Τα ερωτικά highlights του Δεκεμβρίου

Τα ερωτικά παιχνίδια των πλανητών που επηρεάζουν το ζώδιό σου τον Δεκέμβριο.

Τα ερωτικά highlights του Δεκεμβρίου

Φτάσαμε στα μισά του τελευταίου μήνα του 2018 και πάμε να δούμε τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την εκπνοή του!

Στα θετικά και σημαντικά νέα, αναφέρω την απόφαση του Ερμή να γυρίσει ορθόδρομος στις 7 του μήνα! Πάει, τελείωσε ο συναγερμός κι από ότι φαίνεται ο υπόλοιπος μήνας θα κυλήσει αρκετά ήρεμα κι αρκετά χαρούμενα!

Κριάρια, Λέοντες, Τοξότες, αλλά και Δίδυμοι, θα περάσετε υπέροχα το υπόλοιπο του μήνα, με αρκετές ευκαιρίες για ωραιότατες γνωριμίες, που έχουν όλα τα φόντα να εξελιχθούν σε υπέροχες σχέσεις! Οι Δίδυμοι, θα ευνοηθείτε στα ερωτικά και τα συντροφικά σας, καλύτερα από όλους, αλλά οι Κριοί θα μπορέσετε επιτέλους, να δοκιμάστε τα όρια σας στην σχέση σας, αλλά και στην γκάμα των προσώπων που θα σας κάνουν… «κούκου!». Λιοντάρια μου αγαπημένα, πάρτι θα κάνετε κι όλα δείχνουν πως το ερωτικό παιχνίδι και το σεξάκι, θα σας ανεβάσουν την διάθεση, μιας και θα έχετε πολλά τυχερά! Τοξότες μου, όλο τον μήνα, θα κάνετε παιχνίδι στο ουράνιο στερέωμα και με τον Δία αγκαλιά, δεν βλέπω να σας σταματάει τίποτα και κανένας, από το να επιτύχετε όποιους στόχους βάλετε, σε οποιοδήποτε επίπεδο της ζωής σας!

Καρκίνοι, Ιχθύς, Σκορπιοί, με την Αφροδίτη στον τελευταίο (Σκορπιό) και τον Άρη στον προτελευταίο (Ιχθύ), θα διανύσετε το υπόλοιπο του μήνα, με το χαμόγελο της ικανοποίησης στα χείλη σας. Κυριολεκτικά και μεταφορικά, δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερες συνθήκες για να κάνετε πολύ, μα πολύ παιχνίδι, να γοητεύσετε, να γοητευτείτε, αλλά κυρίως, να απολαύσετε ερωτικό αλισβερίσι!

Μια από τα ίδια ισχύουν για τους Ταύρους και τους Παρθένους! Μην ντρέπεστε, στον χορό του σεξ, του πάθους και του λάθους, θα κληθείτε κι εσείς να συμμετέχετε και μάλιστα οι Παρθένοι, θα έχετε γερές τάσης… διεκδίκησης! Σας εύχομαι ολόψυχα, καλό κυνήγι! Οι Ταύροι, στο σεξ και τις απολαύσεις μετά συνοδείας της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα είσαστε και πραγματικά χαίρομαι για εσάς!

Ζυγοί μου όμορφοι, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να βιώσετε έρωτα κεραυνοβόλο, ενώ παράλληλα, με το που θα περάσει στις 22 ο Ήλιος στον Αιγόκερω, θα στρώσουν κάποια οικογενειακά θέματα που σας ταλανίζουν καιρό τώρα.

Υδροχοάκια μου σούπερ, ο Τοξότης που θα είναι και μπόλικος στον ουρανό, σας εγγυάται πολλές και καλές γνωριμίες. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δεχτείτε να… βγείτε και να πείτε πολλά «ναι» σε ραντεβού, προτάσεις για εξόδους, από όπου κι αν προέρχονται! Εκεί κάπου, κρύβεται κι ένα πρόσωπο-διαμάντι για εσάς!

Η Πανσέληνος θα γίνει στις 22 στον υπέροχο και τρυφερό, Καρκίνο! Όλα τα ζώδια χαμογελάστε, αυτή η Πανσέληνος, σας πάει πολύ, σε όλους, ανεξαιρέτως! Οκ, Καρκίνοι κι Αιγόκεροι, μπορεί να έχετε ένα μικρό προβάδισμα, να απολαμβάνετε άμεσα τα δώρα της, αλλά κι όλα τα υπόλοιπα ζώδια, θα αισθανθούν όμορφα, σαν να ολοκληρώνεται ένας κύκλος στην ζωή τους και να πρέπει να κάνουν έναν χαλαρό απολογισμό.

Εύχομαι να έχετε καλές γιορτές και να τις περάσετε όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε!

Καλά Χριστούγεννα!

Διαβάστε επίσης:

Tarot Facts Δεκεμβρίου: Η αποκαλυπτική κάρτα του μήνα για το ζώδιό σου

Προβλέψεις για τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Ερωτικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018: Όλα όσα θα συμβούν στα αισθηματικά των ζωδίων

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved