Δες τι να περιμένεις στα ερωτικά σου μέχρι το τέλος Απριλίου

Τα ερωτικά παιχνίδια των πλανητών που επηρεάζουν το ζώδιό σου τον Απρίλιο

Δες τι να περιμένεις στα ερωτικά σου μέχρι το τέλος Απριλίου

Ερωτικές σημαντικές υπογραμμίσεις για το υπόλοιπο του μήνα Απριλίου!

Ο μήνας συνεχίζει να βαδίζει σε ωραία ερωτικά μονοπάτια κι όλα μοιάζουν (μα και είναι!) ανθηρά για το υπόλοιπο του μήνα! Μήνας Πασχαλιάτικος, μα καθαρός πλανητικά, ο Απρίλιος έχει όλα τα προσόντα για να κάνει τα περισσότερα ζώδια ευτυχισμένα! Μέχρι τις 20, ο Ήλιος θα είναι στον Κριό, μα στις 17 και τις 20, ο Ερμής κι η Αφροδίτη, αντίστοιχα, έρχονται να πάρουν την θέση του, μιας και «αποδημεί» για τον Ταύρο! Ας τα πιάσουμε ένα- ένα όμως!

Κριάρια, Ζυγοί, Λέοντες, Παρθένοι, Τοξότες, περνάτε όμορφα έχοντας τον πλανήτη της επικοινωνίας, αλλά και της αγάπης σε υπέροχη όψη! Οι Κριοί και οι Ζυγοί είστε τρελά ευνοημένοι/ες και καλά θα κάνετε να μετρήσετε τις ευλογίες σας, αλλά και να κουνήσετε τα χεράκια σας, ώστε να προκαλέσετε λιγάκι την τύχη σας! Λέοντες και Τοξότες, θα ανάψουν τα «αίματα» και θα ζητάει περιπέτεια και ρίσκο ο οργανισμός σας! Κοινώς, θα περάσετε σε ωραία φάση εξωστρέφειας, αλλά όπως σας προανέφερα, καλό θα ήταν να τα παίξετε όλα για όλα! Αν όχι τώρα, πότε; Παρθένοι μου, σεξάκι σας τάζω, αλλά κι ωραίες αποκαλύψεις (για όσοι/ες είστε δεσμευμένοι/ες!). Μπορώ, επίσης, να σας πω ότι θα μπείτε σε μια ωραία περίοδο που δε θα σκέφτεστε τις συνέπειες, απλά, θα πράττετε και πολύ καλά θα κάνετε!

Με τον Ήλιος να περνά στον Ταύρο στις 20, αλλά και τον Ουρανό που βρίσκεται από τον προηγούμενο μήνα σε αυτό το ζώδιο, Ταύροι, Ζυγοί, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, αλλά και Καρκίνοι θα νιώσετε κάτι να αλλάζει, όχι στον τρόπο που ενεργούν οι άλλοι, αλλά σε αυτόν που σκέφτεστε και πράττετε εσείς. Ταύροι και Σκορπιοί μπορεί και να αισθανθείτε και λίγο άβολα με την εσωτερική σας τάση για αλλαγή, για έναν και μοναδικό λόγο: γιατί τις μισείτε! Κατά τα άλλα όμως, ίσως εκπλαγείτε ευχάριστα και ξαφνιαστείτε με κάποια πρόταση!

Οι Καρκίνοι το χρωστάτε στον εαυτό σας να αποδεχτείτε τις προσκλήσεις-προκλήσεις για διασκέδαση, έξοδο, πάρτι, συγκεντρώσεις. Δεν με ενδιαφέρει πώς θα το πείτε. ΤΩΡΑ θα κινηθείτε! Ζυγοί μου, με το που παίρνει την πλανητική σκυτάλη ο Ταύρος όλο στο σεξ θα είναι το μυαλό σας και δε σας αδικώ καθόλου! Να σας πω κάτι να το έχετε κατά νου: αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, το σεξάκι της πλάκας μπορεί κάλλιστα να εξελιχθεί σε έρωτα σωστό. Ολόσωστο παρακαλώ!

Οι Αιγόκεροι θα κάνετε τρελό παιχνίδι, το φλερτ θα είναι ανελέητο, μιας και η διάθεσή σας θα είναι σούπερ ανεβασμένη. Να προσέξετε ένα πράγμα και μόνο: τα σκαμπανεβάσματά της! Μια πάνω-μια κάτω θα μου είστε, σαν τραμπάλα, αλλά κατά τα άλλα, ουουου μια χαρά!

Ο Άρης -για να μην τον ψάχνετε!- θα είναι όλο τον μήνα στους Διδύμους! Διδυμάκια, Τοξότες, Υδροχόοι, αλλά κι Ιχθύες ετοιμαστείτε για τα ωραία! Δίδυμοι και Τοξότες πάτε για σεξ συμφιλίωσης, κοινώς, προσέξτε το πια αυτό το στοματάκι σας! Όλο τα μπλέκετε αυτόν τον μήνα! Αλλά, όπως και να το κάνουμε, έχετε έναν αέρα που σας κάνει ακαταμάχητους/ες!

Υδροχόοι, πάρτε τα ερωτικά σας όπλα και ξαμοληθείτε! Θα διεκδικήσετε με το σπαθί σας τον έρωτα και δεν θα απογοητευτείτε! Έχετε τον Άρη να σας δίνει ορμή και χάρη στην επικοινωνία. Απλά, προσέξτε το πώς εκφράζεστε, μην αποπάρετε καμία ψυχή κι έχουμε δράματα!

Ψάρια μου, παίζετε με την Πανσέληνο που θα γίνει στις 19 στην τελευταία μοίρα του Ζυγού: μου φαίνεται ότι θα πιάσετε να αναλύετε όλα όσα σας συμβαίνουν αυτόν τον μήνα για να βγάλετε άκρη και όπως φαίνεται… μια χαρά θα τα καταφέρετε! Αυτό σημαίνει ότι θα σας βοηθήσει το Φεγγαράκι να βρείτε ακριβώς αυτόν/την που ψάχνετε και… καλή σας τύχη! Από εκεί και πέρα, στο χέρι σας είναι να κάνετε σχέση, προσέγγιση, ό,τι τραβάει η ψυχή σας!

Η Πανσέληνος, λοιπόν, στις 19 του μήνα, στον Ζυγό, θα είναι για όλα τα ζώδια μια ευκαιρία να αντιπαραβάλλουν τις δικές τους ανάγκες με τις ανάγκες του έτερου ήμισυ ή τις απαιτήσεις (ερωτικές) των έτερων ανθρώπων.

Εύχομαι να έχετε όλοι και όλες, ένα όμορφο, ήρεμο και καλό Πάσχα!

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!

Διάβασε επίσης:

Μηνιαίες προβλέψεις από 21/3 έως 20/4: Ερωτικά σκιρτήματα!

Tarot Facts Απριλίου: Η αποκαλυπτική κάρτα του μήνα για το ζώδιό σου

Astroquotes Απριλίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Τι λένε τα άστρα για τον Απρίλιο 2019;

Τα 3 ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Απρίλιο

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Απριλίου: Διάβασε τι να περιμένεις

Απρίλιος 2019: Οι προβλέψεις Ταρώ των ζωδίων

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved