Απρίλιος 2019: Οι σημαντικές ημερομηνίες των ζωδίων

Ποιες είναι οι καλές τους μέρες και ποιες πρέπει να προσέξουν;

Απρίλιος 2019: Οι σημαντικές ημερομηνίες των ζωδίων

Ένας νέος μήνας ξεκινά και επηρεάζει αρκετά ζώδια. Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, αυτόν τον μήνα:

Απρίλιος 2019

ΚΡΙΟΣ

5 Απριλίου

Η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιό σου και σε κινητοποιεί να δράσεις. Είναι πολύ πιθανό να τα βάλεις όλα επί τάπητος, με στόχο να φτάσεις στην αλήθεια και την εξυγίανση και να κάνεις ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα.

19 Απριλίου

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, στον άξονά σου, θα σε ωθήσει σε οριστικές αποφάσεις και πιθανόν στην επίλυση ή την εξισορρόπηση όλων των προβλημάτων σε συνεργασίες και σε προσωπικές σχέσεις.

Από τις 17 Απριλίου έως και 30 Απριλίου

Ο Ερμής θα μπει στο ζώδιό σου με φόρα και θα σου δώσει περισσότερη δύναμη αλλά και μεγάλες παρορμήσεις. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου.

Από τις 20 έως 30 Απριλίου

Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει μεγαλύτερη διάθεση για να προβληθείς και να κινηθείς σχετικά γρήγορα προς όλους τους τομείς. Η φλόγα σου, σε συνδυασμό με έντονο ενθουσιασμό και δράση θα σε κάνουν ακαταμάχητο. Μια νέα γνωριμία μπορεί να εμφανιστεί στο προσκήνιο, έτσι ξαφνικά.

ΤΑΥΡΟΣ

20 Απριλίου

Ο Ήλιος ξεκινάει το ταξίδι του στο ζώδιό σου. Θα συνειδητοποιήσεις αρκετά πράγματα για τον εαυτό σου, θα δεις αλήθειες και οι κινήσεις σου θα είναι τέτοιες που θα εξασφαλίζουν τα υλικά σου αποκτήματα και την σταθερότητα στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από 1η έως και 30 Απριλίου

Ο Άρης στους Διδύμους θα σου δημιουργήσει την τάση να βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και θα σε δραστηριοποιήσει έντονα στο κομμάτι της επικοινωνίας. Το καλό είναι ότι θα αποκτήσεις ευλεξία και διορατικότητα και σε συνδυασμό με άλλες ενέργειες θα καθιερώσεις μια καινούργια επαγγελματική αντίληψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από 1η έως και 16 Απριλίου

Θα έχεις συνέχεια τον Ερμή στον άξονά σου, και στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε εκ των πραγμάτων θα δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στα λόγια και στις αποφάσεις των άλλων που είναι γύρω σου. Αυτό σίγουρα θα επηρεάσει την κρίση σου και ίσως η ευαισθησία που θα αποκτήσεις να σε φέρει πιο κοντά με τα δικά σου άτομα.

Από 1η έως και 20 Απριλίου

Η Αφροδίτη στον άξονά σου, στους Ιχθύς, σε ευνοεί αρκετά. Αυτή την περίοδο θα λάβεις τα καλύτερα από όλους τους γύρω σου, οι πόρτες θα ανοίξουν διάπλατα και σίγουρα αυτό θα σου δώσει ένα άλλο αέρα σε συνεργασίες και στενές σχέσεις. Πιθανή είναι μια απόφαση για γάμο ή για συμβίωση.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στην τελευταία μοίρα του ζωδίου σου θα φέρει σημαντικές εξελίξεις και θα σε βοηθήσει να είσαι όσο μπορείς πιο ξεκάθαρος/η, καθώς αυτό είναι που χρειάζεσαι για να κλείσεις ένα μεγάλο κύκλο εμπειριών, συνεργασιών και σχέσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον άξονά σου, στο ζώδιο των Διδύμων, θα σου δώσει μεγάλη φόρα. Έχεις όλες τις προδιαγραφές να κάνεις πάρα πολλές γνωριμίες και νέες επαφές, οι οποίες θα καθορίσουν την επαγγελματική σου ταυτότητα και όχι μόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Από 1η έως και 16 Απριλίου

Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σου φέρει εμπνεύσεις αλλά και σημαντικές νέες προοπτικές. Γιατί θα σε βοηθήσει να βγάλεις εύκολα από μέσα σου, σε δημιουργικό επίπεδο, οτιδήποτε σκέφτεσαι. Φρόντισε να είσαι όσο μπορείς σε εγρήγορση.

Από 1η έως και 20 Απριλίου

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σου βγάλει στην επιφάνεια τη συμπόνια που έχεις για τους άλλους ανθρώπους. Ρομαντισμός και ευαισθησία θα σε χαρακτηρίζουν, ενώ σε όλα θα έχεις οδηγό την αγάπη.

Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το 2019 σε όλους τους τομείς, βρίσκεται ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved