Ιούνιος 2019: Οι σημαντικές ημερομηνίες των ζωδίων

Επηρεάζεται το ζώδιό σου από τους πλανήτες τον Ιούνιο και ποιες μέρες πρέπει να προσέξεις;

Ιούνιος 2019: Οι σημαντικές ημερομηνίες των ζωδίων

Ένας νέος μήνας ξεκινά και επηρεάζει αρκετά ζώδια. Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, αυτόν τον μήνα:

Ιούνιος 2019

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΤΑΥΡΟΣ

Από 1η έως και 8 Ιουνίου

Η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σου και να επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, φέρνοντας θετικές εξελίξεις και μια νέα κατεύθυνση, όσον αφορά στα υλικά αγαθά, τα οικονομικά και τις αξίες σου. Η ομορφιά, η διακόσμηση και οι τέχνες θα σε απασχολήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

3 Ιουνίου

Η Νεα Σελήνη που γίνεται στις 3 Ιουνίου σηματοδοτεί μια καινούργια εποχή σε θέματα επικοινωνίας και κίνησης. Αντί για συναισθηματικό βάθος, θα αναζητήσεις μεγαλύτερη ποικιλία σε γνώσεις και σε νεωτερισμούς. Και πάλι εδώ θα γίνει ένα γενναίο ξεκαθάρισμα μέσα σου τι χρειάζεσαι και τι όχι και θα προχωρήσεις μπροστά απαλλαγμένος/η από ό,τι δε σε εξυπηρετεί πια.

Από 9 έως και 30 Ιουνίου

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε κάνει πολύ γοητευτικό/η και σου δίνει την άνεση να φλερτάρεις και να επικοινωνήσεις περισσότερο. Είναι μια καλή περίοδος για να ξελαφρώσεις από άγχη και αγωνίες και να περάσεις καλά, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο είτε σε επίπεδο φίλων και νέων γνωριμιών.

17 Ιουνίου

Η Πανσέληνος, που γίνεται στο ζώδιο του Τοξότη, στον άξονά σου, θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Θα βρεθείς σε ένα άλλο επίπεδο γιατί θα έχεις ανάγκη να αναβαθμίσεις την ζωή σου και το περιβάλλον σου. Για αυτό μπορεί να ταξιδέψεις να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, αλλά και να ξεκινήσεις μια νέα δουλειά ή σπουδές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από 1η έως και 30 Ιουνίου

Ο Άρης στον Καρκίνο θα συνεχίσει να προκαλεί εναλλαγές στην συναισθηματική σου διάθεση, αλλά κατά κάποιο τρόπο σε κρατάει στο παιχνίδι. Θα κάνεις παρορμητικές κινήσεις για να βρεις τα όριά σου και κυρίως τις ασφαλιστικές σου δικλείδες. Δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα επηρεαστεί περισσότερο κι ίσως υπάρχουν προσδοκίες από πρόσωπα που έχουν μεγάλη κοινωνική δύναμη ή σχετίζονται με την εξουσία.

Από 5 έως και 26 Ιουνίου

Ο Ερμής στον Καρκίνο θα βγάλει στην επιφάνεια συναισθήματα και αισθήσεις που πιθανόν να σε παρασύρουν σε συγκινήσεις που δεν θα μπορείς εύκολα να τις ελέγξεις. Το περιβάλλον θα σε επηρεάζει και η ευαισθησία σου θα είναι η σφραγίδα σε ό,τι κάνεις.

21 Ιουνίου

Ο Ήλιος ξεκινά την πορεία του στο ζώδιό σου, αυξάνοντας το ενδιαφέρον σου για το σπίτι και την οικογένεια. Η συνεχής αναζήτηση ενός ασφαλούς καταφύγιου θα σου δώσει κίνητρο για να βελτιώσεις τις υπάρχουσες καταστάσεις. Όλα θα ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή, βάζοντας νέες αρχές και βάσεις.

ΛΕΩΝ

Από 27 έως και 30 Ιουνίου

Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σου δώσει ένα κίνητρο παραπάνω να σκέφτεσαι με την καρδιά και συγχρόνως να δείχνεις τη ζεστασιά που έχεις εσύ μέσα σου. Μπορεί να σου δημιουργήσει απολυτότητα ή ακόμα και εμμονή με κάτι που θέλεις πάρα πολύ. Ο οραματισμός, ο ιδεαλισμός και ο ρομαντισμός θα γίνουν κομμάτι της καθημερινότητάς σου, με στόχο φυσικά το να ξεχωρίσεις. Γενικά όταν βρεθείς στο επίκεντρο, θα προσπαθήσεις να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον με κάθε τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 1η έως και 8 Ιουνίου

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, στον άξονά σου, θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Για αυτό μπορεί να παρθεί μια κοινή απόφαση για γάμο ή συμβίωση. Γενικά, θα έχεις μια σημαντική εύνοια η οποία σίγουρα θα σου ανατρέψει κάποια δύσκολα δεδομένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

3 Ιουνίου

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 3 Ιουνίου, στον άξονά σου σε ενεργοποιεί υπερβολικά, καλώντας σε να κάνεις είναι ένα πλήρες ξεκαθάρισμα και συγχρόνως ένα καινούργιο ξεκίνημα, με τους συνεργάτες σου αλλά και στο επίπεδο του συντρόφου ή του γάμου σου, όπου θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις τα θέματά σου πολύ περισσότερο.

17 Ιουνίου

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 17 Ιουνίου θα σε διαφωτίσει σε σχέση με τι στάση τελικά πρέπει να κρατήσεις απέναντι στους άλλους. Όλα θα παιχτούν ανοιχτά κι εσύ θα μάθεις προς τα πού πρέπει να πας και με ποιο τρόπο. Η ολοκλήρωση θα είναι δεδομένη.

Από 9 έως και 29 Ιουνίου

Η Αφροδίτη που ξεκινάει την πορεία της στους Διδύμους, στον άξονά σου, θα σε «δικτυώσει» και θα κάνεις τόσα ανοίγματα με τον κόσμο και τις επαφές που δεν θα προλαβαίνεις. Όλα αυτά θα είναι καλά για σένα γιατί τώρα ανοίγεσαι περισσότερο και θα προσεγγίσεις άτομα που θα σου κάνουν πολύ καλό σε όλα τα επίπεδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 1η έως και 30 Ιουνίου

Ο Άρης στον Καρκίνο, στον άξονά σου, θα δημιουργήσει εντάσεις στις στενές σου σχέσεις κι ίσως βρεθείς αντιμέτωπος/η με διάφορες ευαισθησίες που θα «βγαίνουν» αυτή την εποχή. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε όλα τα επίπεδα και στην ανταγωνιστική διάθεση.

Από 5 έως και 26 Ιουνίου

Ο Ερμής στον Καρκίνο, στον άξονά σου, θα σε κάνει να μιλάς με γλυκύτητα και τρυφερότητα. Ο λόγος σου θα είναι η αφορμή που θα δημιουργήσεις νέες συνεργασίες και επαφές. Η μνήμη σου θα ενισχυθεί και θα βγουν στην επιφάνεια νοσταλγικές αναμνήσεις και ευαισθησίες. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχεις σαν μότο ότι «η ζωή είναι σοβαρότητα και συνέπεια».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το 2019 σε όλους τους τομείς, βρίσκεται ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved