Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Φεβρουαρίου

Ο Φεβρουάριος του 2019 είναι ο συμπαντικός μήνας 5

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Φεβρουαρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Φεβρουάριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 5, κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο, κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 15η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησής σου (15) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (5), 15+5=20. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 2+0 = 2. Το 2 είναι ο προσωπικός σου μήνας για το Φεβρουάριο.

Για το μήνα Φεβρουάριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Αυτόν τον μήνα, μην αφήνεις τίποτα στην τύχη και κυρίως μην επιτρέπεις σε τρίτους να αποφασίζουν για σένα. Αντιμετώπισε κάθε πρόκληση ρεαλιστικά και σκέψου διεξοδικά, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση.

Επαγγελματικά: Παρασκήνιο και κίνδυνοι που δεν είναι εμφανείς. Η επιφυλακή και η ετοιμότητα θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις κάθε αντιξοότητα και να διευθετήσεις με επιτυχία κάθε δυσκολία.

Οικονομικά: Απόφυγε να κάνεις εν θερμώ οικονομικές κινήσεις ή να πάρεις αποφάσεις.

Αισθηματικά: Η έλξη και οι διαφωνίες δημιουργούν έναν εκρηκτικό μηχανισμό. Οι παρεξηγήσεις όμως συχνά έχουν και παράπλευρες απώλειες. Αν είσαι μόνος/η, ζεις μπερδεμένες ή αδιέξοδες ερωτικές καταστάσεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτόν τον μήνα, συνειδητοποιείς καταστάσεις που αγνοούσες και παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου. Τακτοποιείς τις όποιες εκκρεμότητες, ξεκαθαρίζεις τις προτεραιότητες σου και καθορίζεις τους τομείς δράσης σου.

Επαγγελματικά: Περίοδος ευκαιριών που αν τις αξιοποιήσεις εγκαίρως, το επαγγελματικό μέλλον σου προβλέπεται ευοίωνο. Απέφυγε εμπλοκή με άτομα που μπορούν να εμποδίσουν τα σχέδια σου.

Οικονομικά: Για να πάνε όλα κατ’ ευχήν χρειάζονται και οι ανάλογες προσπάθειες εκ μέρους σου.

Αισθηματικά: Το ταίρι σου είναι ένας πιστός φίλος και ένας θερμός υποστηρικτής στα σχέδια σου. Αν είσαι μόνος /η, ένα κεφάλαιο που σε ταλαιπωρούσε καιρό κλείνει και ανοίγει ένα νέο πολλά υποσχόμενο.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αυτόν τον μήνα, ο συναισθηματισμός σου είναι υπερβολικός και οι αντιδράσεις σου απρόβλεπτες. Προσπάθησε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Επαγγελματικά: Η ένταση που υπάρχει στον εργασιακό σου χώρο έχει σαν αποτέλεσμα συγκρούσεις με συνεργάτες και συναδέλφους. Μια πληροφορία σε χαροποιεί αλλά πρέπει να ελέγξεις την εγκυρότητά της.

Οικονομικά: Ακατάλληλη περίοδος για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις.

Αισθηματικά: Πρέπει να είσαι πιο δοτικός/η, όταν χρειάζεται να στηρίξεις τον άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεσαι τη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, το ηλεκτρισμένο κλίμα δυσχεραίνει την επικοινωνία.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Αυτός ο μήνας εγκαινιάζει μια περίοδο με πολλές προκλήσεις. Προωθείς φιλόδοξα σχέδια που τα είχες ξεχάσει στο χρονοντούλαπο και γενικά ανοίγεις τα φτερά σου χωρίς να φοβάσαι να πάρεις ρίσκο.

Επαγγελματικά: Η υπερευαισθησία σου απέναντι στον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν άτομα κύρους, σε βγάζει εκτός εαυτού. Μην αφήσεις την παρόρμησή σου να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις που θα μετανιώσεις.

Οικονομικά: Θετικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα και προώθηση δημιουργικών σχεδίων.

Αισθηματικά: Οι απόψεις του/της συντρόφου είναι ξεκάθαρες, το παιχνίδι είναι στα χέρια σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, υπάρχει πολλή κινητικότητα και όρεξη για καινούργια ξεκινήματα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Αυτόν τον μήνα, αποφάσισε τι είναι πιο σημαντικό για σένα και δράσε ανάλογα. Οι συνθήκες είναι πιο ώριμες για να επεξεργαστείς ένα θέμα που χρονίζει και να ανακαλύψεις νέους τρόπους αντιμετώπισης.

Επαγγελματικά: Αν θέλεις κάτι να αλλάξει στο χώρο εργασίας σου, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να ακολουθήσεις ένα διαφορετικό πρόγραμμα. Κάνοντας τα ίδια πράγματα θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα.

Οικονομικά: Οικονομικά σκαμπανεβάσματα και παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου.

Αισθηματικά: Μια συμφωνία που είχες κάνει με τον/τη σύντροφό σου αναθεωρείται. Αν είσαι μόνος/η, βλέπεις φίλους, δικτυώνεσαι κοινωνικά, αλλά δεν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον στον ορίζοντα.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Το κόκκινο πανί του μήνα είναι η επικοινωνία. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός σου δεν σε αφήνει να εκφραστείς, όπως θα ήθελες, ώστε να βρεθεί μια μέση λύση, χωρίς εσύ να καταπιέζεσαι και χωρίς οι άλλοι να δυσανασχετούν.

Επαγγελματικά: Η ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σου είναι τεταμένη και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου είναι λίαν ανταγωνιστικές. Απόφυγε συζητήσεις που «καίνε» και βρες τρόπους εκτόνωσης.

Οικονομικά: Εύνοια σε ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με το εξωτερικό.

Αισθηματικά: Αν η σχέση σου στηρίζεται σε γερά θεμέλια, καμία δυσκολία δεν είναι ικανή να σας πτοήσει. Αν είσαι μόνος/η, αντλείς ευχαρίστηση από κάθε εμπειρία και απολαμβάνεις τις μικρές καθημερινές στιγμές.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτόν τον μήνα, το απρόσμενο καραδοκεί και δύσκολα θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις καταστάσεις τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Δώσε έμφαση σε ό,τι σου λέει η καρδιά σου.

Επαγγελματικά: Βάλε σε τάξη τις σκέψεις σου σχετικά με μια συμφωνία ή στενή συνεργασία, οι συζητήσεις που κάνεις καταλήγουν σε αδιέξοδο. Συναισθηματικές εμπλοκές στον εργασιακό σου χώρο.

Οικονομικά: Μην αφήνεις τις οικονομικές σου ανασφάλειες να σε άγουν και να σε φέρουν.

Αισθηματικά: Μια ιστορία από το παρελθόν έρχεται στην επιφάνεια και κλυδωνίζει την μεταξύ σας σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα πρόσωπο από το παρελθόν επανέρχεται και ταράζει τα λιμνάζοντα νερά.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτόν τον μήνα, το επικοινωνιακό αλαλούμ οδηγεί σε υπερβολές, ειδικά αν αφήσεις να εμπλακούν φιλικά πρόσωπα. Μη βασίζεσαι πολύ σε ό,τι ακούς. Τα μεγάλα λόγια κρύβουν παγίδες.

Επαγγελματικά: Αναλαμβάνεις πολλές υποχρεώσεις που δεν υπόσχονται απαραίτητα ανάλογα οφέλη. Να φυλάς τα νώτα σου από συναδέλφους που κάνουν τους φίλους αλλά κινούνται παρασκηνιακά.

Οικονομικά: Οικονομικές ευκαιρίες. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του.

Αισθηματικά: Ιδανική περίοδος για να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με τον/την σύντροφό σου και να κάνετε κάτι μαζί. Αν είσαι μόνος/η, δώσε σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει να καταλάβει τι αισθάνεσαι.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Αυτόν τον μήνα, οι συζητήσεις ανοίγουν χαραμάδες αισιοδοξίας, όμως τα ωραία λόγια δε φαίνεται να οδηγούν σε αποφάσεις. Επικεντρώσου σε ό,τι είναι σημαντικό και μην χάνεσαι στις λεπτομέρειες.

Επαγγελματικά: Παρά την ομαδική σου διάθεση,υπάρχει στασιμότητα σε ένα project στο οποίο είχες επενδύσει. Αν σκέφτεσαι να τα παρατήσεις, καλό θα ήταν να το αναβάλλειςλίγο ακόμα.

Οικονομικά: Μια οικονομική κίνηση που έκανες στο παρελθόν σε ξελασπώνει.

Αισθηματικά: Νοιώθεις συναισθηματικά πεσμένος/η, και ενδέχεται να προκύψει ένας προσωρινός χωρισμός. Αν είσαι ελεύθερος/η, η αοριστία μπορεί να σε παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές.

Διάβασε επίσης: Αριθμολογία 2019: Ετήσιες Προβλέψεις για τα Ερωτικά και τα Οικονομικά σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved