Οκτώβριος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Οκτώβριο;

Οκτώβριος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Οκτώβριος 2018

Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιό σου για αυτόν τον μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Από 1 έως 22 Οκτωβρίου

Ο Ήλιος στον Ζυγό θα σου δώσει μια καινούργια προοπτική κυρίως στις συνεργασίες, αλλά σε κάνει και πιο επικοινωνιακό/η, κάτι που είναι απαραίτητο για να μπεις μέσα σε ένα σύστημα που πιθανόν να είσαι απέξω.

Από 1 έως 9 Οκτωβρίου

Ο Ερμής στον Ζυγό σε οδηγεί σε άλλη διάσταση γιατί σου ανοίγει την πόρτα της επικοινωνίας με πολλά άτομα και αυτό σίγουρα θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Οπότε να είσαι έτοιμος/η για καινούργιες συμφωνίες.

9 Οκτωβρίου

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, στον άξονά σου, σε επηρεάζει και εκ των πραγμάτων θα ακολουθήσεις τον δρόμο του συμβιβασμού , της συνεργασίας και της συντροφικότητας. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα δώσεις γη και ύδωρ για να κάνεις μια συγκεκριμένη συνεργασία, την οποία συζητούσες εδώ και καιρό. Σίγουρα θα δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική πλευρά.

Από 22 έως 24 Οκτωβρίου

Θα λειτουργήσεις δυναμικά και αυτό θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση. Πιθανόν να αναλάβεις κάτι που θα είναι η ευκαιρία να αναδείξεις τα προσόντα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, στον άξονά σου, φέρνει ανατροπές γιατί με κάποιο τρόπο σε συνδέει με το παρελθόν, κατά το οποίο ίσως είχες κάνει και συμβιβασμούς που τώρα μπορεί να σου φαίνονται άκυροι. Επίσης, η ισορροπία στον γάμο σου ή σε μια σχέση θα επηρεαστεί κυρίως από το οικονομικό πάρε-δώσε. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα επενδύσεις πάνω σε μια συγκεκριμένη σχέση γιατί θα δεις και άλλα οφέλη.

Από 11 έως 31 Οκτωβρίου

Ο Ερμής θα αφήσει το στίγμα του στον άξονά σου και επειδή είναι και στον Σκορπιό, θα σου δώσει τις ευκαιρίες να ανακινήσεις θέματα έρευνας σε βάθος, αλλά και στενής συνεργασίας και επικοινωνίας.

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Ο Δίας στον άξονά σου αυξάνει τις προσδοκίες σου σε επίπεδο γνωριμιών και επαφών. Θα μπεις σε καινούργιους ρυθμούς και θα είναι τόσοι δυναμικοί που θα νιώσεις ότι η ζωή σου μπορεί να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Η αλήθεια είναι ότι η επιρροή θα είναι μεγαλύτερη σε σένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο γιατί θα ανοίξουν πόρτες από συνεργασίες και εποικοδομητικές σχέσεις.

24 Οκτωβρίου

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 24 του μηνός στο ζώδιό σου θα είναι αρκετά έντονη γιατί θα συνοδεύεται από ανατροπές στο κάθε τι που θεωρούσες σταθερό και εξασφαλισμένο. Δεν σημαίνει ότι θα χάσεις την ασφάλεια σου, αλλά με κάποιο τρόπο θα δεις ότι μπορείς να λειτουργήσεις και μέσα σε ένα άλλο σχήμα, πιο ανεξάρτητο ή διαφορετικό. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, η επιρροή θα είναι άμεση και δυναμική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από 1 έως 23 Οκτωβρίου

Η ερωτική σου διάθεση θα βγει στην επιφάνεια γιατί η επικοινωνία θα είναι πολύ εύκολη και θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά και συγχρόνως να βάλεις μια καινούργια, δημιουργική πινελιά στη ζωή σου. Ακόμα, μια νέα επαγγελματική δράση που θα συνοδεύεται με πολύ κόσμο και επικοινωνία θα σου δώσει μεγάλη ώθηση.

Από 1 έως 10 Οκτωβρίου

Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, είναι πιθανό ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να βρεθείς μπροστά σε μια πόρτα πανεπιστημίου. Η τέχνη και τα θέματα της ομορφιάς, αλλά και της δικαιοσύνης θα σε αγγίξουν πολύ.

Από 27 έως 28 Οκτωβρίου

Θα προσπαθήσεις με μεγαλύτερη ισχύ να κατοχυρώσεις τις γνώσεις σου και να τις προσαρμόσεις στις οικονομικές σου ανάγκες. Δεν είναι εύκολο γιατί χρειάζεται εκτός από θεωρία και πρακτική εφαρμογή, κάτι που μερικές φορές κάνεις μεγάλο αγώνα για να αποκτήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, κάνεις τις τελικές διορθώσεις σε επίπεδο ορίων στη ζωή που σχετίζονται με τους άλλους. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω, στον άξονά σου, πλέον σου έχει περάσει το μήνυμα πώς θα πρέπει να διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου και με ποιο τρόπο θα έχεις τη δυνατότητα να μπεις σε μια καινούργια φάση.

Από 2 έως 3 Οκτωβρίου

Θα προσπαθήσεις να ενταχθείς στον ευρύτερο χώρο των επικοινωνιών βγαίνοντας από τα μικρά σου όρια. Το μυστικό σε ό,τι κάνεις είναι να διασταυρώνεις τις πληροφορίες που λαμβάνεις και φυσικά να παραμένεις σε επιφυλακή.

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Εσύ που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο να περιμένεις την «επιστροφή του ασώτου». Μπορεί, επίσης, να κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία που το πάθος θα είναι μεγάλο. Τα πράγματα δε θα είναι επιφανειακά, αντίθετα είναι πολύ δυναμικά και γρήγορα εξελισσόμενα.

Από 10 έως 30 Οκτωβρίου

Θα δεις μια καινούργια ευκαιρία για να επενδύσεις είτε σε επιχειρήσεις είτε σε μια νέα κατάσταση. Θα κολυμπήσεις στα βαθιά, ίσως πάρεις και κάποια ρίσκα, αλλά τελικά θα φτάσεις στην πηγή.

ΛΕΩΝ

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις μεγάλη διάθεση να διαπραγματευτείς, σε οικονομικό επίπεδο, τις υπάρχουσες προοπτικές, με στόχο να επεκταθείς ή να ανελιχθείς.

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα ζήσεις όμορφες στιγμές στο σπίτι σου, μπορεί, μάλιστα, κάποια στιγμή να νιώσεις ότι θα ήθελες να τις φυλακίσεις. Παρά την όποια κτητικότητά σου, θα βιώσεις ισορροπία και οικογενειακή θαλπωρή.

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Ο Άρης που βρίσκεται στον άξονά σου, στο ζώδιο του Υδροχόου, θα δημιουργήσει διάφορες αντιπαραθέσεις και συγχρόνως θα σου φέρνει συνέχεια στον δρόμο σου πολύ στενές και εξαρτημένες σχεδόν σχέσεις. Χρειάζεται να αναθεωρήσεις τις σκουριασμένες ιδέες σου για να μπορείς εύκολα να βγεις από το τέλμα.

Από 4 έως 5 Οκτωβρίου

Η μοναδικότητά σου θα είναι το αβαντάζ σου για να μπεις μέσα σε καταστάσεις που ίσως άλλη φορά να μην ήταν εύκολο. Γενικά, θα κάνεις τις προσωπικές σου επεκτάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στον άξονά σου, στους Ιχθύς, σου προκαλεί συνέχεια συναισθηματικές εξάρσεις, οι οποίες όμως, μερικές φορές, εκτός από την μεγάλη ευαισθησία, σου δίνουν φαντασία αλλά και τάση σε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Αν έχεις γεννηθεί στο μέσο του δεύτερου δεκαημέρου, κινδυνεύεις από ψευδαισθήσεις.

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις μια πολύ δυναμική πρόοδο είτε μέσα από ταξίδια είτε μέσα από καινούργια γνώση. Πιθανόν να ξεκινήσεις κάτι που θα σε βοηθήσει να επικοινωνείς με πολύ περισσότερο κόσμο.

ΖΥΓΟΣ

Από 1 έως 22 Οκτωβρίου

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου γενικά θα σε ευνοήσει γιατί θα έχεις μεγαλύτερη συνειδητότητα, κάτι που τελικά θα σε κάνει να νιώσεις δυνατός/η και με αυτοπεποίθηση.

Από 1 έως και 9 Οκτωβρίου

Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σου δώσει νέες ιδέες που θα είναι εύκολο να υλοποιήσεις, αν τις μοιραστείς με άλλους ή τις επικοινωνήσεις ευρέως, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

9 Οκτωβρίου

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Η ανάγκη σου να ξεκαθαρίσεις όλο το τοπίο στην προσωπική σου ζωή, σε σχέση με τους γύρω σου, θα είναι μεγάλη και θα λειτουργήσει σχεδόν λυτρωτικά. Καλλωπισμός, αρμονία , ισορροπία και γενικά μια εκλεπτυσμένη συμπεριφορά θα είναι αυτά που θα σε βγάλουν από αδιέξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Η Αφροδίτη δίνει το στίγμα της στο ζώδιό σου και επειδή θα είναι και ανάδρομη, θα σου φέρει νέες περιπέτειες, οι οποίες όμως έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερα, θα νιώσεις με ένα πολύ δυναμικό τρόπο την μαγνητική ενέργειά της. Το να γίνεις πιο θελκτικός/η θα είναι κατά κάποιο τρόπο το κίνητρο για να καλυτερεύσεις την εμφάνισή σου.

Από 10 έως 30 Οκτωβρίου

Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σου δώσει την έμπνευση, το κίνητρο, αλλά και τη διάθεση να κυνηγήσεις το κέρδος και την επικράτηση σε πολλούς χώρους. Η δυνατότητα να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα μειώνεται όμως σε περίπτωση που η σκέψη σου είναι αρνητική ή δεν ερευνήσεις σε βάθος.

24 Οκτωβρίου

Με την Πανσέληνο που γίνεται στο άξονά σου, στο ζώδιο του Ταύρου, θα φυσήξει ένας καινούργιος αέρας, φέρνοντας περιπέτειες ή ακόμα και ανατροπές. Εσύ που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα βιώσεις μια μεγάλη απελευθέρωση από πράγματα που σε κρατούν «καλουπωμένο/η».

Από 23 έως και 31 Οκτωβρίου

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα ενισχύσει τις ποιότητές σου και θα σου δώσει τη δυνατότητα να σκάψεις βαθιά μέσα σου για να ανακαλύψεις τη δύναμή σου. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα έχεις την ανάγκη να επιμεληθείς την εμφάνισή σου και να ασχοληθείς με υποθέσεις που σχετίζονται με δικαιοσύνη, οικονομική εξασφάλιση και καλυτέρευση των προσωπικών σου σχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Οι κινήσεις σου θα έχουν στόχο να πάρεις γνώση πάνω σε πολύ ιδιαίτερα και πρωτοποριακά θέματα. Η άνεση που έχεις να ταξιδεύεις ή να δημιουργείς επαφές με άτομα που μπορεί να ζουν ακόμα και στο εξωτερικό θα σου δώσει τη δυνατότητα να επεκταθείς, αλλά και να βάλεις μια ευχάριστη νότα στη ζωή σου. Η επικοινωνία μέσα σε μια ομάδα θα επηρεάσει την προσωπική σου πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 1 έως και 31 Οκτωβρίου

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες και σίγουρα όλο και κάτι καλό θα αποκομίσεις. Βλέπεις πλέον τη ζωή σου να αποκτά δομή γιατί οργανώνεσαι περισσότερο και κυρίως πιο αποτελεσματικά.

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βρεθείς με πολύ κόσμο και μέσα από εκεί θα κάνεις ανοίγματα είτε φιλικά είτε κοινωνικά είτε επαγγελματικά, τα οποία σίγουρα θα σε βοηθήσουν στα επόμενα βήματά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε κάνει πιο δυναμικό/η στη συμπεριφορά, με στόχο να πετύχεις τον στόχο σου και κυρίως να εκφράσεις τα θέλω σου που μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά από των άλλων. Όλα εξαρτώνται φυσικά από τον τρόπο που θα κινήσεις τα νήματα και, επίσης, από το κατά πόσο έχεις αποφασίσει να λειτουργήσεις εγωιστικά ή ανθρωπιστικά. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο, θα βιώσεις έντονα την ενέργειά του.

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα νιώσεις πιο αισιόδοξος/η σε σχέση με κάποιους μεγάλους στόχους που αφορούν στην οικονομική σου προέκταση. Απόφυγε τις υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ

Από 1 έως 31 Οκτωβρίου

Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα νιώσεις ότι η τύχη σου γύρισε ξαφνικά και από εκεί που κάποιες πόρτες ήταν κλειστές, ακόμα και στο εξωτερικό, θα ανοίξουν διάπλατα και θα γίνουν τα πράγματα εύκολα. Φυσικά θα πρέπει να διατηρήσεις τον έλεγχο μπροστά σε αυτή την μεγάλη ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί γιατί πιθανόν να κάνεις υπερβολές που μετά θα είναι δύσκολο να μαζέψεις. Η επιμονή σου πάνω σε μια επένδυση που σχετίζεται με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις ή σε μια υπόθεση του εξωτερικού θα σε δικαιώσει.

Από 20 έως 22 Οκτωβρίου

Η χαλάρωση και η ηρεμία θα επανέλθουν στη ζωή σου κι έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που σου φέρνουν ψυχική γαλήνη και ισορροπία.

Μάθε τώρα πώς θα εξελιχθεί το 2018 σε όλους τους τομείς, ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved