Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Αυγούστου

Ο Αύγουστος του 2018 είναι ο συμπαντικός μήνας 1

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Αυγούστου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Αύγουστος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 1, κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο, κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 15η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησής σου (15) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (1), 15+1=16. Κατόπιν, πρόσθεσε τους αριθμούς 1+6=7. Το 7 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Αύγουστο.

Για το μήνα Αύγουστο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Αυτόν το μήνα, αναζητάς νέους τρόπους για να προσεγγίσεις τα σχέδιά σου και ταυτόχρονα διεξόδους στην καθημερινότητά σου. Η αυτοπεποίθηση που αποπνέεις βοηθά τους άλλους να σε εμπιστευτούν.

Επαγγελματικά: Κάνεις σκέψεις που ποτέ πριν δεν είχες τολμήσει, σχετικά με την έννοια της επαγγελματικής σου ανεξαρτησίας, καθώς και για ό,τι αφορά στην αλλαγή στόχων ή κατεύθυνσης.

Οικονομικά: Υπάρχουν πιθανότητες να ευοδωθεί μια οικονομική επένδυση.

Αισθηματικά: Πρόσεχε την πορεία της σχέση σου, η ζήλια και η κτητικότητα είναι σε έξαρση. Ακόμα κι αν είσαι μοναχικός τύπος, θα ανακαλύψεις ένα λόγο για να πάψεις να είσαι μόνος/η.

Διάβασε επίσης: Summer love 2018: Μάθε τι επιφυλάσσει το φετινό καλοκαίρι στα ερωτικά σου!

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτήν την περίοδο, ξοδεύεις πάρα πολύ χρόνο αναλύοντας λεπτομέρειες και προσπαθώντας να καταλήξεις σε κάποιο συμπέρασμα. Φίλτραρε καλά τα λόγια σου γιατί ελλοχεύει κίνδυνος παρεξηγήσεων.

Επαγγελματικά: Αν δε θέλεις να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να πλησιάσεις ουσιαστικά τα άτομα που πιστεύουν στις δυνατότητές σου.

Οικονομικά: Το πλαστικό χρήμα είναι πειρασμός.

Αισθηματικά: Δεν εισπράττεις από τον/τη σύντροφό σου τα δείγματα αγάπης που επιθυμείς. Αν είσαι ελεύθερος/η, το ύφος σου αποκαρδιώνει ένα άτομο που βολιδοσκοπεί για μια θέση στην καρδιά σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αυτόν το μήνα, το άγχος και η υπερένταση μπορεί να γίνουν οι αιτία να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, οι ευκαιρίες όμως είναι διάσπαρτες στο δρόμο σου. Απλώς, έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις που θα μπορούσαν να σου αλλάξουν τη ζωή, αρκεί να πάρεις εγκαίρως τις κατάλληλες πρωτοβουλίες.

Οικονομικά: Φρόντισε να είσαι προσγειωμένος/η στη διαχείριση των οικονομικών σου.

Αισθηματικά: Αν επιδιώκεις να έχεις τον έλεγχο του/της συντρόφου σου, δύσκολα θα τα καταφέρεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια περιστασιακή γνωριμία δείχνει ενδιαφέρουσα και μπορεί τελικά να είναι.

Τι αποκαλύπτει το ονοματεπώνυμο σου για το χαρακτήρα σου;

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Αυτόν το μήνα, ο τρόπος με τον οποίο κλείνεις τα αφτιά σου στις υποδείξεις ατόμων που η γνώμη τους στο παρελθόν έχει αποδειχτεί σωστή, ενδέχεται να γίνει η αιτία που θα κάνεις τις λάθος κινήσεις ή επιλογές.

Επαγγελματικά: Αναβολές και μπλοκαρίσματα σε επίπεδο επαγγελματικών υποθέσεων. Μην εκπλαγείς, αν πιάσεις τον εαυτό σου να θέλει τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά που επεδίωκες μέχρι τώρα.

Οικονομικά: Χρειάζεσαι ένα μακροπρόθεσμο οικονομικό πλάνο.

Αισθηματικά: Στο προσκήνιο συζητήσεις ή θέματα που σε ενοχλούν ή σε μειώνουν. Αν είσαι ελεύθερος/η, καιρός να ξεκαθαρίσεις το συναισθηματικό σου στάτους και να γυρίσεις σελίδα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, καθώς πολλοί άνθρωποι με διαφορετικές νοοτροπίες παρελαύνουν από τη ζωή σου. Προσπαθώντας να ανταποκριθείς, ίσως νοιώσεις στριμωγμένος/η.

Επαγγελματικά: Αναζήτησε τις κατάλληλες συμμαχίες που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις την πείρα και τις δυνατότητές σου. Ίσως χρειαστεί να φερθείς με διπλωματία, προκειμένου να ανοίξουν νέες πόρτες.

Οικονομικά: Επιδίωξε να μην αφήνεις εκκρεμότητες με το δημόσιο.

Αισθηματικά: Φρόντισε να είσαι σίγουρος/η, για τα τελεσίγραφα που στέλνεις γιατί μπορεί να σου γυρίσουν μπούμερανγκ. Αν βαρέθηκες να είσαι μόνος/η, ξέχνα τις ακραίες αντιδράσεις.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αυτόν το μήνα, ακολουθώντας την οδό της διπλωματίας ξεκαθαρίζεις ποιοι είναι οι αληθινοί σου φίλοι και ποιοι είναι δίπλα σου μόνο όταν σε χρειάζονται. Έτσι, βρίσκεις την ποιότητα που αναζητάς στις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά: Καινούργιες γνωριμίες ή επαφές σε προκαλούν να δεις με άλλη ματιά το ζήτημα της καριέρας σου. Μια επαγγελματική ευκαιρία στο εξωτερικό σε βάζει σε δίλημμα.

Οικονομικά: Μην εμπλακείς με τα οικονομικά του/της συντρόφου σου.

Αισθηματικά: Την μοίρα της σχέσης θα πρέπει να την αποφασίζεται από κοινού. Αν είσαι ελεύθερος/η, το πάθος σου σε απογειώνει και εμπλουτίζει με νέα ενδιαφέροντα τη ζωή σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Η καθημερινότητά σου αναβαθμίζεται, οι σχέσεις σου με τα άτομα που συναναστρέφεσαι σε τακτική βάση – φίλους, αγαπημένους, συνεργάτες – είναι ισορροπημένες και εποικοδομητικές.

Επαγγελματικά: Αν χρειαστεί, μη διστάσεις να ζητήσεις από τους κατάλληλους ανθρώπους να σου προτείνουν τρόπους , που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πιο γρήγορα στις λύσεις που χρειάζεσαι.

Οικονομικά: Απόφυγε κάθε είδους δανεισμό.

Αισθηματικά: Ο έρωτας αναζωπυρώνεται, ιδίως αν διαπιστώσεις ότι μιλάς με τον άνθρωπό σου την ίδια γλώσσα. Αν είσαι μόνος/η, οι επαφές σου με κάποιον που είναι μακριά σας είναι ό,τι χρειάζεσαι αυτό το διάστημα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτόν το μήνα, επιστράτευσε την ψυχραιμία, ακόνισε την κριτική ικανότητα και τη διαίσθησή σου και κράτησε όσο μπορείς αποστάσεις από ανθρώπους που ψάχνουν ευκαιρίες να σε σχολιάσουν.

Επαγγελματικά: Προγραμματίζεις αποτελεσματικά τη διευθέτηση θεμάτων που εκκρεμούν. Ενδέχεται να προβείς σε διορθωτικές κινήσεις μιας επαγγελματικής συμφωνίας που είναι ήδη σε ισχύ.

Οικονομικά: Ίσως βρεθείς αντιμέτωπος/η με ένα έκτακτο οικογενειακό έξοδο.

Αισθηματικά: Αν επιζητάς να έχεις το επάνω χέρι στη σχέση σας, ο/η σύντροφός σου σύντομα θα το βάλει στα πόδια. Αν είσαι ελεύθερος/η, ο παράγοντας «ένταση» παίζει σημαντικό ρόλο στα ερωτικά σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Οι εντάσεις που υπήρχαν στις σχέσεις σου με αγαπημένα άτομα, απομακρύνονται και οι κοινές διακοπές αναζωπυρώνουν ό,τι νόμιζες ότι είχε κάνει τον κύκλο του. Νέα άτομα προστίθενται στην παρέα.

Επαγγελματικά: Καθυστερήσεις και αναβολές σε ένα επαγγελματικό σου θέμα. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να κλείσεις καινούργιες σημαντικές συμφωνίες ή να υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο.

Οικονομικά: Εστιάσου σε ένα οικονομικό πλάνο που θα σε αποφορτίσει.

Αισθηματικά: Με καλή θέληση και διάλογο όλα τα θέματα που σε απασχολούν μπορούν να λυθούν. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον σου δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του.

Αριθμολογία 2018: Ετήσιες Προβλέψεις για τα Ερωτικά και τα Οικονομικά σου



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved