Astroquotes Ιουλίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Το... ρεζουμέ της μηνιαίας πρόβλεψης του ζωδίου σου!

Astroquotes Ιουλίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Το απόγευμα της 21ης Ιουνίου, στις 18:55 ώρα Ελλάδος, ο Ήλιος έκανε check in στον Καρκίνο, ορίζοντας συνάμα την μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου για το βόρειο ημισφαίριο (Θερινό Ηλιοστάσιο). Και σίγουρα οι δύο εκλείψεις που ακολουθούν αλλά και το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό είναι τα highlights του μήνα.

Η Ηλιακή (2 Ιουλίου, στις 22:16:05 ώρα Ελλάδος), που είναι αρκετά «φασαριόζικη» για τα μέρη μας αλλά θετική σε προσωπικό επίπεδο, γίνεται στις 10 και 37΄ του Καρκίνου, ενώ η Σεληνιακή (17 Ιουλίου, στις 00:38:06, ώρα Ελλάδος), που «στοχεύει» στις 24 και 04΄ του Αιγόκερω, κουβαλά μαζί της πίκρες, στενοχώριες και «τελειώματα».

Ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζουν και οι αστρικές θέσεις τους, που είναι αντίστοιχα στις 16 και 30΄ των Διδύμων (η Ηλιακή έκλειψη) και στις 29 και 56΄ του ΤοξότηΣεληνιακή), βάζοντας αναπόφευκτα στον «χορό» και κάποιους/ες εκ των εκπροσώπων των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) και πιο συγκεκριμένα εκείνους/ες που έχουν γεννηθεί στην μέση ή το… πολύ τέλος των ζωδίων τους. Οι πρώτοι ας χαίρονται από τώρα, οι δεύτεροι όμως… τα κεφάλια μέσα!

Θέση στα highlights διεκδικεί και ο ανάδρομος Ερμής, όμως, ο… δόλιος δεν θα προλάβει καν να βγάλει την «στριμάρα» του, αποσβολωμένος από τις όψεις του με Άρη (σύνοδος) και Ουρανό (τετράγωνο). Πρακτικά οι συγκεκριμένες όψεις ακυρώνουν τα όσα… οπισθοδρομικά επαγγέλλεται ο συγκεκριμένος Ερμής και μόνο όταν ξαναμπεί στον Καρκίνο (19/7) θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα πάρε-δώσε με το παρελθόν και οι αρρυθμίες σε επαφές και μετακινήσεις.


Όσο για το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, που «πιάνει» τα σταθερά ζώδια (Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο) έχει κι αυτό την αστρική του εκδοχή στην 11η -12η μοίρα των παρορμητικών, με τους… θυελλώδεις ανέμους που ξεσηκώνει να «πλήττουν» όσους/ες έχουν «κάτι» σε αυτήν την μοίρα.

Συνοπτικά πάντως, αυτόν τον μήνα δημιουργούνται τρία «μέτωπα», με τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού να ευνοούνται περισσότερο από τα υπόλοιπα.

*Για να διαβάσεις την Μηνιαία πρόβλεψη για το ζώδιό σου, πάτησε ΕΔΩ!

Δες στο photo gallery που ακολουθεί τη φράση-κλειδί του ζωδίου σου για τον Ιούλιο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved