Τα ερωτικά highlights του Νοεμβρίου

Τα ερωτικά παιχνίδια των πλανητών που επηρεάζουν το ζώδιό σου το Νοέμβριο

Τα ερωτικά highlights του Νοεμβρίου

Φτάσαμε στα μισά του μήνα κι έχουμε ακόμα μπροστά μας, άλλο τόσο! Πόσο θα αλλάξει το πλανητικό σκηνικό και τι να περιμένουμε;

Για αρχή, θα σας σερβίρω τα καλά νέα! Στις 16 του μήνα, η Αφροδιτούλα η ανάδρομη στον Ζυγό που δεν μας επέτρεπε να ερωτευτούμε με την ησυχία μας, ισιώνει κι έρχεται στα συγκαλά της! Κάτω από νορμάλ συνθήκες, Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι κι Υδροχόοι, θα κάνατε πάρτι, βλέποντας τις μετοχές σας να ανεβαίνουν, τις ευκαιρίες για καλό φλερτάκι και παιχνίδι ερωτικό να αυξάνονται και τη διάθεσή σας να φτιάχνει σημαντικά.

Οι συνθήκες, όμως, δεν είναι νορμάλ! Λες και το Σύμπαν θέλει να σκάσει από τα γέλια, φτιάχνοντας η Αφροδίτη στον Ζυγό, χαλάει ο Ερμής στον Τοξότη! Το εννοώ, χαλάει: Γίνεται ανάδρομος και σπάει νεύρα!

Τοξότες, Δίδυμοι, Ιχθύς και Παρθένοι κρατηθείτε γερά στις θέσεις σας και κατά προτίμηση, μην ανοίξετε τα χαρτιά σας ή τα πανιά σας, για άλλες αγάπες. Καλύτερα κρατήστε ό,τι αισθάνεστε για τον εαυτό σας και μην ενδώσετε στις εικόνες που θα βλέπετε ή στα λογάκια που θα ακούσετε!

Ο Άρης, στις 17, περνάει από τον Υδροχόο στους Ιχθύς, αλλά καλά μου Καρκινάκια, Παρθενάκια, Σκορπινάκια και Ψαράκια, με τον Ερμή ανάδρομο, πολύ φοβάμαι ότι δε θα εισπράξετε τα καλούδια που επιθυμείτε. Οι Παρθένοι, πάντως, μια χαρά θα συνδυάσετε νευράκια και πολύ υψηλή λίμπιντο! Μπράβο σας!

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες θα νιώσετε, προς τα τέλη του μήνα, να αλλάζει η διάθεσή σας προς το καλύτερο και αν δεν είχαμε τον ανάδρομο Ερμή, θα μπορούσατε να σχεδιάσετε τα πράγματα, όπως εσείς θα θέλατε. Όμως, τα σχέδια ΠΡΕΠΕΙ να τα κάνετε, απλά μην τα υλοποιήσετε ακόμα.

Η Πανσέληνος στους Διδύμους, στις 23 του μήνα, φορτίζει θετικά τους Διδύμους, τους Ζυγούς, τους Υδροχόους, αλλά και τους Τοξότες. Θετικό πρόσημο, όμως, θα έχουν και οι Κριοί και οι Λέοντες! Μια ζωντάνια, μια τάση τα πράγματα να κινούνται πιο γρήγορα, αλλά και πιο εύκολα (!), θα την νιώσετε και θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε στο τάκα-τάκα τις δουλειές σας. Ιχθύς και Παρθένοι, θα προσπαθήσετε να πάρετε τον έλεγχο σε θέματα οικογένειας και καριέρας… με επιτυχία! Σκορπιοί και Καρκίνοι πείτε «αλληλούια»! Έφτασε η ώρα να ξεμπερδέψετε τα συναισθήματά σας, αλλά και την… σεξουαλική σας ζωή! Καλά… να περάσετε!

Ταυράκια μου καλά, με την Πανσέληνο στις 23 στους πολυπράγμονες Διδύμους, θα αρχίσετε να κινείστε προς την σωστή κατεύθυνση όσον αφορά στα οικονομικά σας θέματα, αλλά, επίσης, θα δείτε με άλλο μάτι τη σχέση σας! Προβλέπω να κάνετε ένα – δυο βήματα πίσω σε κάποια θέματα, παραχωρώντας και λίγη… γη στο έτερο ήμισυ, έτσι ώστε να βρίσκετε την ησυχία σας!

Αιγοκεράκια μου υπέροχα, θα έχετε πολλές προσεγγίσεις από πρόσωπα που άπτονται του ευρύτερου κοινωνικού σας κύκλου (φίλος φίλου, κτλ.) και θα έχετε και πολλές προτάσεις. Με την Πανσέληνο στους Διδύμους –κανονικά- θα μπορούσατε να κάνετε μια σούπερ και πολλά υποσχόμενη γνωριμία, από τον χώρο της εργασίας σας!

Διαβάστε επίσης:

Προβλέψεις για τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Νοεμβρίου

Προβλέψεις Ταρώ Νοεμβρίου για τα 12 ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved