οι προβλέψεις της Ινδικής αστρολογίας για το Νοέμβριο
Παπασταύρου Λίντα
Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Νοεμβρίου για τα 12 ζώδια

Γράφει ο Πάρις Σιδηρόπουλος

photo paris-1

Οδηγίες προς τους αναγνώστες



Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας. Κατ’ επέκταση, τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.

Μεσά (Κριός)

Από 13-14/4 έως 13-14/5

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 7ο οίκο της συζυγικής ζωής με παράλληλη επίδραση στις σχέσεις σας με συνεταίρους ή επαγγελματικούς ανταγωνιστές. Φιλοξενεί τον Δία ανάδρομο και έχει τον πλανήτη σας Άρη εγκατεστημένο στον 11οοίκο των δημοσίων σχέσεων και απροσδόκητων ευκαιριών. Οι συζυγικές λοιπόν φιλοδοξίες και τα αμοιβαία συμφέροντα θα επικαλύψουν τυχόν διαφορές ακόμη και σε θέματα συζυγικής πίστης. Η ίδια ατμόσφαιρα θα επικρατήσει και στις σχέσεις σας με τους συνεταίρους και τους ανταγωνιστές σας. Η σκοπιμότητα και τα αμοιβαία και όχι πάντα θεμιτά συμφέροντα, θα παραμερίσουν τους όποιους κώδικες επαγγελματικής δεοντολογίας. Ο σκοπός λοιπόν θα αγιάζει τα μέσα, ενώ παράλληλα θα έχετε και ένα έντονο αίσθημα ενοχής για όσα θα αναγκασθείτε να πράξετε ή να ανεχθείτε.

Βρίσαμπα (Ταύρος)

Από 13-14/5 έως 14-15/6

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 8ο δύσκολο οίκο σε θέματα κληρονομικά, σεξουαλικής υπερβολής και χρόνιων παθήσεων. Φιλοξενεί τον χθόνιο και μεταφυσικό Κέτου (Νότιο Δεσμό της Σελήνης) και έχει τον πλανήτη σας Αφροδίτη εγκατεστημένο από 1-21/11 στο 2οσπίτι των εισοδημάτων σας από την εργασία σας με αποτέλεσμα να έχετε μείωση αποδοχών αφενός και ανατροπές σε θέματα κληρονομικά ή ασφαλιστικά αφ’ ετέρου. Παράλληλα θα υπάρξουν εντάσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Από 22-30/11 η Αφροδίτη μετακινείται στο 3ο σπίτι της καθημερινής δράσης και θα παρασυρθείτε σε πρόσκαιρες και χρονοβόρες ερωτικές περιπέτειες με άτομα της διπλανής πόρτας. Τα ανδρόγυνα κινδυνεύουν άμεσα από εξωσυζυγικούς πειρασμούς και τα ελεύθερα άτομα από μπερδεμένες σεξουαλικές σχέσεις με αρνητικές συνέπειες στην ψυχοσωματική τους ισορροπία.

Μιθουνά (Δίδυμοι)

Από 14-15/6 έως 15-16/7

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 9ο οίκο της τύχης από πατέρα και της εύνοιας από τον θεό.Από1-23/11 τα πράγματα βαίνουν καλώς σε θέματα εργασίας με τους μισθωτούς να εξασφαλίζουν σταθερές και μόνιμες αποδοχές. Τα άτομα με δική τους απασχόληση θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες καθώς και οι νέες γυναίκες που στόχο έχουν ένα σταθερό γάμο από προξενιό, έστω και σε βάρος των αισθημάτων τους και του μεγάλου έρωτα της ζωής τους. Ωστόσο, από 24-30/11, ο πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος με αποτέλεσμα να σημειωθούν καθυστερήσεις, εμπόδια και ανατροπές στους τομείς που προανέφερα. Προσοχή λοιπόν στις εργασιακές σας σχέσεις καθώς και στα προξενιά από άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά.

Κατακά (Καρκίνος)

Από 15-16/7 έως 16-17/8

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας κατά λαμβάνει τον 10ο οίκο της κοινωνικής σας καταξίωσης και καριέρας. Ωστόσο το ζώδιο σας δέχεται πλήρη όψη από τον άσπονδο εχθρό του κυβερνήτη σας, δηλαδή της Σελήνης, τον φοβερό Ράχου ή Βόρειο Δεσμό της. Έτσι θα υπάρχει ένταση αν όχι υπονόμευση σε κάθε σας θεμιτή προσπάθεια για κοινωνική και επαγγελματική ανάδειξη. Πέρα λοιπόν από την επαγρύπνηση σας, προτείνω για ολόκληρο τον μήνα την επίκληση για ενίσχυση της Σελήνης, όλες τις Δευτέρες και τις Πέμπτες, Ωμ Τσάντραγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας βορειοδυτικά. Από 1-13/11 οι γυναίκες ευνοούνται σε θέματα επαγγελματικά και από 21-30/11 σε θέματα αισθηματικά. Για τους άνδρες η καλύτερη περίοδος για επαγγελματικά, είναι από15-30/11 και αισθηματικά από 1-12/11.

Σίμχα (Λέων)

Από 16-17/8 έως 16-17/9

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 11ο οίκο των δημοσίων σχέσεων και απροσδόκητων ευκαιριών. Φιλοξενεί τον Άρη αλλά έχει εγκατεστημένο τον κυβερνήτη του τον Ήλιο στον ωροσκόπο και στην πτώση του στον Ζυγό, από 1-16/11 με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος υπερεκτίμησης των δυνατοτήτων σας και απόλυτων διαψεύσεων των προσδοκιών σας και στόχων σας. Στο διάστημα λοιπόν αυτό κρατείστε χαμηλούς τόνους και μην κάνετε κανένα βήμα είτε στον επαγγελματικό είτε στον αισθηματικό τομέα. Κίνδυνος παρεξήγησης με πρεσβύτερο αδελφό ή αδελφή σας καθώς και θείο ή θεία σας. Από 17-30/11 το σκηνικό αλλάζει και πολλές ευκαιρίες εμφανίζονται, κυρίως, στα εργασιακά και εισοδηματικά σας συμφέροντα. Οι δημόσιες σχέσεις σας ευνοούν και πολλά επώνυμα πρόσωπα θα σας στηρίξουν και θα προωθήσουν τους θεμιτούς σας στόχους.

Κανυά (Παρθένος)

Από 16-17/9 έως 16-17/10

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 12ο μήνα των απωλειών, εξόδων, χρεών και παρασκηνιακών δράσεων. Ο πλανήτης κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα βρίσκεται στο 2ο σπίτι των εισοδημάτων και μάλιστα ανάδρομος από 24-30/11 διάστημα το οποίο και θεωρείται ως πολύ δύσκολο στα οικονομικά ζητήματα. Στο διάστημα λοιπόν αυτό, ας λέτε 27 φορές, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο, Ωμ Μπουντάγια Ναμαχά Ωμ, ατενίζοντας βόρεια. Από1-23/11 θα αντιμετωπίσετε μεγάλες εργασιακές ανακατατάξεις με πιθανή μείωση αποδοχών και αύξηση εξόδων είτε είσαστε μισθωτοί είτε ελεύθεροι επαγγελματίες. Τα άτομα της τρίτης ηλικίας πιθανόν να αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας από χρόνιες παθήσεις στα κάτω άκρα. Προσοχή χρειάζεται στις ερωτικές σας σχέσεις με άτομα περιστασιακά και άγνωστα. Τέλος φροντίστε την ασφάλεια του σπιτιού σας όταν απουσιάζετε.

Τουλά (Ζυγός)

Από 16-17/10 έως 15-16/11

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας, καταλαμβάνει, τον 1ο οίκο και ωροσκόπο παίζοντας έτσι ξεχωριστό ρόλο για καλό ή για κακό. Φιλοξενεί από 1-16/11 τον Ήλιο σε πτώση κάνοντας έτσι το1ο 15θήμερο δύσκολο ενώ από 15-30/11 φιλοξενεί τον Κρόνο πανίσχυρο κάνοντας έτσι το 2ο15θήμερο ευνοϊκό. Τώρα με την Αφροδίτη τοποθετημένη στο 2ο σπίτι από 1-21/11 θα έχετε και ευκαιρίες στα προσωπικά σας ζητήματα οι γυναίκες αλλά και εμπόδια στα επαγγελματικά σας οι άνδρες, ιδιαίτερα στο διάστημα από 1-16/11. Το κύριο χαρακτηριστικό, ωστόσο, για άνδρες και γυναίκες, ολόκληρο τον μήνα, θα είναι η ψυχραιμία και η σοφία με την οποία θα αντιμετωπίζετε και τις επιτυχίες και τις αποτυχίες, μαθαίνοντας από τα παθήματα και χωρίς να κομπάζετε για τα επιτεύγματα.

Βρίστσικα (Σκορπιός)

Από 15-16/11 έως 15-16/12

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας, καταλαμβάνει τον 2ο οίκο των εισοδημάτων που προέρχονται από την κύρια εργασία σας και όχι από πιθανές άλλες πηγές. Ωστόσο, ο πλανήτης κυβερνήτης σας ο Άρης, είναι τοποθετημένος στο 11ο σπίτι που δείχνει απροσδόκητα κέρδη από άλλες πηγές, πέραν της κύριας εργασίας σας. Αυτή λοιπόν η αντίφαση πιθανόν να σας αποπροσανατολίσει και να μην ξέρετε που ρίξετε το βάρος των προσπαθειών σας. Μην αμελήσετε λοιπόν για κανένα λόγο τα εργασιακά σας καθήκοντα αλλά στον καθαρά ελεύθερο χρόνο σας, μην κλεινόσαστε στο σπίτι. Φροντίστε να κρατάτε ζωντανές τις δημόσιες σχέσεις σας και σίγουρα θα αντλήσετε πολλά οφέλη συναναστρεφόμενοι με άτομα κοινωνικού και οικονομικού κύρους. Βοήθεια θα έχετε από πρεσβύτερα αδέλφια σας καθώς και θείους ή θείες σας.

Ντάνους (Τοξότης)

Από 15-16/12 έως 14-15/1

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 3οοίκο της καθημερινής και επιφανειακής επικοινωνίας καθώς και των σχέσεων σας με τυχόν νεότερα αδέλφια σας. Ο πλανήτης-κυβερνήτης σας, ο Δίας, βρίσκεται εγκατεστημένος και ανάδρομος στον 7ο οίκο της συζυγικής ζωής και όχι μόνον. Ο συνδυασμός αυτός προκαλεί σε μεγάλο βαθμό αναστάτωση ανάμεσα στα ανδρόγυνα με κύριο χαρακτηριστικό την τάση της απιστίας και από τις δύο πλευρές χωρίς να αποκλείεται το γεγονός ότι σαν τρίτα πρόσωπα του πειρασμού μπορεί να είναι τα νεότερα αδέλφια σας. Χρειάζεται λοιπόν προσοχή, αν δεν θέλετε να διαλύσετε τον γάμο σας. Για προστασία σας, ας λέτε όλες τις Πέμπτες Ωμ Γκανεσάγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας βορειοανατολικά. Αν έχετε συνεταίρο, επιτηρείτε τον διακριτικά.

Μάκαρα (Αιγόκερως)

Από 14-15/1 έως 12-13/2

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 4ο οίκο της μητέρας, των ανέσεων του σπιτιού σας, τις ανώτερες σπουδές. Σε όλα λοιπόν αυτά τα θέματα η τύχη σας ευνοεί σε μεγάλο βαθμό επειδή ο κυβερνήτης σας, ο Κρόνος, είναι τοποθετημένος στον ωροσκόπο και πανίσχυρος (έξαρση στον Ζυγό). Οι σχέσεις σας με την μητέρα σας θα είναι άριστες ή βοήθεια της σε ζωτικά σας ζητήματα θα είναι καθοριστική για την ευτυχία σας. Πιθανόν να αποκτήσετε νέα κατοικία ή καινούργιο αυτοκίνητο και γενικά στο σπίτι σας και στην καθημερινότητα σας θα έχετε όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Αν είσαστε σπουδαστές, θα ξεκινήσετε ή θα ολοκληρώσετε λαμπρές σπουδές. Αν βρίσκεσθε στην τρίτη ηλικία, θα απολαμβάνετε υγεία και ασφάλεια. Τέλος σας ευνοεί η επένδυση στη γη.

Κουμπά (Υδροχόος)

Από 12-13/2 έως 13-14/3

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 5ο τυχερό οίκο στα ερωτικά, στα παιδιά, στην καλλιτεχνική δημιουργία και στις επενδύσεις. Ο κυβερνήτης σας, ο Κρόνος, βρίσκεται σε έξαρση (παντοδύναμος) στον ωροσκόπο με αποτέλεσμα να λάμπετε και να ξεχωρίζετε. Τα νεαρά άτομα θα γνωρίσουν τον μεγάλο έρωτα της ζωής τους που θα τους σημαδέψει θετικά χωρίς ωστόσο ο έρωτας αυτός να τους οδηγήσει σε γάμο. Οι γονείς που έχουν παιδιά ή πρόκειται να αποκτήσουν θα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Οι ασχολούμενοι με καλλιτεχνικά και δημιουργικά επαγγέλματα θα σημειώσουν μεγάλη πρόοδο. Οι επιχειρηματίες που ασχολούνται συστηματικά με το χρηματιστήριο θα αποκομίσουν κέρδη επενδύοντας μεσοπρόθεσμα. Θα έχετε την ευκαιρία να εμπλακείτε με επιτυχία στα κοινά είτε σαν συνδικαλιστές είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση

Μίνα (Ιχθύες)

Από 13-14/3 έως 13-14/4

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 6ο οίκο των ανταγωνιστών στον χώρο δουλειάς και των αντίστοιχων συγγενών στον χώρο της οικογένειας. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Δίας, είναι ανάδρομος και τοποθετημένος στον 7οοίκο της συζυγικής ζωής και των συνεταίρων ή επαγγελματικών ανταγωνιστών. Προβλέπεται λοιπόν ένας δύσκολος μήνας όπου θα υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός στον εργασιακό χώρο, πιθανή ανεντιμότητα εκ μέρους συνεταίρων και κακόβουλα συγγενικά πρόσωπα που με τα λόγια τους και τα ενέργειες τους θα προξενούν τριβές και διχόνοιες ανάμεσα σε ανδρόγυνα. Πέρα από την προσωπική σας εγρήγορση, ας λέτε όλες τις Πέμπτες 27φορές Ωμ Μπριχασπάταγιε Ναμαχά Ωμ, ατενίζοντας βορειοανατολικά. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανεισθείτε χρήματα από συγγενείς και συναδέλφους και φροντίστε προληπτικά την υγεία σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved