Astroquotes Σεπτεμβρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Το... ρεζουμέ της μηνιαίας πρόβλεψης του ζωδίου σου!

Astroquotes Σεπτεμβρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Ο μήνας της Παρθένου ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο, στις 23/8, 13:02 ώρα Ελλάδας και έχει… πλούσια τα ελέη, αφού κατά τη διάρκειά του δεν μένει ούτε ένας ουράνιος «παίκτης» εκτός νυμφώνος. Όλοι οι πλανήτες, δηλαδή, βάζουν την «ουρίτσα» τους στις εξελίξεις, κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, το κάνουν με εμφατικό τρόπο.
Τον χορό ανοίγει η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη, που υπόσχεται πολλά καρδιοχτύπια, με τα πάνω τους και τα κάτω τους επειδή, δε, συνδυάζεται με την Νέα Σελήνη στις 30/8, η επιρροή της απλώνεται χρονικά μέχρι τις 22/9, έχοντας ως «μέγα χορηγό» τον Ουρανό (τρίγωνο από τον Ταύρο),όπερ σημαίνει «φρέσκα κουλούρια» στις διαπροσωπικές σχέσεις. Τα παλιά μπαγιάτεψαν και δεν τρώγονται πια…

Στο μεταξύ, οι δύο «αιώνιοι εραστές» θα περάσουν από την «έγκριση» του Δία, του Ποσειδώνα, του Κρόνου και του Πλούτωνα, ενώ η «Ωραία» προλαβαίνει να περάσει στον Ζυγό (14/9), όπου θα αρχίσει να κάνει όνειρα «αποκατάστασης» απέναντι από τον Χείρωνα. Πάθος, απόγνωση, εξιδανίκευση, αγωνία, έκσταση, σεξ και romance, με όποια σειρά κι αν τα προτιμάτε, αυτός τελικά δεν είναι μήνας, αλλά οι 50 αποχρώσεις του γκρι… Και βέβαια θα έμεναν όλα στα πλαίσια μιας –έστω δραματικής- κομεντί αν δεν ήταν κι αυτό το παλιόπαιδο ο Άρης, που με τις κακές παρέες του θα βρει τον τρόπο για να σου θυμίσει πως υπάρχουν και οι «σκοτεινές δυνάμεις» σε αυτόν τον πλανήτη. Η Πανσέληνος στις 14/9, του στρώνει το τραπέζι και σιγά μην πει όχι στο spicy μενού της, με τον Ποσειδώνα να «κόβει» και τον Πλούτωνα να «μοιράζει».

*Για να διαβάσεις την Μηνιαία πρόβλεψη για το ζώδιό σου, πάτησε ΕΔΩ!!

Δες στο photo gallery που ακολουθεί τη φράση-κλειδί του ζωδίου σου για τον Σεπτέμβριο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved