Σεπτέμβριος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Σεπτέμβριο;

Σεπτέμβριος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Σεπτέμβριος 2018

Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιό σου για αυτόν τον μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Από 1η έως και 8 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται στον άξονά σου και να προσφέρει ευκαιρίες περισσότερο σε εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες. Αυτή την περίοδο, όσο ανοίγεις την καρδιά σου και αφήνεις πίσω το παρελθόν, τόσο πιο γρήγορα θα δεχτείς τα καλά από τους άλλους.

Από 22 έως και 30 Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής στον άξονά σου, στον Ζυγό, θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες για νέες συνεργασίες. Γενικά, θα έρθεις πιο κοντά με άτομα που μπορεί να παίξουν ρόλο είτε στην επαγγελματική είτε στην ερωτική σου ζωή. Η αρμονία στη συνύπαρξη, νέες γνώσεις σε συνδυασμό με επικοινωνία και ανοίγματα θα τα καλά της εποχής αυτής. Θα υπάρχει όμως και μια διχογνωμία πάνω σε συγκεκριμένα θέματα.

Από 11 έως και 30 Σεπτεμβρίου: Θα στραφείς σε νέες τεχνολογίες και σε προηγμένο τρόπο επικοινωνίας. Θα καταπιαστείς με την αστρολογία, τα κομπιούτερ, αλλά και οτιδήποτε είναι μοντέρνο και διαφορετικό. Θα δραστηριοποιηθείς με φίλους ή σε ομάδες, κυρίως εσύ που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

25 Σεπτεμβρίου: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου θα σου δώσει την ώθηση για να ξεκινήσεις δυναμικά κάτι καινούργιο και συγχρόνως, με ειλικρίνεια, να ξεκαθαρίσεις διάφορα πράγματα, όσον αφορά στις συνεργασίες σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, η επίδραση θα είναι μεγαλύτερη.

ΤΑΥΡΟΣ

Από 1η έως και 30 Σεπτεμβρίου: Ο Δίας στον άξονά σου, στον Σκορπιό, σε αναπτύσσει και σου δίνει το έδαφος για να κινηθείς. Τώρα βρίσκεις συνεργάτες και άτομα που θα σε ακολουθήσουν και θα εξυπηρετήσουν τα σχέδιά σου. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, ετοιμάσου για κάτι πολύ δυνατό.

Από 9 έως και 30 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, στον άξονά σου, θα σου δώσει μια πολύ μεγάλη ώθηση για να πας παρακάτω, μέσα όμως από τη συνύπαρξη και καλές συνεργασίες.

Από 27 έως και 29 Σεπτεμβρίου: Θα βρεθείς στα λημέρια σου. Θα δυναμώσεις ψυχικά αλλά και σωματικά και θα αναπτυχθείς. Θα πρέπει όμως να έχεις αποφασίσει και να είσαι 100% σίγουρος/η για το τι ακριβώς θέλεις, καθώς μερικές φορές θα παλαντζάρεις και θα επηρεάζεσαι από τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από 1η έως και 5 Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής συνεχίζει να σε βοηθάει και να σου δίνει δημιουργικές ιδέες. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις και μια πολύ καλή εξέλιξη στα ερωτικά.

Από 1η έως και 22 Σεπτεμβρίου: Θα χρειαστεί να προσγειωθείς και να γίνεις πρακτικός/η σε όλα τα επίπεδα. Οτιδήποτε έχεις σκεφτεί, θα πρέπει να το υλοποιήσεις γιατί τώρα ίσως ευδοκιμήσει. Θα ασχοληθείς επισταμένα με θέματα υγείας, ανανέωσης, αλλά και πρόληψης.

Από 2 έως και 4 Σεπτεμβρίου: Θα έχεις μια πολύ καλή ευκαιρία να οργανωθείς περισσότερο και συγχρόνως να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, πνευματικούς ή συναισθηματικούς. Όλα θα γίνουν όπως ακριβώς τα έχεις στο μυαλό σου, επειδή θα γνωρίζεις ακριβώς τι θέλεις.

Από 10 έως και 30 Σεπτεμβρίου: Η πρωτοπορία και γενικά ό,τι αφορά στον τρόπο που θα διαχειριστείς θέματα σπουδών ή εξωτερικού, θα σου δώσει το πράσινο φως, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από 1η έως και 30 Σεπτεμβρίου: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, ο Κρόνος στον Αιγόκερω, στον άξονά σου, θα συνεχίσει να σου δίνει μαθήματα ζωής και ορίων, κυρίως μέσα από την επαφή σου με τους άλλους. Κατά κάποιο τρόπο θα σε ωριμάσει, αλλά όλο αυτό έχει και τα καλά του γιατί δυναμώνεις και προσπαθείς περισσότερο για τα ζητούμενά σου.

Από 1η έως και 10 Σεπτεμβρίου: Ο Άρης στον άξονά σου, στον Αιγόκερω, θα συνεχίζει να τσιγκλάει εσένα, που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και ανά πάσα στιγμή θα γίνεσαι εριστικός/η ή ανταγωνιστικός/η. Προσοχή στις υπερβολές αλλά και στην μάταιη φιλοδοξία.

Από τις 9 έως και 30 Σεπτεμβρίου: Ερωτική ευδαιμονία και καλή ζωή, καθώς, επίσης, γονιμότητα και δημιουργικότητα. Αν είσαι από αυτούς που δοκιμάζουν την τύχη τους στα τυχερά παιχνίδια, μπορεί να κερδίσεις, με προσοχή όμως, μην ξεφύγεις. Αν είσαι γεννημένος/η το πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσεις ότι μπορείς να ελπίζεις και πάλι.

Από 4 Σεπτεμβρίου βράδυ έως και 6 Σεπτεμβρίου: Θα έχεις μια πολύ καλή διάθεση, θα ξαναγυρίσεις στα «λημέρια» σου και θα ασχοληθείς με πράγματα που σου κάνουν καλό. Θα φροντίσεις τον εαυτό σου και θα ασχοληθείς με ό,τι σε ευχαριστεί και είχες παραμελήσει, εξ αιτίας της πίεσης της καθημερινότητας.

ΛΕΩΝ

Από 1η έως και 5 Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής που συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σου δίνει αίγλη και λάμψη. Όλα θα γυρνούν γύρω σου κι αν έχεις καλλιτεχνική φλέβα, θα κάνεις πράγματα που σίγουρα θα αναδείξουν τα ταλέντα σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα μιλήσεις για οικονομικά και θα λάβεις ικανοποίηση γιατί κάτι καλό θα προκύψει.

Από 11 έως και 30 Σεπτεμβρίου: Ο Άρης επιστρέφει στον άξονά σου, στον Υδροχόο και σε φέρνει αντιμέτωπο/η, κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, με καταστάσεις και άτομα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Κατά κάποιο τρόπο θα αναγκαστείς να αφήσεις πίσω σου τον παλιό, συντηρητικό σου εαυτό και να κάνεις πράγματα πολύ νεανικά και πρωτοπόρα. Η δοτικότητα στον/στην σύντροφο θα δώσει νέα κατεύθυνση στην καθημερινότητά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από 1η έως και 22 Σεπτεμβρίου: Ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα σου δώσει λάμψη, θα σε κάνει πιο συνειδητό/η και θα σε αναβαθμίσει σε όλα τα επίπεδα.

Από 6 έως και 21 Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σου δώσει μεγάλη δύναμη, αλλά και κυρίως μια καινούργιο τρόπο σκέψης και δράσης. Είναι σε πολύ καλή θέση το Ερμής στο ζώδιό σου, οπότε θα έχεις να λαμβάνεις πολλά.

Στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου: Θα σηκώσεις τα μανίκια και θα κάνεις εκκαθαρίσεις είτε στο σπίτι σου και τα πράγματά σου είτε σε άλλο τομέα και θα εργαστείς με περισσότερη συνέπεια και αφοσίωση.

9 Σεπτεμβρίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου θα σε ωθήσει να κάνεις ξεκαθαρίσματα, με στόχο να εξυγιάνεις κάθε τι που σε ενοχλεί και δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς και να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο. Η τάση μοναχικότητας ή η έλλειψη ρομαντισμού θα εξαφανιστεί από τις όψεις του ευαίσθητου Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Το κυριότερο από όλα είναι η έμπνευση που πιθανόν να έχεις σε καλλιτεχνικές ή δημιουργικές ενασχολήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Από 1η έως και 8 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη θα συνεχίζει να εμπλουτίζει τη ζωή σου με ομορφιά, αγάπη αλλά και να βοηθά στην εναρμόνιση όλων των αντίξοων συνθηκών. Όμως έχεις και εσύ την ευθύνη να εξωραΐσεις όλες τις αντιπαλότητες και τις δυσαρμονίες, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες.

Από 22 έως και 30 Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σου φέρει καλή επικοινωνία και θα σου ανοίξει καινούργιους ορίζοντες. Επειδή έχεις διάθεση να βάλεις τέλος στα κακώς κείμενα, το να κοιτάξεις στο μέλλον και να οραματιστείς τη ζωή σου θα σε βοηθήσει να αλλάξεις πολλά από αυτά που δε σου αρέσουν. Φρόντισε οι απόψεις σου να είναι σταθερές και ώριμες.

Από 23 έως και 30 Σεπτεμβρίου: Ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα σου δώσει άλλο αέρα, θα σε κάνει να θυμηθείς τον κοσμοπολίτικο εαυτό σου και την κοινωνικότητά σου. Η ομορφιά και το συνεργατικό πνεύμα θα σε φέρει σε επαφή με άτομα με τα οποία θα μπορείς πιο εύκολα να διαπραγματευτείς μια καινούργια πραγματικότητα.

25 Σεπτεμβρίου: Η Πανσέληνος στον άξονά σου θα σε ενεργοποιήσει πολύ. Θα έχεις την ανάγκη να αυτονομηθείς, περισσότερο από άλλες φορές. Η δράση και οι δυναμικές πρωτοβουλίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο και μπορεί να σε βοηθήσουν να σπάσεις κάποιες αλυσίδες φόβου ή εγκράτειας, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 1η έως και 30 Σεπτεμβρίου: Ο Δίας στο ζώδιό σου θα μοιράσει τα δώρα του. Αν έχεις γεννηθεί στα μισά του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να φέρει μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου, αφού η επίδρασή του θα διαρκέσει για περισσότερο διάστημα από ό,τι νομίζεις. Τώρα ίσως έρθει μια σημαντική ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις. Αναθεώρησε κάθε τι που δε σου χρειάζεται και υπολόγισε σωστά τις αποστάσεις και τα όρια που πρέπει να βάλεις σε όλα τα επίπεδα.

Από 9 έως και 30 Σεπτεμβρίου: Ο ερχομός της Αφροδίτης στο ζώδιό σου αναπτερώνει τις ελπίδες σου για τα ωραία πράγματα που μπορείς να εισπράξεις. Σίγουρα θα φέρει ευκαιρίες, αρκεί να έχεις μάτια και αφτιά ανοιχτά για να τις διακρίνεις. Ο καλλωπισμός, η αρμονία ή οτιδήποτε θεωρείς ότι τελειοποιεί την εξωτερική σου εμφάνιση θα το κάνεις άμεσα γιατί το έχεις ανάγκη. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα είσαι περισσότερο ενεργοποιημένος/η.

Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου: Οι αντιδράσεις σου θα είναι πολύ δυναμικές και αποφασιστικές και θα κινήσεις πιο εύκολα τα νήματα γιατί θα βρίσκεσαι στην καρδιά των γεγονότων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 1η έως και 22 Σεπτεμβρίου: Οφείλεις να κάνεις το καθήκον σου και να ακολουθήσεις τα πρέπει . Δεν θα είναι εύκολο για σένα, αλλά αν επιβληθείς σε καταστάσεις που σου είναι δύσκολες στην διαχείρισή τους, τότε θα δεις τις αληθινές σου δυνάμεις. Πιθανόν να χρειαστεί να αλλάξεις τη διατροφή σου για να έχεις καλύτερη υγεία και πιο καθαρό μυαλό και ψυχολογία.

Από 1η έως και 8 Σεπτεμβρίου: Θα είναι μια πολύ καλή περίοδος για σένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, αφού θα δεις τα όνειρά σου να εκπληρώνονται γρήγορα.

9 Σεπτεμβρίου: Η Νέα Σελήνη σε πιέζει να προσγειωθείς και να αναλάβεις πρακτικά θέματα και αυτό πιθανόν να σε ταλαιπωρήσει γιατί δεν σου είναι εύκολο να μπαίνεις σε λεπτομέρειες και κυρίως σε καταστάσεις που χρειάζεται να αναλύεις τα πάντα. Υπομονή γιατί γίνεται για το καλό σου.

Από 15 έως και 17 Σεπτεμβρίου: Τα πάντα θα γίνουν με ένα πιο εύκολο τρόπο. Μπορεί να υπάρχει μια υπερβολή, αλλά τουλάχιστον θα είσαι ο εαυτός σου. Έχοντας επίγνωση όμως ότι υπερβάλλεις, πιθανόν να αντιμετωπίσεις διαφορετικά τα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 1η έως 30 Σεπτεμβρίου: Ο Κρόνος στο ζώδιό σου προκαλεί μερικές φορές καθυστερήσεις και ίσως νιώθεις ότι τα πράγματα κυλούν πολύ αργά. Πιθανόν να προσπαθείς ξανά και ξανά για κάτι που έκανες παλιά πολύ εύκολα. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες περνάς κάποιες δοκιμασίες, αλλά να ξέρεις ότι στο τέλος θα ανταμειφτείς.

Από 1η έως και 10 Σεπτεμβρίου: Ο Άρης που είναι στο ζώδιό σου ενεργοποιεί εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, με τρόπο πολύ δραστικό και δυναμικό, αλλά όλα γίνονται, όπως βλέπεις, για ένα σκοπό. Οι φιλοδοξίες σου μεγαλώνουν και ανεβάζεις τον πήχη, όμως ίσως το παρατραβήξεις είτε με πολύ περισσότερη δουλειά είτε από την υπερβολική προσπάθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 1η έως και 5 Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής στον άξονά σου, στον Λέοντα, φέρνει μια συνεργασία ή σχέση από την οποία θα επωφεληθείς. Ίσως κλείσεις ένα πολύ καλό συμβόλαιο γιατί θα είσαι στο σωστό μέρος τη σωστή ώρα. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, πιθανόν να σου γίνει μια ερωτική εξομολόγηση.

Από τις 11 έως και 30 Σεπτεμβρίου: Ο Άρης ξαναμπαίνει με φόρα στο ζώδιό σου και θα νιώσεις ότι ήρθε η ώρα να κάνεις αλλαγές και τομές σε ό,τι πλέον δεν ανέχεσαι. Το σημαντικότερο από όλα είναι να μην αφήσεις την ενέργειά σου χωρίς έλεγχο γιατί αλλιώς θα δημιουργηθούν σοβαρές διαφωνίες και εντάσεις με τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου. Η τάση ανεξαρτησίας δεν αποκλείεται να σε κάνει να δηλώσεις ότι θέλεις μόνιμα την ελευθερία σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μάλιστα θα δυναμώνει μέσα σου και πιθανόν να σηκώσεις τη σημαία της επανάστασης.

ΙΧΘΥΕΣ

Από 1η έως και 22 Σεπτεμβρίου: Ο Ήλιος στην Παρθένο, στον άξονά σου, σε φέρνει σε επαφή με τη ρεαλιστική και πρακτική πλευρά για αυτό αναζητάς περισσότερες διευκρινήσεις και ξεκάθαρες κουβέντες. Γενικά θα είσαι πολύ περισσότερο ενεργός/η, αυτό το διάστημα, γιατί θα πατάς γερά στα πόδια σου και θα ξέρεις τι ακριβώς θέλεις. Οι αυξημένες υποχρεώσεις προς την οικογένεια σου και άτομα του περιβάλλοντός σου θα σε κουράσουν κι ίσως χάσεις το χουζούρι και την ξεγνοιασιά, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς γιατί έτσι βελτιώνεις την καθημερινή σου διαβίωση.

Από 6 έως και 21 Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής στην Παρθένο, στον άξονά σου, θα σου φέρει σημαντικές ευκαιρίες για συνεργασίες αλλά και για ορθή κρίση σε σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Το καλό είναι ότι θα βρεθείς με άτομα που έχουν τη διάθεση να σε στηρίξουν, αλλά και να βοηθήσουν να έρθεις κοντά σε μια καλή οικονομική συμφωνία.

9 Σεπτεμβρίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου, στο ζώδιο της Παρθένου, θα σου δώσει μια καινούργια ώθηση και θα σε φέρει σε επαφή με την πρακτική αλλά και την αληθινή πλευρά. Μπορεί να περάσεις στιγμές μοναξιάς, αλλά τουλάχιστον θα είναι από επιλογή σου γιατί θα ψάξεις ένα άλλο κομμάτι της προσωπικότητάς σου. Θα στηρίξεις τις επιλογές και τις αποφάσεις σου, θα ξέρεις τι θέλεις. Όλα αυτά είναι αναγκαία για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου πιθανόν να μην σε αφήσει να πας πολύ μακριά, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, αλλά θα πάρεις μια μικρή γεύση της αλήθειας ή της άλλης πλευράς που θα σε βοηθήσει να ζυγίσεις καλύτερα τις καταστάσεις.

Μάθε τώρα πώς θα εξελιχθεί το 2018 σε όλους τους τομείς, ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved