Τα ερωτικά highlights του Οκτωβρίου

Τα ερωτικά παιχνίδια των πλανητών που επηρεάζουν το ζώδιό σου τον Οκτώβριο.

Τα ερωτικά highlights του Οκτωβρίου

Ο μήνας συνεχίζει να κυλάει με τον Σκορπιό, τον Ζυγό και τον Υδροχόο να κάνουν ό,τι μπορούν, είτε για να φτιάξουν είτε για να ανακατέψουν τα πράγματα!

Ο Ερμής στον Σκορπιό προσπαθεί να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά μέσω των συναισθημάτων και των εκ βαθέων εξομολογήσεων, αλλά ενώ Σκορπιοί, Ταύροι, Καρκίνοι και Ιχθύες θα έπρεπε να κανονικά να χαίρεστε, η ανάδρομη Αφροδίτη έρχεται να σπείρει τους σπόρους της αμφιβολίας, πως ό,τι βλέπετε ή ακούτε, μάλλον είναι πολύ καλό για να είναι αλήθεια! Θα σας έλεγα να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, αλλά, στην προκειμένη περίπτωση, θα αρκεστώ να σας συμβουλέψω να μείνετε ακίνητοι!

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες, με τον Άρη στον Υδροχόο, δυσκολεύεστε να συγκρατήσετε τον θυμό σας, ενώ, παράλληλα, σαμποτάρετε τον ίδιο σας τον εαυτό, βγάζοντας προς τα έξω μια εικόνα που δε σας αντιπροσωπεύει. Είναι αλήθεια ότι ο Άρης, σε συνδυασμό με την ανάδρομη Αφροδίτη, σας στριμώχνει αρκετά, με τους Λέοντες να δίνετε ρεσιτάλ, αφού ναι μεν βγαίνετε πιο σέξι κι επιθετικοί προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά δυστυχώς μάλλον δε θα πάνε τα πράγματα όπως τα είχατε στο μυαλό σας. Μπορεί μάλιστα και να απογοητευτείτε.

Ζυγοί, Δίδυμοι κι Υδροχόοι είστε σκανδαλωδώς ευνοημένοι, αφού η παρουσία του Ήλιου στον Ζυγό (μέχρι τις 23) και του Άρη στον Υδροχόο σας δίνει ευκαιρίες να γοητεύσετε πρόσωπα και να διεκδικήσετε διάφορα (ή να διορθώσετε κακώς κείμενα)! Καθόλου άσχημα! Θα σας έλεγα να αφεθείτε εντελώς στην καλή σας τύχη, αλλά αφού η Αφροδίτη επιμένει να είναι ανάδρομη, κρατήστε τις προσδοκίες σας σε ρεαλιστικά επίπεδα κι απλά απολαύστε την ιλαρότητα και το κέφι που θα σας χαρίσει ο Ήλιος στον Ζυγό!

Κριαράκια μου, βρίσκεστε σε φόρμα και συγκαταλέγεστε κι εσείς στους τυχερούς του μήνα! Ο Ζυγός, αλλά κι ο Σκορπιός σας πριμοδοτούν με επιτυχίες στον ερωτικό, αλλά και τον σεξουαλικό τομέα! Απλά, μια μικρή συμβουλή θα σας δώσω: απολαύστε το σεξάκι, αλλά μην πάτε να βγάλετε σχέση μέσα από αυτό. Το πρόσωπο, που ενδεχομένως σας έχει γοητεύσει, δε θα είναι ακριβώς όπως δείχνει!

Οι Τοξότες θα έχετε ανεβασμένη τη διάθεσή σας, αλλά παράλληλα, θα έχετε μπει σε ένα τριπάκι ατελείωτων σκέψεων. Αν σας πιάσουν τίποτα ψυχολογικά, ξορκίστε τα γρήγορα-γρήγορα διότι δουλειά της ανάδρομης Αφροδίτης θα είναι. Α! Και να μην το ξεχάσω: να φυλάξετε τη σχέση σας από τρίτα άτομα που την επιβουλεύονται!

Με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 24, Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι θα αναστενάξετε με ανακούφιση! Είναι ένα τέλειο φεγγάρι που θα σας φέρει πληρότητα και ικανοποίηση σε πολλά επίπεδα. Οι Ταύροι, θα ανακουφιστείτε, θα λάμψετε, θα γοητεύσετε, θα έχετε και τα τυχερά σας. Οι Αιγόκεροι, σε συνδυασμό με τις επιρροές του Άρη στον Υδροχόο και της ανάδρομης Αφροδίτης στον Σκορπιό, θα νιώσετε κάπως μπερδεμένοι/ες: από την μια θα έχετε χρυσές ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες κι από την άλλη κάπου θα σκαλώνετε και δε θα προχωράει το θέμα όπως θα θέλατε. Παρ’ όλα αυτά, θα σας ανεβάσει και ψυχολογικά και τις… ερωτικές μετοχές σας!

Διαβάστε επίσης:

Tarot Facts Οκτωβρίου: Η αποκαλυπτική κάρτα του μήνα για το ζώδιό σου

Θέλεις να κάνεις δικό σου τον Ταύρο; Σου δείχνουμε τον τρόπο!

Ερωτεύτηκα άντρα Υδροχόο! Τι να περιμένω, ω Σύμπαν;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved