Τα ερωτικά highlights του Φεβρουαρίου

Τα ερωτικά παιχνίδια των πλανητών που επηρεάζουν το ζώδιό σου τον Φεβρουάριο

Τα ερωτικά highlights του Φεβρουαρίου

Ο μήνας ξεκίνησε με τα γενέθλια του Υδροχόου, μα οδεύει σταθερά προς τους Ιχθύς. Πριν όμως μπει ο Ήλιος στους Ιχθύς, έχει ήδη περάσει σε αυτό το ζώδιο, από τις 10, ο Ερμής. Χαρά μεγάλη για τους Ιχθύς, τους Σκορπιούς, τους Καρκίνους και τις Παρθένους, που θα καταλάβουν πως οι συναισθηματικές τους κεραίες πιάνουν τα πάντα στον αέρα. Το ένστικτό σας -αγαπημένοι/ες μου- θα χτυπήσει κόκκινο! Οι Σκορπιοί και οι Παρθένοι θα το «μεταφράσετε» σε καλές ερωτικές γνωριμίες κι εξελίξεις αυτό, αλλά δε θα είναι η μόνη αβάντα που σας επιφυλάσσει το δεύτερο μισό του μήνα!

Ο Άρης περνάει, από τις 14, στο ζώδιο του Ταύρου! Παρθένοι (και πάλι!), Ταύροι, Σκορπιοί (να ‘στε πάλι εδώ!) και Αιγόκεροι, ετοιμαστείτε για καλά και για ωραία, με τους Ταύρους και τους Σκορπιούς να δίνουν ρέστα… στο σεξ! Η Αφροδίτη θα εξακολουθήσει να ευνοεί σκανδαλωδώς τους Αιγόκερους (αφού θα είναι στο ζώδιο τους!), τους Ταύρους, τους Καρκίνους (βρε, κι εσείς εδώ;;;), τους Παρθένους, τους Ιχθύς και τους Σκορπιούς. Θα δείτε ότι τα ζώδια του Νερού και της Γης, αυτό τον μήνα, θα περάσουν πολύ άνετα, όμορφα και με πολλές ευκαιρίες για να… σκοράρουν!

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, με την ευγενική χορηγία του Δία στον τελευταίο (τον Τοξότη), θα περάσετε ανέμελα το επόμενο δεκαπενθήμερο, αν κι οφείλω να σας πω ότι ο Άρης στον Ταύρο θα τσιτώσει τους Κριούς οικονομικά να βγάλουν τα σπασμένα των προηγουμένων μηνών, τους Λέοντες να διεκδικήσουν μια θέση στον ήλιο όσον αφορά τα επαγγελματικά τους και τους Τοξότες να δαγκώνουν λαρύγγια για να φέρουν τα πράγματα και τους ανθρώπους εκεί που θέλουν στην καθημερινότητά τους! Εύγε!

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, στην Παρθένο, δεν θα αφήσει αδιάφορο κανένα ζώδιο. Δίδυμοί μου εύστροφοι, δώστε βάση σε όσα πρόκειται να εξελιχθούν στα οικογενειακά σας θέματα. Παράλληλα, με τον Ερμή στους Ιχθύς να σας στριμώχνει από μια όχι και τόσο πετυχημένη θέση μπορείτε, με τρόπο σχεδόν ταχυδακτυλουργικό, να πετύχετε όσα δεν έχετε επιτύχει τόσους μήνες σε επαγγελματικό επίπεδο.

Υδροχόοι μου, με την Πανσέληνο στην Παρθένο, ωραίες στιγμές θα ζήσετε από το… κρεβάτι σας (κοινώς, ωραίο σεξάκι που έχει όλες τις σωστές βάσεις να εξελίξει θετικά μια σχέση ή να την δημιουργήσει), ενώ με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορείτε να πετύχετε καταπληκτικές γνωριμίες!

Ζυγοί μου, η Πανσέληνος θα σας αφήσει ελαφρώς αδιάφορους/ες, με την έννοια ότι δεν περιμένετε να σας φέρει κάτι, εκτός από τη συνηθισμένη… Σεληνίαση και, πέρα από ένα ελαφρύ αναφουφούλιασμα, δεν θα σας ανησυχήσει. Στη θέση σας, θα έδινα βάση στον Άρη στον Ταύρο που μπορεί να σας χαρίσει ηδονικές στιγμές στο κρεβάτι και να σας κάνει να διεκδικήσετε με μανία και ένταση ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! Αν είστε δεσμευμένοι/ες, τότε θα νιώσετε όμορφα με τον Ήλιο και τον Ερμή στους Ιχθύς, που θα στρώσουν πολλά θέματα στην καθημερινότητά σας, αλλά προσοχή! Αν δεν συγκεντρωθείτε σε ό,τι κάνετε, αντί να στρώσετε… θα ξεστρώσετε!

Σας εύχομαι να περάσετε καλά το υπόλοιπο του μήνα, που δεν κρύβει (ευτυχώς) καμία δυσάρεστη έκπληξη!

Διαβάστε επίσης:

Astroquotes Φεβρουαρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Tarot Facts Φεβρουαρίου: Η αποκαλυπτική κάρτα του μήνα για το ζώδιό σου

Ερωτικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019: Όλα όσα θα συμβούν στα αισθηματικά των ζωδίων

Τι λένε τα άστρα για τον Φεβρουάριο 2019;

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Φεβρουαρίου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved