Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Δεκεμβρίου

Ο Δεκέμβριος του 2018 είναι ο συμπαντικός μήνας 5

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Δεκεμβρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Δεκέμβριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 5, κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο, κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 15η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησής σου (15) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (5), 15+5=20. Κατόπιν, πρόσθεσε τους αριθμούς 2+0=2. Το 2 είναι ο προσωπικός σου μήνας για το Δεκέμβριο.

Για το μήνα Δεκέμβριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Αυτόν τον μήνα, ένας αέρας ανανέωσης σε ξεκουνά από τη ρουτίνα και σε καλεί να αφήσεις τον τετριμμένο τρόπο ζωής σου. Αποφάσισε τι θέλεις να κάνεις χωρίς αψυχολόγητες βιασύνες.

Επαγγελματικά: Ό,τι δεν μπορεί να συνεχιστεί ή να εξελιχθεί, κλείνει μερικώς ή ολικώς τον κύκλο του. Χωρίς χρονοτριβή και μεμψιμοιρίες, άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

Οικονομικά: Ξέχασε τις εύκολες λύσεις απόκτησης χρημάτων.

Αισθηματικά: Η υπερβολική ευθιξία και πάσης φύσεως εγωισμοί δημιουργούν αδικαιολόγητες συμπεριφορές. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ένταση και το πάθος μπορεί να σε απογειώσουν, αλλά δεν είναι αυτό που θέλεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτόν τον μήνα, η ανασφάλεια και η απουσία προοπτικής ταράζουν το νευρικό σου σύστημα, αλλά την ίδια στιγμή κάτι συμβαίνει και σου δίνει μια ευκαιρία να αντιστρέψεις τα δεδομένα.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σου χώρο, η γνώση, η εμπειρία και ο σωστός υπολογισμός σε συγκρατούν από παρορμητικές κινήσεις. Αξιολόγησε και τα θετικά που υπάρχουν.

Οικονομικά: Επίσπευσε το ξεμπέρδεμα των εκκρεμοτήτων που έχεις με το δημόσιο.

Αισθηματικά: Σκέψου, όχι μόνο τι ζητάς εσύ από το/τη σύντροφό σου, αλλά κι αν αυτά που του προσφέρεις είναι όσα επιθυμεί. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια ουτοπική γνωριμία σε βγάζει από τα νερά σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αυτόν τον μήνα, μετακινήσεις, ταξίδια, δουλειές μέσω διαδικτύου, σπουδές και σεμινάρια, ενασχόληση με νέες μεθόδους και πρακτικές θα προχωρήσουν ικανοποιητικά στο μεγαλύτερο ποσοστό τους.

Επαγγελματικά: Η απόκτηση μιας νέας δεξιότητας θα επηρεάσει προς το καλύτερο τα επαγγελματικά σου σχέδια σου ή θα στηρίξει την προσπάθειά σου να ανέβεις ιεραρχικά στην υπάρχουσα δουλειά σου.

Οικονομικά: Απόφυγε τις σκέψεις απόκρυψης και τις οικονομικές αλχημείες.

Αισθηματικά: Η ανεξαρτησία και η ελευθερία που χρειάζεσαι μέσα στη σχέση σου δεν είναι ό,τι το καλύτερο για το έτερον σου ήμισυ. Αν είσαι μόνος/η, δύσκολα θα διαπραγματευτείς την ελευθερία σου.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Αυτός ο μήνας έρχεται να επιβραβεύσει τη συνέπεια και το πρόγραμμα. Είναι μάλλον ουδέτερος με αυξομειώσεις εύνοιας. Να έχεις στο νου σου ότι δεν ευνοεί καινούργια ανοίγματα.

Επαγγελματικά: Ο κόσμος, όπως τον ήξερες, αλλάζει και θα χρειαστεί να επανεξετάσεις τις επαγγελματικές σου προτεραιότητές σου για να μην μείνεις έξω από ένα τραίνο που ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι.

Οικονομικά: Έξοδα, οικογενειακές υποχρεώσεις και φορολογία εξανεμίζουν τα έσοδά σου.

Αισθηματικά: Ξεκόλλησε από πάγιες αντιλήψεις που σε περιορίζουν για να ζήσεις μια πιο ικανοποιητική καθημερινότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρέπει να πετάξεις πρώτα το παλιό για να κάνεις χώρο να έρθει το καινούργιο.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Ο Δεκέμβριος θα φέρει κοντά σου νέα πρόσωπα, ενδιαφέροντα και πρωτοποριακές ιδέες. Θα ξεβολέψει τα άτομα που ζουν δίπλα σου, καθώς γυρίζεις την πλάτη σου στην πεπατημένη οδό.

Επαγγελματικά: Θα χρειαστεί να κάνεις κάποια επαγγελματικά ταξίδια ή πιο μακρινές μετακινήσεις. Αν ψάχνεις για εργασία, έχεις δυνατότητες ευρέσεως. Καθόλου απαγορευτικό και το εξωτερικό.

Οικονομικά: Η τάση σου να ενδίδεις σε καταναλωτικούς πειρασμούς έχει επιπτώσεις στον προϋπολογισμό σου.

Αισθηματικά: Η φιλοσοφία σου απέναντι στην ερωτική σχέση σου αλλάζει. Αν είσαι μόνος/η, προσπάθησε να μη γίνεσαι κυνικός/η, απέναντι σε καταστάσεις με συναισθηματικό φορτίο.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αυτόν τον μήνα, επικεντρώσου σε όσα θέλεις να αλλάξεις και κάνε προσεκτικά βήματα για να πετύχεις σχέδια που θα έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Πρόσεξε τα ρίσκα που δεν χρειάζεται να πάρεις.

Επαγγελματικά: Αν θεωρείς ότι τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε ένα σημείο καμπής πρέπει να ανακαλύψεις νέα ταλέντα και κλίσεις και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου.

Οικονομικά: Μια μικρή αποταμίευση θα σε ξελασπώσει από ένα απρόοπτο έξοδο.

Αισθηματικά: Λιγότερες απαιτήσεις και καλύτερη συμπεριφορά δημιουργούν ένα χαρούμενο κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η, τα όρια μεταξύ αυθορμητισμού και αφέλειας σε προβληματίζουν.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτόν τον μήνα, αντιλαμβάνεσαι πως ο κόσμος όπως τον ήξερες έχει αλλάξει και αν θέλεις να εναρμονιστείς με τις καινούργιες ενέργειες και να μπεις σε ένα νέο μοτίβο, απαιτείται με διαφορετική ματιά.

Επαγγελματικά: Το σκόρπισμά σου σε πολλά διαφορετικά πράγματα είναι αιτία του ανικανοποίητου που σε διακατέχει. Μήπως είναι καιρός να αποφασίσεις που θέλεις να εστιάσεις;

Οικονομικά: Τα τυχερά παιχνίδια δε θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδά σου.

Αισθηματικά: Για να αποκατασταθεί η παγωμάρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας χρειάζεται χρόνο. Αν βαρέθηκες να είσαι μόνος/η, κράτησε μια διαφορετική στάση απέναντι σε νέα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτόν τον μήνα, οι γερές βάσεις είναι το κλειδί για να επιτευχθούν οι επιθυμίες σου και να ισορροπήσεις τη ζωή σου. Ένα ξεκαθάρισμα θα συμβάλλει πολύ στην μετέπειτα εξέλιξή σου.

Επαγγελματικά: Οι υποχρεωτικές αλλαγές και η απότομη προσγείωση που ζεις στον επαγγελματικό σου χώρο σε κάνουν να αναρωτιέσαι πώς θα ήταν τα πράγματα, αν είχες υιοθετήσει μια άλλη συμπεριφορά.

Οικονομικά: Η πειθαρχία που δείχνεις στο οικονομικό σου πλάνο είναι αξιέπαινη.

Αισθηματικά: Τα πράγματα περιπλέκονται, αν άλλα διατυμπανίζεις και άλλα πράττεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, επενδύεις σε μια σχέση που σας συνδέουν κοινές επαγγελματικές προσπάθειες.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Αυτόν τον μήνα, οι γρήγοροι ρυθμοί σε οδηγούν σε νέες εμπειρίες. Πολλές οι προκλήσεις στα συναισθηματικά σου και στις σχέσεις με τους γύρω σου θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα διαφορετικά.

Επαγγελματικά: Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια επαγγελματική αλλαγή, αποφάσισε σύμφωνα με τις ανάγκες σου και άφησε στην άκρη τις γνώμες τρίτων. Επένδυσε στις δημιουργικές ιδέες σου.

Οικονομικά: Οι λύσεις της τελευταίας στιγμής που βρίσκεις τελικά αποδίδουν.

Αισθηματικά: Νοιώθεις ότι έχει χαθεί η σεξουαλική μαγεία που υπήρχε στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, ψάχνεις την καλύτερη εκδοχή ενός ερωτικού συντρόφου και δεν το διαπραγματεύεσαι.

Διάβασε επίσης:

Μηνιαίες προβλέψεις από 22/11 έως 21/12 - Ο μήνας του Τοξότη

Πανσέληνος στους Διδύμους: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Τα 4 πιο ματαιόδοξα ζώδια του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved