Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιανουαρίου

Ο Ιανουάριος του 2019 είναι ο συμπαντικός μήνας 4

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιανουαρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Ιανουάριος πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 5, κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο, κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 15η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησής σου (15) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (4), 15+4=19. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+9 = 10. 1+0=1 Το 1 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Ιανουάριο.

Για το μήνα Ιανουάριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Εξωστρέφεια και ενέργεια στο φουλ! Δεν αφήνεις τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου. Πρόσεξε μόνο τον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου γιατί μπορεί να δώσεις λαθεμένα μηνύματα.

Επαγγελματικά: Εντυπωσιάζεις τους πάντες, πηγαίνοντας κόντρα στα προγνωστικά. Χάρη στο δυναμισμό και στην τόλμη σου να παίρνεις πρωτοβουλίες. Αυτός ο μήνας θα σε φέρει κοντά στην πολυπόθητη επιτυχία.

Οικονομικά: Με τις τάσεις υπερβολής που έχεις απόφυγε βόλτες στα μαγαζιά,

Αισθηματικά: Αν ενδιαφέρεσαι για τον άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεσαι τη ζωή σου, γίνε πιο δημιουργικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η, ευχάριστες γνωριμίες σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτόν τον μήνα, προσπαθείς να βάλεις σε τάξη τις καθημερινές υποχρεώσεις σου και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου τόσο με τα άτομα του προσωπικού, όσο και του επαγγελματικού περιβάλλοντος σου.

Επαγγελματικά: Τα πράγματα δε δείχνουν να παίρνουν την τροπή που θέλεις και η υπεραισιοδοξία ενδέχεται να σε παγιδέψει σε ψευδαισθήσεις ή να σε παρασύρει σε λανθασμένες κινήσεις.

Οικονομικά: Οικονομική εξάρτηση από τα χρήματα του/της συντρόφου.

Αισθηματικά: Έχεις την αίσθηση ότι το άλλο σου μισό κάτι σου κρύβει ή δεν σου λέει όλη την αλήθεια. Αν είσαι μόνος/η, η επιστροφή ενός παλιού έρωτα θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Η καθημερινότητά σου κυλά σε φρενήρεις ρυθμούς. Οι κοινωνικές επαφές, οι συνεχείς μετακινήσεις και οι ατελείωτες συζητήσεις περιορίζουν στο ελάχιστο τον ελεύθερο χρόνο σου.

Επαγγελματικά: Εύνοια σε θέματα που σχετίζονται με επιμορφωτικά σεμινάρια, επικοινωνιακά θέματα και ταξίδια. Ενδέχεται να εμπλακείς με ένα ομαδικό project και να κρατήσεις ηγετικό ρόλο.

Οικονομικά: Προσπάθησε να βάλεις τάξη στις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικά: Μίλησε ειλικρινά για όσα σε ενοχλούν με το ταίρι σου για να αποφύγεις παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον σε διαβάλλει.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Αυτόν τον μήνα, πολλά καλά συμβαίνουν στη ζωή σου, αλλά αποφάσεις που πήρες στο παρελθόν σε κρατούν καθηλωμένο σε μια δίνη υποχρεώσεων από τις οποίες δύσκολα θα καταφέρεις να απαλλαγείς.

Επαγγελματικά: Έχεις ανοίξει πολλά μέτωπα. Στηρίξου στην εσωτερική σου δύναμη η οποία θα αποδειχθεί πιο ισχυρή από την εξωτερική, όταν θα χρειαστεί να χειριστείς ένα σημαντικό θέμα.

Οικονομικά: Απρόσμενα έξοδα σε βγάζουν από τον προγραμματισμό σου.

Αισθηματικά: Ένα γεγονός ξυπνά τη ζήλεια και την ανασφάλεια και φέρνει τα πάνω κάτω στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος/η, μίλησε με το άτομο που σε ενδιαφέρει και μην παρασύρεσαι από γνώμες τρίτων.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Αυτόν τον μήνα, ανακάμπτεις και είσαι σίγουρος/η για τις επιλογές σου. Διαθέτεις γρήγορα αντανακλαστικά και αξιοποιείς δυναμικά, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάθε ευκαιρία που σου δίνεται.

Επαγγελματικά: Το κλίμα έντασης και ανταγωνισμός στο χώρο εργασίας σου δοκιμάζουν την υπομονή σου. Ο μόνος τρόπος για να περάσεις τη δική σου γραμμή είναι να χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι.

Οικονομικά: Ανοίγονται δρόμοι για την ενίσχυση των εσόδων σου.

Αισθηματικά: Σκέψου με καθαρό μυαλό όλες τις παραμέτρους, πριν πάρεις μια οριστική απόφαση. Αν είσαι μόνος/η, εντοπίζεις με ευκολία τι ενοχλεί τους άλλους και τους τσιγκλάς.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αυτόν τον μήνα, μπορεί να αναγκαστείς ν’ ασχοληθείς με μια αλλαγή στο χώρο σου ή μια κουραστική δουλειά που έχει σχέση με το σπίτι. Μην απογοητεύεσαι, έχεις και το σθένος και την ενέργεια να τα φέρεις σε πέρας.

Επαγγελματικά: Άλλα θα λες εσύ και άλλα θα καταλαβαίνουν οι άνθρωποι με τους οποίους συναλλάσσεσαι. Μια απρόσμενη είδηση απέναντι στην οποία καλό θα ήταν να είσαι επιφυλακτικός/η.

Οικονομικά: Ενέργειες του παρελθόντος αρχίζουν να αποδίδουν.

Αισθηματικά: Η αδιαλλαξία και τα νεύρα δεν είναι ό,τι καλύτερο, αν πραγματικά θέλεις, να αλλάξει μια κατάσταση. Αν είσαι μόνος/η, εμπιστεύσου και άφησε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτόν τον μήνα, συγκεντρώνεις σημαντικές πληροφορίες και πολλές συζητήσεις αρχίζουν να αποδίδουν. Προκύπτει βοήθεια από ανθρώπους που δεν περίμενες. Μην αφήνεις να σε πιέζουν υπερβολικά.

Επαγγελματικά: Επαγγελματικές προωθήσεις αλλά και απροσεξίες. Θα ήταν συνετό εκ μέρους σου να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο - κλειδί. Ένα ζήτημα που θεωρούσες ότι είχε λήξει επανέρχεται.

Οικονομικά: Η οικονομική σου κατάσταση σε φορτίζει συναισθηματικά.

Αισθηματικά: Η βελτίωση της συμπεριφοράς σου φέρνει ανανέωση και στη σεξουαλική σας ζωή. Αν βαρέθηκες να είσαι μόνος/η, προσπάθησε να χτίζεις γέφυρες, αντί να υψώνεις τοίχους.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτόν τον μήνα, πρόσεχε πώς χειρίζεσαι το λόγο. Παρ’ όλο που ανοίγονται νέοι δίαυλοι επικοινωνίας, δεν ευνοούνται οριστικές αποφάσεις και συμφωνίες, αντίθετα διαιωνίζεται η ασάφεια και τα μπερδεμένα μηνύματα.

Επαγγελματικά: Πολλές συζητήσεις και νέες ιδέες, οι συνθήκες όμως δεν είναι ακόμα ώριμες για να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Μήπως στοχεύεις πιο ψηλά από εκεί που μπορείς να φτάσεις;

Οικονομικά: Μη διστάσεις να διεκδικήσεις αυτά που σου χρωστάνε.

Αισθηματικά: Η πορεία της σχέσης σου έχει πάρει άλλη κατεύθυνση αυτή που θα ήθελες. Αν είσαι μόνος/η, ζύγισε με προσοχή τα υπέρ και τα κατά κάθε νέας γνωριμίας πριν πάρεις μιαν απόφαση.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Αυτός ο μήνας υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις. Η αυτοπεποίθηση σου τονώνεται, η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται και διεκδικείς δυναμικά το μερίδιό σου στην ευτυχία.

Επαγγελματικά: Δεν χάνεις εύκολα την καλή σου διάθεση και αυτό σε κάνει δημοφιλή στον εργασιακό σου χώρο και ενισχύει το ρόλο σου μέσα στην ομάδα. Μη φορτώνεσαι απαιτητικές δουλειές.

Οικονομικά: Παρασύρεσαι από αισιόδοξες εκτιμήσεις σχετικά με τα οικονομικά σου.

Αισθηματικά: Ψάχνεις να βρεις τη χρυσή τομή μεταξύ δέσμευσης και ανεξαρτησίας. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία γίνεται η αιτία ουσιαστικών αλλαγών στη ζωή σου.

Διάβασε επίσης: Αριθμολογία 2019: Ετήσιες Προβλέψεις για τα Ερωτικά και τα Οικονομικά σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved