Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβριος του 2018 είναι ο συμπαντικός μήνας 2

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Σεπτεμβρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Σεπτέμβριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 2, κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 15η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησής σου (15) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (2), 15+2=17. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+7=8. Το 8 είναι ο προσωπικός σου μήνας για το Σεπτέμβριο.

Για τον μήνα Σεπτέμβριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας πρόκλησης. Ο ξεκάθαρος λόγος σου βάζει όρια ανάμεσα σε εσένα και στα στερεότυπα που προσπαθούν να σου θέσουν οι άνθρωποι με τους οποίους συναλλάσσεσαι.

Επαγγελματικά: Ο επαγγελματικός σου τομέας, αυτή την περίοδο, είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, ενδέχεται όμως να σε βάλει σε μια νέα τροχιά και να σε υποχρεώσει σε μακροπρόθεσμο σχεδιασμό.

Οικονομικά: Προβληματισμός σχετικά με ένα οικονομικό χειρισμό.

Αισθηματικά: Δίλημμα ανάμεσα σε μια/έναν πρώην και στην τωρινή σχέση σου. Αν είσαι μόνος/η, ευχάριστες συναντήσεις ευνοούν τα φλερτ, ούτε λόγος όμως για κάτι μόνιμο.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτόν τον μήνα, η καθημερινότητά σου εμπλουτίζεται από νέα ερεθίσματα και εναλλαγές εικόνων. Ό,τι σε πιέζει θα είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει στη ζωή σου. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικά: Αν σε θέματα καριέρας οι στόχοι σου είναι σαφείς και πατάς γερά στη γη, να είσαι σίγουρος/η ότι τα αποτελέσματα που περιμένεις δε θα αργήσουν. Εύνοια σε θέματα συνεργασίας.

Οικονομικά: Βάζεις τέρμα σε παρορμητικές σπατάλες.

Αισθηματικά: Φρόντισε στο βωμό της επαγγελματικής καταξίωσης να μην αφαιρείς πολύτιμο χρόνο από τους αγαπημένους σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια εκπληκτική περίοδος ανατέλλει για τα ερωτικά σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Κατάλληλος μήνας για να έρθεις σε επαφή με το βαθύτερο εαυτό σου. Αυτό δε θα είναι πολύ εύκολο γιατί ανασφάλειες και φοβίες θα βγουν στην επιφάνεια, σύντομα όμως θα είναι παρελθόν.

Επαγγελματικά: Η εσωστρέφεια και η τάση σου να αποφεύγεις να δώσεις σε άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης γύρω σου. Μην τους αφήνεις να αναρωτιούνται.

Οικονομικά: Δώσε προσοχή στην οικονομική σου διαχείριση για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Αισθηματικά: Πολλά τα προβλήματα επικοινωνίας με το άλλο σου μισό, αλλά διανύετε μια περίοδο ανοχής. Αν είσαι ελεύθερος/η, υπάρχει ένα άτομο που η καρδιά του χτυπάει για σένα.

Τι αποκαλύπτει το ονοματεπώνυμο σου για το χαρακτήρα σου;

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Αν δεν είσαι σίγουρος/η για τα αποτελέσματα των επιλογών σου ή πιστεύεις ότι δε θα σε ευνοήσουν οι εξελίξεις σε ένα θέμα που περιμένεις, ίσως χρειαστεί να απευθυνθείς σε ένα δικό σου άτομο για τόνωση.

Επαγγελματικά: Ζύγισε προσεκτικά τις καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις που δέχεσαι. Μπορεί να υπόσχονται πάρα πολλά, ελλοχεύει όμως ο κίνδυνος να μείνουν μόνο υποσχέσεις.

Οικονομικά: Ένας μακροχρόνιος οικονομικός πονοκέφαλος κλείνει.

Αισθηματικά: Βασική σου προτεραιότητα είναι η αξιολόγηση της σχέσης με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος/η, δες κατά πόσο μπορεί ή όχι να συνεχιστεί η αλληλεπίδραση σου με μια σχέση που έχει τελειώσει.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Αυτόν τον μήνα, προσπάθησε να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και απόφυγε όσο μπορείς άτομα που σε ρίχνουν ψυχολογικά. Μην κάψεις τα επιχειρήματα σου σε συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Επαγγελματικά: Όσο κι αν σου αρέσει να σχολιάζεις κάποιες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σου, απόφυγε τα εριστικά λόγια. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος να δημιουργήσεις έχθρες ή αντιπάθειες.

Οικονομικά: Τα μικροέξοδα που κάνεις δεν είναι αμελητέα.

Αισθηματικά: Ο/η σύντροφός σου επιθυμεί από εσένα να είσαι περισσότερο εκδηλωτικός/η. Αν είσαι μόνος/η, συναισθηματικά κάτι καινούργιο μπαίνει στη ζωή σου και σε γεμίζει χαρά.

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής - ο Καρμικός Αριθμός

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Οι εξελίξεις αυτό το μήνα θα είναι ξαφνικές και εσύ δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να βάλεις τέρμα σε σχέσεις που για χάρη τους σπαταλάς χρόνο που δε σου περισσεύει.

Επαγγελματικά: Οι αλλαγές που συμβαίνουν σε υποχρεώνουν -σου αρέσει ή όχι- να προσαρμοστείς σε κάποιες καταστάσεις. Μια προσωρινή αναστάτωση θα σε αποσυντονίσει από το προσωπικό σου πρόγραμμα.

Οικονομικά: Μια πάνω μια κάτω τα οικονομικά σου.

Αισθηματικά: Η κατανόηση είναι ένα από τα βασικά συστατικά για μια υγιή σχέση. Συζητήστε τι σας ενοχλεί. Αν είσαι ελεύθερος/η, περνάς μια χαρά με φιλική συντροφιά.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτόν τον μήνα, εγκαινιάζεται ένας καινούργιος κύκλος ζωής που σου χαρίζει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Οι εξελίξεις μπορεί να είναι ακαθόριστες, αλλά είναι τελείως απαραίτητες για την προσωπική σου ευτυχία.

Επαγγελματικά: Ίσως αν αλλάξεις τον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα στο χώρο της εργασίας σου, να πετύχεις να φέρεις τις ισορροπίες που θέλεις. Προστάτευσε τον εαυτό σου κρατώντας μικρό καλάθι.

Οικονομικά: Οι σπατάλες σου πρέπει να έχουν και κάποια όρια.

Αισθηματικά: Μην πυροδοτείς εκρηκτικούς μηχανισμούς σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος/η, αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι δεν είναι περιπέτειες αλλά δέσμευση.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτόν τον μήνα, προκύπτουν, από εκεί που δεν το περιμένεις, θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, ένα μακρινό ταξίδι ή πρόσωπα που μένουν στο εξωτερικό. Εκμεταλλεύσου το!

Επαγγελματικά: Μπορεί να πέρασες δια πυρός και σιδήρου το τελευταίο διάστημα, τώρα όμως τα πράγματα καλυτερεύουν. Υπάρχει εύνοια για προσωρινή εργασία ή με μειωμένο ωράριο.

Οικονομικά: Τα οικονομικά του συντρόφου σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Αισθηματικά: Μην αφήνεις την κούραση να σε απομονώνει από τους αγαπημένους σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μέσα από φίλους συναντάς ένα άτομο που πιστεύει σε εσένα και στις δυνατότητές σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Αυτός ο μήνας επηρεάζει τους τομείς που έχουν σχέση με τις φιλίες, την κοινωνική σου δικτύωση και τους στόχους σου. Ιδανική περίοδος για να προσπαθήσεις να αποκαταστήσεις μια παλιά σχέση.

Επαγγελματικά: Αν έχεις κάποια πρόταση για να ασχοληθείς με κάτι νέο, άρπαξε αυτή την ευκαιρία, το κέρδος της ανανέωσης που θα αποκομίσεις από αυτή την εμπειρία θα είναι σημαντικό.

Οικονομικά: Η αποταμίευση θα σου δώσει τη δυνατότητα σε βάθος χρόνου να χαλαρώσεις.

Αισθηματικά: Η προσπάθεια για επιτυχημένη σχέση είναι πάντα αμφίδρομη. Αν είσαι ελεύθερος/η, χρειάζεσαι ένα μικρό διάλειμμα ή μικροαποδράσεις με αγαπημένη συντροφιά.

Αριθμολογία 2018: Ετήσιες Προβλέψεις για τα Ερωτικά και τα Οικονομικά σου



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved