Μάιος 2019: Οι σημαντικές ημερομηνίες των ζωδίων

Επηρεάζεται το ζώδιό σου από τους πλανήτες τον Μάιο και ποιες μέρες πρέπει να προσέξεις;

Μάιος 2019: Οι σημαντικές ημερομηνίες των ζωδίων

Ένας νέος μήνας ξεκινά και επηρεάζει αρκετά ζώδια. Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, αυτόν τον μήνα:

Μάιος 2019

ΚΡΙΟΣ

Από 1η έως και 6 Μαΐου

Ο Ερμής συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σου και αυτό θα σου δώσει νέες κατευθύνσεις και φρέσκες ιδέες. Οι πρωτοβουλίες, που θα πάρεις, θα είναι πολλές αυτό το διάστημα και θα τις υποστηρίξεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα φουλάρεις γιατί μπορεί να νιώθεις ότι ο χρόνος δεν σου φτάνει.

Από 1η έως και 14 Μαΐου

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σου και να σου φέρνει ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο αλλά θα είσαι πιο ώριμος και με την αίσθηση ότι πρέπει να κρατήσεις τις παραδόσεις και τις αποστάσεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα βιώνεις και μια απομόνωση και ο λόγος είναι ότι θέλεις πλέον μόνο σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις προσωπικές, αλλά και στις επαγγελματικές ή κοινωνικές σου σχέσεις. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο μπορεί να σε συγκινήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Από 7 έως και 20 Μαΐου

Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σε γεμίσει με δημιουργικές ή καλλιτεχνικές σκέψεις και ιδέες. Για αυτό μπορεί να έχεις μια διάθεση να κάνεις διακοσμήσεις και να ασχολήθεις περισσότερο με την τέχνη. Ίσως γίνεις απόλυτος/η και αμετακίνητος/η στις θέσεις σου.

Από 15 έως και 31 Μαΐου

Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου και σίγουρα θα σου προσφέρει πολλά δώρα, αρκεί να ακολουθήσεις το μονοπάτι της αρμονίας, της ομορφιάς. Θα σου φέρει τύχη σε πολλά επίπεδα, κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα υλικά αγαθά και τις αξίες που έχεις.

19 Μαΐου

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, στο άξονά σου, μπορεί να σου βγάλει στην επιφάνεια τάση για διεκδικήσεις και ίσως και ένα κομμάτι ζήλειας και κτητικότητας. Το παρελθόν θα ξανακτυπήσει δυνατά την πόρτα σου, μην γυρίσεις όμως πίσω. Αν μπορείς, αποστασιοποιήσου από αρνητικά συναισθήματα, ακόμα και αν πιστεύεις ότι σε αδικούν, σε ρίχνουν οικονομικά ή σε απομακρύνουν από μια κληρονομιά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, επηρεάζεσαι περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από 1η έως και 15 Μαΐου

Ο Άρης στο ζώδιό σου συνεχίζει να σου δίνει ενέργεια και να σε σπρώχνει στο να δράσεις γρήγορα, συγχρόνως όμως μπορεί να σε καθηλώνει, βάζοντάς σε να επιλέξεις τον ένα ή τον άλλο δρόμο, κάτι που συνήθως σε δυσκολεύει, αφού έχεις την τάση να ακολουθείς όσα μονοπάτια ανοίγονται μπροστά σου. Αυτό το διάστημα, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η γιατί μπορεί να κάνεις υπερβολές.

21 Μαΐου

Περνά ο Ήλιος στο ζώδιό σου επηρεάζοντας σημαντικά το κομμάτι της επικοινωνίας σου. Όλα απελευθερώνονται και τα πράγματα σου φαίνονται πιο απλά και εύκολα, έξω από τύπους και όρια. Σαν Δίδυμος θα βιώσεις την αναγέννηση σε όλους τους τομείς και θα επαναφέρεις στη ζωή σου πρωταρχικές αξίες που σε εκφράζουν.

21 έως και 31 Μαΐου

Ο Ερμής είναι στο ζώδιό σου και σίγουρα θα σου δώσει τις σωστές διαστάσεις της επικοινωνίας, της γνώσης, της σκέψης και γενικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την καθαρή, λογική σκέψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από 16 έως και 31 Μαΐου

Ο Άρης ξεκινάει την πορεία του στο ζώδιό σου στις 16 του μηνός με στόχο να φέρει στην επιφάνεια πολλά από τα συναισθήματα που μπορεί να είναι καταπιεσμένα, που πρέπει να τα διαχειριστείς με ωριμότητα για να μην υπάρχουν συνεχώς απαιτήσεις, παράπονα, εντάσεις και προστριβές. Η επαφή με την οικογένεια θα είναι πολύ μεγαλύτερη και θα αναζητήσεις προστασία και φροντίδα από τα μέλη της ή εσύ θα επιβαρυνθείς με τέτοιου είδους φροντίδα είτε σε ηλικιωμένα πρόσωπα είτε σε άλλα άτομα γύρω σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 7 έως και 20 Μαΐου

Ο Ερμής στον Ταύρο, στον άξονά σου, θα σου βγάλει στην επιφάνεια διάθεση συνεργασίας αλλά και συντροφικότητας. Καλύτερα όμως να αποφεύγεις τις απόλυτες απόψεις και τις παράλογες οικονομικές απαιτήσεις. Σίγουρα η διεκδίκηση θα γίνει βάσει λογικών και πρακτικών επιχειρημάτων.

Από 15 έως και 31 Μαΐου

Είναι ένα πολύ τυχερό διάστημα γιατί η Αφροδίτη στον Ταύρο, στον άξονά σου, βελτιώνει τις σχέσεις σου με τους άλλους. Οπότε θα έχεις να περιμένεις μια πολύ καλή πρόταση συνεργασίας ή… γάμου. Γενικά, οι πόρτες θα ανοίγουν εύκολα και θα αποκομίσεις πολλά καλά από αυτή την διέλευση.

19 Μαΐου

Η Πανσέληνος, που γίνεται στο ζώδιό σου, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Θα είναι μια ιδιαίτερη Πανσέληνος που θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο, που θα εκφράσεις τις απαιτήσεις σου και τα παράπονά σου. Η κτητικότητα και τα έντονα πάθη μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, ακόμα και απωθημένα, τα οποία θα σε κάνουν να νιώσεις άβολα λόγω του θυμού, ίσως και της οργής για κάποια συγκεκριμένα άτομα ή καταστάσεις που σε είχαν πονέσει παλιά. Επίσης, χρειάζεσαι καλύτερη διαχείριση σε οικονομικά θέματα και πιθανόν να κινηθείς στοχευμένα και με διάθεση να «τιμωρήσεις».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 1η έως και 15 Μαΐου

Ο Άρης στους Διδύμους, στον άξονά σου, θα σου δώσει μεγαλύτερη υπεροχή και επικοινωνία, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί θα γίνουν υπερβολές σε όλα τα επίπεδα ή μπορεί να διασπαστείς σε πολλά κομμάτια. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, πρέπει να ξέρεις να ξεχωρίζεις τι έχεις ανάγκη και τι όχι γιατί πιθανόν να θέλεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα, χάνοντας έτσι τον πρωταρχικό σου στόχο. Να είσαι συγκεντρωμένος/η όταν οδηγείς.

Από 21 Μαΐου έως και 31 Μαΐου

Ο Ερμής στους Διδύμους, στον άξονά σου, θα σε σπρώξει να εμπλουτίσεις για γνώσεις και την επικοινωνία σου. Θα σκέφτεσαι λογικά και θα ξέρεις πλέον να ξεχωρίζεις τις σωστές από τις λανθασμένες πληροφορίες. Ωστόσο, χρειάζεται να κρατήσεις μια ισορροπία γιατί μπορεί να έχεις υπερδιέγερση και να θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 16 έως και 31 Μαΐου

Ο Άρης στον Καρκίνο, στον άξονά σου, σου δημιουργεί τη διάθεση να ασχοληθείς περισσότερο με τους άλλους και να διοχετεύεις εκεί την ενέργειά σου. Κάποια στιγμή όμως ίσως νιώσεις ότι υπάρχει μεγάλη εξάρτηση, δειλία, απροθυμία να τα βγάλει πέρα ο καθένας μόνος του ή ενοχές επειδή δεν φέρεσαι με τον καλύτερο τρόπο στην οικογένειά σου. Η φροντίδα και οι παροχές σου θα αυξηθούν για να αισθάνεσαι ότι επιτελείς στο ακέραιο το έργο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το 2019 σε όλους τους τομείς, βρίσκεται ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved