Uranian χρησμοί Οκτωβρίου

Οι εκτιμήσεις της Uranian για τα πολιτικά -κι όχι μόνο- δρώμενα




από τον Karl Heinz Ottinger








«Η μάχη που πρέπει να δώσουμε δεν είναι κατά του πλούτου, αλλά κατά της φτώχειας.»

(Olaf Palme)

Ο μήνας Οκτώβριος είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος μα καταλυτικός μήνας όπου σταδιακά θα έχει μια επιδείνωση από 3 έως 8 Οκτωβρίου και από 15 έως τέλος. Η δεύτερη είναι και η πιο δύσκολη μιας και θα υπάρξουν αλυσιδωτές αντιδράσεις τόσο σε κοινωνικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο. Δεν είναι λίγοι συνάνθρωποι μας που θα νοιώσουν σαν τον Joseph K στην «Δίκη» του Franz Kafka (Der Prozeß κατά το πρωτότυπο) δηλαδή πως το σύστημα τα έχει τελικά κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν.

Έτσι «επιτρέπεται» πλέον να ζει ο Έλληνας, όπως ακριβώς περιγράφεται στο παρακάτω απόσπασμα της Δίκης: «Μόνο την προσοχή να μην προκαλεί κανείς! Να κάθεται φρόνιμα, όσο κι αν αυτό αντιτίθεται στο πνεύμα του! Να προσπαθήσει να εννοήσει ότι αυτός ο μεγάλος δικαστικός οργανισμός βρίσκεται τρόπον τινά σε μια διαρκή εκκρεμότητα και ότι μπορεί κανείς βέβαια, όταν ο ίδιος αυτόβουλα αλλάζει κάτι στη θέση του και γίνεται αιτία να χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια του, να γκρεμιστεί ο ίδιος, ενώ ο μεγάλος οργανισμός βρίσκει εύκολα την ισορροπία πάλι και ξεπερνά την ενόχληση- αφού όλα είναι συναφή- και παραμένει αμετάβλητος, αν δε γίνεται μάλιστα ακόμα συμπαγέστερος, προσεκτικότερος, αυστηρότερος, σκληρότερος».

Παρά ταύτα, όσο κι αν το σύστημα έχει την βούληση οι πλανήτες έχουν ...άλλη άποψη. Και έρχονται να δώσουν απάντηση στο σύστημα αυτό που κατάντησε τον Έλληνα μίζερο, με χαμένη την αξιοπρέπεια του και κυρίως χωρίς ορίζοντα και ελπίδα για το μέλλον.

Ας δούμε όμως τους «χρησμούς» του Οκτωβρίου που απορρέουν από τις εξισώσεις της Uranian:

Προοδευμένοι πλανήτες (SARC) προς γενέθλιους

1-Ένας άμεσος χωρισμός. Δυσκολία προσαρμογής και αφομοίωσης. Αργή ανάπτυξη. Κάποιοι απολαμβάνουν φέροντας εις πέρας μια αποστολή. Συναίσθημα της εξάρτησης. Συνταξιοδότηση-αλλαγή-μπαίνοντας σε κατάσταση εφεδρείας. Η εγκατάλειψη κάποιου από την σύζυγο του. Ο συντηρητικός-ο αποτραβηγμένος-ο απόμακρος. Ο πόθος. Ένα μυαλό με συνδυαστική ικανότητα.

2-Ένα άτομο που δίνει σε συνεργάτες και υπαλλήλους διαταγές που είναι προς εκτέλεση. Περιτριγυρισμένος από άτομα εξουσίας. Συνεταιρισμοί. Κοινωνικός ακτιβισμός. Ζητήματα πρόνοιας για αναξιοπαθούντα άτομα. Συνάντηση με διακεκριμένα πρόσωπα.

3-Ξαφνικά απροσδόκητα δώρα. Μια μεγάλη κληρονομιά. Αναστολή λειτουργίας. Οι εξουσίες που μετατίθενται κάπου αλλού.

4-Προβλήματα που δημιουργούνται από αμφιταλαντευόμενη στάση μιας γυναίκας. Η απάθεια από μια γυναίκα αδιαφορώντας για τις οποιεσδήποτε συνέπιες. Μέσα από ειδικές δοκιμασίες ή την παρότρυνση τρίτων η εξουσία μεταβιβάζεται. Κάποιες που έδωσε τις άτυπες ή και τυπικές εξετάσεις. Ασθένεια ή πρόφαση αυτής μέσα στην Κυβέρνηση. Αδυναμία αντιμετώπισης των προκλήσεων. Με διάφορα τρυκ θέλω να ξεγελάσω άτομα μη προνομιούχα. Πρόσωπο του δημοσίου βίου ανακοινώνει αποχώρηση –παραίτηση. Μια διαγραφή.

5-Το άτομο που είναι γνωστό. Το άτομο που ακολουθεί λανθασμένη πίστη ή υποστηρίζει ένα καταστρεπτικό δόγμα ή που εργάζεται για την καταστροφή της υπάρχουσας έννοιας δόγματος ή κόσμων. Μηδενιστής-καταστροφολόγος. Εργασία η οποία απαιτεί συχνή επαφή με τους συνεργάτες. Μια εργασία αλληλεξάρτησης μαζί με άλλους. Ευτυχής διάθεση. Επαφές με κλέφτες.

6-Κοινωνικός ακτιβισμός. Εμμονή απέναντι σε κάποια άτομα. Επιτυχία μεγάλου μεγέθους. Επαγγελματική επιτυχία η οποία έχει μεγάλη απήχηση και αποδοχή από το κοινό. Επιτύχεις συναλλαγές με το πλήθος. Διακοπή μιας συνδρομής. Πήξη του αίματος. Το «κρύο» αίμα. Το κατεψυγμένο σώμα. Ακαμψία. Αντίσταση. Κόντρα. Καταστροφές και συντρίμμια. Μια δράση που παύει να υπάρχει.

Ευχάριστη ανάπτυξη για μερικούς. Επικίνδυνα καύσιμα. Εκρηκτικές πρώτες ύλες. Κουρέλια και σπασμένα κομμάτια μέσω της έκρηξης. Τα υπολείμματα μιας πυρκαγιάς

7-Πολλά προβλήματα από γυναίκα ( ή γυναίκες). προδοσία από γυναίκα. Μια γυναίκα που παρά τους όποιους όρκους πίστης τελικά ίσως να μην είναι τόσο πιστή. Μια καριέρα-μια φήμη- μια ζωή σε ελεύθερη σε ελεύθερη πτώση. Μια κατάσταση όπου πάει από το κακό στο χειρότερο. H επίγνωση του πώς να πράξει την τέλεια κάλυψη - απόκρυψη και παραλλαγή. Η τέλεια εξαπάτηση. H ματαίωση της εφαρμογής μιας συμφωνίας λόγω έλλειψης σαφήνειας, εξαπάτησης και λαθών. Κάποια «σκοτεινά» θέματα έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν ζήτημα.

8-Αποκυήματα της φαντασίας . Άτομο με ιδιαίτερο χάρισμα να βρίσκει τρόπους εκεί πού οι άλλοι βλέπουν τοίχο. Μια μεγάλη απέχθεια. Κάποια πράγματα δεν είναι «καθαρά». Ψυχολογικά ή σωματικά αδύνατο. Καχεκτικός. Απώλεια της πλειοψηφίας. Χάνοντας ένα πλεονέκτημα- ένα advantage. Μια φτωχή κυβέρνηση που αδυνατεί να πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις της. Αποφασιστικές πράξεις.

9-Το Κράτος υπόσχεται πως όλα θα πάνε καλά. Ο πληθυσμός προστατεύεται από τις αρχές. Στρατιωτικός. Στρατιώτες. Υπηρεσία Πολίτικης Προστασίας . Ευπροσάρμοστα θεωρητικά ταλέντα. Ο προϊστάμενος ή η κυβέρνηση που απαιτούν το αδύνατο πράγμα. Έλλειψη ρεαλισμού. Η μεγάλη κακοτυχία, μεγάλες κακές πράξεις. Μια αποτρόπαια πράξη κατά της ζωής κάποιου (ακόμα και εκτός της χώρας) πυροδοτεί καταστάσεις.

10-Πνευματικά ενδιαφερόμενα μέλη στην οικογένεια. Μαζί με τα άτομα της ίδιας κοσμοθεωρίας. Εργασία ή αγώνας μαζί με άλλους για την οικονομία, την πολιτική ή τη θρησκεία.

11-Μεγάλοι οργανισμοί και κοινότητες αναλαμβάνουν δράση. Μια επανάσταση. Προβλήματα με χειροβομβίδες και εκρηκτικούς μηχανισμούς. Σάλος που προκαλείται από τις αρχές. Αδυναμία δράσης. Το να υποστεί κανείς βλάβη μέσω των ενεργειών ή των αποφάσεων. Ζώντας και λειτουργώντας υπό πίεση. Η ισχύς των όπλων.

Α-Οι σχετικές εξισώσεις:

1-SARC MC= Κρόνος /Πλούτωνας = Δίας/Zeus = Hades /Vulcanus = Σελήνη/ Κρόνος = Αφροδίτη / Άρης = Ερμής /Πλούτωνας

2-SARC ASC= MC/Άρης = Αφροδίτη / Apollon = Cupido = MC/ASC= Apollon = Ήλιος /Ποσειδώνας = Cupido /Kronos

3-SARC Ουρανός = Αφροδίτη /Kronos = Ποσειδώνας / Vulcanus

4-SARC Χείρωνας = Σελήνη /Kronos = MC/Admetos = Πλούτωνας / Kronos = Cupido / Apollon= Ποσειδώνας /Vulcanus = Aries point /Ήλιος

5-SARC Ήλιος = Ποσειδώνας /Poseidon= MC/AS= Έρμης /Δίας = Βόρειος Δεσμός /Hades

6-SARC Admetos = Cupido= MC/AS= Apollon = Ήλιος /Ποσειδώνας = MC/Άρης = Αφροδίτη / Πλούτωνας = Σελήνη /Αφροδίτη = Ουρανός /Zeus

7-SARC Hades = MC/Σελήνη = MC /Πλούτωνας = Ποσειδωνας = Hades /Admetos= ASC/Ήλιος = Ουρανός /Poseidon

8-SARC Ποσειδώνας = Πλούτωνας /Poseidon = Σελήνη /Poseidon= Αφροδίτη /Ποσειδώνας = MC/Ήλιος = Άρης = Aries Point /Kronos = ASC/Άρης

9-SARC Kronos = Δίας/Vulcanus = Σελήνη /Zeus = Ερμής /Ποσειδώνας = Πλούτωνας / Zeus = Ουρανός / Hades

10-SARC Cupido = ASC/Poseidon = Ήλιος /Αφροδίτη = MC = Άρης/ Poseidon

11-SARC Άρης = Αφροδίτη = Cupido/Kronos = Ουρανός /Zeus =Aries Point / Vulcanus= Ήλιος/Ποσειδώνας = Kronos

Β-Transit to SARC (διελαύνοντες με προοδευμένους)

1-Η εξαπάτηση μιας επανάστασης. Απώλεια χρημάτων μέσω τρίτων. H ευτυχία περνά μέσα από την εκμετάλλευση των ευκαιριών άλλων ανθρώπων. Οι προθέσεις δεν φτάνουν. Αναίρεση κάποιων υποσχέσεων. Κοιμητήρια, κηδείες.

2-Αυξανόμενη ανησυχία. Ενίσχυση των στρατιωτικών μονάδων. Πίεση για αύξηση της αποδοτικότητας. Μετασχηματισμοί και αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. Κάποια ζητήματα βγαίνουν στην επιφάνεια.

3-Προσπάθειες μιας συνεργασίας με σκοπό την ανέλιξη και την δημιουργία. Μια «περίεργη» ερωτική ιστορία κάνει την εμφάνιση της. Ένα δυσάρεστο συμβάν από τροχαία ή πυρκαγιά. Η επανάσταση ΤΩΡΑ αρχίζει. Έλεγχος μηχανημάτων. Οι σκέψεις για την δυσκολία ενός εγχειρήματος δημιουργούν προβλήματα.

4-Ο προϊστάμενος ή η κυβέρνηση που απαιτούν το αδύνατο πράγμα. Έλλειψη ρεαλισμού. Η μεγάλη κακοτυχία, μεγάλες κακές πράξεις (σε ορισμένες περιπτώσεις δεν αποκλείεται και απώλεια ενός κυβερνητικού στελέχους). Στρατιωτικός. Στρατιώτες. Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Β-Οι εξισώσεις:

1-Transit Ποσειδώνας = Ουρανός /Ποσειδώνας = ASC /Δίας = Άρης/Δίας = Aries Point

2-Transit Πλούτωνας = Cupido/Zeus = Ήλιος /Zeus = Βόρειος Δεσμός /Poseidon = Αφροδίτη/Vulcanus = Δίας /Ποσειδώνας

3-Transit Zeus = Βόρειος Δεσμός /Άρης = Ουρανός/Ποσειδώνας = MC/Vulcanus = Ερμής /Admetos

4-Transit Kronos = Πλούτωνας /Zeus = Ουρανός /Hades = Σελήνη/Zeus = Kronos /Vulcanus

Γ-Transit to Natal (διελαύνοντες προς γενέθλιους)

1-Ένα προμήνυμα απώλειας. Αναμένοντας μια τύχη η οποία δεν έρχεται. Παραίτηση, μυστικό μέσα στην σχέση.

2-Αντιθρησκευτικός. Απέχθεια και αντιπάθεια μιας ιδιαίτερης θρησκείας ή μιας φιλοσοφίας της ζωής. Επαφές που είναι ψυχαναγκαστικές. Συσσώρευση προβλημάτων και εξαναγκασμός. Ασθένεια, χωρισμός ή διακοπή της εργασίας για μια εκτεταμένη χρονική περίοδο. Η έναρξη μιας δυσάρεστης και μακροχρόνιας περιόδου. Σοβαρές και βαθιές συζητήσεις. Μια απρόσμενη καταστροφή. Η μη προώθηση ενός αιτήματος.

Δυσκολίες ή πρόβλημα με τα θέματα κατοικίας. Ταπεινωμένος και έχοντας υποστεί ζημίες από τις υπηρεσίες του κράτους. Το κράτος μετά δυσκολίας χορηγεί μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Μια εταιρία ή ένας ηγέτης που καταστρέφεται από την κακοτυχία. Καταστροφή στην κυβέρνηση (μετά τις 13/10)

Γ-Οι εξισώσεις:

1-Transit Ποσειδώνας = MC /Δίας = Αφροδίτη /Ουρανό = Σελήνη /Ποσειδώνας

2-Transit Admetos = Αφροδίτη /Poseidon = Βόρειος Δεσμός / Admetos = ASC/Κρόνος = Άρης /Κρόνος = ASC/Ερμής = Aries Point /Ουρανός

3-Transit Hades = Ποσειδώνας / Cupido = Άρης /Admetos = Aries point /Αφροδίτη = Ποσειδώνας /Kronos = Ουρανός = MC/Hades

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved