Δεκέμβριος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Δεκέμβριο;

Δεκέμβριος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιό σου για αυτόν τον μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Από 1η έως και 31η Δεκεμβρίου

Θα έχεις μια έντονη διάθεση απομόνωσης κι ενδεχομένως να πέφτεις ορισμένες φορές σε νιρβάνα. Η ονειροπόληση, αλλά και η αυτοθυσία ή αυτολύπηση θα είναι συναισθήματα που θα σε διακατέχουν τις περισσότερες φορές, γι’ αυτό χρειάζεται να βγάλεις τα συναισθήματά σου προς τα έξω, χωρίς όμως να να χάσεις ένα κομμάτι σου.

Από 1η έως και 31η Δεκεμβρίου

Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα πιέζεσαι για να φτάσεις στον στόχο σου. Θα δοκιμάσεις να περιορίσεις τις παρορμητικές κινήσεις σου και θα έχεις τις δύσκολες στιγμές σου. Τουλάχιστον όμως με αυτόν τον τρόπο θα ανέβεις ένα σκαλί πιο ψηλά στο βάθρο των επαγγελματικών σου φιλοδοξιών.

Από 1η έως και 31 Δεκεμβρίου

Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και αρχές του δευτέρου, θα έχεις μια ιδιαίτερη τύχη, η οποία μπορεί να έρθει από το εξωτερικό ή από δουλειές σχετικές ξενοδοχεία, τουρισμό, ανώτερες σπουδές.. και άλλες συναφείς απασχολήσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα ανοίξει μια καινούργια πόρτα η οποία θα σου δώσει ευκαιρίες εκμετάλλευσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Από 1η έως και τις 12 Δεκεμβρίου

Ο Ερμής ανάδρομος μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου και στον άξονά σου, στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σε γυρίσει για λίγο στο παρελθόν, με στόχο την εξισορρόπηση πολλών αρνητικών καταστάσεων, αλλά τουλάχιστον θα δεις τι πρέπει ακριβώς να κάνεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα επηρεαστείς περισσότερο.

Από 3 έως και 31 Δεκεμβρίου

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, στον άξονά σου, θα σου φέρει αρκετή τύχη σε σχέση με τα άτομα που έρχεσαι σε στενή επαφή, όπως τους συνεργάτες ή τον/τη σύντροφό σου, ενώ θα σου δώσει ευκαιρίες να κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις τα πάνω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από 1η έως και 31η Δεκεμβρίου

Ο Δίας στον Τοξότη και στον άξονά σου θα δώσει μια μεγάλη ώθηση στη ζωή σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και αρχές του δευτέρου. Η τύχη και οι ευκαιρίες που θα έχεις μέσα από νέες συνεργασίες και επαφές θα είναι η ανταμοιβή σου για όσα έχεις περάσει μέχρι τώρα.

7 Δεκεμβρίου

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον άξονά σου θα φέρει αλλαγές και νέα ξεκινήματα όσο αφορά στις συνεργασίες σου, αλλά και τις στενές σου σχέσεις.

Από 7 έως και 31 Δεκεμβρίου

Ο Ερμής στον Τοξότη και στον άξονά σου έχει γυρίσει πλέον ορθόδρομος και αυτό θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις σου με τους γύρω σου, αλλά και με τους στενούς σου συνεργάτες. Να προσέξεις μόνο τα πολλά ανοίγματα και τις υπερεκτιμήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από 1η έως 31 Δεκεμβρίου

Ο Κρόνος που είναι στον άξονά σου, στον Αιγόκερω, θα σε φέρει σε επαφή κυρίως με άτομα που έχουν εξουσία ή είναι ηλικιωμένα που θα σε βοηθήσουν να ωριμάσεις σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Γενικά, θα πρέπει να επιδείξεις εμπιστοσύνη και υπομονή.

22 Δεκεμβρίου

Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου θα σου δώσει μια δυναμική σε ό,τι αφορά το κοινωνικό ή οικογενειακό σου έργο. Γενικά θα, επηρεαστείς περισσότερο εσύ που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Θα αποκτήσεις πάντως με σφαιρική άποψη για κάποια ζητήματα που σε απασχολούν.

ΛΕΩΝ

Από 1η έως και 31 Δεκεμβρίου

Βρίσκεσαι σε μια ιδιαίτερα δημιουργική φάση και κυρίως τυχερή γι’ αυτό μπορείς να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο και πολύ δυναμικό. Αυτό σίγουρα θα σε βγάλει από την αφάνεια και τα αδιέξοδα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και αρχές του δευτέρου.

7 Δεκεμβρίου

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Τοξότη θα ενισχύσει περισσότερο την θέλησή σου για να φτάσεις στον στόχο σου και θα σου δώσει πνεύμα περιπετειώδες, αλλά και ιδιαίτερα δημιουργικό. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα σου βγουν πιο έντονα αυτά τα στοιχεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από 1η έως και τις 31 Δεκεμβρίου

Ο Άρης στους Ιχθύς, στον άξονά σου, θα σου δώσει μια καινούργια οπτική ως προς τις πολύ στενές σου σχέσεις και κυρίως θα νιώσεις ότι πρέπει να κάνεις πράγματα μαζί με άλλα άτομα. Σίγουρα οι συνεργασίες σου δε θα είναι τυπικές, αφού θα αναζητάς και τη συναισθηματική κάλυψη μαζί με όλα τα υπόλοιπα. Ανεξάρτητα από το οτιδήποτε, χρειάζεσαι να κρατήσεις κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου αναλλοίωτα για να έχεις θετικά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Από 1η έως και τις 31 Δεκεμβρίου

Ο Ουρανός στον Κριό και στον άξονά σου θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να διαλύσεις κάποιες καταστάσεις που δεν είναι πλέον εποικοδομητικές, ούτε σου προσφέρουν αυτά που θέλεις. Γι’ αυτό μπορεί να σπάσεις κάποια δεσμά και να απελευθερωθείς, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου.

Από 1η Δεκεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου

Θα πάρεις καινούργια γνώση, η οποία θα σου δημιουργήσει εμπιστοσύνη στο κομμάτι της επικοινωνίας και των επαφών. Ταξίδια και γενικά καινούργιες εμπειρίες θα εμπλουτίσουν τη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 1η έως και 12 Δεκεμβρίου

Ο Ερμής στον Σκορπιό ανάδρομος στην αρχή και μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου θα δώσει σε σένα, που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, έναν ιδιαίτερο τρόπο σκέψης και επικοινωνίας που θα σε συνδέει με το άμεσο παρελθόν σου. Πιθανόν να μην ανοίξεις τελείως τα χαρτιά σου, αλλά από τις 7 που θα είναι ορθόδρομος, θα είσαι πιο δεκτικός/η σε ιδέες και ενέργειες, που αφορούν στα οικονομικά κυρίως θέματα.

Από τις 3 έως και τις 31 Δεκεμβρίου

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα φέρει μια ισορροπία στον προσωπικό σου χώρο. Ο μαγνητισμός και η έλξη θα είναι τα δώρα που θα σου φέρει, ώστε να ξεπεράσεις δυσκολίες και να καταφέρεις πολλά σε όλα τα επίπεδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 1η έως και τις 21 Δεκεμβρίου

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα σε αναζωογονήσει και θα σε τροφοδοτήσει με ενέργεια για να κάνεις πολλά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Από 1η Δεκεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου

Ο Δίας στο ζώδιό σου προσφέρει αισιοδοξία, ευδιαθεσία, καλοτυχία και εύνοια σε ανοίγματα που θέλεις να κάνεις.

7 Δεκεμβρίου

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου και επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα και αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, ενώ θα πετάξεις αυτά που δεν χρειάζεσαι για να κρατήσεις τελικά ό,τι θεωρείς απαραίτητο και έχει αποκτηθεί με γνώση και εμπειρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22 Δεκεμβρίου

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 22 του μηνός, στον άξονά σου, τον Καρκίνο, θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Ίσως έχεις μια συναισθηματική αναστάτωση που όμως θα σε αναγκάσει να δεις μια πιο ευαίσθητη πλευρά σου. Όλα φυσικά θα γίνουν για το καλό σου. Η οικογένεια θα είναι το κύριο μέλημά σου.

Από 22 Δεκεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα σου δώσει δύναμη, θα σε αναζωογονήσει και θα έχεις την άνεση να διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις σου συνειδητά και ώριμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 1η έως 31η Δεκεμβρίου

Θα αποκτήσεις νέες φιλίες και γνώσεις σε διάφορους τομείς. Αν αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, θα εξελιχθείς με ένα πολύ ιδιαίτερο και δυναμικό τρόπο. Θα έχεις στήριξη από άτομα, τα οποία σε εμπιστεύονται και νοιάζονται το καλό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Από 1η έως και τις 31 Δεκεμβρίου

Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου δώσει μεγάλη διάθεση για δράση και θα σε κάνει πιο μαχητικό/η, ως προς το να διαφυλάξεις τον εαυτό σου αλλά και στο να εκφράσεις τις αντιλήψεις και απόψεις σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved