Ιανουάριος 2019: Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες το μήνα αυτό και τι πρέπει να προσέξουν;

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Ιανουάριο;

Ιανουάριος 2019: Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες το μήνα αυτό και τι πρέπει να προσέξουν;

Ένας νέος μήνας ξεκινά και επηρεάζει αρκετά ζώδια. Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, αυτόν τον μήνα:

Ιανουάριος 2019

ΚΡΙΟΣ

Από 1 έως 31 Ιανουαρίου

Ο Άρης μπαίνει στον Κριό και μάλιστα με μεγάλη φόρα κι έτσι θα βρεθεί ένας τρόπος να δείξεις όλο το δυναμισμό σου. Θα ξεκινήσεις σίγουρα κάτι καινούργιο κάνοντας υπερβολές και θα προσπαθήσεις να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους, σε σχέση πάντα με την προσωπικότητά σου.

Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, οι κινήσεις σου θα είναι προσεκτικές και ιδιαίτερες, αφού οι συνθήκες είτε της οικογένειάς σου, είτε οι προσωπικές είτε οι επαγγελματικές, θα σε βάζουν συνέχεια μέσα σε όρια και σε καλούπια.

ΤΑΥΡΟΣ

Από 1 Ιανουαρίου έως και 6 Ιανουαρίου

Η Αφροδίτη στον άξονά σου και στον Σκορπιό θα συνεχίσει να επηρεάζει τους Ταύρους που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, με ένα πολύ καλό και θετικό τρόπο. Θα σου ανοιχτούν πόρτες σε επίπεδο συνεργασιών αλλά ενώ κάτι καλό μπορεί να γίνει με μια πολύ προσωπική σου σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από 7 έως και 31 Ιανουαρίου

Η Αφροδίτη στον Τοξότη και στον άξονά σου, θα φέρει νέες γνωριμίες και καινούργιες συνεργασίες. Οι πόρτες θα ανοίξουν διάπλατα! Απόφαση για γάμο ή για συμβίωση θα επιβεβαιώσουν την εύνοια που έχεις αυτό το διάστημα.

Από 1 έως και 31 Ιανουαρίου

Ο Δίας στο άξονά σου και στο ζώδιο του Τοξότη, θα δημιουργήσει θετικές προϋποθέσεις με όλους όσους σχετίζεσαι ή συνεργάζεσαι. Γενικά θα υπάρξει μεγάλη τύχη και αισιοδοξία για αυτό να είσαι ανοικτός/ή για να εισπράξεις όλο το καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

6 Ιανουαρίου

Η έκλειψη – Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και αφορά τον άξονά σου, δηλαδή όλες τις σχέσεις και τα άτομα με τα οποία σχετίζεσαι στενά είτε στον οικογενειακό χώρο είτε στον επαγγελματικό, θα σου δημιουργήσει ένταση κι αφορμές για αλλαγές. Πιθανόν κάθε τι φθαρμένο και πρόχειρο να φύγει, με στόχο την εξυγίανση.

ΛΕΩΝ

21 Ιανουαρίου

Η Πανσέληνος – έκλειψη που γίνεται στις 21 του μηνός θα σου φέρει ανατροπές στις προσωπικές σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Αυτό που χρειάζεται να καταλάβεις περισσότερο είναι να μπορείς να ζυγίζεις άμεσα τις κινήσεις που θα περιλαμβάνουν ίσες δόσεις των δικών σου επιθυμιών με των άλλων.

Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα βιώσεις μια ένταση με στόχο να πεις την αλήθεια και να αποκαλύψεις πράγματα τα οποία στο παρελθόν δεν ήθελες να παραδεχτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΖΥΓΟΣ

Από 1 Ιανουαρίου έως και 31 Ιανουαρίου

Ο Άρης στον Κριό και στον άξονά σου θα δυναμιτίσει όλες τις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες. Στόχος είναι να έρθεις πολύ κοντά με τους άλλους και μέσα από εκεί, να βρεις τα δικά σου πατήματα αλλά και την αυθεντικότητά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 1 Ιανουαρίου έως και 31 Ιανουαρίου

Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σου είναι το δώρο για την χρονιά που ξεκινάει, οπότε θα έχεις κάτι καλό να πατήσεις για να δημιουργήσεις ένα καλύτερο μέλλον. Μαζί με τον Δία στο ζώδιο σου, θα κάνουν ένα πολύ δυνατό ντουέτο και θα μοιράσουν τα δώρα τους. Από τις 20 έως και τις 26 Ιανουαρίου, αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα είναι μια πολύ τυχερή περίοδος για σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη – έκλειψη που γίνεται στον άξονά σου και στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορεί να φέρει μικρές ανατροπές στα σχέδια σου. Θέλοντας να προστατέψεις τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου, θα βγουν στην επιφάνεια οι ελλείψεις σου κι ίσως να νιώσεις ότι πρέπει να κάνεις άλλες κινήσεις στο επίπεδο των πολύ στενών σου σχέσεων, των συνεργασιών ή ακόμα και των οικογενειακών θεμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

20 Ιανουαρίου

Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο και η ομαδικότητα, η διαφορετικότητα αλλά κι η φιλία, γίνονται πλέον εργαλεία για αυτό το διάστημα. Η ζωτική σου δύναμη ανανεώνεται σημαντικά.

21 Ιανουαρίου

Η Έκλειψη – Πανσέληνος που γίνεται στο άξονά σου και στο ζώδιο του Λέοντα, θα σε φέρει σε επαφή με την δύναμή σου, αλλά ίσως να μην την εκδηλώσεις, γιατί οι συνθήκες δεν θα είναι τόσο εύκολες όσο πίστευες στην αρχή. Για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, θα χρειαστεί λίγος εγωισμός, κυρίως στις στενές σχέσεις και στις προσωπικές συνεργασίες. Το σίγουρο είναι ότι για λίγο θα νιώσεις μετέωρος/η αλλά μετά θα βρεις τα δυνατά σου πατήματα.

Από 24 Ιανουαρίου έως και 31 Ιανουαρίου

Ο Ερμής στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια περίοδο όπου οι σκέψεις σου θα αναβαθμιστούν και από τεχνολογικής άποψης αλλά κι από διανοητικής. Η αυθεντικότητα μαζί με την επιστήμη, θα δέσουν άρρηκτα σε ένα διαφορετικό ρυθμό.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το 2019 σε όλους τους τομείς, βρίσκεται ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved