Δες τι να περιμένεις στα ερωτικά σου μέχρι το τέλος Μαρτίου

Τα ερωτικά παιχνίδια των πλανητών που επηρεάζουν το ζώδιό σου τον Μάρτιο

Δες τι να περιμένεις στα ερωτικά σου μέχρι το τέλος Μαρτίου

Ερωτικές σημαντικές υπογραμμίσεις για το υπόλοιπο του μήνα Μαρτίου!

Ο Ερμής στους Ιχθύς, παραμένει (δυστυχώς) ανάδρομος μέχρι τις 29 του μήνα. Στο ίδιο ζώδιο θα παραμείνει κι ο Ήλιος, μέχρι τις 20. Μετά, θα περάσει στον ζωηρό Κριό.

Ο Άρης θα συνεχίσει την πορεία του στον σταθερό Ταύρο μέχρι και τις 31 που θα περάσει στους Διδύμους. Στο Ταύρο, από τις 6 του μήνα, βρίσκεται ήδη και ο Ουρανός! Η Αφροδίτη, μέχρι και τις 26, θα βρίσκεται στον Υδροχόο και μετά περνάει στους Ιχθύς. Τέλος, η Πανσέληνος θα γίνει στις 21, στο ζώδιο του Ζυγού.

Ιχθύς, Σκορπιοί, Παρθένοι και Καρκίνοι, λογικά, μέσα σε αυτό το πλανητικό σκηνικό, που με το ένα χέρι δίνει και με το άλλο παίρνει, προσπαθείτε να βρείτε τα πατήματά σας και να δείτε τι μπορείτε να περισώσετε. Οι Σκορπιοί, με το που θα περάσει ο Ήλιος στον Κριό, θα πάρετε μπροστά σεξουαλικά, ενώ ο Άρης παρέα με τον Ουρανό στον Ταύρο θα σας προκαλέσουν μια νευρικότητα και μάλλον θα βάλουν φιτιλιές σε σας στους δεσμευμένους. Χμμμμ…

Ο Άρης στον Ταύρο, φυσικά, ευνοεί τους ίδιους τους Ταύρους, τους Αιγόκερους και τις Παρθένους. Όμως και οι Καρκίνοι θα νιώσουν θετικά την επιρροή του, βιώνοντας ωραίες στιγμές εξωστρέφειας, ενώ με τον Ουρανό εκεί (στον Ταύρο), μπορεί κάποιοι singles να έχουν και τα τυχερά τους!

Αιγοκεράκια μου καλά, προσοχή στο στοματάκι σας, μέχρι να τελειώσει ο ανάδρομος Ερμής, ενώ μόλις ο Ήλιος περάσει στον Κριό, στις 20, ίσως νιώσετε το οικογενειακό σας περιβάλλον να σας… εκνευρίζει!

Υδροχόοι, Λέοντες, Ζυγοί, Δίδυμοι, με την Αφροδίτη, μέχρι τις 26 του μήνα, στον Υδροχόο, έχετε πολλά κέφια για έρωτα και κουβέντες σχετικές και θέλω να δω πώς θα τριπλάρετε τον ανάδρομο Ερμή για μην βάλετε αυτογκόλ. Ιδιαίτερα προσεκτικοί/ες να είναι τα Λιονταράκια μας και οι Υδροχόοι διότι, καλώς ή κακώς, θα παρουσιαστούν πρόσωπα αρκούντως ενδιαφέροντα για… παιχνίδι!

Οι Τοξότες, οι Κριοί και για ακόμα μια φορά οι Λέοντες θα πάρετε τα πάνω σας, κατά τα τέλη του μήνα που ο Ήλιος θα περάσει στον Κριό! Οι Τοξότες κι οι Κριοί ετοιμαστείτε για πολύ φλερτάκι και ερωτικό πάρε-δώσε, με τους δεσμευμένους Τοξότες να περιμένουν κι ωραία νέα από κάποιο πρόσωπο!

Η Πανσέληνος, στις 21, θα δώσει φτερά στους Ζυγούς και στους Κριούς πρωτίστως, ενώ Δίδυμοι κι Υδροχόοι δεν θα μείνουν καθόλου παραπονεμένοι/ες! Οι Τοξότες, επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να απλώσετε τα δίχτυα σας και να γοητεύσετε κι άλλους, εκτός του στενού σας φιλικού κύκλου, ενώ οι Αιγόκεροι και οι Ταύροι θα εστιάσετε σε θέματα που αφορούν τον κοινωνικό σας κύκλο και την εργασία σας αντίστοιχα. Κάτι μαγειρεύεται εκεί…

Σε γενικές γραμμές, οι ευκαιρίες δεν θα απουσιάζουν, αλλά όσο ο ανάδρομος Ερμής μας κάνει τα νεύρα κρόσσια με την παρουσία του, καλό είναι να μην παίρνουμε άσκοπα ρίσκα, εμπιστεόμενοι/ες συναισθηματικά ανθρώπους που δε γνωρίζουμε σε βάθος. Γνωριμίες δε μπορούμε να αποφύγουμε να κάνουμε: είναι τραβηγμένο και παράλογο. Αυτό που μπορούμε όμως είναι να ελέγξουμε το πόσο γρήγορα θα επιτρέψουμε σε ένα πρόσωπο να μας προσεγγίσει και να του ανοιχτούμε.

Υπομονή αγαπημένα μου! Κι αυτός ο ανάδρομος, όπως όλοι, θα περάσει! Τι θα κάνει;

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!

Διαβάστε επίσης:

Tarot Facts Μαρτίου: Η αποκαλυπτική κάρτα του μήνα για το ζώδιό σου

Astroquotes Μαρτίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Ερωτικές Προβλέψεις Μαρτίου: Τι θα συμβεί στα αισθηματικά των ζωδίων

Τι λένε τα άστρα για τον Μάρτιο 2019;

Προβλέψεις Ταρώ Μαρτίου για τα 12 ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved